2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
benim müthiş gaz sancım oluyor yaaa eşimin yanında sıkıyorum dedimya ufff çok kötü bişey yatınca hep geliyor kalkıyorum bişeyi bahane edip haydaaaaaa gidiyor sonra benim kaarnım davul gibi dün gece rahatsızlıktan bi uyandım 1 saat uyuyamadım gazım çıkmıyor yatarken sırt üstü yatamıyorum kasıkta batma oluyor ya sağa ya sola yatmam gerekiyor bebişim hep haatırlaatıyor kenini bu gaaz problemine bi çözüm varmı???

inşallah canım ben de çok beklemek zorunda kalmam sen de sağlıkla doğururusun bebegını

kürtaj çok zor bi olay ben de kendı kendıne dussun ıstıyorumm

Ay_she arkadaşım üzme canını vardır bundada bir hayır de.Allah böylesini nasip etmiş sana.Cennette seni bekleyen bir meleğin var sana şefaat edicek. bende 2 ay önce bebeğimi kaybettim ve kürtaj oldum Allahım sanırım bu ay yine nasip etti bana hamileliği.Olumlu yanını düşün birde en azından hamile kalabiliyoruz çok şükür aratmadı rabbim. mutlu haberlerle bekliycez seni. bak bende ağustos annelerine mutlu haberimi verdim darısı senin başına.

yediklerine biraz dikkat edip kendini sıcak tutmaya çalış özellikle ayaklarını. bu gazlar olağan şeyler sanırım geçici bikaç ay idare edicen bence kendini kasma sal gitsin eşinin yanındada

dedıklerı gıbı ayaklarını cok sıcak tut fatos.benım 4 haftalıkken hcg 72 cıkmıstı.sımdı hıc hamılelık belırtım yok. ne gazım oluyo,ne sancım .gogsum filanda sısmedı.sadece azıcık bulantım var. bazen acaba yokmu dustumu dıyom.oyuzden persembe gunki kadın dogum randevusunu beklemeyecem yarın bıdaa gidecem saglık ocagına.insallah sorun cıkmaz.ama dusse kanamam olurdu dımı?seninki ilk bebekmi bilmiyom ama hele bi karnında hareket etmeye baslasın ozaman gor kendini nasıl hatırlattıgınıharika biduygu benım oglusum hıc sıkıntıya gelemezdi.babası gece azıcık bana sarılsın hemen tekmelemeye baslıyodu hemde benı ve babayı uyandıracak kadar

ay_she çok üzüldüm canımgeçmiş olsun..

hoşgeldin diclem hem senin hem de kızının yaşı küçükmüş..maşşallah size:)inş. hayırlı haberle gel..

sağlık ocağında kan testi yapılıyor mu??
bizim burda sadece idrar testi yapıyor sağlık ocakları??

yediklerine biraz dikkat edip kendini sıcak tutmaya çalış özellikle ayaklarını. bu gazlar olağan şeyler sanırım geçici bikaç ay idare edicen bence kendini kasma sal gitsin eşinin yanındada

:128: tuttmum bu cevabı:)
hamilelik biz kadınların nazımızı sazımızı,sözümüzü geçirebildiğimiz yegane dönemlerden biri:))herşey bize mübah artık

sağlık ocağında kan testi yapılıyor mu??
bizim burda sadece idrar testi yapıyor sağlık ocakları??

ben bugün verdim kanımı gebelik testi için çarşamba öğleden sonra vericekler.yapılıyor en azından bizim burada yani İstanbulda .

:128: tuttmum bu cevabı:)
hamilelik biz kadınların nazımızı sazımızı,sözümüzü geçirebildiğimiz yegane dönemlerden biri:))herşey bize mübah artık

yapın tabi nazları ilk gebeliğimde kızımda hiç naz yapmamıştım yapamamıştım çok şükür bir sıkıntıda yaşamamıştım ama bu defa sonuna kadar yapıcam nazımı

ben o zaman yarın ilk iş bir de sağlık ocağının yolunu tutayım:)ben yapılmıyor diye biliyordum:))iyi olddu bunu öğrendiğim:)
ben de ilk çocukta hiiç yapmamıştım naz..doğumdan bir hafta önce pencere silip perde asmıştım..2.de hamilelğin kıymeti daha iyi anlaşılıyor sanrım:)bugünler bitince bir daha gelmiyor..insn çok özlüyor hamişliği

tebrikler.. tüp bebek ile mi oldu sizin? ne kadarlık evlisiniz tüp en son çare değilmi?? bi kaç sene denemeden sonra olmuyosa başvuruluyo sanırım.. aşılama ne peki?

kızlaarr ben eklenmemişim hala??? iyi geceler bu arada:))

canım ben bebegımı düşürüyorum ve su an forumu takıp etmıyorum edemıyorum
topik de henuz bı baskasına aktarılmadı onun ıcın senı eklemem ıcın özle msj atman lazım
topiğe yazdıysan gormemısımdır....

ayşecim canım çok geçmiş olsun,ne zamandır giremiyordum topiğe,girince durumunu okudum çok üzüldüm.canım hakkında hayırlısı olsun,rabbim büyük o herşeyin en iyisi en doğrusunu bilir,böyle emrettiyse vardır mutlaka bir hikmeti..senin ve eşinin canınız sağolsun çok yakın zamanda yine olur inşallah.peki canım doktorunla görüştün mü,sebebi kan pıhtılaşması mıymış yine.ama iğnelerini düzenli kullanıyordun..

kızlar hepinize gunaydin.umarim hersey yolundadir.az sonra kahvalti yapacam.hergun kesin yumurta yiyip sut iciyom.bide her sabah ac karnina 1 bardak su ile kuru erik ve kayisi yiyorum.kabizlik sorunu olan varsa denesin.kesinlikle cok ise yariyo.benim dogumdan sonra basur sorunum oldu boyle cozdum aklinizda bulunsun cunku dogumdan sonra genelde kabizlik oluyo.az sonra saglik ocagina gidecem ama kotu bise duymaktan korkuyorum.gelismeleri paylasirim dua edin...

hadi bakalımm güzell haberlerle gel güzel bacımmm bekliyoruzz biz seni...dualarımız seninle....:26:

günaydın kızlar.... bugün saat 2 de vajinal ultrasonla bakacak dr inş kesemiiz görebiliriz çok heyecanlıyım

günaydın
hadi hayırlı haberle gelin inş...
benim mide bulantım başladı..canım hiç bir şey istemyorakşam eşime ceviz kırdırdım 2 kilo:)yanıma az az alıp yerim onu okulda artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…