İnşallah Allahın izni ile atlatıcam bu günleri.progestanı sadece gece yatarken fitil olarak kullanıyorum adetini artırmadı dr.um.sanırım yeterli gördü bir taneyi. yan etkilerini yaşama diye fitil olarak kullan demiş. haklıda çok baş dönmesi yapmıştı ilkini ağızdan almıştım.
teyzesi gördük geldik bebeğimizi...çok tatlıydı:) kıpır kıpır yüzüyordu içimdeeeannesininbirtanesi: tşk ederiz. yarın gör yeğenimizii güzel haberlerle gel bize:)
mehmet efe çok güzelgünaydın teyzoşlar nasılsınız bakaılm....
sabah bulantıyla uyandım hemen koştum banyoya..şuan iyi gibiyim:26:
bugün görümcemin kınası var yarınsa düğün ben evin tek gelini olarak çoook güzel olmalıyımşaka şaka rahat olabileyim yeter
bakıyorumda isimler konuşulmuş benim kızımın adı ece; bu da kız olursa cemre düşünüyorum.. erkek olursa da efe..ama başına babamızın adıda gelebilir mehmet efe nasıl sizce?
ayyy evett burcu bende sabırsızlanıyordum..bu sabah gittik gördükk çok şükür...burda denildiği gibi çikolata yiyip girmiştim...nasıl yüzüyordu teyzesii bi görsennbende artık görmek istiyorum bebeğimi. çok özledim. ne kadar büyüdü acaba? onu görünce moralim tavan yapıyor. çok ihtiyacım var ona.
kalp sesini duydum çok şükür. doktor önce monitörü benim göremeyeceğim bir tarafa çevirdi. benim aklım gitti. bişi oldu göstermiyor diye, sonra kalp sesini duydum rahatladım. meğer önce kayınvalidemle kayınpederime göstermek istemiş. ne bileyim stresten insan mantıklı düşünemiyor. ama doktor bey size burdan sesleniyorum önce anneye göstermeniz gerekmez mi? en çok anası merak eder
iyi hafta sonlarıı dilerim kızlar ben dün doktora gittim bebişimi gördm kıpır kıpır yerinde durmuyoduu burdan sizi takip ettim çikolota yedim gittim anlatamam o kadar büyük heycanlandımki içimde bişiler oynuyo resmen kıpır kıpır bu ikinci olmasına ragmenn çok heycanlandım
doktorumuz herşey yolunda gününe göre süper gidioo dedii çok şükürr allaha epey boyunu ölçmek için çabaladı doktor 5.56 cm olmuş bebegim 12+1 günlükmüş maşalah oglana benzio dedii ama kesin bişi demedi daha çok erken dedii çok hareketli oldundan tahmin etti biraz bakalım hayırlısı tam kesn 15 haftalıkken belli oluyormuşş ikili testide özelde yaptırıcaz paralı yapılıyomş önemli bi test dedi doktr eşim yanlış anlamış
evet canım öyle dıyordu forumda bende okumuştum..free betahcg<50 olursa erkek, >50 olursa kız oluyormuş..ama doktorumuz bilimsel bi yanı olmadıgını söyledi...ancak 3 hafta sonra öğrenebiliriz dediiyi sonuçlar elde edersin inşş
dün ekim annelerin de gördüm galiba ikili testdeki bir veriye göre kız erkek anlaşılabiliyormuş yazdıklarından anladığım buydu
sağlıklısından rabbim gözlünüze göre versin inşş
iyiyizz teyzesi..bugun gittik bebeğimii gördük...çok tatlıydı kuzummslm kızlarr uzun bi araadan sonra mrb nasılsnz bakalım??
