2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Walla canim ilk defa senden duydum böyle bisey.bilen arkadaslar varsa mutlaka yazarlar zaten.simdiden cok gecmis olsun:26:

merhaba kızlar,
bugün ilk defa daha kusmadım. mide bulantım da aşırı derecede halsizim. tansiyonum düşük. 8-6

sizce ters giden birşeyler mi var?:18::18::18::18::18::18:

selam kızlar 2gun öncesıne kadar mıde bulantılarıyla ugrasıyordumınsallah artık gecer cok zor..ama bebısım ıcın cok mutluyum sukurlar olsun buyuk ıhtımalle bu hafta cınsıyetı ögrenıcez cunku doktor zayıfsın bellı olur dedı bıraz heycan var ama sagsalım kucagıma alıyım inşllah..cevız yemeyı unutmayın ve pekmez

merhaba kızlar,
bugün ilk defa daha kusmadım. mide bulantım da aşırı derecede halsizim. tansiyonum düşük. 8-6

Hayır canım artık oturuyor yavaş yavaş herşey rahat ol bence,çoğu midesi bulanan arkadaşlarımızın bulantılarında azalma başlıyormuş artık..Tansiyon dersen benim de hep 9-6..Rahat ol aklına kötü şeyler getirme...

Ya bende haftada 1-2 falan yarım bardak gazoz içiyorum yaa,normalde su içerim yemekte ama ara ara o kadar iyi geliyor ki..
Ice tea da içiyorum onda da kafein var ama hep yarım bardak o da bazen yemeklerde var mı gazoz ya da ice tea içen?

cvp için tşk ederim cnm.
gazoz bende arada içiyorum. henüz ıce tea içmedim havalar ısınsın içerim heralde.bu ara ayran cacık falan içiyorum.

merhaba kızlar,

merhaba canım korkma artık yavaş yavaş geçebilir kusmaların aslında geçsinde sende bebeğine iyi bak ama ,işte aslında bende senin gibiyim en ufack bir belirtim kaybolsa acaba bir şeymi var diyorum , gebelikte tansiyonuın düşük olması normalmiş canım benimkide hep düşük ,
bende de mide bulantısı çok garip seyrediyor bir bakıyorsun çok iyiyim bir bakıyorsun kötü mesela bugün bütün gün midem bulandım ama dün hiç bir şeyi yoktuu,
senin miniğinde bence sana sımsıkı tutundu ve bünyen i alıştırdı

benimde canım hemen hemen 2 günde bir cola istiyor bende dayanamayıp içiyorum şimdiden böyleyse o zaman yazın sıcaklarda daha çok canım istiyecek gidince doktora sormak istiyorum

haklısın canım. evham yapıyorum işte. sizlerde olmasanız ne yaparım bilmem. iyi ki varsınız :) az önce çorba içerken gidip istifra ettim. midem coştu yine. şimdi meyve yiyorum.

benimde canım hemen hemen 2 günde bir cola istiyor bende dayanamayıp içiyorum şimdiden böyleyse o zaman yazın sıcaklarda daha çok canım istiyecek gidince doktora sormak istiyorum

kola içmemeye çalış. 1 kola+bir çay+bir dilim çikolata kafain miktarını dolduruyormuş. bir çok sitede var. fazla kafain almak bebek gelişimini olumsuz etkileyebilir. ben de kola delisiyim. ama okuduğumdan beri içmedim daha. asitli şeylerden uzak durmaya çalışıyorum. illa ki istersem sade gazozla idare ediyorum.

herkese hayırlı akşamlar..
dün canım o kadar kayseri mantısı çekti kalktım yaptım..1 tabak yedim zar zor..1 saat sonra hepsini çıkardım(hala midem nasıl bulanıyor düşündükçe..bugün aç aç gezdim..hiç mecalim yok..kızım hasta yatıyor ben yatıyorum..bu bebiş beni zorluyor baya..kızımın hamileliği çok güzeldi..sağlıklı olsun da ne diyelim..
işe gitmekten nefret eder oldum ama evde kalmak daha da sıkıcı(ayyy 2 haftamız daha geçeydi hayırlısıyla..şöyle iştahla bir şeyler yemeyi çok özledim

Al benden de o kadar hic belirtim yok die sevinirken hic bisey yiyemez oldum. Buzdolabinin kokusu beni mahvediyooo. Burnumu tikiyorum acinca. Halbuki icinde oyle kokcak bi yemek de yok. Koku hassasiyeti simdi basladi demekki. Sen ve diger arkadaslar gibi calismak isterdim ben de yaa evde tikili kaldim psikolojim alt ust:26:

Moonsun yazmisti galiba hayattan tad alamiyorum die. Yanliz degilsin arkadasim. Ben galiba bu donem ve lohusalik donemini kolay geciremicem

merhaba kızlar,

merb canım benim detansiyonum birinde 8 e 4 birinde 10 a 6 cıktı. çok önemli oldugunu sanmıyorum benim normalde de düşüktü tansiyonum. hamileyken daha da düştü. bünyenle alakalıdır o.

