işyerinde olmak çok zor ya... İster istemez hamileliğimizi istediimiz gibi yaşayamıyoruz. İstediğimizi yiyip içemiyoruz. Şöyle ayaklarımızı uzatıp arada dinlenemiyoruz. yanımızda sigara içiyorlar uyarsanız ne fayda 1-2 dikkat ediyor sonra yine yapıyor vs. vs. hem çalış, hem ev işi, hem hamilelik zor yani.. Çalışmasan yine olmuyor. Bebek gelecek bir sürü masraf... off off karamsarım sanırım bugün ben.
minanın ewrensel adı var almancada aşk portekizcede de papatya demekti sanırım
Evet cnm medicabil de bursada.Mudanya yolunda.1 sene önce açılmış sanırım pırıl pırıl tertemiz.Hemşireler falan güleryüzlü.Oraya diğer öğretmen arkadaşlar devam ediyordu bende deneyeyim dedim çok memnunum şimdilik.Benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı malesef. ben ölümden döndüm ahmet beyfendi beni görmeye ertesi gün geldi o kadar söyleyeyim sana.Asılında yazılacak anlatacak o kadar çok şey yaşadım ki O adamın ismini bile görünce tuhaf oluyorum.Ama dediğim gibi cnm belki de benim şansızlığımdandır.Ama seni uyarmak boynumun borcu diye düşünüyorum cnm.
aynı şeyleri günde kırk kez bende düşünüyorumi minnacıkken yavrumu bırakıp nasıl işe geleceğim diyorum, ona sütümü veremedenoff off
Biz de bugün doktorumuza gittik.Allahım çok şükür ki bebeğim çok iyiymiş kahverengi lekenlenmemi çok sorun etme dedi.en kritik zamanı atlattık dedi.Çok mutluyum ya gerçi düşük riski hala devam ediyormuş ama %99 atlattık dedi.Dr inanmak istiyorum ya.Normalde biz bugün 9+4 dük sata göre iki kontrolümde de bebeğim bir hafta ileriden geliyor.Yani 10+3 sün dedi dr.Kızlar şimdi ben 11 haftalık mıyım yoksa 10 haftalık mı?Yani sata göre mi takip edicem ölçüme göre mi?Çünkü iki kontrolüm de ileri çıktı.
nasılsınız hamişler sabhatan elektürükler gitti sonra site açılmadı düzgün uzak kaldım sizden ne alemdesiniz bakalım keyifler nasıl
burcuxxx baş ağrın devam ediyor mu canım merak ettim de
Eki Görüntüle 396242 Kızlar erkek bebişlere de çok şık şeyler varrrrr
geçmiş olsun canım adam o kadar yogun ki bunu bahane edebiliyorlar maalesef üzüldüm
Allahım hepimizin bebeklerini bağışlasınnn
nagihan güler de baya tercih ediliyormuş herhalde 1 ay sonrasına randevu verıyorlar o kadar yani :44: umarım doğumunu cok rahat yapabileceğim hayırlı sağlıklı bir bebek dunyaya getırmeme vesile olacak bir doktorum olur
2 dakka çalışalım dedik kaç sayfa konuşmuşsunuz yahu. ayyy ben gene çok çalıştım. ondan kilo almıyorum anam. oturmuyorum ki doğru düzgün. resmen spor yapıyorum işte. :)))
ay ne güzel haber. çok sevindim canım. Allah çocuğunu sana bağışlasın. ne güzel bebeğin büyümüş. 10+3 demek 11. haftadasın demek.