teyzesi gördük geldik bebeğimizi...çok tatlıydı:) kıpır kıpır yüzüyordu içimdeee
mehmet efe çok güzel
ayyy evett burcu bende sabırsızlanıyordum..bu sabah gittik gördükk çok şükür...burda denildiği gibi çikolata yiyip girmiştim...nasıl yüzüyordu teyzesii bi görsennanası gibi suyu sevecek herhalde...cinsiyeti konusund bişey söylemedi... ense kalınlığımız 1.1cm çıktı..çok iyi dedi..kan tahlılımız carsamba günü çıkacak ve persembe günü doktorumuz bizi daha detaylı ultrasona girdirecek...cumartesi günü yogun oluyormuş o ultrason..kontrol süresi içinde yeniden gelinde göstereyım size annesi dedi fotosunu eklemeye çalııyorum ama kardesımın bılgısayarında bluetooth'u bulamadım aksam eve gidince eklıycemm
yaaa önce analarr
maşallahh kuzunaa..bizim bebıste 11+5 çıktı..kendi gününü yakalamış..5 cm çıktı
evet canım öyle dıyordu forumda bende okumuştum..free betahcg<50 olursa erkek, >50 olursa kız oluyormuş..ama doktorumuz bilimsel bi yanı olmadıgını söyledi...ancak 3 hafta sonra öğrenebiliriz dedi
iyiyizz teyzesi..bugun gittik bebeğimii gördük...çok tatlıydı kuzumm
kızlar doktorum bana " Progestan" diye bir ilça yazdı 30 tablet içeriyor ben 20 tanesini içtim... Ne kadar devam etmem gerektiğini söylemedi. Sizlerin doktoru böyle bir ilaç verdi mi ? Kaç gün kullanmanız gerektiği ile ilgili bir şey söyledi mi? :44:
muz ye canım iyi geliyor
kızlarr dünyada yaşadım en büyük acı bu diyebilirimm bebeğimi kaybettikkkk doktor doktor gezdimm belki bir ihtimal yaşıyodur diye ama nafilee dahaa çarşamba kalp atışını dinlettiler ne olduda oldu anlamadım bilee.kürtaj yapmadılar kendiliğinden düşer dedi doktor morelim 0 kızlarrrrr((((haykıra haykıra ağlamak istiyorum ben bi yıldır ugrasıyodum hamile kalabilmek içinnn ama hüsrannnn bebiğim gittiii ((
ben onu da kusmadım bebeğin kafa yapısı benim gibiydi valla ensesine de normal dedi dr inş seninki de öyledir canım dr sana kız gibi de dese içimdeki ses erkek diyor sana çünkü senin erkeksi bir yanın varmış gibi geliyor
selam kızlar bugun doktora gıttık ve bebişimizi gördük butun her seyı normal saglıklıymış cok sukur ilk baktı kız gibi dedi sonra 4 boyutludan baktı simdide erkek gibi dedi kafası karıstı tabi bizimde net bısey dıyemedı :)rabbım saglıklı kucagımıza nasip etsin...2'li test yapıldı 3 gun sonra belli olucak inşallah her sey normaldir..şimdilik bu kadar rabbım hepimizin bebeğini korusun...
eklerim tabii ama sat ve kilo?
ayrıca bebeğini görmene sevindim nasıl hareketlimiydi bari[/QUOTE
tşk ederim valla kalbine odaklandım bacak ve kollarını gösterdi daha çok minik çok hareketli değildi kalbini dinletene kadar da rahatlayamadım
sat 4 şubat. kilo 61 ile hamile kaldım şuan 62
teyzesi gördük geldik bebeğimizi...çok tatlıydı:) kıpır kıpır yüzüyordu içimdeee
slmm kızlarrr bugün doktora gittim kan verdimm testiçin ense kalınlığı ve diğer şeyleri normalmiş. veeeeeeeeeeee dedi ki sanırım bir pipi gördümşimdilik erkek olacak gibi duruyo dedi eşimede gösterdi küçük bir çıkıntı gibi duruyordu :))))) 2.aşkımm prensimm geliyor sanırım, tahliller 10 gün sonra çıkacakmışş,telefonla bildirecekler, inş. bişi çıkmaz, birde ultrasonda gördüm böyle kalp atışı ilk kez dinletti muhteşemdi, ekrandanda kalbini gösterdi artık daqha belirgin atıyor çok rahat görülebiliyordu çok heyecanlandımm, bir melek gibi içimde yavrum, anneciğe poz verirken başını ellerinin arasına almıştı, o kadar tatlıydı ki ona dokunmak istedim bu sefer geçenki gibi pek hareketli değildi, çokkk güzelldi Allah kız yada erkek sen bebeğimi koru yarabbimm, bu arada arabaya bindik eve geliyoruz durmadan düşünüyorum sünnettir odur budur :) derken benim kereta pıt diye sağ tarafıma bir hareket yaptı hissettim :)))) kızlaR yaaaa Anne olmak çok güzelllllllllll