ben içtim 4 5 kez ama ikisinde hemen cıkarmıştım. canım kafein dozunu aşmadıktan sonra problem yok içeceklerde ne kadar oldugunu araştır istersen. cok abartmadıktn sonra günlük dozu geçmek mümkün değil zaten. arasıra bi kahve ya dabi parça çikolatadan bişicik olmaz ama katkı maddeli içecekleri elinden geldiğince azaltmalısın. yine de kolaya göre ice tea daha masum gözüküyor.

ah canım benim afiyet olsun diyeceğim ama bişey kalmamış ki midende. benim midesi bulanıpta geçer gibi olanlara bi tavsiyem olacak.
1 haftadır hiç midem bulanmıyordu hiç kusmamıştım ta kiiiii bugüne kadar. öğlen canım öyle pizza çekti ki kalktım sipariş verdim parça pizza tavuk patates ve ayran. öyle hızlı yedim ki bu ilk hatam oldu sanırım ve hepsini tükettim ki bu da ikinci hatamdı büyük ihtimalle ve hazır gıda tüketmenin verdiği suçluluk duygusuda 3. hatam olacak ki yeryemez hepsini çıkarttım ve o saatten beri midem bulanıyor hiç bişey yiyemedim eskiye döndüm resmen. aman diyeyim geçti diye ağır şeyleri çok çok ve hızlı hızlı tüketmeyin

Son düzenleme:
cvp için tşk ederim cnm.
gazoz bende arada içiyorum. henüz ıce tea içmedim havalar ısınsın içerim heralde.bu ara ayran cacık falan içiyorum.

Rica ederim..
Evet cacığa bende sardım bu sıralar,çok iyi gidiyor ama..Bende yoğurtlu ıspanak ve ıspanak yemeği aşerip duruyorum,deli gibi de yiyorum yapınca..

Kolayı pek sevmem zaten,arada sade gazoz ve ice tea işte.Bi de evde blender le ayranı iyice köpürtüyorum öyle güzel gidiyor ki..

Zaten kahveyle hiç aram yok aylardır içmiyorum diyebilirim,çikolatayı da dün acun bi sepet milka getirmişti yarışmacılarına canım "çilekli yoğurtlu çikolatasını "çektieşim gitti aldı 2 kare ancak yedim..Tatlı,çikolata hiç aramıyorum hep tuzlu...

hepınıze merhaba kasım anneleri
napıyosunuz nasılsınız bakalım nasıl gıdıyo hamişlikleriniz.....

öylemi tatlım bilmiyordum çikolata yemiyorum yani tatlıyla hiç aram yok en çok ekşi ve tuzlu ,ama çok fazla olmamakla günde 2 tane filan çayda içiyorum tabiki birde üstüne kola içmemem lazım ozaman.

canım bir çoğumuzun ruh hali iyi değil anladığım kadarıyla bende öyle evde olsam deliricem ama işede gitmek istemiyorum yani anlıycağın ne yapmak istediğimi bende bilmez haldeyimm , ruh halim berbat, az kaldı her halde 2 hafta sonrada midemiz düzelir.

ahh canım bozma moralini biz çalışanlarında sinirleri bozuk bu aylarda böyle olması normalmiş ama inan eski ruh halimi özledim yani iyi olmak hamileleğimin tadının çıkarak istiyorum ama ruh halim berbat . iyikide çalışıyorum diyorum ama bazende ahh evde olup şöyle saatlerce uyusamm ama oda geçince ne yapıcaz off ne bileyim işte arkadaşım bence bizim psikolojilerin acil düzelmesi lazımm şu günlerimiz bir daha geri gelmicekk yaa keyfini çıkarmak lazımm bizim yerimizde olmak isteyen okadar çok insan varkii:44:

hepınıze merhaba kasım anneleri
napıyosunuz nasılsınız bakalım nasıl gıdıyo hamişlikleriniz.....

canım cok güzel eğlenceli gercekten yazdıkların ama şu yüzük olayını ben defalarca yaptım her seferinde önce daire ikincisinde ise ileri geri cıkıyr. yani değdirip tekrar kaldırıyorum ve 3. de duruyor. benim bildigim daire kız oluyo ve doğmuş ve henüz doğmamış cocukları sırasıyla gösteriyor. cünkü oğlu olan bi arkadaşıma yaptım ilki ileri geri cıktı. anneme yaptım abim ben ve erkek kardeşim için ileri geri-daire-ileri geri cıktı herseferinde.

Son düzenleme:
Gittim ice tea şişesine baktım 100 ml de 9 mg kafein içerirmiş.
Hamile bir kadının günde 200 mg ı geçmemesi gerekirmiş..İyi iyi sevindim buna..

Zaten haftada 2-3 bardak ancak tüketirim hamilelik boyunca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…