2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

hadi gözün aydınn .. Senin bebekte arayı kapatanlardan

merhaba kızlar fazla katılamasamda uzun süredir takip ediyorum yazılanları ama listede yokmuşum. bulemsu arkadaşım rica etsem benide eklermisin listeye.sat 02.02.2012 yaşım 26 beklenen doğum tarihimiz 08.11.2012 ilk bebeğim

birde cinsiyeti belli olan varmı aramızda üstteki anket tahminlerinizmi gerçekten bellimi cinsiyetler.

kızlarr nasılsınızzz benim bu aralar akıntımın rengi değişiyo ara sıra koyu sarı kahve oluyoo böle olan varmıı

cinsiyeti kesinleşen varmı...listeye onlarıda ekleyelim bakalım kızlar mı çok erkekler mi?

canım daha yeni yeni 3 ayı dolduranlar geliyor. bi iki haftaya baya cinsiyeti belli olan bebeğimiz olur sanırım

hayırlı olsun canımm.

çokk şeker hepsiii... bu şirinler olayına bayılıyorum ben yaaa

Gözün aydın tatlımmm.. maşallah iyi bakmışsın kuzuna o da büyüyüvermiş hemenn Fotoğrafları da paylaş ama unutmaaaa

Oyyy dayanamammm işte ben bunlaraa Ne kadar güzeller yaa cici bici... Hele bunları giyecek olanlarr, tamm yemelik,ısırmalıkkk

kızlarr nasılsınızzz benim bu aralar akıntımın rengi değişiyo ara sıra koyu sarı kahve oluyoo böle olan varmıı

doktoruna sordun mu canım? benim normal akıntım fazlalaştı bugünlerde... o da 11-12. haftalar için normalmiş. öyle okudum hep.

doktoruna sordun mu canım? benim normal akıntım fazlalaştı bugünlerde... o da 11-12. haftalar için normalmiş. öyle okudum hep.

sormadımm canımmm bu haftalar biraz istifralarım arttı ister istemez zorlanıyorum ondan sonra böle bi akıntım oluyooo ona yoruyorum amaaa doktora gitsem mi bilemedimm

canım geçmiş olsun, şeffaf ya da sarı olmalı ve kokusuz. koku varsa seninkinde sıkıntılı olabilir ama koku yoksa ligamentler genişlediği için yapabilir. içinin rahat olması için bence ara sor.

Kizlar bişey sorucam ... Sizin akintilariniz nasıl.. benim akintilarim renksiz bide arttı bu aralar...haftaya perşembe kontrolum var sizce erken gitsemmi normalmi bu akıntılar

Kizlar bişey sorucam ... Sizin akintilariniz nasıl.. benim akintilarim renksiz bide arttı bu aralar...haftaya perşembe kontrolum var sizce erken gitsemmi normalmi bu akıntılar

benim de arttı canım. ama 11-12. haftalarda zaten artarmış. hafta hafta gebelik yazılarında hep öyle okudum. merak etme. çok normal.

evet yaaa pek tez canlı çıktı 30 ocak satlılar gerçi burcu bişey almıyor o da 30 ocaklı...kız bizde bişeyy varr anlaşılann

Kızlar ne kadar güzel şeyler almışsınız

bende almak çok isterim ama uzun bir süreç Allahım korusun bebeklerimizi ama çok da hayal kurmak istemiyorum sonradan boşluğa düşersem diye Rabbim korusun
kuzuuu öyle kötülüler düşünme...Allah esirgesin...iyi düşünelim...yavrularımız ve bizim için iyi olsunn inşallahh

benimde elim maviye gitmiyor inanın bu sefer erkek derler diye korkudan beyaz haricinde hiç bişey alamıyorum
allah gönül muradını versinn canımmm
bizimkiler fena şekilde erkek işi olduu teyzesii ben kendimde severim böyle renkleri...yeşil ve mavini tonları, kahverengi..ister istemez elimde onlara gidiyor...eee bide gönlümden geçeni Rabbim biliyor:26:
senin ev pespembeee bişey olcak eğer kızın olursaa burcuu kızının odasını ben tahmin edebiliyorum zevklice döşenmiş uyumlu pembeler bütünüü olurr

oyy oyyy maşallahh sizee fotoları acil yoldan bekliyoruz fatoş haberin ola

benim de arttı canım. ama 11-12. haftalarda zaten artarmış. hafta hafta gebelik yazılarında hep öyle okudum. merak etme. çok normal. rahat ol.

normal canım ben pazartesi gittiğimde sordum, şeffaf ya da sarı renkli kokusuz olanlar normal. koyu sarı, yeşil ve kokulu olanlarda hemen doktora gidiyorsunuz

maşallah bebişin kapatmış arayı. tabi iyi gelir bebeğini görmek. neredeyse 1 ay olacak bende çok özledim kuzumu

bayıldım valla bunlara

bazen sarı geliyorda kahverengi normal değil. istersen git doktoruna.

benim de arttı canım. ama 11-12. haftalarda zaten artarmış. hafta hafta gebelik yazılarında hep öyle okudum. merak etme. çok normal.
Sağol canım içimi rahatlattinix valla.. bisuru sorun yaşadım.. hep yattım düşük riskimi yeni yeni atlattım akıntı
Artınca telaş yaptım

Sağol canım içimi rahatlattinix valla.. bisuru sorun yaşadım.. hep yattım düşük riskimi yeni yeni atlattım akıntı
Artınca telaş yaptım

hiç korkmana gerek yok canım. sadece akıntının rengi değişirse doktoruna git. açık renkli kokusuz akıntının hiç bir zararı yok.

Kızlar telden girdiğim icin hepinize tek tek yazamıyorum...ilginiz icin çok teşekkür ediyorum tek tek...inşallah sorunsuz bi sekilde bebeklerimizi kucaklamak nasip olur inşallah..

benim hep sarıydı kokusuzduu onda problem yokktaa istifra ettikten yani kendimi zorladıktan sonraa oluyoo kehverengilerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…