Birde size birsey sormak istiyorum benim rahmim T seklindeymis en basta biliyordum ama doktorum riskli gordu ameliyat etmedi tup bebek yapti tutmustu cok sukur ama yine bu yuzden kaybettim onu simdi kirkim cikinca ameliyat olcam sizin aranizda boyle birsey yasamis olaniniz varmi yada etrafinizda varmi bilgi verirmisiniz icim cok aciyor kusura bakmayin caninizi siktiysam
merhaba kızlar,
bugün ilk defa daha kusmadım. mide bulantım da aşırı derecede halsizim. tansiyonum düşük. 8-6
sizce ters giden birşeyler mi var?:18::18::18::18::18::18:
Hayır canım artık oturuyor yavaş yavaş herşey rahat ol bence,çoğu midesi bulanan arkadaşlarımızın bulantılarında azalma başlıyormuş artık..Tansiyon dersen benim de hep 9-6..Rahat ol aklına kötü şeyler getirme...
Ya bende haftada 1-2 falan yarım bardak gazoz içiyorum yaa,normalde su içerim yemekte ama ara ara o kadar iyi geliyor ki..
Ice tea da içiyorum onda da kafein var ama hep yarım bardak o da bazen yemeklerde var mı gazoz ya da ice tea içen?
merhaba canım korkma artık yavaş yavaş geçebilir kusmaların aslında geçsinde sende bebeğine iyi bak ama ,işte aslında bende senin gibiyim en ufack bir belirtim kaybolsa acaba bir şeymi var diyorum , gebelikte tansiyonuın düşük olması normalmiş canım benimkide hep düşük ,merhaba kızlar,
bugün ilk defa daha kusmadım. mide bulantım da aşırı derecede halsizim. tansiyonum düşük. 8-6
benimde canım hemen hemen 2 günde bir cola istiyor bende dayanamayıp içiyorum şimdiden böyleyse o zaman yazın sıcaklarda daha çok canım istiyecek gidince doktora sormak istiyorumHayır canım artık oturuyor yavaş yavaş herşey rahat ol bence,çoğu midesi bulanan arkadaşlarımızın bulantılarında azalma başlıyormuş artık..Tansiyon dersen benim de hep 9-6..Rahat ol aklına kötü şeyler getirme...
Ya bende haftada 1-2 falan yarım bardak gazoz içiyorum yaa,normalde su içerim yemekte ama ara ara o kadar iyi geliyor ki..
Ice tea da içiyorum onda da kafein var ama hep yarım bardak o da bazen yemeklerde var mı gazoz ya da ice tea içen?
haklısın canım. evham yapıyorum işte. sizlerde olmasanız ne yaparım bilmem. iyi ki varsınız :) az önce çorba içerken gidip istifra ettim. midem coştu yine. şimdi meyve yiyorum.merhaba canım korkma artık yavaş yavaş geçebilir kusmaların aslında geçsinde sende bebeğine iyi bak ama ,işte aslında bende senin gibiyim en ufack bir belirtim kaybolsa acaba bir şeymi var diyorum , gebelikte tansiyonuın düşük olması normalmiş canım benimkide hep düşük ,
bende de mide bulantısı çok garip seyrediyor bir bakıyorsun çok iyiyim bir bakıyorsun kötü mesela bugün bütün gün midem bulandım ama dün hiç bir şeyi yoktuu,
senin miniğinde bence sana sımsıkı tutundu ve bünyen i alıştırdı
benimde canım hemen hemen 2 günde bir cola istiyor bende dayanamayıp içiyorum şimdiden böyleyse o zaman yazın sıcaklarda daha çok canım istiyecek gidince doktora sormak istiyorum
herkese hayırlı akşamlar..
dün canım o kadar kayseri mantısı çekti kalktım yaptım..1 tabak yedim zar zor..1 saat sonra hepsini çıkardım(hala midem nasıl bulanıyor düşündükçe..bugün aç aç gezdim..hiç mecalim yok..kızım hasta yatıyor ben yatıyorum..bu bebiş beni zorluyor baya..kızımın hamileliği çok güzeldi..sağlıklı olsun da ne diyelim..
işe gitmekten nefret eder oldum ama evde kalmak daha da sıkıcı(ayyy 2 haftamız daha geçeydi hayırlısıyla..şöyle iştahla bir şeyler yemeyi çok özledim
merhaba kızlar,
Hayır canım artık oturuyor yavaş yavaş herşey rahat ol bence,çoğu midesi bulanan arkadaşlarımızın bulantılarında azalma başlıyormuş artık..Tansiyon dersen benim de hep 9-6..Rahat ol aklına kötü şeyler getirme...
herkese hayırlı akşamlar..
dün canım o kadar kayseri mantısı çekti kalktım yaptım..1 tabak yedim zar zor..1 saat sonra hepsini çıkardım(hala midem nasıl bulanıyor düşündükçe..bugün aç aç gezdim..hiç mecalim yok..kızım hasta yatıyor ben yatıyorum..bu bebiş beni zorluyor baya..kızımın hamileliği çok güzeldi..sağlıklı olsun da ne diyelim..
işe gitmekten nefret eder oldum ama evde kalmak daha da sıkıcı(ayyy 2 haftamız daha geçeydi hayırlısıyla..şöyle iştahla bir şeyler yemeyi çok özledim
cvp için tşk ederim cnm.
gazoz bende arada içiyorum. henüz ıce tea içmedim havalar ısınsın içerim heralde.bu ara ayran cacık falan içiyorum.
benimde canım hemen hemen 2 günde bir cola istiyor bende dayanamayıp içiyorum şimdiden böyleyse o zaman yazın sıcaklarda daha çok canım istiyecek gidince doktora sormak istiyorum
ben içtim 4 5 kez ama ikisinde hemen cıkarmıştım. canım kafein dozunu aşmadıktan sonra problem yok içeceklerde ne kadar oldugunu araştır istersen. cok abartmadıktn sonra günlük dozu geçmek mümkün değil zaten. arasıra bi kahve ya dabi parça çikolatadan bişicik olmaz ama katkı maddeli içecekleri elinden geldiğince azaltmalısın. yine de kolaya göre ice tea daha masum gözüküyor.
