kızlar biliyorsunuz bebişimiz akrep burcu olcak, benimde oğlakk
ANNE: OĞLAK
Akrep bir çocuk, Oğlak bir anneye sahipse, aile iletişimleri oldukça rahat ve tutarlı olacaktır. Her ikisi de aile içi ilişkilere ve sevgiye önem verir. Çekingenlik ve başkalarına olan güvensizlikleri bu anne-çocuğu dış dünyaya kapalı bir aile yaşantısına çekebilir.
Aile içinde çok iyi anlaştıklarından diğer insanlarla olan iletişimlerinin gelişmesi zaman alabilir. Akrep, zaman zaman Oğlak'ı çok duygusuz bulabileceği gibi, onun sayesinde kendi duygularını kontrol etmeyi de öğrenebilir.
güzelmişşş sevdmmm
kızlar biliyorsunuz bebişimiz akrep burcu olcak, benimde oğlakk
ANNE: OĞLAK
Akrep bir çocuk, Oğlak bir anneye sahipse, aile iletişimleri oldukça rahat ve tutarlı olacaktır. Her ikisi de aile içi ilişkilere ve sevgiye önem verir. Çekingenlik ve başkalarına olan güvensizlikleri bu anne-çocuğu dış dünyaya kapalı bir aile yaşantısına çekebilir.
Aile içinde çok iyi anlaştıklarından diğer insanlarla olan iletişimlerinin gelişmesi zaman alabilir. Akrep, zaman zaman Oğlak'ı çok duygusuz bulabileceği gibi, onun sayesinde kendi duygularını kontrol etmeyi de öğrenebilir.
güzelmişşş sevdmmm
aaa bende oğlak burcuyum...bencede güzelmişş uyumumuz...
ben çok anaç biriyim.yükselenimde yengeç..bebeğimlede güzel bi ilişkimiz olur diye düşünüyorum inşallahhh
aa aynıyız :) inş. yaa bende anaç, şevkatli ve korumacıyımdır.
bendede aç kaldığımda oluyo ama aç kalmamaya çalışıyorum kuru üzüm incir erik gibi şeyler atıştırıyorum işe yarıyor
ay inaşlla göruruz tatlım ya benim bi kere öğurme oldu ay mumkunse onlada kalsın kızımda anne hamilemisin die hahahah garibim bilmiyoda
maşallahhh ne güzel:) kuzum sana bişey sorcam siz bizden biraz daha büyüksünüz ya gün olarak.benim çizelgemde 6 haftalık 239 gün kalan diyor.
sende 6+3 228 gün kalan diyor.
bizden 3 gün büyükseniz nasıl aramızda 10 gün oluyor beklenen doğum tarihine göre?
valla anlayamadım kusura bakma...
hosgeldin bende bugun 5 oldum persembe kontrole gidecem umarim keseyi goruruz.yeni gelen arkadaslar biraz bilgilerinizi paylasin kac yillik evliliginiz?kacinci bebeginiz?hamile oldugunuzu nasil ogrendiniz?hcg kacti ilk ogrendiginizde?
ben ilk bebegimden sonra korunmadim.biran once olsun istedim.cunku acimi bitek bu bebek dindirecekti allahin izniyle.leke gelince tamam bu ay yok dedim.2 gun sadece kahverengi akinti seklinde olunca test yaptim ama tek cizgiyi gorur gormez cope attim.yokmus diye uzuldum.aksam cope bise atarken bide baktim cift cizgi.hemen bi test daha yaptim yine cift cizgiydihayirlisi olsun insallah.keseyi gormeden inanamiyom.hatta ayseye listeye bile eklettirmemistim hala....
kızlar abdominal yani karından bakılan ultrasonda kalp atışı ne zaman duyulur bilen var mı? bu arada vajinal ultrason zararlı mı sizce. bir de benim merak ettiğim o aleti rahimin içine kadar sokuyorlar mı sizce? yani öyleyse bebeğe zarar vermeme ihtimali yok gibi.
