2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar cep telefonu zararlı diyorlar nasıl kullanıyormusunuz, sonuçta çantamızın içinde masamızda hep yakın yerlerde tutuyoruz ,

ben her sabah cep telefonumun alarmıyla uyanıyorum acaba yatak odasına koymasammı

aklıma takıldı ?

canlarım ben karmaşık duygular içindeyim cumartesi çok büyük suç işledim 3 buçuk 4 saat süren bir yolculuk yaptım tabi toplamda 7-8 saat git gel sabaha karşı 6 gibi yola çıktık akşam 23 gibi eve geldik birsürü yatılı misafirim vardı benim pil bitti anlıycanız sabah işe gitmek bir zor geldi anlatamam 15 dakikalık araba kullanmak bana ömür geldi belim çok ağrıdı dün gece ve kalktığımda çok korktum şuan iyiyim aslında ama ben bu aralar çok koşturmacalı bir hayat sürüyorum hiç bişey düşünmeden yatıp dinlenmek hayal oldu 30 martta dr.a gittim en son bana nisan sonu mayıs başı gibi gel ikili tarama testini yapalım dedi bana çok uzun geldi 17 gün oldu gideli ben bebeğimin iyi olduğunu duymayı özledim onu merak ediyorum ben... ben bebek düşündüğümde muayeneye gitmiştim ve troidimin yavaş çalıştığını öğrenmiştim levotron ilacı kullanıyordum dr. kontrolünde hamile kaldığımı öğrendiğimdede dr. ilaca devam dedi ama bana neredeyse 15-20 gün önce tekrar gidip kan değerlerime baktırmamı söyledi ben gitmedim dr.a gittiğimden tamamen unuttum söylemeyi yani kadın doğumcuma neyse merakımdan bi gideyim diyorum ama çalışıyorumda izin almam çok zor devlet hastanesinde benim genel cerrah dr.um onun için sabah kan vermem gerekecek bi ilçede yaşıyorum 30 km.ile git gel çok sıkıntılı napsam bilemiyorum hiç halim yok haftaya cumaya kadın doğumcuma gidincemi istesem testimi sizler ne sıklıkta dr.a gidiyorsunuz ben 9+2 yim

canım suçluluk psikolojin çok normal geçen banada misafir gelmişti biraz yoruldum sonrasında kıyamadım bebeğime kendi kendime kızdım .troid değerlerini kontorl ettirmen iyi olurdu canım ama ilaca devamda ediyorsan korkmA Allaha emanetler . ikli testi 11-14 haftalarda yapılıyor diye biliyorum , ben en son 15 gün öbnce gitmiştim 1 ay sonra gel dedi 2 hafta sonra tekrar gidcem

Evet yaa çok enteresan,bende 2 kez denedim önce yuvarlak,sonra ileri geri
bi kızım bi oğlum mu olacak ne

maalesef kullanıyoruz canım sonuçta radyasyon sacmayan bişi yok ki ama dikkat ediyorum gece kapatıyorum artık evdeykende uzun konusacaksam hoparlör acıyorum. en kötüsü çapraz çantanın içinde ki telefon tam rahimde duruyo takınca. ona henüz cözüm bulamadım.

Evet yaa çok enteresan,bende 2 kez denedim önce yuvarlak,sonra ileri geri
bi kızım bi oğlum mu olacak ne

evet değdirip cekiyosun durana kadar ve hep aynı çıkıyor ilginç olan o ama dediğim gibi cocugu olanlara yapınca kız daire olarak cıkıyor.

işte tam demek istediğim ama ifade edemediğim şeyi yazmışsın tatlımm evet çantada tam rahmin üstüne geliyor en çokda bu beni rahatsız ediyor çantayı çapraz takmasam bile koluma takılan çantalardada aynı sorun var hele birde çantayla oturunca çantayı nereye koyacaksın mecbur bacaklarının üstüne koyuyorsun tamda göbeğine , rahmine denk geliyor ,
bir arkadaşıma hamileyken doktoru tamamen yasaklamıştı kız 9 ay boyunca hiç kullanmadı ,

cnm dediklerin dikkatimi cekti cvp vermek istedim aman troide dikkat et bendede cikti simdi eutorox(boyle yaziliodu galiba) kullaniyorum.50 mg di dr. um 75 mg ma cikardi 2 haftada 1 kontrole gidiorm hatta bidahaki kontrolum 3 gun snr snrakin 1 ay snraya vercm demisti hem aylik kontrol zmnim kaldi hem troid kontrolum. aman ihmal etme bak ben ilk bebegimi kaybettim sebebi bulunamadi sonra bu hamilelgimde bi baktik tsh degerim 9 cikti cok yuksek dediler nasi gozden kacmis dediler cok paniktim sabahlari ac karnina iciorum ilacimi 45 dakka bekliorm snr kahvaltimi yapiorm aman ihmal etme bebis icin cok cok onemli ve troid hamilelikte eger ihmal edilirse tehlikeye donusuo

bende o dediğiniz ilaçtan içiyorum.TSH 5.56ydı en son buna başladık yarın kontrole gidince baktırıcam tekrar. ben 50mg tok karınla alıyorum.
bende ilk bebeğimi kaybettim. sebebi bulunamadı.:26:

