iyi o zaman kına gecesinin ve düğünün en güzeli ol yeterli
burcuxxx hoşgeldin canım geceyi iyi geçirmene sevindim
ben sabaha kadar kabus gördüm sürekli birilerinden kaçtım:18: birde tuvalete taşınmalarım çoğaldı benim nedensesabah da 8 olmadan eşimi iş sormak için aradılar ona uyandım uyku muyku kalmadı
şimdi de acayip midem bulanıyor
günaydın kızlar perşembe günü bebeğimi gördüm ve artık beni bırakmayacağına inandım listeye beni de ekler misiniz yazamıyorum çalıştığım için ama fırsat buldukça okuyor bilgilerinizden faydalanıyorum
yaş 26 kilo 62 bursada yaşıyorum beklenen doğum tarihimiz 10 kasım
eklerim tabii ama sat ve kilo?günaydın kızlar perşembe günü bebeğimi gördüm ve artık beni bırakmayacağına inandım listeye beni de ekler misiniz yazamıyorum çalıştığım için ama fırsat buldukça okuyor bilgilerinizden faydalanıyorum
yaş 26 kilo 62 bursada yaşıyorum beklenen doğum tarihimiz 10 kasım
canım Allah hayıra çıkarsın. e malum kafanda bir suru mesele var. çocukların, bebeğin, eşinin işi. tuvalete bende çok sık çıkıyorum. normalmiş canım.
merhaba, inşallah bebeğin senden hiç ayrılmaz, sağlıkla kucağına alırsın.
bende artık görmek istiyorum bebeğini. çok özledim. ne kadar büyüdü acaba? onu görünce moralim tavan yapıyor. çok ihtiyacım var ona.
eklerim tabii ama sat ve kilo?
ayrıca bebeğini görmene sevindim nasıl hareketlimiydi bari[/QUOTE
tşk ederim valla kalbine odaklandım bacak ve kollarını gösterdi daha çok minik çok hareketli değildi kalbini dinletene kadar da rahatlayamadım
sat 4 şubat. kilo 61 ile hamile kaldım şuan 62
tşk ederim cnm inşallah sağlıklıca kavuşuruz bebeklerimize.. insan bebeğini görünce dünya duruyo valla dr.a soracaklarım vardı aptallaştım tek odaklandığım minik kalbi.. testler için bizi iki hafta sonraya çağırdı bu bekleme süresi gerçekten geçmek bilmiyor.. keşke her gün görme fırsatımız olsay değil mi
evet burcuxxx bebeği görmek toping almak gibi bişey oluyor ama haftası gelince özlüyorsun meleği gözünü kapıyorsun ultrasondaki hali geliyor gözün önüne
sende bir an önce gör de bizimlede paylaş meleğinin resmini ben teyzoş olaraktan merak ediyorum sen kimbilir ne haldesin
ekledim canımeklerim tabii ama sat ve kilo?
ayrıca bebeğini görmene sevindim nasıl hareketlimiydi bari[/QUOTE
tşk ederim valla kalbine odaklandım bacak ve kollarını gösterdi daha çok minik çok hareketli değildi kalbini dinletene kadar da rahatlayamadım
sat 4 şubat. kilo 61 ile hamile kaldım şuan 62
senin ki daha ufakmış annesi 2 hafta sonra gör sen şöleni
için rahat olsun canım sorun falan çıkmayacakevet keşke her gün görsek. hareketlerini hissedince rahatlarım diye umuyorum. neredeyse 1 aydır bekliyorum. sen 11 haftalıksın anlaşılan. 2 hafta sonra 2 li test mi yaptıracaksın?
canım benim sağol. biraz hareketli halini görsem rahatlayacağım. son ultrason resminde öylece yatıyordu. çok masumdu. kalmış sıkışmış kenara sanki. salı sabahtan gidiyorum. öğlene kadar resmini görürsünüz. inşallah herşey yolunda gider Allah nasip eder.
ultrasonda bir bakacaksın bebişin sana suyun için de nasıl yaşadığını gösterecek
2 li testi de yaptıracakmısın o gün ?
senin için de güzel bir anı olacak bir 23 nisan sonrası bebeğimin tam hareketlendiğini gördüm diye
aklıma geldi sıkışmış gibim olsa da sana kalp atışını duyma zevkini vermedimi yeğenimcanım benim sağol. biraz hareketli halini görsem rahatlayacağım. son ultrason resminde öylece yatıyordu. çok masumdu. kalmış sıkışmış kenara sanki. salı sabahtan gidiyorum. öğlene kadar resmini görürsünüz. inşallah herşey yolunda gider Allah nasip eder.
ekledim canım
senin ki daha ufakmış annesi 2 hafta sonra gör sen şöleni
için rahat olsun canım sorun falan çıkmayacak
ultrasonda bir bakacaksın bebişin sana suyun için de nasıl yaşadığını gösterecek
2 li testi de yaptıracakmısın o gün ?
senin için de güzel bir anı olacak bir 23 nisan sonrası bebeğimin tam hareketlendiğini gördüm diye
evet 2 li test yaptıracağım o gün. onun heyecanıda var tabi. ama dediğin gibi bayram hediyesi verir belki bebişim. senin çocuklardan bayramda gösteri yapan var mı? ne kıyafet giyecekler anlatsana.
aklıma geldi sıkışmış gibim olsa da sana kalp atışını duyma zevkini vermedimi yeğenim
aslın da ben rahatım dedi sana
kalp sesini duydum çok şükür. doktor önce monitörü benim göremeyeceğim bir tarafa çevirdi. benim aklım gitti. bişi oldu göstermiyor diye, sonra kalp sesini duydum rahatladım. meğer önce kayınvalidemle kayınpederime göstermek istemiş. ne bileyim stresten insan mantıklı düşünemiyor. ama doktor bey size burdan sesleniyorum önce anneye göstermeniz gerekmez mi? en çok anası merak eder
doktorunu ben de kınıyorum burcuxxx
benim kızın öğretmeni pek galesiz bişe çocuk 3 sınıfa gidiyor hiç proğram yapmadılar neymiş salon yokmuş hareket kısıtlılığı varmış çocuğumun hevesi hep içinde kalıyor
öbürü seneye 1 . sınıfa başlıyacak inş onun öğretmeni ablasının öğretmeni gibi çıkmaz
anasınıfına yollamadım rahatsızdı zaten birde ameliyat oldu iyikide yolmamışım
inşallah cümlemizin sonuçları iyi olsun.2 li test den iyi sonuç alırsın inşşş
amin canım ama dahası var ameliyatı yaptırdık eve geldik ameliyat bir cuma ertesi cumaya kızlar ve annem sobadan zehirlendiler annem yoğun bakımda kaldıayy çok zor valla. Allah kimseye yaşatmasın. neyseki kazasız belasız atlatmışsınız.
bugün yarım gün çalışcam eve gidip iş mi yapsam yemek mi yapsam karar veremiyorum. havalar baya ısındı. eşimin yazlıklarını çıkarayım bari, ütüleri yapayım. amanın yap yap bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?