mustela organik içeriğinde zararlı hiç bir madde yok, ayşenur yazıcıya danıştım ben lierac kullanmayı düşünüyordum o bunun içeriğinin daha güvenilir olduğunu ve daha nemli olduğunu söyleyince bunu aldım, doktoruma da sordum kullan güzel bir krem dedi. ilk aylardan itibaren kullanabiliyorsun ama ben pazartesi başladım. yağ karışımını da 3 haftadır duştan sonra kullanıyordum şimdi her akşama döndüm. tabi çok hasta olduğum zamanlar kullanamıyorum, yorgunluktan :)
benim bir ara o kadar şişti ki eşim" annesi bebeğimiz 6 aylık olmuşda haberimiz yok galiba" diye benle dalga geçiyor
kızlar benim karnım artık çıktı belli oluyor. önceden sabahları bişey yoktu akşama doğru şişiyordu ama şimdi sabada baya bir belirgin. karnım yanlara doğru yayılıyor, sizlerin nasıl? bir de kalçalarım kaşınıyor kalçalarımdan kilo alıyorum. korkuyorum çatlayacaklar diye. akşamları zeytinyağı, kakao yağı, nar çekirdeği yağı ve kayısı yağıyla yaptığım karışımı kullanıyorum, gündüzleri de mustelayı kaşıntı gidiyor ama öğleden sonra başlıyor ta ki akşam kremi sürene kadar. gün içinde kuruyor galiba. sizce kaşındıkça sürsek abartmış mı oluruz?
inşallah senin tarafa benzer emii :)) amma sahipleniyorlar, ne bu hırs anlamıyorum.
yaa ne güzel yemeği seçme şansın var. ben mideme ne gelirse onu ancak yiyebiliyorum. bazen zararlı şeylerde yediğim oluyor. affet beni bebişim
canım ben daha 8 haftalığım ya bende başlayayım mı sorun olmaz değil mi 3 gunde bir yağ sürüyorum :26:
kayısı yağı
kakao yağı
badem yağı
bebe yağı kullanıyorum :26:
Ben gebelik öncesi 88.5 tan 75 düşütüğüm için (amacım 60 kiloya düşüp öyle hamile kalmaktı ama Rabbim in dediği olur geldi kuzucuğum) oyüzden mevcut çatlaklarımı doldurma niyetindeyim ben...
Daha çatlak oluşturamam gibi geliyor...
doldurma niyetindeyim anlamadım canımm :26:
88.5 da çatlagın olmadı mı ama hamilelikte göbek çok geriliyor o sorun zaten
He he bu kocacıklar yok mu zaten... Dün de benim eşim karnıma dokunuyor, heh işte bak artık tam hamile oldun, göbek göğüs aldı başını gidiyor, doğuma yakın yuvarlana yuvarlana gidersin herhalde diyor
Benim de karnım yanlara doğru yayılmaya başladı canım belim kalınlaştı, kalçam zaten büyük olduğu için şimdilik fazla bi büyüme olmadı aman olmasın da zatenBende bu yaşıma kadar çok kilo aldım verdim,hiç çatlak olmadı, cilt yapısıyla alakalı sanırsam ama yine de kremdir yağdır ben de başlamaya düşünüyorum. Ne güzel bak sen sürüyormuşsun da her gün. Gün içinde de bebe yağı sür tatlım bak bakalım azalacak mı kurumalar kaşıntılar???
canım ben daha 8 haftalığım ya bende başlayayım mı sorun olmaz değil mi 3 gunde bir yağ sürüyorum :26:
kayısı yağı
kakao yağı
badem yağı
bebe yağı kullanıyorum :26:
maşalah sizlerleere döktürüyonuz geeene allah muhabbetinizi artırsınn :)) kızlar ikili test kakmışş banada yapılmıcak bugün ögleden sonra kontrolüm varr
evet bebe yağında da eskiden hep dalini kullandım şimdi onun daha yoğun kıvamlı krem gibi olanı çıkmış onu deneyecem aklınızda olsun, büyük marketlerde var :) elime kullandım baya bir nemli...
tatlım badem yağını bi kaç damla koy karışıma bende öyle yaptım tüylenme yapıyor aklında olsun:) bebe yağıda dediğim gibi dalini sende bir dene. benim mustela ilk aydan kullanabileceğin bir krem, mesela lierac 3. aydan diyor ama bunu kullanabiliyorsun.
Ben gebelik öncesi 88.5 tan 75 düşütüğüm için (amacım 60 kiloya düşüp öyle hamile kalmaktı ama Rabbim in dediği olur geldi kuzucuğum) oyüzden mevcut çatlaklarımı doldurma niyetindeyim ben...
Daha çatlak oluşturamam gibi geliyor...
Bir de kime benzeyecek takıntısı var değilmi?
Kayınvalidem kız olsun çok istiyor, görümcemden iki erkek torun var çünkü bir de senin gibi kıvır kıvır saçlı olsun diyor...
Görümcelerim, kayınbiraderim de kız olsun inşallah deyip duruyor...
Ama herkes beni erkek anne olarak görüyor rüyasında ya da oğlun olacak senin kesin diyor her hamile olduğumu duyan
Ama içimde bir yer sağlıklı olsun da ne olursa olsun diye sürekli desem de kızım olsun diyor işte...
Sağ sağlim doğsun da, ben canımın içini kız da olsa erkek de olsa, gözümün nuru kabul ederim, kokusunu içime çekmek nasip olsun sağ sağlim yeter ki...
Eşim de sana benzesin ama huyu bana çeksin, sen çok inatsın kök söktürür o bana diyor...
:))))
maşalah sizlerleere döktürüyonuz geeene allah muhabbetinizi artırsınn :)) kızlar ikili test kakmışş banada yapılmıcak bugün ögleden sonra kontrolüm varr
yaa kızlar bende göbeğim krem yada yağ kullanmak istiyorum okudum yazdıklarnızı aklım karıştı :44: şimdi yağmı kullanmak iyi, yoksa krem mi :44:
nasıl kalkmış anlamadım, ben ptesi günü için randevu aldım yaptırıyorum ama neden yapmadılar sana ?
canım teşekkür ederim bilgiler için mustelayı nereden sipariş veridn internnetten mi normal eczaneden mi aldın:26:
üçlü test yapılacakmışş ikili test tehlike li die kaldırmışlarr hemdee 3lü testte hepsi görülüyomuş yinede başka doktoramı sorsam kızlar eşim hastanede çalışıyo doktora sormuş öle demiş
yaa kızlar bende göbeğim krem yada yağ kullanmak istiyorum okudum yazdıklarnızı aklım karıştı :44: şimdi yağmı kullanmak iyi, yoksa krem mi :44:
üçlü test yapılacakmışş ikili test tehlike li die kaldırmışlarr hemdee 3lü testte hepsi görülüyomuş yinede başka doktoramı sorsam kızlar eşim hastanede çalışıyo doktora sormuş öle demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?