2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
nasılsınız hamişler sabhatan elektürükler gitti sonra site açılmadı düzgün uzak kaldım sizden ne alemdesiniz bakalım keyifler nasıl
burcuxxx baş ağrın devam ediyor mu canım merak ettim de

Dr Ahmet Yılmaza gidiyordun değil mi?Karar verdin mi devam edecek misin ona?

ay ben çok çay içerim. açık çay.işyerinde olunca böyle oluyor.ama evde olsam bi sabah kahvaltıya birde öğleden sonra ....
haftada 2-3 kerede kola... ay keşke hiç içmesek.kızım 4 yaşında bi kere bile ne kola ne çay içti.tadını bilmez... varsa yoksa ayrannnn yada süt. o benim gibi değil çok şükür.

hala kola içiyormusun canım :44:

ay senin oğlunu yerimm bennn Halil sezaiye benzetmişler yaa Başka isim düşün sen canımmm sonra ona benzer Allah korusun

halil kerem dedim ama ben yaaa :26:

aminnnn hepbirlikte o reklam hakkaten çok komikkk

benim arkadaşım reklam ajansında çalışıyor çekimler için bir yvru ördek kullanıyorlardı onun adı minadı ? normalde konuşuyormuş öyle isim

halil derim isyaggnn dersiniz mina derim ördek dersinizz isim koymucam ben isimsiz diye çağırıcam

halil sezaiye diyoz gıı senin oğluşuna dermiyizzzzz yerim onu ben

ayyy bkz lafına çok güldümmm ömürsünnn

tabiii tabiii

ben de fincanları yarım dolduruyorum artık. bugün dayanamadım kahve içtim ama çok az koydum içine. gerçi dün de içmiştim sanırsam :26::26::26:

canım şimdilik gidiyorum 5 mayısta ahmet beye 18 mayısta nagihan hanım bahar hastanesine randevm var hayırlısı bakalım

sen napıosun?

Canım ben medicabil de Nihat beye gidiyorum Ama bahar hastanesine giden bir velim var ve çok memnun.Ahmey bey sadece boşa ünlenmiş bir dr ben ilk gebeliğimde ona devam etmiştim hiç memnun kalmadım bir de özeline gitmiştim daha çok ilgilensin diye.Onun kadar ilgisiz hastasından bihaber bir dr görmedim ben.Ama belki sadece bana öyle gelmiştir ben yine de seni uyarayım cnm.Ben onu şikayet de etmiştim hastaneye hastane toz kaldırmak istemedi durmadan aradılar beni falan.

işyerinde olmak çok zor ya... İster istemez hamileliğimizi istediimiz gibi yaşayamıyoruz. İstediğimizi yiyip içemiyoruz. Şöyle ayaklarımızı uzatıp arada dinlenemiyoruz. yanımızda sigara içiyorlar uyarsanız ne fayda 1-2 dikkat ediyor sonra yine yapıyor vs. vs. hem çalış, hem ev işi, hem hamilelik zor yani.. Çalışmasan yine olmuyor. Bebek gelecek bir sürü masraf... off off karamsarım sanırım bugün ben.

nasılsınız hamişler sabhatan elektürükler gitti sonra site açılmadı düzgün uzak kaldım sizden ne alemdesiniz bakalım keyifler nasıl
burcuxxx baş ağrın devam ediyor mu canım merak ettim de

teyzesi bebişimle dalga geçiyolar :26: halil ismini dedim isyaggnn diyolar, mina dedim ördek yavrusu diyolar

çok açıklama yapmıyor orası biraz ilginç genelde iyi dediler bilemiyorum ki canım kavun değil ki koklayasın ,;Rabbim hayırlı kimse beni ona yönlendirsin

medicabil nerde bursada mı?

sen peki doğumunu ahmet beyde mi yaptın ne zaman oldu :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…