2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Ben ultrason fotolarını albüme koyuyorum, düğün albümümüzün devamına...
Başlangıcı böyleydi, devamı böyle oluyor diyorum, çok şükür....

amin canım. Allah cümlemizin dualarını kabul etsin.

herkes bebekleri benzetmeyi seviyor. kız olursa bana benzesin çok istiyorum. fiziği huyu suyu. erkek olursada eşime benzer inşallah.
bende bebişimin kardeşi olsun çok istiyorum. inşallah iyi geçinirler.

amin aminnn canı yürekten binlerce kez aminn inşallah...Allahım bize herşeyiyle razı olduğun evlatlar nasip eyle inşallahh:26:

“Yâ Rabbi! Sana yalvarıyoruz. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyoruz. Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed aleyhisselam, seni vesile ederek, Rabbimize yalvarıyoruz. Senin hatırın için dualarımızı kabul etmesini istiyoruz. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bizlere şefaatçi eyle! Onun hürmetine duamızı kabul et!”

anammm benden bi tane daha...bende aldım hamile kalmadan önce bişeylerr..şimdi giymeye başladım yavaş yavaşş

(la ilahe illa ente ya hannanü ya mennanü ya bediassemavati velardi ya zelcelali vel ikram)

cuma vaktinde inşallah 100er kez okuyalımm arkadaşlar...
Ağlarım bak şimdi, ben tek çocuğum, ama şükür kuzenim çok kardeş değiliz elbet ama kardeş gibi kıymet veririz...
Eşimin kardeşleri var amca-hala sıkıntısı olmayacak kuzumun....

maşallah canım...Allah sana kardeş eksikliğini hissettirmemiş çok şükür...:26: kardeş gibi kıymet veren kuzenlerin varmış ne güzel...
ay maşallah canımm Allah bağışlasın

aminn teyzesii cümlemizinn yavrusunuu:26:

bugün tartıda 79 u gördüm

2.5 kilo almışımm aferim bana

Olsun canım kilodan çok şişlik oluyor bu dönemlerde. Ben kilo almadım aksine verdim ama karnım normalde dümdüzken şu 15 gündür sanki 4-5 aylık hamileymişim gibi şişiyor akşama doğru. Hatta bazen fotoğrafını çeksem de paylaşsam mı diyorum ama sonra da utanıyorum

canım senin SAT ne zamandı

sende beniö gbi kilolu hamile kalmıştın değil mi boy kaç :44:
75 kilolayla kaldım, şubat 22 benim satım doktora göre geçen cumartesi gitmiştik 7 hafta +,- 3 gün ddi ama bana göre 5 haftalık, doktorla hesaplarımız tutmuyor:))))
Amin, inşallah, hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza....
Kuzenim de bebek istiyor, o ilk bebeğini kaybetti, Rabbim şu mübarek günde onun da kucağını boş bırakma...

benim bir ara o kadar şişti ki eşim" annesi bebeğimiz 6 aylık olmuşda haberimiz yok galiba" diye benle dalga geçiyor

Benimde 23 şubat bazı yerlerde hesaplıyorum muhtemel doğum tarihi 30 kasım bazı yerlerde 28 çıkıyor neye göre yazıyorlar anlamadım:26:

neden sana 5 haftalık canım sen çalısıyormusun

kızlar benim karnım artık çıktı belli oluyor. önceden sabahları bişey yoktu akşama doğru şişiyordu ama şimdi sabada baya bir belirgin. karnım yanlara doğru yayılıyor, sizlerin nasıl? bir de kalçalarım kaşınıyor kalçalarımdan kilo alıyorum. korkuyorum çatlayacaklar diye. akşamları zeytinyağı, kakao yağı, nar çekirdeği yağı ve kayısı yağıyla yaptığım karışımı kullanıyorum, gündüzleri de mustelayı kaşıntı gidiyor ama öğleden sonra başlıyor ta ki akşam kremi sürene kadar. gün içinde kuruyor galiba. sizce kaşındıkça sürsek abartmış mı oluruz?

