:::::::: ağlama aşkım yaa valla bende ağlıyom şuan
canım benim ağlama lütfen bebeğin de üzülür bak....ben yine hamile kalıcam inşallah
sağlıkla doğurucam bu sefer Allah ın da izniyle....gelip yazarım buraya o zaman hepp beraber seviniriz olur mu ???
canım benim ağlama lütfen bebeğin de üzülür bak....ben yine hamile kalıcam inşallah
sağlıkla doğurucam bu sefer Allah ın da izniyle....gelip yazarım buraya o zaman hepp beraber seviniriz olur mu ???
sen kuvvetli bir insansın maşallah, inşallah herşey gönlünce olur
tmm tatlım bekliyorum bakk tmm yaz mutlaka çok öptümm seniii
kızlar merhaba nasılsınız bugun ay ben ilk defa bu sabah öğurdum ay aradan 6 yıl gecti hiç özlememişim sizde durumlar nasıl
selam;
Bende haftaya kalp atışları için gideceğim kısmetse,çok şükür bulantım olmadıinşallah ta olmaz yaa,bazen geceleri acıkınca öğürecek gibi oluyorum geçiyor hemen...
ay inaşlla göruruz tatlım ya benim bi kere öğurme oldu ay mumkunse onlada kalsın kızımda anne hamilemisin die hahahah garibim bilmiyodaselam;
bende haftaya kalp atışları için gideceğim kısmetse,çok şükür bulantım olmadıinşallah ta olmaz yaa,bazen geceleri acıkınca öğürecek gibi oluyorum geçiyor hemen...
ay inaşlla göruruz tatlım ya benim bi kere öğurme oldu ay mumkunse onlada kalsın kızımda anne hamilemisin die hahahah garibim bilmiyoda
bu arada ben kızımı da kadınlar kulubüyle doğurdum ve büyüttüm:))
o da 5 haftalıkkken ekim annelerine katılmıştım:))inş. hep beraber güzel hamilelikler geçirirz:))
ben de tablo için bilgilerimi yazayım..
28 yaşındayım..
ingilizce öğretmeniyim..
malum 2. bebişim olacak inş..
kayseriliyim iş sebebiyle kırşehirde oturuyoruz..
sat 5 şubat
muhtemel doğum tarihi 11 kasım inş.:))
kızım da 10 ekim doğumluu
o da 5 haftalıkkken ekim annelerine katılmıştım:))inş. hep beraber güzel hamilelikler geçirirz:))
28 yaşındayım..
ingilizce öğretmeniyim..
sat 5 şubat
hoşgeldin canım aramıza bende 2. bebeğime hamileyim
bende Kayseri liyim ve Kayseri de yaşıyorum birde hayat arkadaşımız var Kayseriden
28 yaşındayım..
ingilizce öğretmeniyim..
sat 5 şubat
merhaba kasım anneleri:))yaklaşık 1 haftadır takip ediyorum sizi..malum adetim 1 hafta gecikince içten içten bir ümit beslemeye başladım:))
2008 ekim doğumlu bir kızım var..9 aydır da 2. bebeği istiyorduk ..artık olmuyor dediğimiz anda umudumuzu yeşertti Rabbimmm:))
5 şubat son adet tarihim...
hcg de bakıldı bugün 220 çıktı..geç yumurtlama oldu diye tahmin ediyorum ben..
cumaya tekrar gel dedi dr. karından usg den göremedi..
hoşgeldin canım aramıza bende 2. bebeğime hamileyim
bende Kayseri liyim ve Kayseri de yaşıyorum birde hayat arkadaşımız var Kayseriden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?