2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kız varya ne hızlısın sen :)

ben hamile olduğumu öğrendiğim ilk hafta aldım D: mothercarede indirim vardı 3 tane kolsuz, 3 tane yarım kol beyaz zıbın. 3 tane de uzun kollu minnacık desenleri olan zıbın aldım :) teyzesi 2 tayt, diğer teyzesi bornoz seti almış arkadaşım 1 bluz, 1 tayt, 1 patik almış

kızlar İKEA da gördüm bebekler için alt değiştirme yastığı satıyorlar çok güzel hemde rahat harika birşey inşAllah bebeğimiz büyürse 8 aylıkken almayı düşünüyorum

ciddi misinnn.. ben ne olur ne olmaz diye bekledim hep. bizimkiler de cinsiyeti bekliyolar deli gibiii ohh eşyalarına bak bak doy bebişine yaa

He he ben bekliyoruz yazana kadar eklemişsin bile tatlımm Çoook güzelleer oyy insan bi acayip oluyor değil mi? Kendi bebeğin için bir şeyler almak, doğmasını, bunları kullancağın zamanı beklemek...
Ağlıycam şimdi Hep bu hamilelikten, hep bu hamileliktenn,,, sulu göz oldum çıktım

Eki Görüntüle 395887

çoraplayımızzzzz

Eki Görüntüle 395888

mama önlüğümüzzzzzz

Eki Görüntüle 395889

alt açma setimizzzz

çok şekermiş :) güle güle kullansın inş. sonra erkek demezler biraz kız işi olmuş bunlar

hayırlı olsun valla ilk 3 ay çok önemli, ondan sonraki 3 aylık dönem en rahat dönem diyorlar, umarım seninde öyle olur, bizimde 3 ayımız bitse bi an önce

sağol canım, evet öyleymiş inş. öyle olur tatlım, darısı başınıza

dayanamadım yaaa bak bak doyamadım üç ayın doldu mu seninnnn ay ne güzelll. bizim de pazartesi doluyor inşallah...

bende zor tutuyorum kendimiiiii bir belli olsa, evet canım dolduuu çok mutluyum , yarın dasha mutlu olcam inş., seninde az kalmış

ciddi misinnn.. ben ne olur ne olmaz diye bekledim hep. bizimkiler de cinsiyeti bekliyolar deli gibiii ohh eşyalarına bak bak doy bebişine yaa

ya güzel indirim vardı mothercare normalde pahalı indirimi yakalamışken nasılsa kış bebeği bu sezondan alayım dedim zaten ham pamuk beyaz 6 tanesi, uzun kollu olan 3 tanesinde de minnacık baskılar var cinsiyet çok sorun olmaz dedim aldım :) ama teyzesinin aldığı taytları bir görün içiniz gider kız istiyorum diye almış. erkek olursa artık içine giydiririm:)

ağlamaaa kıyamam sana bennn...:2: bak ne kadar mutluyuz çok şükür... bi kaç ay sonra karnımızda hissedicez, ne kaf-dar güzel şeyler yaşıcaz kim bilir... bi sürü hamilelik anılarımız olucak çok güzel şeyler bunlar yaa...

teşekkrü ederiz teyzesiii. yok yaa kırmızı erkek bebeğe de gider. bi de biz kırmızıyı çok seviyoruz eşimle. kız da olsa erkekte olsa kırmızı beyazdan vazgeçmicem :) bi de bunlar direkt kıyafet olmadığı için bu kadar kırmızı oldu :)

maşallah pek tatlılar annesi güle güle kirletsin minnoş:)

aminnn canım benimmm. çok kusmasın da kirletsin yine

Ohoo senin bebişin elbise dolabı erkenden doluyor desene :) Allahım içlerini doldursun inşallah canım. Ben daha hiçbir şey almadım

cüşş en hızlısıda sensin ablacım nurhayat gibi konuştum, bana soruyorsanız benim arkdaşlarım hep hamişti, bende bir hasır sepet almıştım içine hediyelikleri koyuyordum , turuncu kız ayakkabaısı, bir ekek gömlek, bir pembe polar battaniye, 2 adet biri mavi biri pembe zıbın var hediyelik, özellikle ayakkabıları alırken kız olursa kendi bebişime bırakırım demiştimm

yaa çok güzel tabi onlara bakmakkk canım benimm bebeğimm duysallaştım bak hinci

aminnn canım benimmm. çok kusmasın da kirletsin yine

kusmasın tabi canım, iştahlı olsun meyveleri yerken şapur şupur suyundan kirlensin :)

Ohoo senin bebişin elbise dolabı erkenden doluyor desene :) Allahım içlerini doldursun inşallah canım. Ben daha hiçbir şey almadım

amin inşallah:) şimdi tutuyorum kendimi cinsiyeti belli olsun diye:)

Amin.....

Ne güzel, hep böyle sevimli haberler al inşallah...

Kıyafetlere de bayıldım, 3 ay dolsun cinsiyetini falan öğreneyim ben de başlarım dayanamam....

Teyzoşlarr bizdee aldıkk..daybuyday.com'da aziz bebe indirimde:)

bi tanede çağla yeşili çok tatlı bi sweat-shirt eklemiştim ama anlayamadığım bi şekilde sepetimden silindi ve alamadım Kısmet değilmiş demekki... Fiyatlar 12.90-24.90 arası..aziz bebenin ürünleri gayet iyi...beğenmezsem gönderirim zatenn

Enemmm çok güzeller bunlaarrr Bu arada oğluş mu istiyorsun sen tatlım daha çok o tonlara yakın almışsınnn,, Allahım gönlüne göre versin

güle güle kullansın kıyafetlere bakılırsa bebiş erkek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…