2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Progestani az vermiş bir bildiği vardır elbet ben ağızdan aldim bana hiçbir yanetki yapmadı çok şükür 2 haftayı gecti bıraktım kanamam falan kalmadı.. benim bi arkadaşım doğuma kadar yaşadım diyo kanamalari...düşük riski 3 aydan sonra azaliyomus baya baya.. ınş sende atlatirsin sağ salim bebegine kavusman dileğiyle...

slm kızlaaaarr,, müjjdeee !!! bebişler duruyorlarr,, ikiside gayet iyiler.. enseleri, kalpleri, kolları, bacakları hepisii var.. Allahım sana şükürler olsun. Darısı hepinizin başına olsun arkadaşlar. Nihayet 12 haftayı bitirdim.. artık inşallah biraz daha rahatlarım.. ikiz olunca da bi tuhaf oluyor, kollar bacaklar birbirine girmiş, içerde dört kol, dört bacak :)))))) hay Allahım,, resmen bir bebek silüetini oluşturmuşlar bile. Bu sayfada yazıyor ya hergün. bu gün kollar oluştu, bu gün kulaklar vs her gün okuyordum. Gözümle de görünce , vay canına dedim. Aynen yazdıkları gibi, hepsi oluşmuş... ne mucivezi bir olay.. Sen tamamlamamızı nasip et Allahım,, Dua eden herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.. Resim eklemeyi öğrenirsemm,, resimlerini de eklerim...

annesininbirtanesi: tşk ederiz. yarın gör yeğenimizii güzel haberlerle gel bize:)
teyzesi gördük geldik bebeğimizi...çok tatlıydı:) kıpır kıpır yüzüyordu içimdeee

mehmet efe çok güzel

bende artık görmek istiyorum bebeğimi. çok özledim. ne kadar büyüdü acaba? onu görünce moralim tavan yapıyor. çok ihtiyacım var ona.
ayyy evett burcu bende sabırsızlanıyordum..bu sabah gittik gördükk çok şükür...burda denildiği gibi çikolata yiyip girmiştim...nasıl yüzüyordu teyzesii bi görsenn anası gibi suyu sevecek herhalde...cinsiyeti konusund bişey söylemedi... ense kalınlığımız 1.1cm çıktı..çok iyi dedi..kan tahlılımız carsamba günü çıkacak ve persembe günü doktorumuz bizi daha detaylı ultrasona girdirecek...cumartesi günü yogun oluyormuş o ultrason..kontrol süresi içinde yeniden gelinde göstereyım size annesi dedi fotosunu eklemeye çalııyorum ama kardesımın bılgısayarında bluetooth'u bulamadım aksam eve gidince eklıycemm

yaaa önce analarr

maşallahh kuzunaa..bizim bebıste 11+5 çıktı..kendi gününü yakalamış..5 cm çıktı

evet canım öyle dıyordu forumda bende okumuştum..free betahcg<50 olursa erkek, >50 olursa kız oluyormuş..ama doktorumuz bilimsel bi yanı olmadıgını söyledi...ancak 3 hafta sonra öğrenebiliriz dedi

slm kızlarr uzun bi araadan sonra mrb nasılsnz bakalım??
iyiyizz teyzesi..bugun gittik bebeğimii gördük...çok tatlıydı kuzumm

merhaba cici anneler biz geldikkk

bugün temizlikçi geldi annem ben yardımcı abla öldük

midem tuttu yineeee :120::120::120:

sizler nasılsınız

kızlar doktorum bana " Progestan" diye bir ilça yazdı 30 tablet içeriyor ben 20 tanesini içtim... Ne kadar devam etmem gerektiğini söylemedi. Sizlerin doktoru böyle bir ilaç verdi mi ? Kaç gün kullanmanız gerektiği ile ilgili bir şey söyledi mi? :44:

Canım gözün aydın biliyorum o stresi ölçümlerde 1 ile 3 arası normalmiş zaten benim ki de 1,6 çıktı 11+6iken boyu 5,5 cm idi hepimizinkinin boyu ensesi fln çok iyi maşallah benimki oynamıyordu sadece burnunu eliyle kaşıyordu walla

