2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım Allah hayıra çıkarsın. e malum kafanda bir suru mesele var. çocukların, bebeğin, eşinin işi. tuvalete bende çok sık çıkıyorum. normalmiş canım.

merhaba, inşallah bebeğin senden hiç ayrılmaz, sağlıkla kucağına alırsın.

bende artık görmek istiyorum bebeğimi. çok özledim. ne kadar büyüdü acaba? onu görünce moralim tavan yapıyor. çok ihtiyacım var ona.

Son düzenleme:
eklerim tabii ama sat ve kilo?
ayrıca bebeğini görmene sevindim nasıl hareketlimiydi bari

tşk ederim cnm inşallah sağlıklıca kavuşuruz bebeklerimize.. insan bebeğini görünce dünya duruyo valla dr.a soracaklarım vardı aptallaştım tek odaklandığım minik kalbi.. testler için bizi iki hafta sonraya çağırdı bu bekleme süresi gerçekten geçmek bilmiyor.. keşke her gün görme fırsatımız olsay değil mi

evet burcuxxx bebeği görmek toping almak gibi bişey oluyor ama haftası gelince özlüyorsun meleği gözünü kapıyorsun ultrasondaki hali geliyor gözün önüne
sende bir an önce gör de bizimlede paylaş meleğinin resmini ben teyzoş olaraktan merak ediyorum sen kimbilir ne haldesin

evet keşke her gün görsek. hareketlerini hissedince rahatlarım diye umuyorum. neredeyse 1 aydır bekliyorum. sen 11 haftalıksın anlaşılan. 2 hafta sonra 2 li test mi yaptıracaksın?

canım benim sağol. biraz hareketli halini görsem rahatlayacağım. son ultrason resminde öylece yatıyordu. çok masumdu. kalmış sıkışmış kenara sanki. salı sabahtan gidiyorum. öğlene kadar resmini görürsünüz. inşallah herşey yolunda gider Allah nasip eder.

aklıma geldi sıkışmış gibim olsa da sana kalp atışını duyma zevkini vermedimi yeğenim
aslın da ben rahatım dedi sana

doktorunu ben de kınıyorum burcuxxx
benim kızın öğretmeni pek galesiz bişe çocuk 3 sınıfa gidiyor hiç proğram yapmadılar neymiş salon yokmuş hareket kısıtlılığı varmış çocuğumun hevesi hep içinde kalıyor
öbürü seneye 1 . sınıfa başlıyacak inş onun öğretmeni ablasının öğretmeni gibi çıkmaz
anasınıfına yollamadım rahatsızdı zaten birde ameliyat oldu iyikide yolmamışım

yapma ya, 3. sınıfa kadar hiç etkinlik yok yani. iyide o çocuk görüyor başkalarını içinden istiyordur oynasın güzel kıyafetlerle. kardeşini görünce üzülmeyecek mi? bazı öğretmenler çok duyarsız oluyor. demin aklımdan geçirdim kimya hocam vardı. annem hastaydı kardeşim ufak ona bakmak için sınava girememiştim. ertesi gün derste malzeretimi söylediğim halde raporun yok sana sıfır vericem dedi. ki ben çok başarılı bir öğrenciydim. hiç mi için sızlamadı be kadın. neyse bende dersten çıktım koridorda ağlamaya başladım. tesadüf okul müdürü dolaşırken gördü beni sordu neden ağlıyorsun dedi. anlattım. hocayla konuştu beni tekrar sınava aldırdı. yahu Allahtan da mı korkunuz yok. haşarı bir çocuk olsam tamam belki yalan ama ben. yazıklar olsun başka bişi demiyorum.

senin ufaklığın nesi var. geçmiş olsun.