kızlar merhaba
bu akşam kanamam oldu doktortaa gittik kese gozukmuyor degerım düşmüş 150 ye
doktor düşüo dedi yarından sonra gene kan verıcem deger dusmusaa kendı kendıen dusuo dicez dedi dr
hepinize sağlıklı gebelıkler dilerimm....güzel aman gecırdık ama kısmet topiği bskasıan devretmesi icin kazene yazdım
hayırlı akşamalr
bu arada kızlar kalp atışlarını duyan oldu muu
bu arada kızlar kalp atışlarını duyan oldu muu
temmuz 2010da evlendik ancak 1 sene bebiş düşünmeyelim hem birbirimizi tanıyalım hemde evliliğimiz otursun dedik.1 sene geçince ben ister oldum ama eşim istemedi (kafasındaki maddi sorunları halletmesi gerekiyordu)
ama her gece göz yaşı döktüm, istemiyorr kocammm diye...milletinde çenesi durmuyorr ' anammm bu çalışıyor yaaa ondan bebeği erteliyor 'diyorlar...kayınvalidemm birileriyle kıyaslıyor beni 'bakk şunun gelini/kızı senden sonra evlenmiştii..aaa hamileymiş' diyor...bende halen kocam istemiyor demek istemiyorum insanlara...sonra bi gün canıma tak dedi...' ben istiyorum da oğlun istemiyor' dedim kayınvalideme...
aralık ortasında eşim artık düşünebileceğimizi söyledi.dünyalar benim oldu...o aydan zaten umudum yoktu...ve regl oldum...ocak ayında idrar yolu iltihabım olduğunu öğrendik..iğne fitil verdi doktor...umutlanmıycam dediim ama günler geçmek bilmedi...28inde olmam gereken reglimi psikolojik olarak 3 gün geciktirince 3 günde 3 kez test yaptımm...sonunda kırmızı kartı yedim....sonra çok ağladım...
o ay şu yazıyı yazmıştım sizlerlede paylaşayım:
DOĞMAMIŞ BEBEĞİME
Bir his var içimde sebepsiz. Sanki çok sevdiğim bir şeyi kaybetmiş gibiyim. Bu kadar mı istiyorum bir bebeğim olmasını. Yalnızca iki gün geciken âdetim bile yetiyor mu bebeğim için hayaller kurmama, endişelenmeme, ne yesem ne içsem diye planlar yapmama.
Evet, istiyorum, hem de çok istiyorum
Ben küçücük bir çocukken bile oynadığımız evciliklerde hep anne olurdum. Bebeğimi sallar, uyutur, karnını doyurur, gezdirirdim Her şeyden ötesi severdim onu, çok severdim hem de
Ben biraz daha büyüdüm İçimdeki anne de büyüdü İleride kucağıma almayı hayal ettiğim bebeğim de, ona olan sevgim, özlemim de
İnşallah ile başlayan cümlelerime Rabbim beni anne olamamakla sınamasın duası eklendi
Ne zaman hamile veya bebekli birini görsem, bir gülücük geldi yerleşti yüzüme ve canım babamdan aldığım, beni babama menekşe gözlüm diye sevdiren yeşil gözlerime
Gün geldi içinde annelik duygularını besleyen, büyüten bu genç kız iyiden iyiye büyüdü Baba evinden uçma zamanı geldi çattı
2010 yılının Temmuz ayında görücü usulü tanıştığım eşimle evlendik Biraz evliliğin tadını çıkaralım dedik ve bebek fikrini erteledik İçimde fırtınalar koparan, coşup coşup çağlayan bebek aşkımı biraz dizginlemek zorunda kaldım Geceleri kafamı yastığıma koyduğumda sessiz sessiz gözyaşı döktüm. Eşime kızdım birçok zaman Ertelemek neden gerekliydi ki?
Paramız mı yoktu? Bebeğimize bakacak gücümüz mu? Yoksa ona verecek sevgimiz mi?
Vardı elbette sevgimiz Hem de yüreğimden kopup gelen, yıllardır içimde büyüyen eşsiz bir sevgi Ama şartlar deyip bekledim
Tam 1,5 yıl
Nihayet o güzel konuşmayı yaptık eşimle Bebeğimizin olmasını istiyorduk Yani artık o da istiyordu İtiraf etmeliyim, bu durumu ilk başta çok yadırgamıştım Ben evlilikler de bebek isteyen taraf erkek, erteleyen taraf da kadın olur zannederdim Biz de ise durum tam tersi idi
Dedim ya, nihayet o gün geldi Dünyalar benim oldu Şimdi tek yapmamız gereken sevgimizin meyvesinin en kısa zamanda gelmesi için Rabbime dua etmekti
İçime çoktan düşmüştü sevgisi, heyecanı doğmamış bebeğimin
Biz bu kararı vereli 2 ay oldu 2 ay daha ne ki dediğinizi duyar gibiyim Aslında ben de öyle düşünüyorum. Allah arattırmasın, inşallah en kısa zamanda tattırsın diyor dilim ama yine de üzüldüm Bir boşluk hissettim kendimde Umudumuz diğer aylara kaldı
Bir prens ya da prenses ne fark eder ki Sağlıklı, sıhhatli, hayırlı bir evlat olsun da
Ahhh be kuzum, ahhh be annesinin bir tanesi Daha gelmeden sevdim ben seni Rahmime düştüğünü öğrendiğim gün neler yaşarım hele sen bir düşün
Yaa baban ne yapar acaba, Nasıl versem ki müjdeyi babacığına, Havalara sıçrar mı acaba senin geleceğin haberini verdiğimde, boynuma atlayıp sarılır mı ki bana, beni ne kadar çok sevdiğini haykırır mı ki?