öylemi tatlım bilmiyordum çikolata yemiyorum yani tatlıyla hiç aram yok en çok ekşi ve tuzlu ,ama çok fazla olmamakla günde 2 tane filan çayda içiyorum tabiki birde üstüne kola içmemem lazım ozaman.haklısın canım. evham yapıyorum işte. sizlerde olmasanız ne yaparım bilmem. iyi ki varsınız :) az önce çorba içerken gidip istifra ettim. midem coştu yine. şimdi meyve yiyorum.
kola içmemeye çalış. 1 kola+bir çay+bir dilim çikolata kafain miktarını dolduruyormuş. bir çok sitede var. fazla kafain almak bebek gelişimini olumsuz etkileyebilir. ben de kola delisiyim. ama okuduğumdan beri içmedim daha. asitli şeylerden uzak durmaya çalışıyorum. illa ki istersem sade gazozla idare ediyorum.
canım bir çoğumuzun ruh hali iyi değil anladığım kadarıyla bende öyle evde olsam deliricem ama işede gitmek istemiyorum yani anlıycağın ne yapmak istediğimi bende bilmez haldeyimm , ruh halim berbat, az kaldı her halde 2 hafta sonrada midemiz düzelir.herkese hayırlı akşamlar..
ahh canım bozma moralini biz çalışanlarında sinirleri bozuk bu aylarda böyle olması normalmiş ama inan eski ruh halimi özledim yani iyi olmak hamileleğimin tadının çıkarak istiyorum ama ruh halim berbat . iyikide çalışıyorum diyorum ama bazende ahh evde olup şöyle saatlerce uyusamm ama oda geçince ne yapıcaz off ne bileyim işte arkadaşım bence bizim psikolojilerin acil düzelmesi lazımm şu günlerimiz bir daha geri gelmicekk yaa keyfini çıkarmak lazımm bizim yerimizde olmak isteyen okadar çok insan varkii:44:Al benden de o kadar hic belirtim yok die sevinirken hic bisey yiyemez oldum. Buzdolabinin kokusu beni mahvediyooo. Burnumu tikiyorum acinca. Halbuki icinde oyle kokcak bi yemek de yok. Koku hassasiyeti simdi basladi demekki. Sen ve diger arkadaslar gibi calismak isterdim ben de yaa evde tikili kaldim psikolojim alt ust:26:
Kızlar bakın ne buldum,sadece eğlence amaçlı tabi ki,ben şu alyans olayını denedim,yuvarlak çizdi,bütün belirtilerim erkeğe uyuyor ama dr um kıza benziyor sanki dedi..Yeter ki sağlıklı olsun hangisi olursa olsun hiç farketmez..Maksat eğlenmek hadi sizde deneyin bakalım..
Eğer;
Erken hamilelikte mide bulantısı hissetmediyseniz,
Bebeğinizin kalp atışı dakikada 140 atıştan daha azsa,
Ön tarafınızdan daha çok kilo aldıysanız,
Beliniz basket topu gibi görünüyorsa,
Aerolarınız çok kararırsa,
Daha düşük taşıyorsanız,
Tuzlu ve ekşi yiyeceklere aş eriyorsanız,
Proteine aş eriyorsanız-etler ve peynir,
Ayaklarınız hamilelikten önceki haline göre daha soğuksa,
Bacaklarınızdaki tüyler hamilelik döneminde daha çabuk uzuyorsa,
Elleriniz daha kuruysa,
Siz uyurken yastıklarınız kuzeye bakıyorsa,
Müstakbel baba sizinle birlikte kilo alıyorsa,
Hamilelik size her zamankinden daha iyi bir görüntü veriyorsa,
İdrarınız parlak sarı rengindeyse,
Burnunuz yayılıyorsa,
Alyansınızı göbeğinizin üzerinde tuttuğunuzda yuvarlaklar çiziyorsa,
Baş ağrılarınız varsa,
Yaşınıza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde çift sayı çıkıyorsa,
bebeğiniz erkektir.

Eğer;
Erken hamilelikte mide bulantılarınız varsa,
Bebeğinizin kalp atışı dakikada en az 140 ise,
Basenlerinizden ve poponuzdan kilo alıyorsanız,
Sol göğsünüz sağ göğsünüzden daha büyükse,
Saçınızda kırmızı hatlar çıkıyorsa,
Yüksek taşıyorsanız,
Karnınız karpuz gibiyse,
Tatlılara aş eriyorsanız,
Meyvelere aş eriyorsanız,
Portakal suyuna aş eriyorsanız,
Hamilelik dönemi boyunca normal zamanki kadar iyi görünmüyorsanız,
Hamilelik dönemi boyunca normalden daha huysuzsanız,
Yüzünüz normalden daha çok patlaksa,
Ekmeğin ucunun tepesini yemeyi reddediyorsanız,
Göğüsleriniz gerçekten büyüdüyse!
Siz uyurken yastıklarınız güneye bakıyorsa,
İdrarınız donuk sarı rengindeyse,
Alyansınızı göbeğinizin üzerine tuttuğunuzda bir taraftan öteki tarafa hareket ediyorsa,
Yaşınıza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde tek sayı çıkıyorsa,
bebeğiniz kızdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?