2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

aminnn Rabbim sağlklı güzel kaderli evlat nasip etsin. cinsiyeti çok da mühim değil aslında. inşallah güzel sonuçlar gelir.

canım ya beni kürtaj etmedii kendiliğinden düşmüş dedi zaten çok küçükdü senin bebek dedii ilaç verdi kullan kalan parcalarda düşer dediii.bi kaç doktora gittim ben bugün sabah gittim duruyo kürtaj dedi öğleden sonra gittim doktor düşmüşş dedii ilaç verdi gercii pazartesi gene muayeneye gidecem ama küçük oldugu için kendi düşmüşşş dedii

çok üzüldüm ...geçmiş olsun canım rabbim sabrını versin inşş

Son düzenleme:
erca gözün aydın fazla kalmamışsın hastanede inş bir daha bu sıkıntıları yaşamassın

ii akşamlar kızlar..bulemsu beni de eklermisin listeye..2.bebişim olucak inş. sat:1 şubat beklenen d oğum tarihi:7 kasım izmir...bi kaç kez eklermisiniz demiştim ama eklenmemişim inş. bu kez eklenir ertık...

ii akşamlar kızlar..bulemsu beni de eklermisin listeye..2.bebişim olucak inş. sat:1 şubat beklenen d oğum tarihi:7 kasım izmir...bi kaç kez eklermisiniz demiştim ama eklenmemişim inş. bu kez eklenir ertık...
gözümden kaçmıştır canım malum baya sık bir trafik var
kilo ve yaş ?

erca gözün aydın fazla kalmamışsın hastanede inş bir daha bu sıkıntıları yaşamassın

amiin canım inşallah şimdi iyiyz evdeyiz. inan boğazımın acısı daha geçmedi. tükürüğümü bile geri çıkarmaktan boğazlarım kanadı. şimdi özellikle uyurkn çok acıyor ağzımın içi. bir de bir sürü aft çıktı(pamukçuk).
anneliğe dönüşüm amma zormuş beaa :)

Rabbim kucağıma almayı nasip etsin de ben razıyım yine de :)

merhaba arkadaşlar,

2. bebeğime hamileyim, 2012 kasım annesi lacağım naspse, ki zaten yeni anneyim 2011 eylül annesiyim ...

oğlum 7 aylık ve emzirmeyi bıraktıramiyorum, ne vicdanım ek veriyor ne de oğlum hemen bırakabilecek gibi gözüküyor.. var mı içinide benim gibi olan, ilk bebeğini emziren ve hamile kalıp doktorlara danışan???

hoşgeldinizzz

canım sen çalışıyordun değil mi nerde uyuyorsun kızzz
kurumda boş bi oda var canım..ordada iki tane koltukk

canım Allah sabır versin..dilerim en kısa zamanda bebeğin yeniden gelir sana:26:
BİR KAPIYI KAPATAN ALLAH, BİR DİĞERİNİ AÇAR MUHAKKAK,, SEN GÖNLÜNÜ FERAH TUT, SABRIN ÖDÜLÜNÜ VERECEKTİR HAK...!!!

kızlar bu arada hastaneden taburcu olduk. evimdeyim şimdi :)
hoşgeldinn annesii evineee kendine ve bebeğinee ii bakk..bizde yarın gitcez doktorumuzaa

Son düzenleme:

canım iki tane daha arkadasımız var senin durumunda olan.
birin ki 5 diğerinin ki 6 aylık diye htırlıyorum.

davam sütü vb. şeylere geçseniz olmaz mı? gerçi benim ilk bebeğim olacak nasipse pek anlamam ama. anne memesine benzeyen biberonlardan kullansanız?

annesininbirtanesi: tşk ederiz. yarın gör yeğenimizii güzel haberlerle gel bize:)

canımm çok büyük geçmiş olsun bende aynı şeyi yaşamıştım ama benimki kendiliğinden düşmedi kürtaj olmak zorunda kalmıştım bak Rabbim yine verdi Allahın izniyle yine hamile kalırsın inşallah.evet banada doktorum sağlıksızsa vücut atıyor demişti.

günaydın teyzoşlar nasılsınız bakaılm....
sabah bulantıyla uyandım hemen koştum banyoya..şuan iyi gibiyim:26:
bugün görümcemin kınası var yarınsa düğün ben evin tek gelini olarak çoook güzel olmalıyım şaka şaka rahat olabileyim yeter
bakıyorumda isimler konuşulmuş benim kızımın adı ece; bu da kız olursa cemre düşünüyorum.. erkek olursa da efe..ama başına babamızın adıda gelebilir mehmet efe nasıl sizce?

evettt çok güzel olman lazım çoook:13:
bu arada tek gelinim diye kendini yorma fazla
isimler ise güzel

gerçekten çok üzüldüm. birde böyle birden bire olunca o şok insanı mahveder. Dediğin gibi ne kadar dikkat etsen boş. hamile olduğumu ilk öğrendiğimde aman şunu yapma, aman şunu kaldırma yok uzanma. bin tane nasihat duydum ve sıkıldım. doktora sordum ya ben kıpırdayamacak mıyım? istediğini yap, düşerse düşer alakası yok dedi. tamam her doğan çocuk sağlıklı değil ama sağlıklı olmamanında dereceleri var. doğanın kabul etmediği kadar sağlıksız çocuklar ilk haftalarda düşermiş. yani düşün o kadar sağlıksız ki büyüyemiyor bile. demek istediğim hakkında hayırlısı olmuştur inşallah. Allah senin acını tez zamanda hafifletsin sağlıklı evlatlar versin. sana ne desek boş ama dualarımız seninle. yıpratma kendini olur mu.

bir yanda acı bir haber bir yanda mutlu edici bir haber. hayat böyle işte acı sevinç bir arada. canım Allah tamamına erdirsin. inşallah sonuçların iyi çıkar.

eve geçmene sevindim. nasıl daha iyi misin?

Bu arada günaydın kızlar. akşam eşimle dışarı çıktık. dışarda yiyince mide bulantımı sağa sola bakmaktan bir nebze unuttum ve karnımı doyurabildim. ama çok yorulmuşum. eve gelirgelmez uyudum. inşallah herkes iyidir.

iyi o zaman kına gecesinin ve düğünün en güzeli ol yeterli
burcuxxx hoşgeldin canım geceyi iyi geçirmene sevindim
ben sabaha kadar kabus gördüm sürekli birilerinden kaçtım:18: birde tuvalete taşınmalarım çoğaldı benim nedense sabah da 8 olmadan eşimi iş sormak için aradılar ona uyandım uyku muyku kalmadı
şimdi de acayip midem bulanıyor

günaydın kızlar perşembe günü bebeğimi gördüm ve artık beni bırakmayacağına inandım listeye beni de ekler misiniz yazamıyorum çalıştığım için ama fırsat buldukça okuyor bilgilerinizden faydalanıyorum

yaş 26 kilo 62 bursada yaşıyorum beklenen doğum tarihimiz 10 kasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…