hafif bir sızı şeklinde. o kadar yoğun oluyorum ki dünyayı unutuyorum. bir tek bebişimi unutmuyorum :)
ne tatlı bir kıyafet. bunu giydirip fırına vermek lazım. çıkıncada yemek
dimii bende bayıldım, yerimm bunu giyen veledii
bende yaa, daha doğurmadan ondan nasıl ayrılıcam diye düşünüyorum doğunca miss kokusunu nasıl bırakıcamm
aynı şeyleri günde kırk kez bende düşünüyorumi minnacıkken yavrumu bırakıp nasıl işe geleceğim diyorum, ona sütümü veremedenoff off
bir kaç tüy saçınıda yana tarıcannkızlar kadar şeker olur
vayyy dalga geçmek hateyzesi bebişimle dalga geçiyolar :26: halil ismini dedim isyaggnn diyolar, mina dedim ördek yavrusu diyolar
evet geçen gün ne için ağladım biliyor musunuz? kayınvalidemler yazları yazlığa gidiyor, benim bebişime o bakacağı için seneye yazın onu yazlığa götürecek. her akşam yazlığa gelirsiniz artık dedi. gelirizde yol eşimin iş yerinden 1,5 saat. sabah aynı şekilde dönüş. ben her akşam 1,5 saat daha geç görecem yavrumu, her sabah 1,5 saat erken ayrılcam yanından. hem düzenimiz alt üst olacak. mutlaka gidemediğimiz akşamlarda olacak. öyle evde boş odası. öksüz gibi kalacaz eşimle. evimizin neşesi olmayacak. bunları düşünüp ağladım. kayınvalideme belli etmedim ama çok moralim bozuldu. eşimde çok üzüldü. Allah kimseyi çocuğundan ayırmasın.
yada jöleyle dikicen havayaaa ayyyyyytam yeemeelikkk
Allahım burdaki kardeşlerime de banada ablacımada kuzenime de sevdiklerimede senden evlat dıleyen tum kardeşlerimede o güzel bebekleri hayırlısıyla sağlıkla kucağıımıza almayı nasip ettt Aminnnnnnnnnn
rabbim bir kolaylık verir inş canımevet geçen gün ne için ağladım biliyor musunuz? kayınvalidemler yazları yazlığa gidiyor, benim bebişime o bakacağı için seneye yazın onu yazlığa götürecek. her akşam yazlığa gelirsiniz artık dedi. gelirizde yol eşimin iş yerinden 1,5 saat. sabah aynı şekilde dönüş. ben her akşam 1,5 saat daha geç görecem yavrumu, her sabah 1,5 saat erken ayrılcam yanından. hem düzenimiz alt üst olacak. mutlaka gidemediğimiz akşamlarda olacak. öyle evde boş odası. öksüz gibi kalacaz eşimle. evimizin neşesi olmayacak. bunları düşünüp ağladım. kayınvalideme belli etmedim ama çok moralim bozuldu. eşimde çok üzüldü. Allah kimseyi çocuğundan ayırmasın.
bende yaa, daha doğurmadan ondan nasıl ayrılıcam diye düşünüyorum doğunca miss kokusunu nasıl bırakıcamm
evet geçen gün ne için ağladım biliyor musunuz? kayınvalidemler yazları yazlığa gidiyor, benim bebişime o bakacağı için seneye yazın onu yazlığa götürecek. her akşam yazlığa gelirsiniz artık dedi. gelirizde yol eşimin iş yerinden 1,5 saat. sabah aynı şekilde dönüş. ben her akşam 1,5 saat daha geç görecem yavrumu, her sabah 1,5 saat erken ayrılcam yanından. hem düzenimiz alt üst olacak. mutlaka gidemediğimiz akşamlarda olacak. öyle evde boş odası. öksüz gibi kalacaz eşimle. evimizin neşesi olmayacak. bunları düşünüp ağladım. kayınvalideme belli etmedim ama çok moralim bozuldu. eşimde çok üzüldü. Allah kimseyi çocuğundan ayırmasın.
Sanırım ben bırakamam özellikle ilk 6 ay bırakamam... Ben bebek doğana kadar elimden ne gelirse yapıcam kalanını artık eşim halledecek ve bize bir 6 ay bakacak :) zaten 4 ay bizim kanuni izinimiz olduğu için gelirde ufak bir düşme olacak kalan 2-3 ayda idare ederiz artıkın. Sonra bakıcaz... Allahtan benim evden işleri yürütebilme veya proje alma gibi sürpriz şeylerim olabiliyor. Belki öyle bişeylerde denk gelirse 1 yıl bırakmam bebişimi
vayyy dalga geçmek ha
çok ayıp ama
kız ismine gelince mina olabilir canım özellikle anlamına bak talkına gelip gelmemesine çünkü anne babanın 3 görevi var evladına karsı
güzel isim koymak,dinini en güzel sekilde öğretmek,ve vakti zamanın da evlendirmek
canımm 3 ay mı kalıcaklar ki? daha az kalsınlar yazlıkta olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?