2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ayy şu örme işleride çok hoş yahuu
battaniyesi, üstü çantasııı ayhhh içim gidiyor
Eki Görüntüle 395901

çok güzelll...

çok güzel bunlar. erkek olacak gibi sanki seninki :)

oy maşallah adamın dibi :) biraz büyük almışsın sanki ? güle güle kullansın

Son düzenleme:
Enemmm çok güzeller bunlaarrr Bu arada oğluş mu istiyorsun sen tatlım daha çok o tonlara yakın almışsınnn,, Allahım gönlüne göre versin

çok güzelll...

çok güzel bunlar. erkek olacak gibi sanki seninki :)

daha kendisinin erkek mi kızmı olduğu belli değilde...anasının gönlünden geçen erkek olduğunda eli hiç pembelere gitmiyorrr kız olursada bunları birilerine hediye ederimm diyorummm inanınn elbise etek alamıyorumm yaaa...allahım hepimizin gönül muradını versinn inşallahhh:26:

çok güzel güle güle kullanın esra cım. ya ben kaçırdım mı??? cinsiyetini öğrendin mi sen canım.... ben erkek sanıyordum. hayırlısı olur inş.. bende merak ediyorum cinsiyetini...

hayır canım yaa. daha öğrenmedikk çok mu kız işi bunlarr??? ben erkeğe de gider diye aldım :26: direkt kıyafet değil çünkü. çoraplar unisex alt açma seti de böyle çantadan çıkarınca canlı canlı olsun dedim. pembe değil ya.kırmızı erkeğe de gider diye düşündüm. mama önlüğü evet birazcık süslü o da oğluşumu (olursa tabii) sempatik gösterir

biz iki hızlı anne...satımız matımızda aynıı zatennn tez canlılık başa belaa..bizde aldıkk esraa teyzesiii

evet yaaa 30 ocakçılarda var bişi demek gördüm yaa. sen de erkek diye mi düşündün sanki???

Hayırlı cumalar herkese. güzel bir haftasonu olsun herşey çok güzel olsun bebişler sağlıklı mutlu olsun. Allah hayırlı dualarımızı kabul etsin.

çok uykum var canlarımmmmm bi bilseniz çoooooooooookkkkk

Kızlar ne kadar güzel şeyler almışsınız

bende almak çok isterim ama uzun bir süreç Allahım korusun bebeklerimizi ama çok da hayal kurmak istemiyorum sonradan boşluğa düşersem diye Rabbim korusun

Son düzenleme:

Kızlar ne kadar güzel şeyler almışsınız

bende almak çok isterim ama uzun bir süreç Allahım korusun bebeklerimizi ama çok da hayal kurmak istemiyorum sonradan boşluğa düşersem diye Rabbim korusun

allah korusun düşünme öyle şeyler, pozitif düşün:)

benimde elim maviye gitmiyor inanın bu sefer erkek derler diye korkudan beyaz haricinde hiç bişey alamıyorum

benimde elim maviye gitmiyor inanın bu sefer erkek derler diye korkudan beyaz haricinde hiç bişey alamıyorum

Aynen canım benim de hep kız kıyafetlerine gidiyor... Ama bazen diyorum bencillik mi ki bu? insanlar çocukları olsun diye neler çekiyor, benim kolaycacık oldu da cinsiyet ayrımı yapıyorum...

bence erkek içinde uygun aldıkların. hepsi çok güzel. şahsen oğlum için alırım bende böyle cıvıl cıvıl şeyler.

seninkiler erkek işi olmuş. Allah gönlüne göre versin. benimde hoşuma kız cicileri gidiyor. çok süslüler. zaten ben pembe hastasıyım. evimin duvar boyaları eşyalarım hep pembe tonu. kızım olursa odası nasıl olacak tahmin edemiyorum :)

Aynen canım benim de hep kız kıyafetlerine gidiyor... Ama bazen diyorum bencillik mi ki bu? insanlar çocukları olsun diye neler çekiyor, benim kolaycacık oldu da cinsiyet ayrımı yapıyorum...

valla bu konuda benim suçum yok. Tamamen suçlu babası.. İlk ögrendiğinden beri kızım kızım diye seviyor. O yönlendirdi beni

güzel haberlerle döndüm dr. kontrolüm iyi geçti tsh yani troid 1,33 çok iyi dedi dr. bebeğimiz 9+5 diye beklerken dr.10+2 dedi herşeyini gördüm sayılır cinsiyet dışında :) :44: haftaya cumartesi ikili tarama testim var inş. güzel haberler alırız amiiiiiinnnnnn içim rahatladı iyiki gitmişim iyi geldi bebeğimi görmek dr. um 5 tane fotoğrrafını verdi bu meraklı anneye hediyemiz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…