selam kızlar bugun doktora gıttık ve bebişimizi gördük butun her seyı normal saglıklıymış cok sukur ilk baktı kız gibi dedi sonra 4 boyutludan baktı simdide erkek gibi dedi kafası karıstı tabi bizimde net bısey dıyemedı :)rabbım saglıklı kucagımıza nasip etsin...2'li test yapıldı 3 gun sonra belli olucak inşallah her sey normaldir..şimdilik bu kadar rabbım hepimizin bebeğini korusun...
nasip canım. üzülmemeye çalış. bende ilk bebeğimi ir gün kalp atışı var dediler ertesi gün durmuş dediler kürtajla alındı.ne kadar üzülsek çaresiz.
Rabbim elbet kararlamıştır hakkında hayırlısı olsun. en azından gece kalabiliyorsun. umudunu yitirme. Rabbim en kısa zamanda güldürsün yüzünü inşallah.
doğumla ölüm vaktini şaşırmazmış. nasibi ne zaman ise o zaman gelicek bebeğin buna inan.
bana da kaybettiğimde bebek sağlıksızdır dediler ama buna hiç inanmıyorum. madem düşenler sağlıksız neden düşmeyenlere tonla test yapılıyor. ve neden hala bir sürü engelli,sağlıksız çocuk doğuyor. sadece nasip işte. nasip kısmetten ötesi yok. acını anlıyorum. ve en yakın zamanda tekrar müjdeli haber bekliyoruz.
kızlar bu arada hastaneden taburcu olduk. evimdeyim şimdi :)
çok üzüldüm ...geçmiş olsun canım rabbim sabrını versin inşşkızlarr dünyada yaşadım en büyük acı bu diyebilirimm bebeğimi kaybettikkkk doktor doktor gezdimm belki bir ihtimal yaşıyodur diye ama nafilee dahaa çarşamba kalp atışını dinlettiler ne olduda oldu anlamadım bilee.kürtaj yapmadılar kendiliğinden düşer dedi doktor morelim 0 kızlarrrrr((((haykıra haykıra ağlamak istiyorum ben bi yıldır ugrasıyodum hamile kalabilmek içinnn ama hüsrannnn bebiğim gittiii ((
gözümden kaçmıştır canım malum baya sık bir trafik varii akşamlar kızlar..bulemsu beni de eklermisin listeye..2.bebişim olucak inş. sat:1 şubat beklenen d oğum tarihi:7 kasım izmir...bi kaç kez eklermisiniz demiştim ama eklenmemişim inş. bu kez eklenir ertık...
erca gözün aydın fazla kalmamışsın hastanedeinş bir daha bu sıkıntıları yaşamassın
kurumda boş bi oda var canım..ordada iki tane koltukkhoşgeldinizzz
canım sen çalışıyordun değil mi nerde uyuyorsun kızzz
canım Allah sabır versin..dilerim en kısa zamanda bebeğin yeniden gelir sana:26:kızlarr dünyada yaşadım en büyük acı bu diyebilirimm bebeğimi kaybettikkkk doktor doktor gezdimm belki bir ihtimal yaşıyodur diye ama nafilee dahaa çarşamba kalp atışını dinlettiler ne olduda oldu anlamadım bilee.kürtaj yapmadılar kendiliğinden düşer dedi doktor morelim 0 kızlarrrrr((((haykıra haykıra ağlamak istiyorum ben bi yıldır ugrasıyodum hamile kalabilmek içinnn ama hüsrannnn bebiğim gittiii ((
hoşgeldinn annesii evineeekızlar bu arada hastaneden taburcu olduk. evimdeyim şimdi :)
merhaba arkadaşlar,
2. bebeğime hamileyim, 2012 kasım annesi lacağım naspse, ki zaten yeni anneyim 2011 eylül annesiyim ...
oğlum 7 aylık ve emzirmeyi bıraktıramiyorum, ne vicdanım ek veriyor ne de oğlum hemen bırakabilecek gibi gözüküyor.. var mı içinide benim gibi olan, ilk bebeğini emziren ve hamile kalıp doktorlara danışan???
canımm çok büyük geçmiş olsun bende aynı şeyi yaşamıştım ama benimki kendiliğinden düşmedi kürtaj olmak zorunda kalmıştım bak Rabbim yine verdi Allahın izniyle yine hamile kalırsın inşallah.evet banada doktorum sağlıksızsa vücut atıyor demişti.kızlarr dünyada yaşadım en büyük acı bu diyebilirimm bebeğimi kaybettikkkk doktor doktor gezdimm belki bir ihtimal yaşıyodur diye ama nafilee dahaa çarşamba kalp atışını dinlettiler ne olduda oldu anlamadım bilee.kürtaj yapmadılar kendiliğinden düşer dedi doktor morelim 0 kızlarrrrr((((haykıra haykıra ağlamak istiyorum ben bi yıldır ugrasıyodum hamile kalabilmek içinnn ama hüsrannnn bebiğim gittiii ((
valla hiç bişe demiyolar ki doğru düzgün bizde anlamadık sadece bebek sağlıklı olmayınca atıyomuş tutunmuyomuş normalde 8 haftada amaa 6 7 haftalık görünüyoduu.kahverengi lekeler geldi hemen gittim doktora bişe yok dedi ilaç verdi gönderdi sonra perşembe kanama başladı gittikk kalbi durmuş kese aşağı inmiş dedilerr anlamadıkkk bizdee iştee kan pıhtılaşması testi yaptıracam hafta içi inşalla tekrardan gelirr bebekk.kızlar valla bu iş dikkatle felan olmuyo ben çok dikkat ediyodum elimi bile kaldırmıyordum beslenme desen keza oda ölee ama kısmetimiiz bu kadarmışşş(((
selam kızlar bugun doktora gıttık ve bebişimizi gördük butun her seyı normal saglıklıymış cok sukur ilk baktı kız gibi dedi sonra 4 boyutludan baktı simdide erkek gibi dedi kafası karıstı tabi bizimde net bısey dıyemedı :)rabbım saglıklı kucagımıza nasip etsin...2'li test yapıldı 3 gun sonra belli olucak inşallah her sey normaldir..şimdilik bu kadar rabbım hepimizin bebeğini korusun...
nasip canım. üzülmemeye çalış. bende ilk bebeğimi ir gün kalp atışı var dediler ertesi gün durmuş dediler kürtajla alındı.ne kadar üzülsek çaresiz.
kızlar bu arada hastaneden taburcu olduk. evimdeyim şimdi :)
evettt çok güzel olman lazım çoook:13:
bu arada tek gelinim diye kendini yorma fazla
isimler ise güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?