2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
napıosunuz bende de ısten cıktım yorgun argın bı sıze bakım bıde ruyamı anlatım dedım ben ılk ruyamda erkek bebek gordum esımın kuculmus halı karnımdaydı yuzu aynı esımmm renklı ultrasonda cok komıktı bı sakalı eksıktı:)ıkıncı gun ruyamda ultrasonda bakıoruz yıne bı tane x seklınde cop bebek vardı dr xx kromozomları bu kız dıodu aslında cınsıyetı cok takmıorum ılk bebek oldugu ıcın ama ıcımde bıyerler bı merak varmıs demmekkı ruyamlarım bole karısık:)

Merhabalar kasım anneleriii:)

Güzel bir hamilelik geçirmenizi dilerim...Bende eylül yada ekim annesiyim ama büyük ihtimal eylül olacak:)

Nasıl gidiyor 1.trimestireniz bakalım.Şikayetler varmı..

kızlarr dünyada yaşadım en büyük acı bu diyebilirimm bebeğimi kaybettikkkk doktor doktor gezdimm belki bir ihtimal yaşıyodur diye ama nafilee dahaa çarşamba kalp atışını dinlettiler ne olduda oldu anlamadım bilee.kürtaj yapmadılar kendiliğinden düşer dedi doktor morelim 0 kızlarrrrr((((haykıra haykıra ağlamak istiyorum ben bi yıldır ugrasıyodum hamile kalabilmek içinnn ama hüsrannnn bebiğim gittiii((

ayyy canım tuylerım dıken dıken oldu okuyunca nıye oyle oldukı ya kac haftalıktı cok gecmıs olsun canımmm

Antikdeniz başınız sağolsun çok geçmiş olsun cnm.Güçlü olmaya çalış verende Allah alanda Allah.
İnşallah bir an önce tekrar hamile kalırsın sakın isyan etme cnm.Sağlıksız bebekler düşermiş bunu sakın unutma

Merhabalar kasım anneleriii:)

Güzel bir hamilelik geçirmenizi dilerim...Bende eylül yada ekim annesiyim ama büyük ihtimal eylül olacak:)

Nasıl gidiyor 1.trimestireniz bakalım.Şikayetler varmı..

Valla çok şükür herşey güzel gidiyor,salı günü 2'li testimiz var sabırla onu bekliyorum..Geceler çok aç kalırsam hafif karışıyo gibi oluyor midem,çok şükür şu ana kadar hiç kusmadımmaaşallah diyeyim.1 kere o da aç aç süt içmiştim..

İnşallah böyle devam eder,Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

Canım,sebep nedir,ne oldu da birden böyle oldu..Her şer de bi hayır vardır.
Üzme sakın kendini ki en yakın zamanda tekrar anne olabilesin..
Allah hayırlısını versin canım..

Son düzenleme:

ayy ne olduki birden bire? kaç haftalıktı hem? üzme kendini hızlıca gebe kalırsın inşallah

maşallah cnm
Ben çok öğürdüm kustum iştahsızlık çektim yeni yeni düzeliyo gibiyim..
Kilo durumlarınız nasıl bakalım.Ben hiç kilo almadım henüzz..
sen ekim sonu annesi demi olabilirsin.2liye giricem diosun bizim ekim anneleri hemen hemen yeni girdiler çünkü
Bu arada oğluşum olacak bu sene erkek senesi:)

Son düzenleme:

Ooo zormuş yaa,ama şimdi rahatlarsın inşallah..

Kilo hiç almadım çok şükür,yürüyüş falan yapıyorum düzenli olarak,suyumu içiyorum.
Evet 12.haftanın içindeyim çünkü,dr bu önümüzdeki hafta salı günü için çağırdı işte bakalım,inşallah herşey güzel olur.

