Benim de kayınpederin ismi Halil. Erkek Kardeşim de Halil :)
Benim eşim 10-12 yıl aradan sonra olan olmuş. Babası ister sanıyorum kendi isminin konulmasını.
Biz de erkek ismi Halil Kerem ya da Halil Kerim düşünüyoruz.
Asıl ben kız ismi bulamıyorum yaaa
Asya ismini çok seviyorum ama kullanabilir miyim bilmiyorum.
Bir de Naz ismi...
Asya Naz olur mu sizce
uykudan kalktıktaa geldikkk
arada okuyorym burayı da yatmaktan tek elle zor oluyor ekran klavyesi kullanıyorum.
kafein konusunda demleme çayda türk kahvesinden bile çok varmış şaşırdım.
ben isimlere karar vereli çok oldu. kız olursa Hira Hanım bu ara köpüşlerden birinin adı hera çünkü. biraz da uyumlu olsun dedim:)
erkeğe ise Atabey, tai eşim biraz arayış içinde erkek isminde kararsız ama kızın kesin:)
bunlarda hoşuma giden isimler ve anlamları
ESİLA:sabah akşam ALLAHI zikreden
İkra HZ. Muhammed (S.A.V) inen ilk Vahy. Oku Anlamına Geliyor.
Efsa cennet ırmaklarından birinin adı
Elis Güzel kokulu bir çicek.
Hira Suudi Arabistan’daki Hz.Muhammed’in peygamberlik görevini aldığı Hira Dağı
Erkek
AĞAHAN: (Tür.) Er. - Nizari İsmaili imamlara verilen unvan. Doğu Türk-çesinde ağabey anlamında da kulla¬nılmıştır. Türk kökenli Kaçarların onur unvanıydı. Ağa Han: Nizari İsmailîlerin dini önderi.
BERŞAN:ÜMMET.BİR PEYGAMBERİN DİN VE KİTABINI KABUL VE TASTİK EDEN KİMSE.
Barlas, T Kahraman, yürekli, savaşçı, bir türk boyu
Bâtın: Aklın tasavvurundan gizli olan. Allahın isimlerinden biri
Sarper: sert, güçlü
Sarp: dik, geçilmesi ve çıkılması zor çetin, sert
HALİL SEZAİ KOY :)
ay bence kız çok, asya nazda olur :) sadece naz olursa seslenmesi zor gibi
uykudan kalktıktaa geldikkk
sen dayanabiliyosun canım yaaben bi sabırsız anne çıktımki sorma gitsin... odasına beşiğine perdesine duvar kağıdına oyuncaklarına dair hayaller kuruyorum..iş çıkışı bi kaç mağazaya uğrayıp baktım bilee
wayy bee gerçekten ne mütevazi insanlar varbana bunlar çok uzak hayırlısıylaa oğlumuz olsa ve ben kayınpederim adını koymasamm benim utancımdan yerin dibinee geçmemi beklerlerr:18: yaaa farkı farkettinizmii? maşallahh canım sizinkileree ...
rabbim gönül muradını versinnn inşallahhh sağlıklı sıhhatlii evlat nasip etsin...kızında olsa oğlunda olsaaa oynarsın kız sen onunla...
yaaa ben erkek ismi düşünmek zorunda değilimmmacaba biraz polyanacılıkmı oynasamkiii
selam kızlar ne çok yazmışsınız yine oku oku bitmez , cinsiyetler ve alınan ciciler konuşulmuş ben uzun bir süre daha bir şey almayı düşünmüyorum. ilk bebeğimde hemen almıştım hayal kırıklığına uğradım.
o yüzden bunda bir süre beklemek isityorum. Rabbim Korusun bebişlerimizi.
canım 2 li testte nasıl öğreniliyor cinsiyet? merak ettim.
HALİL SEZAİ KOY :)
ay bence kız çok, asya nazda olur :) sadece naz olursa seslenmesi zor gibi
akşama bizde gidiyoruz annemlerebir yokuş altımızda otuuryorlar ama haftada 2 kez görüşebiliyoruzz o da sadece haftasonları
erkek isimleri tam adam gibi isimler yalnız, ağır abilik
efsa söylemesi sor gibi sanki biraz. ama hepsiin anlamı çok güzel.
eşim hayati oğlum sezai
naz tek başına zor ama naz ismini mutlaka eklicem bir isme
Ay sen çok yaşa emiiiiHalil Sezai
Aklıma Öztürkcell reklamı geldi " Çaresiizzzz içimdekii çocukkk Halil Sezaiye benzetmişler yaa" ay çok komiktiii yaa onun gibi mi olsun çocuk
aaa aynı bizimde çok yakın :) çok şanslıyızzz
kızz isyannn etmesin velet isyannnnn diye bağırıyorya h.sezai :))
nazlı nasıl ?
Biz de bugün doktorumuza gittik.Allahım çok şükür ki bebeğim çok iyiymiş kahverengi lekenlenmemi çok sorun etme dedi.en kritik zamanı atlattık dedi.Çok mutluyum ya gerçi düşük riski hala devam ediyormuş ama %99 atlattık dedi.Dr inanmak istiyorum ya.Normalde biz bugün 9+4 dük sata göre iki kontrolümde de bebeğim bir hafta ileriden geliyor.Yani 10+3 sün dedi dr.Kızlar şimdi ben 11 haftalık mıyım yoksa 10 haftalık mı?Yani sata göre mi takip edicem ölçüme göre mi?Çünkü iki kontrolüm de ileri çıktı.
erkek isimleri tam adam gibi isimler yalnız, ağır abilik
efsa söylemesi sor gibi sanki biraz. ama hepsiin anlamı çok güzel.
eşim hayati oğlum sezai
naz tek başına zor ama naz ismini mutlaka eklicem bir isme
oğluşuma neler diyorsunuz bakıyımmmmmmm
Ay sen çok yaşa emiiiiHalil Sezai
Aklıma Öztürkcell reklamı geldi " Çaresiizzzz içimdekii çocukkk Halil Sezaiye benzetmişler yaa" ay çok komiktiii yaa onun gibi mi olsun çocuk
MİNA ismi de çok hoşuma gitttiii şuandaa
oğluşuma neler diyorsunuz bakıyımmmmmmm
ben hala annemin yanında olduğum için daha çok kocamın yanına gitmek istiyorum. garip dünyaaynı anda tüm sevdiklerin yanında olmuyor
amannnn erkek kardeşim tam o tipte. allah korusun. Halil ismi ağır bi isim. Kaldıramayan çocuk gamsız tembel oluyor( bkz:kayınpederim,kardeşim)
çok şükür canım geçmiş olsun.
10 haftayı bitirdin.11in içindesin canım.[/QU
Cnm çok tşk ederim :)
kızlar "çocuklarınıza güzel anlamlı isimler koyun.. Öldükten sonra o isimleriinin anlamıyla çağıralacaklar" .. Ben bu lafı çok duydum
isim anlamına benzer mi acaba bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?