Dedelerin, anneannen, babaannen, dayıların, amcan, halan onlarda merakla beklerler mi ki seni? Duyduklarında çok sevinirler mi ki?
Yaa annen bebeğim Daha kendi küçük bir çocukken bile senin hayalini kuran, anne olmak için yaratıldığını düşünen annen
Kuzum Ben seni daha sen gelmeden sevdim Bir gün Allahım izin verirse, geleceğini bilmek bile şuan da bu satırları yazarken gözlerimden yaşların süzülmesine yetiyor
Yoooo bunlar üzüntü gözyaşları değil miniğim Sevinçten, sevgimden ve sana olan özlemimden
Gel be annecim artık Beni daha fazla sensiz, sevgisiz, yavrusuz bırakma
Seni ilk kucağıma alacağım, ilk sütümü vereceğim, ilk göz göze geleceğimiz anı düşünerek, daha sen gelmeden aldığım kıyafetlerine, oyuncaklarına bakarak geçen gündüzümü gecemi gel de doldur
Seni sabırsızlıkla, sevgiyle, hasretle bekleyen Seni çok seven ve sevecek olan annen
şubat ayında çalışmalara biraz daha erken başladık...reglim bitti...bi gün bekledik ve gün aşırı beraberlik oldu...o ay bide ovulasyon testi almıştım...ve bi de her gün sabah 3 tane kuru incir yedim...ve çokkkk ama çookkk hemde çokk dua ettim rabbime...kendim için....bebek hasreti çeken tüm kardeşlerimiz için....
ocak ayında yaptığım hatayı yapmıycam dedim kendi kendime...fazla umutlanmıycam...her belirtiyi aramıycam kendimde...nitekim öyle yaptım..yapabildim...çok sakindim...çok soğukkanlı...hiç bir belirti yaşamadım (erken gebelik belirtileriyle ilgili çok şey okumadım o ay) sadece secde halindeyken sağ kasığım battı arada sırada...ovulasyon testiyle birlikte 'erken gebelik testi' almıştım...reglime 1 hafta kala onu yaptım ama sonuç negatif oldu....tamam dedim...bu ay da yok...hiç üzülme...diğer aya umudum inşallah dedim...haaa ben bunları derken içimdede bi ses sanki hamile gibiyim diyordu...hissettim sanki...
kimseyle konuşmamaya çalıştım...eşim sordu...günün ne zaman 'oooo daha çookk var dedim' geçiştirdim....29 şubat batımdı..o gün olmayınca...içimi bi ürperme aldı...iş dönüşü test aldım...sabah idrarıyla yapmaya karar verdim...gece 4te kendiğimden uyandım...2 adet test almıştım...ilkinde hiç bi çizgi çıkmadı...sanırım bozuk testti...ikincide silik mi silik bi çizgi çıktı..gitgide belirginleşti...
1 martta eşime söylemeden hastaneye gittim...beta-hcg 410 çıktı...o akşam eşime söyledim...3 martta değerim 910'a çıkmıştı...iyi artış dedi doktorum...sonra ailelere söyledik....10 martta kesemizi gördük elhamdülillah...24ünde randevumuz var kalp atışlarını duyacağız allah izin verirse...benim hikayem böyle...uzun oldu kusura bakmayınn....
sevgimleeee
cnm senin de mi geöen ay düşüğün var?
canım merhaba,bende çok öksürüyorum birde öksürürken basınç oluyorya korkuyorum vallahi,BİM de zencefilli şeker varmış o öksürüğe iyi geliyormuş ondan al canım, birde elma kabuğu + ıhlamur kaynatıpta iç.Artık Allaha emanetler .
bende seninle aynıyım canım 4+6 ydı bugün 5 hafta oldu bu cumartesi randevum var.
merhaba, bende sık idarar çıkma ve hafif göğüs ağrısının dışında hiç bir belirti yok.bende bu cumartesi gidicem sabırsızlıkla bekliyorum.
kızlar bacak ağrınız varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?