ah cnm benim bende aralıkta yaşadığımda dunya başıma yıkıldı sanki aağlamaktan telef oldum ama sonra sukur ettim kurtaj olmadıma korunma sureci olmadına bak simdi 1 ay gecti yine ham,leyim çok sukur rabbim herişeyin hayırlısını versin en yakın zamanda sağlıklısının
inşallah canım ben de çok beklemek zorunda kalmam sen de sağlıkla doğururusun bebegını
kürtaj çok zor bi olay ben de kendı kendıne dussun ıstıyorumm
benim müthiş gaz sancım oluyor yaaa eşimin yanında sıkıyorum dedimya ufff çok kötü bişey yatınca hep geliyor kalkıyorum bişeyi bahane edip haydaaaaaa gidiyor sonra benim kaarnım davul gibi dün gece rahatsızlıktan bi uyandım 1 saat uyuyamadım gazım çıkmıyor yatarken sırt üstü yatamıyorum kasıkta batma oluyor ya sağa ya sola yatmam gerekiyor bebişim hep haatırlaatıyor kenini bu gaaz problemine bi çözüm varmı???
benim müthiş gaz sancım oluyor yaaa eşimin yanında sıkıyorum dedimya ufff çok kötü bişey yatınca hep geliyor kalkıyorum bişeyi bahane edip haydaaaaaa gidiyor sonra benim kaarnım davul gibi dün gece rahatsızlıktan bi uyandım 1 saat uyuyamadım gazım çıkmıyor yatarken sırt üstü yatamıyorum kasıkta batma oluyor ya sağa ya sola yatmam gerekiyor bebişim hep haatırlaatıyor kenini bu gaaz problemine bi çözüm varmı???
bende geldim.izmirdenim.25 yaşındayım.2.5 yaşında dünyalar tatlısı kızım var.benim son adet tarihim 8 şubat.birçok test yaptım ama hepsinde silik 2. çizgi çıktı.çokta heveslenmek istemiyorum.yarım gidip kan testi yaptırcam.göğüslerim aşırı şiş.bu yüzden hamileyim diyorum ama heveslenmekte istemiyorum inşallah hamileyimdir.yarın size haber veririm.kilom 66.kesin sonuç alayım benide kaydedin lütfen...şimdiden hepinizi öpüyorum .hepiniz bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.AMİN.
dedıklerı gıbı ayaklarını cok sıcak tut fatos.benım 4 haftalıkken hcg 72 cıkmıstı.sımdı hıc hamılelık belırtım yok. ne gazım oluyo,ne sancım .gogsum filanda sısmedı.sadece azıcık bulantım var. bazen acaba yokmu dustumu dıyom.oyuzden persembe gunki kadın dogum randevusunu beklemeyecem yarın bıdaa gidecem saglık ocagına.insallah sorun cıkmaz.ama dusse kanamam olurdu dımı?seninki ilk bebekmi bilmiyom ama hele bi karnında hareket etmeye baslasın ozaman gor kendini nasıl hatırlattıgınıharika biduygu benım oglusum hıc sıkıntıya gelemezdi.babası gece azıcık bana sarılsın hemen tekmelemeye baslıyodu hemde benı ve babayı uyandıracak kadar
yediklerine biraz dikkat edip kendini sıcak tutmaya çalış özellikle ayaklarını. bu gazlar olağan şeyler sanırım geçici bikaç ay idare edicen bence kendini kasma sal gitsin eşinin yanındada
sağlık ocağında kan testi yapılıyor mu??
bizim burda sadece idrar testi yapıyor sağlık ocakları??
sağlık ocağında kan testi yapılıyor mu??
bizim burda sadece idrar testi yapıyor sağlık ocakları??
:128: tuttmum bu cevabı:)
hamilelik biz kadınların nazımızı sazımızı,sözümüzü geçirebildiğimiz yegane dönemlerden biri:))herşey bize mübah artık
ben bugün verdim kanımı gebelik testi için çarşamba öğleden sonra vericekler.yapılıyor en azından bizim burada yani İstanbulda .
yapın tabi nazları ilk gebeliğimde kızımda hiç naz yapmamıştım yapamamıştım çok şükür bir sıkıntıda yaşamamıştım ama bu defa sonuna kadar yapıcam nazımı
ohh maşallah canım, hoşgeldin, benim vajinalden zor göründü, gerçi tüp bebek olayından sonra bizim vajina kanıksadı artık durumuhiç garip gelmiyo!! sağlıkla kucağına alırsın minnoşunuinşallah
tebrik ederimmmwalla 7. haftada duyuluyor dedi doktorum bana
kızlaarr ben eklenmemişim hala??? iyi geceler bu arada:))
canım ben bebegımı düşürüyorum ve su an forumu takıp etmıyorum edemıyorum
topik de henuz bı baskasına aktarılmadı onun ıcın senı eklemem ıcın özle msj atman lazım
topiğe yazdıysan gormemısımdır....
kızlar hepinize gunaydin.umarim hersey yolundadir.az sonra kahvalti yapacam.hergun kesin yumurta yiyip sut iciyom.bide her sabah ac karnina 1 bardak su ile kuru erik ve kayisi yiyorum.kabizlik sorunu olan varsa denesin.kesinlikle cok ise yariyo.benim dogumdan sonra basur sorunum oldu boyle cozdum aklinizda bulunsun cunku dogumdan sonra genelde kabizlik oluyo.az sonra saglik ocagina gidecem ama kotu bise duymaktan korkuyorum.gelismeleri paylasirim dua edin...
günaydın kızlar.... bugün saat 2 de vajinal ultrasonla bakacak dr inş kesemiiz görebiliriz çok heyecanlıyım[/QUOTE
canım hadi inşallah görürsünüz kesenizi.bebişin kaç haftalık
günaydın kızlar.... bugün saat 2 de vajinal ultrasonla bakacak dr inş kesemiiz görebiliriz çok heyecanlıyım
kızlar hepinize gunaydin.umarim hersey yolundadir.az sonra kahvalti yapacam.hergun kesin yumurta yiyip sut iciyom.bide her sabah ac karnina 1 bardak su ile kuru erik ve kayisi yiyorum.kabizlik sorunu olan varsa denesin.kesinlikle cok ise yariyo.benim dogumdan sonra basur sorunum oldu boyle cozdum aklinizda bulunsun cunku dogumdan sonra genelde kabizlik oluyo.az sonra saglik ocagina gidecem ama kotu bise duymaktan korkuyorum.gelismeleri paylasirim dua edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?