Kahve rengi akinti bendede vardı.. önceden olan kanama anlamına geliyormuş ben progestan kullandim sürekli yattım gecti col şükür.. onu dr danışın derim ihmaletmeyinbenim hep sarıydı kokusuzduu onda problem yokktaa istifra ettikten yani kendimi zorladıktan sonraa oluyoo kehverengilerr
güzel haberlerle döndüm dr. kontrolüm iyi geçti tsh yani troid 1,33 çok iyi dedi dr. bebeğimiz 9+5 diye beklerken dr.10+2 dediherşeyini gördüm sayılır cinsiyet dışında :) :44: haftaya cumartesi ikili tarama testim var inş. güzel haberler alırız amiiiiiinnnnnn içim rahatladı iyiki gitmişim iyi geldi bebeğimi görmek dr. um 5 tane fotoğrrafını verdi bu meraklı anneye hediyemiz dedi
çok sevindim canım, benimde yarın ikili testim inş. sorun yoktur tatlımm
evet yaaa pek tez canlı çıktı 30 ocak satlılargerçi burcu bişey almıyor o da 30 ocaklı...kız bizde bişeyy varr anlaşılann
allah gönül muradını versinn canımmm
bizimkiler fena şekilde erkek işi olduu teyzesiiben kendimde severim böyle renkleri...yeşil ve mavini tonları, kahverengi..ister istemez elimde onlara gidiyor...eee bide gönlümden geçeni Rabbim biliyor:26:
senin ev pespembeee bişey olcak eğer kızın olursaa burcuukızının odasını ben tahmin edebiliyorum zevklice döşenmiş uyumlu pembeler bütünüü olurr
benim hep sarıydı kokusuzduu onda problem yokktaa istifra ettikten yani kendimi zorladıktan sonraa oluyoo kehverengilerr
bu erkek isimleri ne kadar sama ya, şimdi bakıyorum isim sözlüğünden ben bu kadar saçmaladıklarını sanmıyordum, 'belge, rende ' bile var gerisini siz düşünün artık
canımm nırhayatın konusması beni delirtiyorrrfotonu göruncee aklıma geldii gıcık yaa
nerelerdesiniz yahuuu???
haftanın son iş günü olunca kasvet mi çöktü
bu arada bacak bacak üstüne atmak ta zararlıymış, az önce bi memur söyledi
belge mibu erkek isimleri ne kadar sama ya, şimdi bakıyorum isim sözlüğünden ben bu kadar saçmaladıklarını sanmıyordum, 'belge, rende ' bile var gerisini siz düşünün artık
geçen akşam eşimle bebek isimlerine bakalım dedik. 5-6 tane kız ismi bulduk ama 1 tane erkek ismi bulamadık. kayınpederimin adı mehmet. dedim mehmet olsun bari. eşim yok dedi babam utanır ismini koyarsak, ezilir, mahçup olur. benim eşimin ailesi işte böyle insanlar. çok mütevazidirler.
geçen akşam eşimle bebek isimlerine bakalım dedik. 5-6 tane kız ismi bulduk ama 1 tane erkek ismi bulamadık. kayınpederimin adı mehmet. dedim mehmet olsun bari. eşim yok dedi babam utanır ismini koyarsak, ezilir, mahçup olur. benim eşimin ailesi işte böyle insanlar. çok mütevazidirler.
ayy aynen erkek ismi bulamıyorumm
uykudan kalktıktaa geldikkk
nerelerdesiniz yahuuu???
haftanın son iş günü olunca kasvet mi çöktü
bu arada bacak bacak üstüne atmak ta zararlıymış, az önce bi memur söyledi
yuhh yaaa isim uydurcaazz derkenn ipin ucunu kaçrımışlar...rendee ne yaaabu erkek isimleri ne kadar sama ya, şimdi bakıyorum isim sözlüğünden ben bu kadar saçmaladıklarını sanmıyordum, 'belge, rende ' bile var gerisini siz düşünün artık
evet ben birşey almak istemiyorum. cinsiyeti belli olsun sonra alıcam. halası bebişime aldı baya bişiler ama mecbur unisex aldı. benim hoşuma gitmiyor unisex şeyler. daha vaktimiz bol. cici almak kolay asıl odasına alacaklarım, beşiği, arabası beni heyecanlandırıyor. ayy bide oyuncakları var. arada bende oynarım. hiç bebeğim olmamıştı benim. kızım olursa beraber oynucam onla. kıyafet dikicez bebişlerine :)))
erkek olursa ne olacağı belli. babası gibi araba hastası. bizimki arabasına aşıktır. ben ona hep diyorum beni kuma aldın arabandan sonra diye. baba oğul arabayı yıkarlar, aksesuar alırlar artık. benimki şimdiden oğluna alacağı arabayı düşünüyor.:)) ne güzel hayaller bunlar. inşallah sağlıklı bir şekilde alırız bebişlerimizi kucağımıza, büyürler kazsız belasız, analarına babalarına hayırlı evlatlar olurlar.
offf bu istifralardan sonra başımıza gelmedik kalmıyor. benimde dün boğazımdan kan geldi. ağzımdan o tat geçmedi gitti. Allah kurtarsın
wayy bee gerçekten ne mütevazi insanlar vargeçen akşam eşimle bebek isimlerine bakalım dedik. 5-6 tane kız ismi bulduk ama 1 tane erkek ismi bulamadık. kayınpederimin adı mehmet. dedim mehmet olsun bari. eşim yok dedi babam utanır ismini koyarsak, ezilir, mahçup olur. benim eşimin ailesi işte böyle insanlar. çok mütevazidirler.
ayy aynen erkek ismi bulamıyorumm
canım 2 li testte nasıl öğreniliyor cinsiyet? merak ettim.Canım şanslıysan 2'li testte çıkıyor yoksa 16 haftada ögreniliyor.
selam kızlar ne çok yazmışsınız yine oku oku bitmez , cinsiyetler ve alınan ciciler konuşulmuş ben uzun bir süre daha bir şey almayı düşünmüyorum. ilk bebeğimde hemen almıştım hayal kırıklığına uğradım.
o yüzden bunda bir süre beklemek isityorum. Rabbim Korusun bebişlerimizi.
canım 2 li testte nasıl öğreniliyor cinsiyet? merak ettim.
rabbim size bağışlasın canım kuzunuzu
tatlım 2li testte bakılan serbest beta-hacg değerine göre cinsiyet tahmini yapılıyormuş..şöyleki: free-betahch<50 olursa erkek
> 50 olursa kız bebek olma ihtimali yüksekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?