2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bana doktor bir ay sonra 3lü test dedi

ben de 2li testin daha güvenilir olduğunu 3lü de yanılma payının yüksek olduğunu biliyordum.
bence başka bi dr.a danışman iyi olur.

ben krem aldım onu kullanıyorum canım bence başla artık

evet canım artık başlamam lazım, 3 ayımızı doldurduk artık bebişimle :)

doğal mı canım bu bende bundan alayım bari

bana doktor bir ay sonra 3lü test dedi

öyle canım. 2'li için salı günü kan verdim bebeğin boyun kalınlığına falan bakıldı ben üniversite hastanesine gittim, doktorum çok iyi bir prof hiç bahsetmedi. kalksa ilk devlet ve üniversite hastanelerinde kalkardı.

yok kız ikiliyi yaptırdım bişey demedi dr 3lü testte ypacaz gibi bişey dedi ama ben o sıra ikili test stresindeydim o da ensesi iyi çıktı işte 3lü de yaptırıyo mu drun

Kızlar benim annem ilkokul 3 ü okutuyor öğrencileri soruyormuş torununuzun cinsiyeti belli oldu mu diye
Bir de bir öğrencisi haftasonu babannesinin yaşadığı köye gitmiş babannesine ısrarla öğretmenimizin toruna bişey ör demiş kadında öbir yelek başlamış ama yelek bitene kadar çocuk babannesinin başından kalkmamış annesi dün yeleği getirmiş anneme ve olanları anlatmış düşünsenize bir sürü çocuk iyi dileklerle dualarla bebişimi bekliyor ay gözlerim doldu

kuşum krem tmm, birde şu yağ karışımını özetlersen sevinirim

saf zeytinyağı, kakao yağı bunları 1er bardak kadar koydum, 1 küçük kutu kayısı yağı, 1 küçük kutu narçekirdeği yağı ve 2 3 kaşık kadar badem yağını karıştırdım ben. kakao yağı ve zeytinyağını karıştırmak bile yetiyormuş canım :) ben kendim evde ne var ne yok karıştırdım:) aktar bana dedi ki hamileliğin boyunca tek nar çekirdeği yağı kullan inan bana dua edeceksin süper bir şey dedi. 20 ml şişeler çok küçük uğraşamayacağımm diye karıştırdım aklınızda olsun.

kızlarrrrrrr herkese bende çayyy :126:
3 ayımızı doldurduk bu gün itibariyle
cetvelimde de yazıyor :) birde yarın doktorum iyi şeyler söylerse tmm

kızlarrrrrrr bebeğimin ilk eşyalarını az önce almış bulunmaktayımmmm... hemen ekliyorummmmmmmm

Çok güzel ya teşekkürler tatlım, ben de alayım o zaman bugün aktardan da başlayayım sürmeye

maşallah baya karıştırmışsın bende bir karışım yapayım bu haftasonu :) teşekkürler tatlımm

kızlarrrrrrr herkese bende çayyy :126:
3 ayımızı doldurduk bu gün itibariyle
cetvelimde de yazıyor :) birde yarın doktorum iyi şeyler söylerse tmm

hayırlı olsun valla ilk 3 ay çok önemli, ondan sonraki 3 aylık dönem en rahat dönem diyorlar, umarım seninde öyle olur, bizimde 3 ayımız bitse bi an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…