Bana kanamam bittiği halde 12. Hafta bitene kadar kesme dedi hatta 2 hafta önce bitti ilaç bişey yok dedim yinede yeni progestan yazdı yeni bıraktırdı vitamin verdi

slmm kızlarrr bugün doktora gittim kan verdimm testiçin ense kalınlığı ve diğer şeyleri normalmiş. veeeeeeeeeeee dedi ki sanırım bir pipi gördüm şimdilik erkek olacak gibi duruyo dedi eşimede gösterdi küçük bir çıkıntı gibi duruyordu :))))) 2.aşkımm prensimm geliyor sanırım, tahliller 10 gün sonra çıkacakmışş,telefonla bildirecekler, inş. bişi çıkmaz, birde ultrasonda gördüm böyle kalp atışı ilk kez dinletti muhteşemdi, ekrandanda kalbini gösterdi artık daqha belirgin atıyor çok rahat görülebiliyordu çok heyecanlandımm, bir melek gibi içimde yavrum, anneciğe poz verirken başını ellerinin arasına almıştı, o kadar tatlıydı ki ona dokunmak istedim bu sefer geçenki gibi pek hareketli değildi, çokkk güzelldi Allah kız yada erkek sen bebeğimi koru yarabbimm, bu arada arabaya bindik eve geliyoruz durmadan düşünüyorum sünnettir odur budur :) derken benim kereta pıt diye sağ tarafıma bir hareket yaptı hissettim :)))) kızlaR yaaaa Anne olmak çok güzelllllllllll

muz ye canım iyi geliyor

bende hep muz yerdim muz çekerse erkek derlerdi sanırım doğru

cnm çok üzüldüm en kısa süre tekrar hamile kalırsın inş. üazülme

canım tahminn yaptı mı ? :)

Kızlar bende salı günü ikili test yaptırıcam ama ense kalınlığı ölçümü için perş ye randevu alabildim,geç olmaz herhalde değil mi?:26:

Oyyy masalalh guzel haberler alinmis, bebisler gorulmus:)

Size bisey sorucam kizlar. Hatirlarsaniz ben ilk muayeneye gittigimde bergim 6+3 gunluktu, 22 gun sora gittigimde 8+1 cikmisti. Doktor normal dedi. Benim merak ettigim su; persembe gunu tekrar dokora gidicem. Allahin izniyle hersey yolundaysa ikinci muayeneye gore 10+1 olacak. Belki acigi kapatir daha da buyur bilemem ama 10+1 ken hareket ettigini gorebilirmiyim?

olmaz tatlım 14 haftaya kadar diye biliyorum :) sağlıkla gelsin seninkinde tahmin var mı, yoksa gittiğinde söyler

Sağol canım benim,
senin ki erkekmiş galibaa,ayy hayırlısı olur inşallah.Valla benim de kıza yatkın gibi sanki ama emin değilim dedi.2 haftaya daha da netleşir belki dedi..

Valla şu testler temiz çıksın da ne olursa olsun,bugün wenice mağazasında %70 indirim vardı,eşimle girip baktık,öyle tatlı tulumlar vardı ki 25-30 tl lik tulumlar 9.90 a düşmüş arkadaşlar bilginize...

:) evett canım, görebilirsin ultrasonda :) eğer göremezsende korkma bazen uyuyorlar yada hareket etmiyorlar :)

evet cnm bugün doktor erkek dei :) ama kesin olarak 3 haftasonra felan belli olur dedi öyle işte :) bebek kıyafetleri çok tatlı insan kendini zor tutuyor almamak için biz de bugün aldıkkk ilk hediyesini, Babam beni seviyor yazıyor :)

Senin çocuk şimdiden hareketliyse erkek derler zaten hep seninki çook YAMAN bişey olacak uzun boyluydu maşallah hatırladığım kadarıyla

Senin çocuk şimdiden hareketliyse erkek derler zaten hep seninki çook YAMAN bişey olacak uzun boyluydu maşallah hatırladığım kadarıyla

evet canm sorma babası çocukluğunda acayip yaramazmış ona benzerse yandık :) dayısı erkek kardeşim çok sessizdi, annem koyardı öyle yatardı bakalımkime benziycek ?
sana da erkek mi demişlerdi ?

canım bende keseyi gördüğümden beri kullanıyorum banada ne zaman keseceğimi söylemedi bu cumartesi gidicem doktora ozaman sorucam 11. haftadayım hala kullanıyorum 200 mg. sabah akşam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…