bende hep muz yerdim muz çekerse erkek derlerdi sanırım doğru
cnm çok üzüldüm en kısa süre tekrar hamile kalırsın inş. üazülme
Gözün aydın canım bencede erkek kız farketmiyo öncden kız olsun erkek olsun diyebiliyorduk ama o büyüdükçe tek isteğimiz sağlıklı ve hayırlı olması
mehmet efe çok güzel
ayyy evett burcu bende sabırsızlanıyordum..bu sabah gittik gördükk çok şükür...burda denildiği gibi çikolata yiyip girmiştim...nasıl yüzüyordu teyzesii bi görsennanası gibi suyu sevecek herhalde...cinsiyeti konusund bişey söylemedi... ense kalınlığımız 1.1cm çıktı..çok iyi dedi..kan tahlılımız carsamba günü çıkacak ve persembe günü doktorumuz bizi daha detaylı ultrasona girdirecek...cumartesi günü yogun oluyormuş o ultrason..kontrol süresi içinde yeniden gelinde göstereyım size annesi dedi fotosunu eklemeye çalııyorum ama kardesımın bılgısayarında bluetooth'u bulamadım aksam eve gidince eklıycemm
yaaa önce analarr
maşallahh kuzunaa..bizim bebıste 11+5 çıktı..kendi gününü yakalamış..5 cm çıktı
evet canım öyle dıyordu forumda bende okumuştum..free betahcg<50 olursa erkek, >50 olursa kız oluyormuş..ama doktorumuz bilimsel bi yanı olmadıgını söyledi...ancak 3 hafta sonra öğrenebiliriz dedi
iyiyizz teyzesi..bugun gittik bebeğimii gördük...çok tatlıydı kuzumm
Gözün aydın canım bencede erkek kız farketmiyo öncden kız olsun erkek olsun diyebiliyorduk ama o büyüdükçe tek isteğimiz sağlıklı ve hayırlı olması
Kızlar bende salı günü ikili test yaptırıcam ama ense kalınlığı ölçümü için perş ye randevu alabildim,geç olmaz herhalde değil mi?:26:
olmaz tatlım 14 haftaya kadar diye biliyorum :) sağlıkla gelsin seninkinde tahmin var mı, yoksa gittiğinde söyler
Oyyy masalalh guzel haberler alinmis, bebisler gorulmus:)
Size bisey sorucam kizlar. Hatirlarsaniz ben ilk muayeneye gittigimde bergim 6+3 gunluktu, 22 gun sora gittigimde 8+1 cikmisti. Doktor normal dedi. Benim merak ettigim su; persembe gunu tekrar dokora gidicem. Allahin izniyle hersey yolundaysa ikinci muayeneye gore 10+1 olacak. Belki acigi kapatir daha da buyur bilemem ama 10+1 ken hareket ettigini gorebilirmiyim?
Sağol canım benim,
senin ki erkekmiş galibaa,ayy hayırlısı olur inşallah.Valla benim de kıza yatkın gibi sanki ama emin değilim dedi.2 haftaya daha da netleşir belki dedi..
Valla şu testler temiz çıksın da ne olursa olsun,bugün wenice mağazasında %70 indirim vardı,eşimle girip baktık,öyle tatlı tulumlar vardı ki 25-30 tl lik tulumlar 9.90 a düşmüş arkadaşlar bilginize...
:) evett canım, görebilirsin ultrasonda :) eğer göremezsende korkma bazen uyuyorlar yada hareket etmiyorlar :)
evet cnm bugün doktor erkek dei :) ama kesin olarak 3 haftasonra felan belli olur dedi öyle işte :) bebek kıyafetleri çok tatlı insan kendini zor tutuyor almamak için biz de bugün aldıkkk ilk hediyesini, Babam beni seviyor yazıyor :)
Senin çocuk şimdiden hareketliyse erkek derler zaten hep seninki çook YAMAN bişey olacak uzun boyluydu maşallah hatırladığım kadarıyla
canım bende keseyi gördüğümden beri kullanıyorum banada ne zaman keseceğimi söylemedi bu cumartesi gidicem doktora ozaman sorucam 11. haftadayım hala kullanıyorum 200 mg. sabah akşam.kızlar doktorum bana " Progestan" diye bir ilça yazdı 30 tablet içeriyor ben 20 tanesini içtim... Ne kadar devam etmem gerektiğini söylemedi. Sizlerin doktoru böyle bir ilaç verdi mi ? Kaç gün kullanmanız gerektiği ile ilgili bir şey söyledi mi? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?