2 li test den iyi sonuç alırsın inşşş
inşallah cümlemizin sonuçları iyi olsun.

bu sene özellikle söyledim çocukların hevesi karnında kalıyor imreniyorlar bu sene bari yap dedim tamam bakalım dedi
ama yok gene
sinir oluyorum sinema tiyatro gezi hiç geri kalmaz ama böyle seylerde yok hiç
aynen biizmkide bir havalarda çocuğu suçluyor birde hep dersleri kötü diye
öğretmen tuttum matematik için öğretmen çok akıllı bir çocuk dedi ve başarılı buldu tek dersde kapıyor dedi
ama bizim öğretmen hala çok kötü diyor
şimdi diyorum ki kendi eksikliğinin sebebi olarak çocuğu görüyor
pda sı vardı canım kalp ve şah damar arasındaki damarında delik vardı ameliyatla kapatıldı deliği

benide eklermisiniz benimde sat 7 şubat, beklenen doğum tarihi 14 kasım, 28 yaşındayım, kilom 63, başka bilgi gerekliyse yollarım

herkes öğretmen olamaz. çok ayrı bir meslek bence. bazıları çok özverili. öyle tatlı hocalarım oldu ki. bazıları öğrencilerle yarışıyor. seninki zora gelemiyor galiba. çünkü 23 nisan hazırlıkları zorlu oluyor. dans var kıyafet var. araştıracaksın vakit ayıracaksın. zaten çocuğu suçlamasından belli. neden öğrenemiyor bu çocuk bunu öğretmenin araştırması lazım. evinde bir sıkıntı mı var, dikkati mi dağınık. ne ilgili hocalarımız vardı. eve kadar gelen aileyle tanışan, yardımcı olan. sonuçta özel ders aldırdığında bir öğretmen o öğreniyor diyor. bu kadar çelişki normal değil. neyse 2 sene sonra rahat eder. kurtulur.

ay canım küçüğüde ciddi ameliyat geçirmiş. ne zor dayanmışsındır. kardeşim gözünden ameliyat olmuştu da helak etmiştim kendimi. Allahım acısını bana ver ben çekeyim diye dua ederdim. artık çocuk sevgisini düşünemiyorum. Allah çocuklarımıza sağlık sıhhat versin.

evet canım çok zor du ameliyat dedikleri an hastane odası başıma yıkıldı
bir de benim kızın pda sı rastlanan bir tür değil 25 ve 35 yaşlarında kalp iltihap almaya başlanınca fark edilen bir delik ve çocuklarda bu ameliyat pek yapılmıyor yani
konyada doktor doktor gezdim en sonun da bir doktor bunu konyada ameliyat eden bulamassın çocuğunu kobay yapma dedi ankaraya git dedi
ve ankarada olduk ameliyatı
ameliyathane kapısına kadar çocuğumu götürüşüm onun yarı baygın anne bana ne yapacaklar diye ağlaya ağlaya ameliyattan çıkışı
çok kötüydü rabbim yaşatmasın inş bir daha hiç bir anneye yaşatmasın inşş

ayy çok zor valla. Allah kimseye yaşatmasın. neyseki kazasız belasız atlatmışsınız.

bugün yarım gün çalışcam eve gidip iş mi yapsam yemek mi yapsam karar veremiyorum. havalar baya ısındı. eşimin yazlıklarını çıkarayım bari, ütüleri yapayım. amanın yap yap bitmiyor

amin canım ama dahası var ameliyatı yaptırdık eve geldik ameliyat bir cuma ertesi cumaya kızlar ve annem sobadan zehirlendiler annem yoğun bakımda kaldı
büyük kızım ankara da ozon tedavisi gördü
ameliyat olan allah tan onlar kadar kötü değildi
yani insanın başına her an her şey gelebiliyor
rabbim kimsenin gözünden acı yaşı çıkarmasın
canım hiç yemek muhabbetine girip kendini hastalama zaten bulantın çok fazla
yazlıkları hazırlaman iyi fikir ama dinlene dinlene yap yeğenimi yorma zaten 3 gün sonra seninle yüzyüze gelecek onun heyecanı var bebişde bir de iş yapıp da yorma bebişi

Son düzenleme:
ben kaçıyorum tekrardan uğrarım görüşemessek burcuxxx kendine ve bebişine iyi bak

daha neler olmuş öyle. valla büyük badireler atlatmışsın. arka arkaya gelmeleri seni çok yıpratmıştır. Allah korusun sevdiklerimizi.

demin eşimle konuştum sen elleme dedi. giymediği kıyafetlerini ayıklayacakmış. söyleyene bak, hiçbirşeyede kıyamaz. :)))

yemek olayında haklısında pazardan aldığım bozulacak şeyler var. değerlendirmem lazım yazık kız. her hafta dolaptan kilo kilo sebze meyve atıyorum. değerlendireyim istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…