Ekim sonuna da denk gelebilir demişti dr zaten canım yaa bakalım hayırlısı..

ben onu da kusmadım bebeğin kafa yapısı benim gibiydi valla ensesine de normal dedi dr inş seninki de öyledir canım dr sana kız gibi de dese içimdeki ses erkek diyor sana çünkü senin erkeksi bir yanın varmış gibi geliyor

valla hiç bişe demiyolar ki doğru düzgün bizde anlamadık sadece bebek sağlıklı olmayınca atıyomuş tutunmuyomuş normalde 8 haftada amaa 6 7 haftalık görünüyoduu.kahverengi lekeler geldi hemen gittim doktora bişe yok dedi ilaç verdi gönderdi sonra perşembe kanama başladı gittikk kalbi durmuş kese aşağı inmiş dedilerr anlamadıkkk bizdee iştee kan pıhtılaşması testi yaptıracam hafta içi inşalla tekrardan gelirr bebekk.kızlar valla bu iş dikkatle felan olmuyo ben çok dikkat ediyodum elimi bile kaldırmıyordum beslenme desen keza oda ölee ama kısmetimiiz bu kadarmışşş(((

ekim ortası gelir gibi geliyo benimki ya hadi hayırlısı nefessiz nasıl durcam ben ya:2:

öyle canım ne yaparsan yap kaderin önüne geçilmiyor bebeğin yolculuğa çıkmış diye düşün bir süre sonra yolculuktan geri gelecek öldüğünü düşünme o yeniden gelecek çünkü

Ay ne güzel,böyle sağlıklı cevaplar görünce nasıl seviniyorum anlatamam.Valla biz ekim gibi doğururuz kısmetse :))

Bilmiyorum ki,dr kıza yatkın gibi ama net bişey diyemem dedi.Bende rüyamda erkek bebek görmüştüm maviler içinde bakalım,sağlıklı olsun da ne olursa olsun,ama içimde benim de erkekmiş gibi bi his var bilemiyorum tabi..

Eşim de kızım diye sevip duruyo,sabırla bekliyoruz bkalım ne olacak..

evet canım doktorda aynen öle dedi sağlıksız oldugu için düşük olurmuşşş hayırlısı kısmet değilmiş canımm

kızlar ikili test yapan var mı? nasıl yapılıyo neyin nesi merak ediyorum haftaya gidicem.

bu arada cinsiyet öğrenen var mı

öyle canım ne yaparsan yap kaderin önüne geçilmiyor bebeğin yolculuğa çıkmış diye düşün bir süre sonra yolculuktan geri gelecek öldüğünü düşünme o yeniden gelecek çünkü

amin canımm inşallaaa geri gelecekk bu sefer terketmemek üzere hemdee allahın izniylee(

selam kızlar bugun doktora gıttık ve bebişimizi gördük butun her seyı normal saglıklıymış cok sukur ilk baktı kız gibi dedi sonra 4 boyutludan baktı simdide erkek gibi dedi kafası karıstı tabi bizimde net bısey dıyemedı :)rabbım saglıklı kucagımıza nasip etsin...2'li test yapıldı 3 gun sonra belli olucak inşallah her sey normaldir..şimdilik bu kadar rabbım hepimizin bebeğini korusun...

canım gözün aydın. bende salı gidicem hayırlısıyla. ikili test nasıl yapılıyo bilgilendirirsen sevinirim

nasip canım. üzülmemeye çalış. bende ilk bebeğimi ir gün kalp atışı var dediler ertesi gün durmuş dediler kürtajla alındı. ne kadar üzülsek çaresiz.

Rabbim elbet kararlamıştır hakkında hayırlısı olsun. en azından gece kalabiliyorsun. umudunu yitirme. Rabbim en kısa zamanda güldürsün yüzünü inşallah.

doğumla ölüm vaktini şaşırmazmış. nasibi ne zaman ise o zaman gelicek bebeğin buna inan.
bana da kaybettiğimde bebek sağlıksızdır dediler ama buna hiç inanmıyorum. madem düşenler sağlıksız neden düşmeyenlere tonla test yapılıyor. ve neden hala bir sürü engelli,sağlıksız çocuk doğuyor. sadece nasip işte. nasip kısmetten ötesi yok. acını anlıyorum. ve en yakın zamanda tekrar müjdeli haber bekliyoruz.

kızlar bu arada hastaneden taburcu olduk. evimdeyim şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…