güzel haberlerle döndüm dr. kontrolüm iyi geçti tsh yani troid 1,33 çok iyi dedi dr. bebeğimiz 9+5 diye beklerken dr.10+2 dediherşeyini gördüm sayılır cinsiyet dışında :) :44: haftaya cumartesi ikili tarama testim var inş. güzel haberler alırız amiiiiiinnnnnn içim rahatladı iyiki gitmişim iyi geldi bebeğimi görmek dr. um 5 tane fotoğrrafını verdi bu meraklı anneye hediyemiz dedi
cinsiyeti kesinleşen varmı...listeye onlarıda ekleyelim bakalım kızlar mı çok erkekler mi?
güzel haberlerle döndüm dr. kontrolüm iyi geçti tsh yani troid 1,33 çok iyi dedi dr. bebeğimiz 9+5 diye beklerken dr.10+2 dediherşeyini gördüm sayılır cinsiyet dışında :) :44: haftaya cumartesi ikili tarama testim var inş. güzel haberler alırız amiiiiiinnnnnn içim rahatladı iyiki gitmişim iyi geldi bebeğimi görmek dr. um 5 tane fotoğrrafını verdi bu meraklı anneye hediyemiz dedi
kızlarr nasılsınızzz benim bu aralar akıntımın rengi değişiyo ara sıra koyu sarı kahve oluyoo böle olan varmıı
doktoruna sordun mu canım? benim normal akıntım fazlalaştı bugünlerde... o da 11-12. haftalar için normalmiş. öyle okudum hep.
kızlarr nasılsınızzz benim bu aralar akıntımın rengi değişiyo ara sıra koyu sarı kahve oluyoo böle olan varmıı
Kizlar bişey sorucam ... Sizin akintilariniz nasıl.. benim akintilarim renksiz bide arttı bu aralar...haftaya perşembe kontrolum var sizce erken gitsemmi normalmi bu akıntılar
hayır canım yaa. daha öğrenmedikk çok mu kız işi bunlarr??? ben erkeğe de gider diye aldım :26: direkt kıyafet değil çünkü. çoraplar unisex alt açma seti de böyle çantadan çıkarınca canlı canlı olsun dedim. pembe değil ya.kırmızı erkeğe de gider diye düşündüm. mama önlüğü evet birazcık süslü o da oğluşumu (olursa tabii) sempatik gösterir
evet yaaa 30 ocakçılarda var bişi demekgördüm yaa. sen de erkek diye mi düşündün sanki???
kuzuuu öyle kötülüler düşünme...Allah esirgesin...iyi düşünelim...yavrularımız ve bizim için iyi olsunn inşallahhKızlar ne kadar güzel şeyler almışsınız
bende almak çok isterim ama uzun bir süreç Allahım korusun bebeklerimiziama çok da hayal kurmak istemiyorum sonradan boşluğa düşersem diye Rabbim korusun
allah gönül muradını versinn canımmmbenimde elim maviye gitmiyor inanın bu sefer erkek derler diye korkudan beyaz haricinde hiç bişey alamıyorum
bizimkiler fena şekilde erkek işi olduu teyzesiibence erkek içinde uygun aldıkların. hepsi çok güzel. şahsen oğlum için alırım bende böyle cıvıl cıvıl şeyler.
seninkiler erkek işi olmuş. Allah gönlüne göre versin. benimde hoşuma kız cicileri gidiyor. çok süslüler. zaten ben pembe hastasıyım. evimin duvar boyaları eşyalarım hep pembe tonu. kızım olursa odası nasıl olacak tahmin edemiyorum :)
Kizlar bişey sorucam ... Sizin akintilariniz nasıl.. benim akintilarim renksiz bide arttı bu aralar...haftaya perşembe kontrolum var sizce erken gitsemmi normalmi bu akıntılar
Sağol canım içimi rahatlattinix valla.. bisuru sorun yaşadım.. hep yattım düşük riskimi yeni yeni atlattım akıntıbenim de arttı canım. ama 11-12. haftalarda zaten artarmış. hafta hafta gebelik yazılarında hep öyle okudum. merak etme. çok normal.
Sağol canım içimi rahatlattinix valla.. bisuru sorun yaşadım.. hep yattım düşük riskimi yeni yeni atlattım akıntı
Artınca telaş yaptım
Sağol canım içimi rahatlattinix valla.. bisuru sorun yaşadım.. hep yattım düşük riskimi yeni yeni atlattım akıntı
Artınca telaş yaptım
maşallah bebişin kapatmış arayı. tabi iyi gelir bebeğini görmek. neredeyse 1 ay olacak bende çok özledim kuzumu
bayıldım valla bunlara
bazen sarı geliyorda kahverengi normal değil. istersen git doktoruna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?