2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

HALİL SEZAİ KOY :)

Asıl ben kız ismi bulamıyorum yaaa

Asya ismini çok seviyorum ama kullanabilir miyim bilmiyorum.

Bir de Naz ismi...

Asya Naz olur mu sizce

ay bence kız çok, asya nazda olur :) sadece naz olursa seslenmesi zor gibi

akşama bizde gidiyoruz annemlere bir yokuş altımızda otuuryorlar ama haftada 2 kez görüşebiliyoruzz o da sadece haftasonları

erkek isimleri tam adam gibi isimler yalnız, ağır abilik

efsa söylemesi sor gibi sanki biraz. ama hepsiin anlamı çok güzel.

HALİL SEZAİ KOY :)
ay bence kız çok, asya nazda olur :) sadece naz olursa seslenmesi zor gibi

eşim hayati oğlum sezai
naz tek başına zor ama naz ismini mutlaka eklicem bir isme

oynucam onla zaten. benim oyuncağım olacak. giydirip çıkarcam cicilerini, mama vercem, parka götürcem. küçükken evcilik oynadığımız gibi :)))
eşimin ailesi iyidir gerçekten sağol canım. evet ne kadar zihniyetler farklı. tek dertleri bizim mutluluğumuz :))

canım Allah yaşatmasın tekrar o acıyı. herlade herşeyi toplar atardım, duramazdım aynı evde onun eşyalarıyla. çok zor yaa. Allah kimseye yaşatmasın.

akşama bizde gidiyoruz annemlere bir yokuş altımızda otuuryorlar ama haftada 2 kez görüşebiliyoruzz o da sadece haftasonları

aaa aynı bizimde çok yakın :) çok şanslıyızzz

erkek isimleri tam adam gibi isimler yalnız, ağır abilik

efsa söylemesi sor gibi sanki biraz. ama hepsiin anlamı çok güzel.

eşim hayati oğlum sezai
naz tek başına zor ama naz ismini mutlaka eklicem bir isme

kızz isyannn etmesin velet isyannnnn diye bağırıyorya h.sezai :))
nazlı nasıl ?

Biz de bugün doktorumuza gittik.Allahım çok şükür ki bebeğim çok iyiymiş kahverengi lekenlenmemi çok sorun etme dedi.en kritik zamanı atlattık dedi.Çok mutluyum ya gerçi düşük riski hala devam ediyormuş ama %99 atlattık dedi.Dr inanmak istiyorum ya.Normalde biz bugün 9+4 dük sata göre iki kontrolümde de bebeğim bir hafta ileriden geliyor.Yani 10+3 sün dedi dr.Kızlar şimdi ben 11 haftalık mıyım yoksa 10 haftalık mı?Yani sata göre mi takip edicem ölçüme göre mi?Çünkü iki kontrolüm de ileri çıktı.

aaa aynı bizimde çok yakın :) çok şanslıyızzz

kızz isyannn etmesin velet isyannnnn diye bağırıyorya h.sezai :))
nazlı nasıl ?

ben hala annemin yanında olduğum için daha çok kocamın yanına gitmek istiyorum. garip dünya aynı anda tüm sevdiklerin yanında olmuyor

amannnn erkek kardeşim tam o tipte. allah korusun. Halil ismi ağır bi isim. Kaldıramayan çocuk gamsız tembel oluyor( bkz:kayınpederim,kardeşim)

çok şükür canım geçmiş olsun.
10 haftayı bitirdin.11in içindesin canım.

naz ismi gerçekten çok güzel ama aynı adı gibi nazlı oluyor çocuk.

birde ismi deçocuğun karakterine çok şey katarmış. bunu da göz önüne alarak seçelim

Ay sen çok yaşa emiiii Halil Sezai

Aklıma Öztürkcell reklamı geldi " Çaresiizzzz içimdekii çocukkk Halil Sezaiye benzetmişler yaa" ay çok komiktiii yaa onun gibi mi olsun çocuk

aminnnn hepbirlikte o reklam hakkaten çok komikkk

MİNA ismi de çok hoşuma gitttiii şuandaa

benim arkadaşım reklam ajansında çalışıyor çekimler için bir yvru ördek kullanıyorlardı onun adı minadı ? normalde konuşuyormuş öyle isim

kızlar "çocuklarınıza güzel anlamlı isimler koyun.. Öldükten sonra o isimleriinin anlamıyla çağıralacaklar" .. Ben bu lafı çok duydum

isim anlamına benzer mi acaba bebek

Son düzenleme:
oğluşuma neler diyorsunuz bakıyımmmmmmm

halil sezaiye diyoz gıı senin oğluşuna dermiyizzzzz yerim onu ben

ayyy bkz lafına çok güldümmm ömürsünnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…