ben bir yazı yayınlamıştım ama kimse okumamış anlaşılan :) ayşenur yazıcıya mail attım tek krem ve tek yağ değil, akşamları yağ karışımı gündüzleri krem sürmek daha faydalı dedi. tercih senin tatlım :)
valla neye inanacağımızı şaşırdık, şeytan diyor hiç birini yaptırma bu ne ya...
üçlü test yapılacakmışş ikili test tehlike li die kaldırmışlarr hemdee 3lü testte hepsi görülüyomuş yinede başka doktoramı sorsam kızlar eşim hastanede çalışıyo doktora sormuş öle demiş
ben krem aldım onu kullanıyorum canım bence başla artık
internetten bir eczaneden aldım canım benim aldığım tek 60 tl idi şimdi 3 al 2 öde kampanyası yapmışlar istersen ona bak linkini de atayım sana ben çok memnun kaldım burdan çok ilgili bir eczacı. bir de güneş kremi aldım lekeler için sebamed 30 faktör sprey inanılmaz memnun kaldım bir nemlendirici bile bu kadar hafif ve güzel olamaz. linkinide atıyorum sitenin sana..
Mustela Strech Marks Double Action 150 ml | 59,92 TL fiyat | Hamilelik atlaklar | Mustela | Dermoeczanem | En ucuz dermokozmetik sat
Mustela Strech Marks Double Action 3 Al 2 de (3x150ml) | 143,82 TL fiyat | Mustela | Mustela | Dermoeczanem | En ucuz dermokozmetik sat
double action olanı canım ben direk linkini attım, birden fazl ürün var ama alman gerekn bu :)
bana doktor bir ay sonra 3lü test dedi
doğal mı canım bu bende bundan alayım bari
ben bir yazı yayınlamıştım ama kimse okumamış anlaşılan :) ayşenur yazıcıya mail attım tek krem ve tek yağ değil, akşamları yağ karışımı gündüzleri krem sürmek daha faydalı dedi. tercih senin tatlım :)
öyle canım. 2'li için salı günü kan verdim bebeğin boyun kalınlığına falan bakıldı ben üniversite hastanesine gittim, doktorum çok iyi bir prof hiç bahsetmedi. kalksa ilk devlet ve üniversite hastanelerinde kalkardı.
kuşum krem tmm, birde şu yağ karışımını özetlersen sevinirim
saf zeytinyağı, kakao yağı bunları 1er bardak kadar koydum, 1 küçük kutu kayısı yağı, 1 küçük kutu narçekirdeği yağı ve 2 3 kaşık kadar badem yağını karıştırdım ben. kakao yağı ve zeytinyağını karıştırmak bile yetiyormuş canım :) ben kendim evde ne var ne yok karıştırdım:) aktar bana dedi ki hamileliğin boyunca tek nar çekirdeği yağı kullan inan bana dua edeceksin süper bir şey dedi. 20 ml şişeler çok küçük uğraşamayacağımm diye karıştırdım aklınızda olsun.
saf zeytinyağı, kakao yağı bunları 1er bardak kadar koydum, 1 küçük kutu kayısı yağı, 1 küçük kutu narçekirdeği yağı ve 2 3 kaşık kadar badem yağını karıştırdım ben. kakao yağı ve zeytinyağını karıştırmak bile yetiyormuş canım :) ben kendim evde ne var ne yok karıştırdım:) aktar bana dedi ki hamileliğin boyunca tek nar çekirdeği yağı kullan inan bana dua edeceksin süper bir şey dedi. 20 ml şişeler çok küçük uğraşamayacağımm diye karıştırdım aklınızda olsun.
kızlarrrrrrr bebeğimin ilk eşyalarını az önce almış bulunmaktayımmmm... hemen ekliyorummmmmmmm
Çok güzel ya teşekkürler tatlım, ben de alayım o zaman bugün aktardan da başlayayım sürmeye
maşallah baya karıştırmışsın bende bir karışım yapayım bu haftasonu :) teşekkürler tatlımm
kızlarrrrrrr herkese bende çayyy :126:
3 ayımızı doldurduk bu gün itibariyle
cetvelimde de yazıyor :) birde yarın doktorum iyi şeyler söylerse tmm
kız varya ne hızlısın sen :)
kızlarrrrrrr bebeğimin ilk eşyalarını az önce almış bulunmaktayımmmm... hemen ekliyorummmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?