kızlar merhaba nasılsınız cici annişlerrrr
bebişleriniz nasıl teyzesii öpsün onları ohh misss
haftaya cuma devlet hastanesine gidicez inşAllah genel test istemişti doktorum medical park 169 lira tuttu istediğiniz yerde yaptırabilirsiniz dediler bende devlette ucretsız yaptırcam napimm az para değil ki
kızlar dün ben ne yaptım biliyormusunuz :)
hastanede tahlil sonuçlarını beklerken ultrason resmine bakıyordum sonra bi anda kendimi "halasının kuzusuuu" derken buldum
sonra tabi eşim bana baktı ben eşime koptuk :)
geçmiş olsun canım
gece benim için de felaketti baş ağrısı benim de vardı ne tarafa dönersem sanki başım o tarafdan çıkıp gidecek gibiydi
birde kuru ökrüsük başladı gece bir başlıyor nefes alamıyorum eşim hemen su veriyor öyle geçiyor
halasının kuzusu derken
biizm ultrasonu küçük kız elinden bırakmıyor tam bebek bu anne nasıl doyuruyorsun bunu diyor
Geçmiş olsun, iyi olmana sevindim, yaramaz yedirmiyormuş bir şey galiba....
Söyle ona doğunca topluca tombik kollarını ısırmaya geliriz topikcek
:))))
Benim bugün karın ultrasonum var
6 saat açlık olması gerekiyormuş,
su içsem sorun olur mu diye sormayı unuttum ben yaaa....
Günaydın kızlar. berbat bir gece geçirdim. eve gider gitmez çıkardım. yemek yiyemedim. baş ağrım gece boyu devam etti((
şimdide sersem gibiyim. midem çok kötü.
yok canım ya yapamadım malasef...eve giderken şeker hamurunu falanda aldımm pastacımdan ama yapmaya halim olmadıannesininbirtanesi
günaydın :) yapamadın mı kurabiyeleri. sen iyi ol da gerisi önemli değil...
kızlar merhaba nasılsınız cici annişlerrrr
bebişleriniz nasıl teyzesii öpsün onları ohh misss
haftaya cuma devlet hastanesine gidicez inşAllah genel test istemişti doktorum medical park 169 lira tuttu istediğiniz yerde yaptırabilirsiniz dediler bende devlette ucretsız yaptırcam napimm az para değil ki
kızlar dün ben ne yaptım biliyormusunuz :)
hastanede tahlil sonuçlarını beklerken ultrason resmine bakıyordum sonra bi anda kendimi "halasının kuzusuuu" derken buldum
sonra tabi eşim bana baktı ben eşime koptuk :)
e ben medical parkta ücretsiz yaptırıyorum tüm testleri. neden senden para istediler ?
ayy çok komik olmuş. bende geçen karnımı severken ablammm benim dedim. kardeşim elimde büyüdü onu öyle severdim alışkanlık olmuş. :))
sanada geçmiş olsun. inşallah hepimizin rahatsızlıkları tez zamanda geçer.
oyy çocuklar çok tatlı ya. o kadar masumlar ki. bir çıksın da ablası doyursun onuu :)
canım çok geçmiş olsun...
yok canım ya yapamadım malasef...eve giderken şeker hamurunu falanda aldımm pastacımdan ama yapmaya halim olmadı
epey tutuyormuş canım yaa...iyi yapmışın devlete yaptırmaya karar vererekk aynı test değilmi yaniine testleri canım bunlar? kan sayım, idrar, toxoplasma vs.falanmı?:44:
annesiii yaaaaeee ağzı alışkanlıkları...olacak o kadar....sen o anda 'ANASININ KUZUSU' demişinn alsındaaa
selam kızlar dün gittik ensesini ölçtürmeye ensesi 1,6 çıktı normalmiş dr eline ayaklarına baktı onlarda var şükür parmaklarını ağzına doğru götürüyordu saydık o sıra parmaklarını kan testi 23 nisandan sonra çıkacak 3 boyutlu resimde tüm boğumları çıkmış vücudunun bu arada 10.haftada 1 kilo fazlam vardı onuda vermişim :) iyiymişiz cinsiyeti 16. haftada belli oluyor diyor.kontrol bir ay sonra.
merhaba kızlar tek tek alıntı yapmadım hepinize çooook teşekkür ederim.
şimdi hastanedeyim yatış verdi dr. çifter çifter taktı serumukaç gün kalıcam belli değil dün sabah 4den bu yana hiç bişiy yemedim yine de istifra ettim. sadece yutkunduğum tükürükleri bile istifra ediyorum safra çıkarıyorum.
49 dan 47 ye düştüm. yüzümde kırmızı benekler çıktı. ALLAH sağlık versin bugünlerde geçicek.
acıbadem de yatıyorum oda süper internette var. ayırtayım bir kasım odası
Kızlar bişey diyce ama gülmeyin, daha ortada bebek yokken battaniye örmeye başladık biz, şimdiden 3 battaniyesi oldu bebeğimin :)))
Anneannesi de terleyince, beslerken, gaz çıkarırken falan koyulsun diye pamuklu kenarları işli bezler almış bir de alt değiştirme bezleri,
ördüğü cicileri saymıyorum, torun çok istediği için bir sürü şeyler örmüş, kız bebeğe erkek bebeğe...
