kız varya ne hızlısın sen :)
ben hamile olduğumu öğrendiğim ilk hafta aldım D: mothercarede indirim vardı 3 tane kolsuz, 3 tane yarım kol beyaz zıbın. 3 tane de uzun kollu minnacık desenleri olan zıbın aldım :) teyzesi 2 tayt, diğer teyzesi bornoz seti almışarkadaşım 1 bluz, 1 tayt, 1 patik almış
Bekliyoruuuuzzz
kızlar İKEA da gördüm bebekler için alt değiştirme yastığı satıyorlar çok güzel hemde rahat harika birşey inşAllah bebeğimiz büyürse 8 aylıkken almayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 395887
çoraplayımızzzzz
Eki Görüntüle 395888
mama önlüğümüzzzzzz
Eki Görüntüle 395889
alt açma setimizzzz
hayırlı olsun valla ilk 3 ay çok önemli, ondan sonraki 3 aylık dönem en rahat dönem diyorlar, umarım seninde öyle olur, bizimde 3 ayımız bitse bi an önce
dayanamadım yaaa bak bak doyamadımüç ayın doldu mu seninnnn ay ne güzelll. bizim de pazartesi doluyor inşallah...
Eki Görüntüle 395887
çoraplayımızzzzz
Eki Görüntüle 395888
mama önlüğümüzzzzzz
Eki Görüntüle 395889
alt açma setimizzzz
ciddi misinnn.. ben ne olur ne olmaz diye bekledim hep. bizimkiler de cinsiyeti bekliyolar deli gibiiiohh eşyalarına bak bak doy bebişine yaa
He he ben bekliyoruz yazana kadar eklemişsin bile tatlımmÇoook güzelleer oyy insan bi acayip oluyor değil mi? Kendi bebeğin için bir şeyler almak, doğmasını, bunları kullancağın zamanı beklemek...
Ağlıycam şimdiHep bu hamilelikten, hep bu hamileliktenn,,, sulu göz oldum çıktım
çok şekermiş :) güle güle kullansın inş. sonra erkek demezler biraz kız işi olmuş bunlar
bende zor tutuyorum kendimiiiii bir belli olsa, evet canım dolduuu çok mutluyum , yarın dasha mutlu olcam inş., seninde az kalmış
maşallah pek tatlılar annesigüle güle kirletsin minnoş:)
ben hamile olduğumu öğrendiğim ilk hafta aldım D: mothercarede indirim vardı 3 tane kolsuz, 3 tane yarım kol beyaz zıbın. 3 tane de uzun kollu minnacık desenleri olan zıbın aldım :) teyzesi 2 tayt, diğer teyzesi bornoz seti almışarkadaşım 1 bluz, 1 tayt, 1 patik almış
ciddi misinnn.. ben ne olur ne olmaz diye bekledim hep. bizimkiler de cinsiyeti bekliyolar deli gibiiiohh eşyalarına bak bak doy bebişine yaa
aminnn canım benimmm. çok kusmasın da kirletsin yine
Ohoo senin bebişin elbise dolabı erkenden doluyor desene :) Allahım içlerini doldursun inşallah canım. Ben daha hiçbir şey almadım
cüşşen hızlısıda sensin ablacım nurhayat gibi konuştum, bana soruyorsanız benim arkdaşlarım hep hamişti, bende bir hasır sepet almıştım içine hediyelikleri koyuyordum , turuncu kız ayakkabaısı, bir ekek gömlek, bir pembe polar battaniye, 2 adet biri mavi biri pembe zıbın var hediyelik, özellikle ayakkabıları alırken kız olursa kendi bebişime bırakırım demiştimm
oy maşallah annesi doldurmuşsun sende :) Allah hepimizin gönlüne göre, hayırlısını versin :)
Aynen tatlım benim de kayınvalidem, görümcem kız olmasını istiyor. Oysa ki iki ailenin de ilk torunları :) Benzerlik konusunda da görümcem rahat kız çocuğu nasıl olsa halaya çeker diyor, ama ben bana benzemesini istiyorum. Çünkü görümcem bayaa bi esmer simsiyah saçlı, ben ise tam tersi beyaz tenli sarışına dönüğüm. Böyle sap sarı saçlı yeşil gözlü bir pıtırcığım olsun istiyorumm.
Ben de uçtum iyice sanki kesin kızım olacakmış gibiAllahım sağlıklı hayırlı evlat versin de gerisi önemli değil aslında
Kızlar benim annem ilkokul 3 ü okutuyor öğrencileri soruyormuş torununuzun cinsiyeti belli oldu mu diye
Bir de bir öğrencisi haftasonu babannesinin yaşadığı köye gitmiş babannesine ısrarla öğretmenimizin toruna bişey ör demiş kadında öbir yelek başlamış ama yelek bitene kadar çocuk babannesinin başından kalkmamış annesi dün yeleği getirmiş anneme ve olanları anlatmış düşünsenize bir sürü çocuk iyi dileklerle dualarla bebişimi bekliyor ay gözlerim doldu
Eki Görüntüle 395887
çoraplayımızzzzz
Eki Görüntüle 395888
mama önlüğümüzzzzzz
Eki Görüntüle 395889
alt açma setimizzzz
Eki Görüntüle 395887
çoraplayımızzzzz
Eki Görüntüle 395888
mama önlüğümüzzzzzz
Eki Görüntüle 395889
alt açma setimizzzz
Teyzoşlarr bizdee aldıkk..daybuyday.com'da aziz bebe indirimde:)
Eki Görüntüle 395903 Eki Görüntüle 395904 Eki Görüntüle 395905 Eki Görüntüle 395906
bi tanede çağla yeşili çok tatlı bi sweat-shirt eklemiştim ama anlayamadığım bi şekilde sepetimden silindi ve alamadımKısmet değilmiş demekki... Fiyatlar 12.90-24.90 arası..aziz bebenin ürünleri gayet iyi...beğenmezsem gönderirim zatenn
canım hoşgeldin aramızaamuhtemel doğum tarihini 11.03.2012 yazmıssın 11.11.2012 oluck sanırım değil mi
Teyzoşlarr bizdee aldıkk..daybuyday.com'da aziz bebe indirimde:)
Eki Görüntüle 395903 Eki Görüntüle 395904 Eki Görüntüle 395905 Eki Görüntüle 395906
bi tanede çağla yeşili çok tatlı bi sweat-shirt eklemiştim ama anlayamadığım bi şekilde sepetimden silindi ve alamadımKısmet değilmiş demekki... Fiyatlar 12.90-24.90 arası..aziz bebenin ürünleri gayet iyi...beğenmezsem gönderirim zatenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?