2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kıyafetler konusun da sınırlama gelmişse sana geriye yemek kalıyor her yeri havalandırıp işe başla madem değerlendirmen gereken seyler var
rabbim kolaylık versin inş

evet 2012 bana basta büyük sıkıntılar üzüntüler getirdi ama hemen ardın sıra küçük muizemi getirdi
ocak 5 küçük kızım ameliyat oldu
ocak 13 annem ve kızlarım zehirlendiler
ocak 30 son sat
kaşla göz arasında ne zaman oldu be bebiş bilmem
rabbim sıkıntıları verdi ama hemen derecesinide verdi minik bir can

Son düzenleme:
iyi hafta sonlarıı dilerim kızlar ben dün doktora gittim bebişimi gördm kıpır kıpır yerinde durmuyoduu burdan sizi takip ettim çikolota yedim gittim anlatamam o kadar büyük heycanlandımki içimde bişiler oynuyo resmen kıpır kıpır bu ikinci olmasına ragmenn çok heycanlandım

doktorumuz herşey yolunda gününe göre süper gidioo dedii çok şükürr allaha epey boyunu ölçmek için çabaladı doktor 5.56 cm olmuş bebegim 12+1 günlükmüş maşalah oglana benzio dedii ama kesin bişi demedi daha çok erken dedii çok hareketli oldundan tahmin etti biraz bakalım hayırlısı tam kesn 15 haftalıkken belli oluyormuşş ikili testide özelde yaptırıcaz paralı yapılıyomş önemli bi test dedi doktr eşim yanlış anlamış

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar topiği yeni görüp katıldım.Kadınlar kulübünde ara sıra gezinirdim burasıda kısmet oldu kendimi çizelgeye
eklemek istedim ama bulemsuya mesaj sayım az diye özel mesaj atamadım .böyle idare ediyim barii ben 10+4 günlük hamileyim
rabbim hepimize bebişleri hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Merhaba kızlar,

Bugün kendimi o kadar yorgun ve uykusuz hissediyorum ki yazdıklarınzı okudum ama cevap bile yazamadım anca yeni yeni kendime geliyorum...

Dilerim allahtan bu yaşadığın son sıkıntı olur. Doktor erken teşhis etmiş hiç değilse bu bile sevinlecek bir gelişme olmuş... Ayrıca seni Ankara'ya gönderen doktoruda ayrıyetten tebrik etmek lazım. Adam demekki önce insan diyen doktorlardan. İyiye denk gelmişsin.. Allah Evlatlarımızla sınamasın bizi ...

Vuu seninki bayağı uzun boylu olacak desene
Bende çok özledim bebeğimi Daha 2 hafta var görmeme... Neyseki şimdilik sağlıklı olduğunu biliyorum. 2'li teste gelince bir çoğumuz paralı yaptırılacak sanırım.. Sonuçta sağlık sektörünün bulunmaz müşterileriyiz ve bunu sonuna kadar kullanacaklardır, napalım insan hayat boyunca kaç kere anne olurki

Canım hoşgeldin hayırlı olsun, Bilgilerini buraya yaz bulemsu ekler seni gelince

Canım hoşgeldin hayırlı olsun, Bilgilerini buraya yaz bulemsu ekler seni gelince

Hoşbulduk canlarım. bilgilere gelince
yaş:31 İstanbul kilo:56 S.A.T 06,02,2012 ikinci bebişim olacak inşallah---beklenen doğum 19,11,2012 isim daha düşünmedim -- cinsiyet belli değil -- kızımın beklediği kardeş hoşgeldin.

anaaaa bu olaylar bu sene başında mı oldu. ben geçen sene sandım hayatım. çok tazeymiş daha. neyse dediğin gibi üzülmüşsün ama Allah seni sevindirmiş yine. inşallah hiç sıkıntı çıkarmaz bebişin.

ay ne güzel ya. bebişin hoplamış zıplamış seyretmişsin. senin heyecanına sevindim. banada seninki oğlan gibi geliyor.

tşkler kızlar allah razı olsunn inş rabbim bebeklerimizi sag salim kucagımıza almak nasip eder

hoşgeldin aramıza :) Allah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.

maşallah, hep böyle güzel haberle gel. çok sevindim.

