2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
:::::::: ağlama aşkım yaa valla bende ağlıyom şuan

canım benim ağlama lütfen bebeğin de üzülür bak....ben yine hamile kalıcam inşallah

sağlıkla doğurucam bu sefer Allah ın da izniyle....gelip yazarım buraya o zaman hepp beraber seviniriz olur mu ???

kızlar bende cuma gitcem 6+5 olcam inşalla kalp atışı gözukur yoksa yeni bi endişe daha of ne zormuş kızımda 11 haftada öğrendim oh mis insan şeklini almıştı

maşallah kızlar ne kadar çok paylaşım yapmışsınız valla yarısını okuyamadım bile
ayyy bizde sabah eşimle konuştuk mart sonuna kadar dr gitmeyi erteliyorduk ama ikimizde dayanamıyoruz gidip görelim dedik kuzumda merak ediyo kardeşini

canım benim ağlama lütfen bebeğin de üzülür bak....ben yine hamile kalıcam inşallah

sağlıkla doğurucam bu sefer Allah ın da izniyle....gelip yazarım buraya o zaman hepp beraber seviniriz olur mu ???

sen kuvvetli bir insansın maşallah, inşallah herşey gönlünce olur

kızlar birincisi sizde en altta çıkan bebeğin gelişim takvimi bende neden çıkmıyor
ikincisi çin takvimine bakan varmı ilk bebek anneleri pek merak etmiyordur belki ama ikinci çocuk anneleri nasıl baktınız nereye baksam ayrı ayrı oluyo

kızlar merhaba nasılsınız bugun ay ben ilk defa bu sabah öğurdum ay aradan 6 yıl gecti hiç özlememişim sizde durumlar nasıl

selam;

Bende haftaya kalp atışları için gideceğim kısmetse,çok şükür bulantım olmadı inşallah ta olmaz yaa,bazen geceleri acıkınca öğürecek gibi oluyorum geçiyor hemen...

selam;

Bende haftaya kalp atışları için gideceğim kısmetse,çok şükür bulantım olmadı inşallah ta olmaz yaa,bazen geceleri acıkınca öğürecek gibi oluyorum geçiyor hemen...

bendede aç kaldığımda oluyo ama aç kalmamaya çalışıyorum kuru üzüm incir erik gibi şeyler atıştırıyorum işe yarıyor

selam;

bende haftaya kalp atışları için gideceğim kısmetse,çok şükür bulantım olmadı inşallah ta olmaz yaa,bazen geceleri acıkınca öğürecek gibi oluyorum geçiyor hemen...
ay inaşlla göruruz tatlım ya benim bi kere öğurme oldu ay mumkunse onlada kalsın kızımda anne hamilemisin die hahahah garibim bilmiyoda

merhaba kasım anneleri:))yaklaşık 1 haftadır takip ediyorum sizi..malum adetim 1 hafta gecikince içten içten bir ümit beslemeye başladım:))
2008 ekim doğumlu bir kızım var..9 aydır da 2. bebeği istiyorduk ..artık olmuyor dediğimiz anda umudumuzu yeşertti Rabbimmm:))
5 şubat son adet tarihim...
hcg de bakıldı bugün 220 çıktı..geç yumurtlama oldu diye tahmin ediyorum ben..
cumaya tekrar gel dedi dr. karından usg den göremedi..

bu arada ben kızımı da kadınlar kulubüyle doğurdum ve büyüttüm:))
o da 5 haftalıkkken ekim annelerine katılmıştım:))inş. hep beraber güzel hamilelikler geçirirz:))
ben de tablo için bilgilerimi yazayım..
28 yaşındayım..
ingilizce öğretmeniyim..
malum 2. bebişim olacak inş..
kayseriliyim iş sebebiyle kırşehirde oturuyoruz..
sat 5 şubat
muhtemel doğum tarihi 11 kasım inş.:))
kızım da 10 ekim doğumluu

hoşgeldin canım aramıza bende 2. bebeğime hamileyim
bende Kayseri liyim ve Kayseri de yaşıyorum birde hayat arkadaşımız var Kayseriden

bende Kayseri liyim ve Kayseri de yaşıyorum birde hayat arkadaşımız var Kayseriden

oh oh maşşallah:))
doğum nasipse kayseride olacak:)) ekimde taşınacaz inş. memlekete.
benim hcg düşük mü acaba??

hoşgeldin tatlımmm ohh ne güzel kalabalıklaştık geniş bi aile oldukkk,
bu arada kaç kişi oldukk yahu :)

Son düzenleme:

merhaba nisanur hoşgeldin canım.bende kayseriliyim.aynı zamanda kayseride yaşıyorum.benim ilk bebeim olacak allah izin verirse...
tebrik ederim seni.sağlıklı al kucağına bebeğini...

sevgimle

kızlar biliyorsunuz bebişimiz akrep burcu olcak, benimde oğlakk

ANNE: OĞLAK

Akrep bir çocuk, Oğlak bir anneye sahipse, aile iletişimleri oldukça rahat ve tutarlı olacaktır. Her ikisi de aile içi ilişkilere ve sevgiye önem verir. Çekingenlik ve başkalarına olan güvensizlikleri bu anne-çocuğu dış dünyaya kapalı bir aile yaşantısına çekebilir.

Aile içinde çok iyi anlaştıklarından diğer insanlarla olan iletişimlerinin gelişmesi zaman alabilir. Akrep, zaman zaman Oğlak'ı çok duygusuz bulabileceği gibi, onun sayesinde kendi duygularını kontrol etmeyi de öğrenebilir.

güzelmişşş sevdmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…