Geçen de dayanamaış bir yerde görmüş bir hırka şapka almış örgü....
Allah'ım şu cuma günü yüzü suyu hürmetine, Peygamberimizin şefaatine nail etsin ve bebeklerimizi, aklı tam organları tam eli ayağı sağlam, sağ-sağlim kucağımıza almayı nasip etsin....
Allah'ım sen bizlere sağlıklı, akıllı, anne-babasının yüzünü ağırtacak, zeki-başarılı, tuttuğunu koparan, herkesin takdirini kazanan, büyüklerin saygılı, ailesine bağlı, edepli ahlaklı, ülkesine yararlı, eğitimli, iyi bir aile kuracak, göğüs kabartacak evlatlar nasip et Rabbim....
aminnnn canım aminnnnnKızlar bişey diyce ama gülmeyin, daha ortada bebek yokken battaniye örmeye başladık biz, şimdiden 3 battaniyesi oldu bebeğimin :)))
Anneannesi de terleyince, beslerken, gaz çıkarırken falan koyulsun diye pamuklu kenarları işli bezler almış bir de alt değiştirme bezleri,
ördüğü cicileri saymıyorum, torun çok istediği için bir sürü şeyler örmüş, kız bebeğe erkek bebeğe...
Allah'ım şu cuma günü yüzü suyu hürmetine, Peygamberimizin şefaatine nail etsin ve bebeklerimizi, aklı tam organları tam eli ayağı sağlam, sağ-sağlim kucağımıza almayı nasip etsin....
Allah'ım sen bizlere sağlıklı, akıllı, anne-babasının yüzünü ağırtacak, zeki-başarılı, tuttuğunu koparan, herkesin takdirini kazanan, büyüklerin saygılı, ailesine bağlı, edepli ahlaklı, ülkesine yararlı, eğitimli, iyi bir aile kuracak, göğüs kabartacak evlatlar nasip et Rabbim....
ben de hamiş olmadan hamile kıyafetleri almaya başlamıştım
aman ananesi ne çok ciciler yapmış daha doğmadan maşallahh. ne şanslı bir bebek...
tüm dualarına aminnn canımm. (3 kişi amin deyince melekler de amin dermiş kızlar, bir de bugün cuma, birbirimize dua etmeyi unutmayalım)
Kızlar bişey diyce ama gülmeyin, daha ortada bebek yokken battaniye örmeye başladık biz, şimdiden 3 battaniyesi oldu bebeğimin :)))
canımm ben SSKlıyım ve doktorum SSKlılara bakmıyor yaptırdıgın her test özele giriyor ondan olabilir
doktorda saolsun testler sorun değil yeterki yaptırın yeri farketmez dedi bizde devllette yaptıralım dedik ikili test 60 liraymış onu medicalde yaptırırım
Amiinnn canımm aminnn Rabbim hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsinnn aminnnn
722 mii naptımmm bennn
72 tl
benim kardeşlerim de "yeğenimin anasıııııııı" diye bağırıyolar evdeeee
722'yi görünce gözlerim yerinden fırlayacaktıı kızz neysekii 2'nin biri fazlaymışş
amandaa amann dayılar/teyzeler heyecanlı desene...
bizim dayılarda biri 26 diğeri 17 yaşında...hemen cinsiyetini öğrenmek istiyorlarmış...hediye alacaklarmış bana...şuEki Görüntüle 395808 ultrason resmimize bakıyorlardı...26 yaşındakii çokk sever bebeleri zaten...
ablaa yaaa çok tatlıı aynı sana benziyorr diyorrr
ayyy bide ciddi yani bunu derkennn
canlarım benim yaa kardeş bi başka..allah acılarını göstermesin...Rabbim bizim kuzularımıza da fazla geçmedennn sağlıklı sıhhatli hayırlı kardeşler nasip etsin...tek olmasınlar...
722'yi görünce gözlerim yerinden fırlayacaktıı kızz neysekii 2'nin biri fazlaymışş
amandaa amann dayılar/teyzeler heyecanlı desene...
bizim dayılarda biri 26 diğeri 17 yaşında...hemen cinsiyetini öğrenmek istiyorlarmış...hediye alacaklarmış bana...şuEki Görüntüle 395808 ultrason resmimize bakıyorlardı...26 yaşındakii çokk sever bebeleri zaten...
ablaa yaaa çok tatlıı aynı sana benziyorr diyorrr
ayyy bide ciddi yani bunu derkennn
canlarım benim yaa kardeş bi başka..allah acılarını göstermesin...Rabbim bizim kuzularımıza da fazla geçmedennn sağlıklı sıhhatli hayırlı kardeşler nasip etsin...tek olmasınlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?