çok üzüldüm .( çok zor başlamışsınız bu yıla. ama bu yıl şnsın dönecek inşallah. yılı güzel kapatacaksınızz.

kızlar günaydın sizleree de ben yeni uyandım. kahvaltımı yaptım. evdeyim ohhh valla insanın evi gibi yok. bulantımde pek yok. maşallahım var benim
boğazım hala acıyor ama geçicek. bebek de bende beslenmeye başladık. bana serumlar çok iyi geldi. 5 tane büyük boy serum iki tane de küçük boy serum yedik :) hatta 6. büyük boy da takılmıştı ama dr. taburcu edince 1 saat kullandık onu. 5 saatte bitiyordu 1 serum :)
serumun dışını komple aliminyum folyo ile kaplamışlardı. çünkü içinde B ve C vitamini varmış. özellikle B vitamini ışıkta etkisi yok olurmuş bu yüzdenmiş. neler öğrendim yaa.

canım fakülte hastaneleri ücretsiz yapıyormuş doktorum tıp fakültesi ücretsiz yapıyor demişti bir arkadaşta fakültede yaptırmıştı

canım neden yorgunsun ki gece rahat uyuyamadın mı yoksa
evet canım erken teşhiş oldu doktorların hepsi şansınız varmış dedi
ankaraya yönlendiren doktora gelince genç ama aklı başın da bir insandı yönlendirdiği doktor da onun selamıyla baş asistan olmasına rağmen daha fazla ilgilendi bizimle
ekleyim canım aramıza hoşgeldin

inş canım inşş
evet hepsi bu sene oldu
rabbim evladımızla terbiye etmesin bizleri inşşş

inş canım senenin sonlarına yeni üyeyimiz bize mutluluk getirecek ablaları sabırsızlıkla onu bekliyorlar
iyi olmana sevindim canım
serum yesen bile şimdi rahatsın ya yemeğini rahat yiyebiliyorsun ya gerisi önemli değil
dert çekmeyince bal yenmiyormuş

Son düzenleme:
Selam kızlar. Birşey sormak istiyorum size. ben 15-20 gündür ara ara lekelenmeler yaşıyorum bazen kahverengi bazen kırmızı. progestan kullanıyorum. benim gibi geçiren varmı hamileliğini. artık tuvalete gitmeye korkuyorum. yatmaya çalışıyorum 3 yaşımdaki kızım müsade ettiği sürece. düşük tehlikesi diyor dr. ama biizm yhapabileceğimiz bişey yok kanama ve parça düşmediği sürece dedi. dikkat et yorma kendini diyor.Allahımdan hayırlısını ve sağlıksını istiyorum hep. Banada sabır versin.

geçmiş olsun canım dinlenmeye çalış sen de kızından fırsat buldukça ayaklarını yukarı kaldır ve uzan

Allah yardımcın olsun canım sorun olmaz inşallah benim görümcemin lekelenmeleri ara kanamalar 4 ay sürdü çok şükür şimdi 7 aylı oldu sen ani hareketler
yapmamaya dinlenmeye çalış hayırlısıyla kucağına al inşallah .bir kaç arkadaşımında 3, aya kadar lekelenmeleri olmuştu sen dinlenmeye çalış inşallah.

Biz dün ikili testimizi yaptırdık. Herşey yolunda kan sonucumuzu sonra alıcaz. Doktorumuz kız olabilir dedi ama daha küçük krsin bişey söyleyemem dedi.:) biz eşimle kız istiyorduk ama ben hep erkek olacağını düşünüyordum yediğim, içtiğimden , cilt durumumdan rüyalarımdan. Bakalım ben hala emin değilim kız olduğuna ama eşim başladı sana benzesin demeye, kızım diye sevmeye:) Sağlıkla gelsinde kız erkek farketmez

iyi sonuçlar elde edersin inşş
dün ekim annelerin de gördüm galiba ikili testdeki bir veriye göre kız erkek anlaşılabiliyormuş yazdıklarından anladığım buydu
sağlıklısından rabbim gözlünüze göre versin inşş

A.s benimde aynen oyle oldu.. 5 yaşında bi oğlum var o sebepten annem bende kaldi baktı bizi. dr devamlı yat bol şu iç dedi günde 3 progestan içtim çok şükür 20 gündür ne kanamam var ne kahve rengi akintilarim.. geziyorum dolaşıyorum simdi çok şükür.. inşallah sende bir an önce atlatırsin

geçmiş olsun canım dinlenmeye çalış sen de kızından fırsat buldukça ayaklarını yukarı kaldır ve uzan

yatmaya çalışıyorum k.validem geliyor kızımla ilgileniyor sağolsun. herşeyi saldım ev desen aldı başını gidiyor ütüler birikti.yavaş yavaş yaparım artık.sıkıntım olmasında.

kızımda hiç yaşamamıştım, diğer gebeliğimdede yaşamamıştım böyle bir durum ama bebeğim beni bu haftalarda bırakmıştı.demekki her hamilelik bir olmuyor.inşallah sağlıkla hayırlısıyla bende geçiricem bu günleri.

İnşallah Allahın izni ile atlatıcam bu günleri.progestanı sadece gece yatarken fitil olarak kullanıyorum adetini artırmadı dr.um.sanırım yeterli gördü bir taneyi. yan etkilerini yaşama diye fitil olarak kullan demiş. haklıda çok baş dönmesi yapmıştı ilkini ağızdan almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…