Eki Görüntüle 395887
çoraplayımızzzzz
Eki Görüntüle 395888
mama önlüğümüzzzzzz
Eki Görüntüle 395889
alt açma setimizzzz
ayy şu örme işleride çok hoş yahuu
battaniyesi, üstü çantasııı ayhhh içim gidiyor
Eki Görüntüle 395901
Teyzoşlarr bizdee aldıkk..daybuyday.com'da aziz bebe indirimde:)
Eki Görüntüle 395903 Eki Görüntüle 395904 Eki Görüntüle 395905 Eki Görüntüle 395906
bi tanede çağla yeşili çok tatlı bi sweat-shirt eklemiştim ama anlayamadığım bi şekilde sepetimden silindi ve alamadımKısmet değilmiş demekki... Fiyatlar 12.90-24.90 arası..aziz bebenin ürünleri gayet iyi...beğenmezsem gönderirim zatenn
bi tanede çağla yeşili çok tatlı bi sweat-shirt eklemiştim ama anlayamadığım bi şekilde sepetimden silindi ve alamadımKısmet değilmiş demekki... Fiyatlar 12.90-24.90 arası..aziz bebenin ürünleri gayet iyi...beğenmezsem gönderirim zatenn
Enemmm çok güzeller bunlaarrrBu arada oğluş mu istiyorsun sen tatlım daha çok o tonlara yakın almışsınnn,, Allahım gönlüne göre versin
çok güzelll...
çok güzel bunlar. erkek olacak gibi sanki seninki :)
çok güzel güle güle kullanın esra cım. ya ben kaçırdım mı??? cinsiyetini öğrendin mi sen canım.... ben erkek sanıyordum. hayırlısı olur inş.. bende merak ediyorum cinsiyetini...
biz iki hızlı anne...satımız matımızda aynıı zatennntez canlılık başa belaa..bizde aldıkk esraa teyzesiii
oy maşallah adamın dibi :) biraz büyük almışsın sanki ? güle güle kullansın
Eki Görüntüle 395903 Eki Görüntüle 395904 Eki Görüntüle 395905 Eki Görüntüle 395906
Kızlar ne kadar güzel şeyler almışsınız
bende almak çok isterim ama uzun bir süreç Allahım korusun bebeklerimiziama çok da hayal kurmak istemiyorum sonradan boşluğa düşersem diye Rabbim korusun
daha kendisinin erkek mi kızmı olduğu belli değilde...anasının gönlünden geçen erkek olduğunda eli hiç pembelere gitmiyorrrkız olursada bunları birilerine hediye ederimm diyorummm inanınn elbise etek alamıyorumm yaaa...allahım hepimizin gönül muradını versinn inşallahhh :26:
benimde elim maviye gitmiyor inanın bu sefer erkek derler diye korkudan beyaz haricinde hiç bişey alamıyorum
hayır canım yaa. daha öğrenmedikk çok mu kız işi bunlarr??? ben erkeğe de gider diye aldım :26: direkt kıyafet değil çünkü. çoraplar unisex alt açma seti de böyle çantadan çıkarınca canlı canlı olsun dedim. pembe değil ya.kırmızı erkeğe de gider diye düşündüm. mama önlüğü evet birazcık süslü o da oğluşumu (olursa tabii) sempatik gösterir
evet yaaa 30 ocakçılarda var bişi demekgördüm yaa. sen de erkek diye mi düşündün sanki???
daha kendisinin erkek mi kızmı olduğu belli değilde...anasının gönlünden geçen erkek olduğunda eli hiç pembelere gitmiyorrrkız olursada bunları birilerine hediye ederimm diyorummm inanınn elbise etek alamıyorumm yaaa...allahım hepimizin gönül muradını versinn inşallahhh :26:
Aynen canım benim de hep kız kıyafetlerine gidiyor... Ama bazen diyorum bencillik mi ki bu? insanlar çocukları olsun diye neler çekiyor, benim kolaycacık oldu da cinsiyet ayrımı yapıyorum...
valla bu konuda benim suçum yok. Tamamen suçlu babası.. İlk ögrendiğinden beri kızım kızım diye seviyor. O yönlendirdi beni
kızlar bu cinsiyet ne zaman ögreniliyooo
kızlar bu cinsiyet ne zaman ögreniliyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?