2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

e ben medical parkta ücretsiz yaptırıyorum tüm testleri. neden senden para istediler ?

ayy çok komik olmuş. bende geçen karnımı severken ablammm benim dedim. kardeşim elimde büyüdü onu öyle severdim alışkanlık olmuş. :))

sanada geçmiş olsun. inşallah hepimizin rahatsızlıkları tez zamanda geçer.

halasının kuzusu derken
biizm ultrasonu küçük kız elinden bırakmıyor tam bebek bu anne nasıl doyuruyorsun bunu diyor

oyy çocuklar çok tatlı ya. o kadar masumlar ki. bir çıksın da ablası doyursun onuu :)

allah yardımsın olsun canım, inşallah sonuçların iyi olur. su olayını da ara sor, emin olarak hareket et..

Günaydın kızlar. berbat bir gece geçirdim. eve gider gitmez çıkardım. yemek yiyemedim. baş ağrım gece boyu devam etti ((
şimdide sersem gibiyim. midem çok kötü.

canım çok geçmiş olsun...
annesininbirtanesi

günaydın :) yapamadın mı kurabiyeleri. sen iyi ol da gerisi önemli değil...
yok canım ya yapamadım malasef...eve giderken şeker hamurunu falanda aldımm pastacımdan ama yapmaya halim olmadı

epey tutuyormuş canım yaa...iyi yapmışın devlete yaptırmaya karar vererekk aynı test değilmi yanii ne testleri canım bunlar? kan sayım, idrar, toxoplasma vs.falanmı?:44:

annesiii yaaaa eee ağzı alışkanlıkları...olacak o kadar....sen o anda 'ANASININ KUZUSU' demişinn alsındaaa

canımm ben SSKlıyım ve doktorum SSKlılara bakmıyor yaptırdıgın her test özele giriyor ondan olabilir

doktorda saolsun testler sorun değil yeterki yaptırın yeri farketmez dedi bizde devllette yaptıralım dedik ikili test 60 liraymış onu medicalde yaptırırım

Kızlar bişey diyce ama gülmeyin, daha ortada bebek yokken battaniye örmeye başladık biz, şimdiden 3 battaniyesi oldu bebeğimin :)))
Anneannesi de terleyince, beslerken, gaz çıkarırken falan koyulsun diye pamuklu kenarları işli bezler almış bir de alt değiştirme bezleri,
ördüğü cicileri saymıyorum, torun çok istediği için bir sürü şeyler örmüş, kız bebeğe erkek bebeğe...
Geçen de dayanamaış bir yerde görmüş bir hırka şapka almış örgü....
Allah'ım şu cuma günü yüzü suyu hürmetine, Peygamberimizin şefaatine nail etsin ve bebeklerimizi, aklı tam organları tam eli ayağı sağlam, sağ-sağlim kucağımıza almayı nasip etsin....

Allah'ım sen bizlere sağlıklı, akıllı, anne-babasının yüzünü ağırtacak, zeki-başarılı, tuttuğunu koparan, herkesin takdirini kazanan, büyüklerin saygılı, ailesine bağlı, edepli ahlaklı, ülkesine yararlı, eğitimli, iyi bir aile kuracak, göğüs kabartacak evlatlar nasip et Rabbim....

aynen canım o testler... Doktordan randevu aldım da devllette ne dicem adama hamileyim doktorum bu testleri istedi devlette yaptırmak mı istedim dicem :44:

günnaydınnn çıtır anneler, tatlı bebişlerrrr nasılsınız bugunn son gün süperrrr:)

gözün aydınn canımm ya maşallah sizeee yesin teyzoşları onuuu:)))sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inş..

çok çok geçmiş olsun er-cacımm yatış yapman çok iyi olmuşş annesi de minik bebeişide sağlıkla beslensin inşş..En kısa zamanda geçer bugunler de inş...

ben de hamiş olmadan hamile kıyafetleri almaya başlamıştım

aman ananesi ne çok ciciler yapmış daha doğmadan maşallahh. ne şanslı bir bebek...

tüm dualarına aminnn canımm. (3 kişi amin deyince melekler de amin dermiş kızlar, bir de bugün cuma, birbirimize dua etmeyi unutmayalım)

aminnnn canım aminnnnn
oh hevesli bir anneanne var demek ki
rabbim yaptıklarının içini doldursun inşşş

4 yıllık evliyiz biz, nasıl bekliyorlardı bir bilsen teyzesi...
Nazar olacak diye çok korkuyorum, Allah ım sen koru ya Rabbim...

ağzına sağlık ne güzel dua etmişsin. AMİNNNNN İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİ HAYIRLI EVLATLARA SAHİP OLURUZ:)

izmirde uygulama farklı heralde bende ssk lıyım. sadece muayene ücreti ödüyorum.

davlet hastanesindeki doktora diğebilirsin. şu kadar haftalık hamileyim. şu testleri yaptırmadım, yaptırmak istiyorum. yazar sana.

Amiinnn canımm aminnn Rabbim hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsinnn aminnnn

Amiinnn canımm aminnn Rabbim hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsinnn aminnnn

Amin cümlemize inşallah....
Ne aklımdan çıkmış diyordum sen eklemişsin duaya, Rabbim imanlı, peygamberini tanıyan, Allah yolundan ayrılmayan ahlaklı, vicdanlı, sağlıklı, sıhhatli evlatlar nasip etsin...

722 mii naptımmm bennn

72 tl

722'yi görünce gözlerim yerinden fırlayacaktıı kızz neysekii 2'nin biri fazlaymışş

benim kardeşlerim de "yeğenimin anasıııııııı" diye bağırıyolar evdeeee

amandaa amann dayılar/teyzeler heyecanlı desene...
bizim dayılarda biri 26 diğeri 17 yaşında...hemen cinsiyetini öğrenmek istiyorlarmış...hediye alacaklarmış bana...şu ultrason resmimize bakıyorlardı...26 yaşındakii çokk sever bebeleri zaten...

ablaa yaaa çok tatlıı aynı sana benziyorr diyorrr

ayyy bide ciddi yani bunu derkennn

canlarım benim yaa kardeş bi başka..allah acılarını göstermesin...Rabbim bizim kuzularımıza da fazla geçmedennn sağlıklı sıhhatli hayırlı kardeşler nasip etsin...tek olmasınlar...

Öğrendim , şimdi aradım 2 saat kala su içmezseniz iyi olur dediler, evda uyuyarak geçiricem anlaşılan ultrasona kadar süreyi....

ay aynen canımm 722 liralık ne yapmışlarr dedimmm

ay maşallah canımm Allah bağışlasın

Ağlarım bak şimdi, ben tek çocuğum, ama şükür kuzenim çok kardeş değiliz elbet ama kardeş gibi kıymet veririz...
Eşimin kardeşleri var amca-hala sıkıntısı olmayacak kuzumun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…