2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

aaa bende oğlak burcuyum...bencede güzelmişş uyumumuz...
ben çok anaç biriyim.yükselenimde yengeç..bebeğimlede güzel bi ilişkimiz olur diye düşünüyorum inşallahhh

ne güzelmiş:))
nerden baktınız acaba ben de baksam:))kova benim burcum..akrep ablam ve kızkardeşim var..bakalım bu nasıl olacak

aa aynıyız :) inş. yaa bende anaç, şevkatli ve korumacıyımdır.

maşallahhh ne güzel:) kuzum sana bişey sorcam siz bizden biraz daha büyüksünüz ya gün olarak.benim çizelgemde 6 haftalık 239 gün kalan diyor.
sende 6+3 228 gün kalan diyor.

bizden 3 gün büyükseniz nasıl aramızda 10 gün oluyor beklenen doğum tarihine göre?

valla anlayamadım kusura bakma...

kızlar iyi akşamlar...bizim mesai bitti ben çıkıyorum.akşam evden girebilirsem konuşur dertleşiriz...
allaha emanet.
sevgimle...

bendede aç kaldığımda oluyo ama aç kalmamaya çalışıyorum kuru üzüm incir erik gibi şeyler atıştırıyorum işe yarıyor

Ya nedense canım hiiç tatlı şeyler istemiyo,deli gibi tuzlu yiyecekler yiyorum,dr un söylediği için zorla meyve yiyorum..Dr geceleri sakın yeme rahatsız eder dedi ama bazen çok fena oluyorum..oysa ki kilolu biri de değilim..

ay inaşlla göruruz tatlım ya benim bi kere öğurme oldu ay mumkunse onlada kalsın kızımda anne hamilemisin die hahahah garibim bilmiyoda

Valla aç kalmamak lazım canım yaa,aç kalınca midem bi garip oluyo,bulantı da değil,ekşime de değil,kazınma da değil valla bende anlayamıyorum..Aç kalınca ağzımda acaip bi tat oluşuyo.Ama ne olur bulanmasın yaaa...

hiç bir fikrim yok yanlış hesaplama mı var ki?
6+3 üm dr dedi onu fakat kalan gün onu bilmiyorum cnm

cnm senin de mi geöen ay düşüğün var?

kızlar abdominal yani karından bakılan ultrasonda kalp atışı ne zaman duyulur bilen var mı? bu arada vajinal ultrason zararlı mı sizce. bir de benim merak ettiğim o aleti rahimin içine kadar sokuyorlar mı sizce? yani öyleyse bebeğe zarar vermeme ihtimali yok gibi.

karından kalp atışı 6 haftadan sonra duyulabiliyor şayet cihaz iyiyse..
vajinal usgnin hiç bi zararı yok arkadaşım ..rahime sokulmuyor zaten endişe etmene gerek yok..istersen yaptırabilirsin..

canım benim ya, çok geçmiş olsun ama üzülme. herşeyde bi hayır vardır.

biz neyin hayırlı neyin hayırsız olduğunu bilemeyiz canım. o yüzden neyse hayırlısı o olsun hepimiz için.

içini ferah tut inancını ve ümidini kaybetme

bende geldim.izmirdenim.25 yaşındayım.2.5 yaşında dünyalar tatlısı kızım var.benim son adet tarihim 8 şubat.birçok test yaptım ama hepsinde silik 2. çizgi çıktı.çokta heveslenmek istemiyorum.yarım gidip kan testi yaptırcam.göğüslerim aşırı şiş.bu yüzden hamileyim diyorum ama heveslenmekte istemiyorum inşallah hamileyimdir.yarın size haber veririm.kilom 66.kesin sonuç alayım benide kaydedin lütfen...şimdiden hepinizi öpüyorum .hepiniz bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.AMİN.

allah hayırlı etsın saglıkla kucagına al ve saglıkla buyut inşallah.topıce yenı gelen arkadaslar hepınız hosgeldınız.

cnm senin de mi geöen ay düşüğün var?

keşke dusuk olsaydı sarecım ben 40 hafta tasıdıktan sonra dogurdugum bebegıme doyamadan 2. gun kaybettim .allah hepimizin bebeklerini korusun ,saglıkla buyutmemizi nasip etsin insallah

cnm benim zencefil pek iii değilmiş bitki çayları içiyorum ama çok korkuyorum bebişime bişi olur diyee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…