ne guzel dua etmıssın canım agzına saglık ve kocaman bı amııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn dıyorum

herkese merhaba hayırlı cumalar dualrınz kabul olsun

evet yaaa biraz daha büyüsünlerr benzetme yarışları iyice başlayacakk eltim hamile yaa şimdi...onun kızı çok net belli oluyor tabiki 8 ayın içinde...görümcem ve kayınvalidem görümcemin oğluna benzediğini iddia ediyorlar...eltimdee hiç memnu olmuyorr bu benzetmeden... kayınvalidem geçen gün eşime diyormuşkii 'bakalım sizinkii kime benzeyecekk?' mazallahh kendilerinden birinee benzetemezlerr falann

bugün tartıda 79 u gördüm

2.5 kilo almışımm aferim bana

edemiyorum canım normal yiyorum ama sürekli masabaşındayım

hareketsizlikten şişmişindir kuzumm...ve artık yavaş yavaş alcazdaa çok takmayalım kafaya napalımm heryediğin şeyi bebeğime yararlımı diye bi düşün öyle at ağzınaa ben öyle yapıyorum en başta hızlıcaa 2 kiloya yakın kilo alıncaa:18: şimdi daha iyi hissediyorum kendimi...

yirim ben o göbeğiiiii

bende göbek oldugundan bu konuda birşey diyemicem canımm

tatlım mustelayı doktorun mu verdi yoksa sen mi kullanmaya basladın :26:

canım o kadar sık sürmenin bir faydası olduğunu düşünmüyorum. her duştan sonra bile yeterli bence. çatlayacaksan ne yaparsan boş zaten. geçen bir arkadaşım anlattı. bir arkadaşı çatlamasın diye yurt dışından kremler getirtmiş, çok doktor gezmiş ama sonunda yine çatlamış.

haa bide göbüş fotosu istiyoruz :)

inşallah senin tarafa benzer emii :)) amma sahipleniyorlar, ne bu hırs anlamıyorum.

yaa ne güzel yemeği seçme şansın var. ben mideme ne gelirse onu ancak yiyebiliyorum. bazen zararlı şeylerde yediğim oluyor. affet beni bebişim

Son düzenleme:
Benimde 23 şubat bazı yerlerde hesaplıyorum muhtemel doğum tarihi 30 kasım bazı yerlerde 28 çıkıyor neye göre yazıyorlar anlamadım:26:

neden sana 5 haftalık canım sen çalısıyormusun
Çalışıyorum, bana göre 5 haftalık diyorum çünkü regl bitiminden 5 gün sonra rahim filmi çektirmiştim,yani satımı baz alınca yanlışmış gibi geliyor ondan öyle diyorum.... o arada hamile kalmamışımdır resmen operasyon gibi geçti rahim filmi
ne guzel dua etmıssın canım agzına saglık ve kocaman bı amııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn dıyorum

herkese merhaba hayırlı cumalar dualrınz kabul olsun

Amin, hepimize dualarımızın kabul olduğu hayırlı cumalar

yirim ben o göbeğiiiii

bende göbek oldugundan bu konuda birşey diyemicem canımm

tatlım mustelayı doktorun mu verdi yoksa sen mi kullanmaya basladın :26:

mustela organik içeriğinde zararlı hiç bir madde yok, ayşenur yazıcıya danıştım ben lierac kullanmayı düşünüyordum o bunun içeriğinin daha güvenilir olduğunu ve daha nemli olduğunu söyleyince bunu aldım, doktoruma da sordum kullan güzel bir krem dedi. ilk aylardan itibaren kullanabiliyorsun ama ben pazartesi başladım. yağ karışımını da 3 haftadır duştan sonra kullanıyordum şimdi her akşama döndüm. tabi çok hasta olduğum zamanlar kullanamıyorum, yorgunluktan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…