2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım ben daha 8 haftalığım ya bende başlayayım mı sorun olmaz değil mi 3 gunde bir yağ sürüyorum :26:

kayısı yağı
kakao yağı
badem yağı

bebe yağı kullanıyorum :26:

benim bir ara o kadar şişti ki eşim" annesi bebeğimiz 6 aylık olmuşda haberimiz yok galiba" diye benle dalga geçiyor

He he bu kocacıklar yok mu zaten... Dün de benim eşim karnıma dokunuyor, heh işte bak artık tam hamile oldun, göbek göğüs aldı başını gidiyor, doğuma yakın yuvarlana yuvarlana gidersin herhalde diyor

Benim de karnım yanlara doğru yayılmaya başladı canım belim kalınlaştı, kalçam zaten büyük olduğu için şimdilik fazla bi büyüme olmadı aman olmasın da zaten Bende bu yaşıma kadar çok kilo aldım verdim,hiç çatlak olmadı, cilt yapısıyla alakalı sanırsam ama yine de kremdir yağdır ben de başlamaya düşünüyorum. Ne güzel bak sen sürüyormuşsun da her gün. Gün içinde de bebe yağı sür tatlım bak bakalım azalacak mı kurumalar kaşıntılar???

Bir de kime benzeyecek takıntısı var değilmi?
Kayınvalidem kız olsun çok istiyor, görümcemden iki erkek torun var çünkü bir de senin gibi kıvır kıvır saçlı olsun diyor...
Görümcelerim, kayınbiraderim de kız olsun inşallah deyip duruyor...
Ama herkes beni erkek anne olarak görüyor rüyasında ya da oğlun olacak senin kesin diyor her hamile olduğumu duyan
Ama içimde bir yer sağlıklı olsun da ne olursa olsun diye sürekli desem de kızım olsun diyor işte...
Sağ sağlim doğsun da, ben canımın içini kız da olsa erkek de olsa, gözümün nuru kabul ederim, kokusunu içime çekmek nasip olsun sağ sağlim yeter ki...
Eşim de sana benzesin ama huyu bana çeksin, sen çok inatsın kök söktürür o bana diyor...
:))))

kızzz inşallahh senin dediğin gibi...bana benzer inşallahh..erkek olursada dayılarınaa (maşallahh yakışıklıdırrr benimmm kardeşlerr)

ayy yavrum yaa kıyamam...senin elinde değilkii annesii inşallahh geçecek bu aydan sonra bulantılar kusmalar ve sende istediğin şeyleri yiyip içebileceksin Allahın izniyle...:26:

canım ben daha 8 haftalığım ya bende başlayayım mı sorun olmaz değil mi 3 gunde bir yağ sürüyorum :26:

kayısı yağı
kakao yağı
badem yağı

Ben gebelik öncesi 88.5 tan 75 düşütüğüm için (amacım 60 kiloya düşüp öyle hamile kalmaktı ama Rabbim in dediği olur geldi kuzucuğum) oyüzden mevcut çatlaklarımı doldurma niyetindeyim ben...
Daha çatlak oluşturamam gibi geliyor...

doldurma niyetindeyim anlamadım canımm :26:

88.5 da çatlagın olmadı mı ama hamilelikte göbek çok geriliyor o sorun zaten

doldurma niyetindeyim anlamadım canımm :26:

88.5 da çatlagın olmadı mı ama hamilelikte göbek çok geriliyor o sorun zaten

Yani yeterince çatlağım oldu fazla kilo almadan o çatlaklar dolar sadece inşallah çok çatlamam demek istedim
karnıma bebe yağı kullanabilirim...
ama işe gittiğim için yağlanmam çok zor hele mayıs 15 dedi mi buraa ter damlıyor burnumuzdan resmen, yağlar akar gider valla:))))

evet bebe yağında da eskiden hep dalini kullandım şimdi onun daha yoğun kıvamlı krem gibi olanı çıkmış onu deneyecem aklınızda olsun, büyük marketlerde var :) elime kullandım baya bir nemli...