Meyve pek yiyemediğim için eşim koca öksüz doyuran bardağa portakal sıkmış zorla içtim valla,şimdi de gaz yaptı acaip..
Maden suyu içsem sanırım patlayabilirim değil mi,içmemeliyim yaa..

günaydın kızlar nasılsınız

ben geldimm daha dogrusu bizz

kızlar sabah sandvich hazırlıcaktım kendime dolabı acınca hani dolap kokusu gelir ya o koku midemi altüst etti ve istifra ettim de ettimmm sabah kabızlık var diye kayısı yemiştim hiçbiri midemde değil artık

davul gibi oldum ne olucak benim halimmm

herkese günaydın arkadaşlar...
umarım hepiniz iyisinizdir..
biz iyiyiz allaha şükür..
öyle hafiften miydemiz bulanıyo ama okadar..

günaydın Cvr canım ben de alarmımı kuruyordum ama çalar saat aldım artık onu kuruyorum telefonlarımızı gece kapatıyoruz çünkü zaten gün içerisinde sürekli yanımızda bari gece uyurken uzak olsunlar tavsiye ederim çalar saat almanı canım

Herkese günaydın Kasım anneleri gün sayıyorum az kaldı cumartesi umarım bebişimi görecem
bulemsu
canım bu sabahtı senin kontrolün sanırım inş ağrıların geçmiştir bize güzel bir bıdık resmi ile dönersin güzel haberler bekliyoruz çok bekletme bizi

günaydın canım az kalmış bebeğini görmeye ne güzel.evet önerin için sağol canım çalar saat kullanmayı düşünüyorum artık dediğin gibi.zaten yeterince radyasyon alıyoruz , birde bilgisayarımın önüne kaktüs alıcam oda radyasyonu çekiyormuş

kızlar dün akşam lavinyada gidecekti değilmi kontorle ?

Son düzenleme:
herkese merhaba...
ya ben 9+4 gün oldum. hafiften midem bulanıyor.şimdiye dek kusmadım.öyle bulanmıyordumda. noluyor bu 2 gündür. birde belim acayip ağrıyor. oturunca kalkamıyorum....
varmı benzer durum yaşayanlar. genelde bu zamanda bulantı azalır.bende 2 gündür var. ne kadar sürer ki.gerçi öyle ağır değil ama arkadaşın dediği gibi dolap kokusu falan. kötü oluyorum...

günaydın kızlar, bulantısız sakin bir gün diliyorum sizlere,
ben sabah istifra ederek açılış yaptım. bugün öğleden sonra açık istirhaat vermişti dr. onu kapatmak için hastaneye gideceğim. gitmişken bebişe de bakar inşallah :)

kızlar dün akşam lavinyada gidecekti değilmi kontorle ?
evet bende gidecekti diye biliyorum. inşallah güzel resimler paylaşacaktır bizimle :)
kimisinde bulant geç başlar canım. normaldir. ben 10 gündür sürekli istifra ve aralıksız bulantı ile yaşıyorum. dün akşama kadar herşey yolunda derken gece 3 e kadar aktifdi midem

dönem dönem azalıp artıyor canım bendede belirtiler normaldir sanırım

Günaydın güzel anneler, tatlı bebişler...

bulantım bugün az güzelce kahvaltı ettim. gece kötüydüm ama çıkarmadım ben anladım. arada bir azıyor arada sakinleşiyor midem.

genel olarak herkeste bulantı görüyorum. normal arkadaşlar ama başetmek çok zor. Allah kolaylık versin.

canım başından beri midem biraz biraz bulanıyordu taa ki 9. haftaya kadar. o hafta bir azdı. hiç çıkarmamıştım ama o hafta birkaç kere çıkardım. yine aynı hafta dediğin gibi bel ağrısı başladı. hemde aynı haftada birkaç arkadaşta. normal bir durum bence. şimdi bel ağrım yok. kalça kemiklerim ağırmaya başladı. bugün ağırmadı bak şimdi dikkatimiz çekti. geçmiştir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…