2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kizlar bende dusundugum ismi soyliyim erkek olursa AGÂH olsun istiyorum cok guzel bi erkek ismi gibi geliyor:) kizim olursada hüma dusunuyorum:) hakkimizzda hayirlisi:)

Ay kızlaaar evi bir temizlettim bugün,nasıl içim rahatladı anlatamam.

Kadın annemin tanıdığı biri,doğumdan önce de bana haber et dedi,indirim yaparım kıyı köşe temizlerim evini dedi sağolsun..
Temizlik gibi güzel şey var mı yaa...

-Bu arada salı günü 2'li test ve ense kalınlığı için gideceğiz Allah izin verirse dua edin kızlaaarrr..:18:

ohhh mis gibi olmuştur ev. bende salı günü 2 li teste gidiyorum. inşallah ikimizde güzel haberlerle geliriz. anlatırız birbirimize.
şimcik şu ironiğe bakın. 3 gün tatil var ve ben tatil sonunda bebişimi göreceğim. bu yüzden tatil hemen geçsin istiyorum. oysaa tatilin hemen geçmemesi güzel olurdu. napalım artık :))

Ayy inşallah canım yaaa,geleceğiz ve burdan ohh çok şükür herşey süper diyeceğiz inşallahhh...

çok güzel bir isim maşallah :)

Allah yardımcın olsun, her şey güzel olacak merak etme

inş. canım aminnn

Allah'ın izniyle herşey güzel olacak canım:)

inş. tatlım yaa bir geçse rahatlıycam :18:

burcuxxx
hayatbanaguzell kullanıcısından alıntı

kızlar yarın doktora gideceğim test için bana dua edin...

inşallah canım güzel haberlerle gelirsin. bebişim büyümüş dersin, herşeyini gördüm dersin, kıpır kıpırdı dersin. bizde mutlu oluruz :)
inş. canımmm aminnn size haber veririm fotosunuda koyarımm

offff karnım nasıl acıktı (( ben nasıl yemek yicem yaaaa midem çok bulanıyor. eşim sabah akşam canın ne isterse onu yaparız dedi. benim canım bişi istemiyor ((

Kızlar bizde söylemesi ayıp dışarda yiyelim dedik akşama
ama bu hafta balık çok yedim abartmayayım diyorum,hamburger türü bişey yesem bebişimi üzmüş olur muyum acaba?:26:2 aydır neredeyse yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…