kayısı yağı
kakao yağı
badem yağı

tatlım badem yağını bi kaç damla koy karışıma bende öyle yaptım tüylenme yapıyor aklında olsun:) bebe yağıda dediğim gibi dalini sende bir dene. benim mustela ilk aydan kullanabileceğin bir krem, mesela lierac 3. aydan diyor ama bunu kullanabiliyorsun.

maşalah sizlerleere döktürüyonuz geeene allah muhabbetinizi artırsınn :)) kızlar ikili test kakmışş banada yapılmıcak bugün ögleden sonra kontrolüm varr

canım teşekkür ederim bilgiler için mustelayı nereden sipariş veridn internnetten mi normal eczaneden mi aldın:26:

anladım canım benimde kilo alıp vermekten göbek yanlarım çatladı

hayırlısı napalım ne iş yapıyorsun canımm

Aynen tatlım benim de kayınvalidem, görümcem kız olmasını istiyor. Oysa ki iki ailenin de ilk torunları :) Benzerlik konusunda da görümcem rahat kız çocuğu nasıl olsa halaya çeker diyor, ama ben bana benzemesini istiyorum. Çünkü görümcem bayaa bi esmer simsiyah saçlı, ben ise tam tersi beyaz tenli sarışına dönüğüm. Böyle sap sarı saçlı yeşil gözlü bir pıtırcığım olsun istiyorumm.
Ben de uçtum iyice sanki kesin kızım olacakmış gibi Allahım sağlıklı hayırlı evlat versin de gerisi önemli değil aslında

yaa kızlar bende göbeğim krem yada yağ kullanmak istiyorum okudum yazdıklarnızı aklım karıştı :44: şimdi yağmı kullanmak iyi, yoksa krem mi :44:

nasıl kalkmış anlamadım, ben ptesi günü için randevu aldım yaptırıyorum ama neden yapmadılar sana ?

üçlü test yapılacakmışş ikili test tehlike li die kaldırmışlarr hemdee 3lü testte hepsi görülüyomuş yinede başka doktoramı sorsam kızlar eşim hastanede çalışıyo doktora sormuş öle demiş

canım teşekkür ederim bilgiler için mustelayı nereden sipariş veridn internnetten mi normal eczaneden mi aldın:26:

internetten bir eczaneden aldım canım benim aldığım tek 60 tl idi şimdi 3 al 2 öde kampanyası yapmışlar istersen ona bak linkini de atayım sana ben çok memnun kaldım burdan çok ilgili bir eczacı. bir de güneş kremi aldım lekeler için sebamed 30 faktör sprey inanılmaz memnun kaldım bir nemlendirici bile bu kadar hafif ve güzel olamaz. linkinide atıyorum sitenin sana..

Mustela Strech Marks Double Action 150 ml | 59,92 TL fiyat | Hamilelik atlaklar | Mustela | Dermoeczanem | En ucuz dermokozmetik sat

Mustela Strech Marks Double Action 3 Al 2 de (3x150ml) | 143,82 TL fiyat | Mustela | Mustela | Dermoeczanem | En ucuz dermokozmetik sat

double action olanı canım ben direk linkini attım, birden fazl ürün var ama alman gerekn bu :)

bilmiyorum ben öyle bişey duymadım ztn yurtdışında yaşıyorum burda bütün doktorlar yapıyor yani, bide nesi tehlikeli sadece ultrasondan bakılmıyormu başka bişeymi yoksa? daha gitmediğim için tam bilmiyorum ptesi gidicem.

yaa kızlar bende göbeğim krem yada yağ kullanmak istiyorum okudum yazdıklarnızı aklım karıştı :44: şimdi yağmı kullanmak iyi, yoksa krem mi :44:

ben bir yazı yayınlamıştım ama kimse okumamış anlaşılan :) ayşenur yazıcıya mail attım tek krem ve tek yağ değil, akşamları yağ karışımı gündüzleri krem sürmek daha faydalı dedi. tercih senin tatlım :)

valla neye inanacağımızı şaşırdık, şeytan diyor hiç birini yaptırma bu ne ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…