2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
annesininbirtanesi,hayatbanagüzel,sercun, güzelkızms kızlar ne güzel bebişlerinizi görmüşsünüz, 41 kere maşallah onlara
bende çok merak ediyorumm ,çok özledim , artık görmek istiyorumm , ancak onu görünce içim rahat ediyor.çabuk geçse hemen hafta sonu gelse.

Son düzenleme:
:) evett canım, görebilirsin ultrasonda :) eğer göremezsende korkma bazen uyuyorlar yada hareket etmiyorlar :)

Ohhh kuzucan agzindan bal damliyor:) o kadar tedirginim ki anlatamam bebisimi hissediyorum gibi geliyor bana, belki psikolojiktir ama boyle rahatlatiyorum kendimi. Kasiktaki damar yada gobek deligimde degil de doktorun ultrasonla bebisimi gordugu yerlerde benim kalp atisimdan daha hizli bi segirme hissediyorum elimle. Bu dogrumudur sizce yoksa beynimin uydurdugu bisey mi?

görünür canım merak etme belkide arayı kapatmıştır.sende çikolata ye bak az kalmış seninde şafak perşembe , benimde cumartesi.
ayrıca SAT larımız arasında 1 gün var

Al benden de o kadar tatlim ya:) bebislerimizin durumu SAT a gore hemen hemen ayni. En son dr ne zaman gittin ve nsatla iyumlu cikti mi? Benim bebis geride cikti teyzesi. Kalp atislari iyiydi hamdolsun ama beni tedirgin etti yine de.

Al benden de o kadar tatlim ya:) bebislerimizin durumu SAT a gore hemen hemen ayni. En son dr ne zaman gittin ve nsatla iyumlu cikti mi? Benim bebis geride cikti teyzesi. Kalp atislari iyiydi hamdolsun ama beni tedirgin etti yine de.
canım ilk gittiğimde 1 hafta gerideydi benimkide.1 hafta sonra başka bir doktora gittim onda sata uyumlu çıktı.şimdi bu ctsi yine ilk doktoruma gidicem bakalım nasıl çıkacak.ama merak etme 1 hafta geri olması çok normalmiş.düşünsene onlar son adet tarihinden hesaplıyorlar ama yumurtlama en erken 15. gün oluyor.aradaki açık bundan kaynaklı.senin gibi bende de bir merak sorma bugün resmen başka doktor baktım cts inden önce bu pztsi gidebileceğim ama bulamadımm sonrada diyorumki kendime ne merak ediyorsun Allaha emanet 1 hafta kaldı bekle işte.

Muhakkak ki hepimiz allaha emanetiz, rabbim bebislerimizi korusun ve bize bagisladin insallah, saglikla.. Ama tedirginlik baska bisey, annelik bu sanirim:) gormeyince hissetmeyince merak ediyorsun:) :18: birde ben ( allah tekrar yasatmasin) ilk bebisimi kalp atislari olmadigi icin kaybettim. Allaha hamdolsun hemen hamile kaldim ve iki muayenemde de ramazan davulcusu yavrumun kalp atislarini duydum:) simdi de acaba buyudu mu diye soruyorum. Nankorluk mu yapiyorum acaba bilmiyorum ama elimde degil :) anayim ben anaaaa

canım bu kadarmı tesadüf olur, kader arkadaşım. bende ilk bebeğimi kalp atışlarının durması sonucu kaybettim.bende 4 ay sonra tekrar hamile kaldım ozaman bizim bu endişlerimiz işte bundan kaynaklanıyor tatlım. Allah korusun aklımdan çıkaramıyorum onun iyimi değilmi gibi vesveseleri. hareketlerini duysak sanırım rahat edicez. sen araştırma yaptırdınmı neden böyle olduğuyla ilgili .yada doktorun bir şey demişmiydi?

Ben ilk doktorum ozel bi hastaneydi ama memnun degildim, en son zeynep Kamil de muayene ve arindan da kurtaj oldum, pataliji raporunu tekrar hamile kalip ikinci muayeneme gitmeden once aldim.Epey gec aldim anlayacagin ama Hep aklimdaydi neden dusuk oldu diye. Buarada simdiki doktorun oturdugum yerdeki devlet hastanesinde ve cok memnunum. raporu doktoruma gosterdigimde normal bi dusuk korkulacak bisey degil dedi. Bunu duyunca cok da sorgulamadim acikcasi. Okudukca arastirdikca daha da vesvese yapiyorum ama bu da elimde degil:) elimde telefon firsat buldugum her an bakiniyorum internete :) Dedigin gibi hareketlenin rahatliycaz :) ama ben seri bi damar atisi hissediyorum ve bununla avunuyorum simdilik:)
Senin dusuk sebebin arastirildi mi peki?

maşallahhh yavrunaa sizinki uzun boylu olcakk galiba...

Ayy nasıldı minik kuş?

Ne dedi dr? Cinsiyet tahmini yaptı mı canım ?
yaaa teyzesii bi görsenn minik kuştan ziyadee minik bi su kaplumbağası gibiydi...yüzüyordu sanki..kıpır kıpır hiç durmadıı kuzumm ense kalınlıgına zor baktı doktor teyzesi...doktorumuz diyorkı babaannemize: babannesi valla hazırla kendini yaramaz bişey geliyor sanırım

cinsiyet tahmını yapmadıı teyzesii...inan kuzumu görüncee herşeyi unuttumm...
canım tahminn yaptı mı ? :)

canımmm cınsıyet tahmını yapmadı...bi kaç hafta sonraa ancak dedii

sağol teyzzesiii haftasonu hemen gelsinde sende saglıklaa gör bebeğini inşallahh kuzumm

teyzoşlarr işte buda benimm kuzummçok net değil ultasonumu çok iyi olmadıgı için...persembe günü daha iyi bi ultrasona alacak doktorumuzz yanii fazla hasret kalmıycaaz yavrumlaa bu sefeer

Son düzenleme:
canım benim prolaktin hormonum yüksekti onun için bana ilaç vermişlerdi.bu ilacın prespektüsünde de kesinlikle hamile kalınmaması hatta ilaç bittikten sonrada 1 ay süre ile gebelik olmaması gerektiği yazdığı halde doktor bana kullandırttı. bu ilacın gebeyken kullanılmasında sakınca olmayacağını söyleyen doktorlarda var. sakıncalı gören doktorlarda . benim bebeğimin kalp atışları zaten oldukça yavaştı , gelişimi hep geriydi.9 haftalıktı bebek 5 haftalık çıkmıştı.zaten kalp atışları çok düşük olduğu için sağlıklı gelişmez dediler.ve dedikleride çıktı yani bebek tutuamadı. bende kürtaj oldum. sonucu patolojiye göndermedik.ama ben ilaca bağlıyorum.çünkü şimdiki doktorum kesinlikle o ilaçla gebelik önermiyor.dediğin gibi internette çok fazla araştırma artık yapmamaya çalışıyorum çünkü olabilecek en olumsuz şeyler yazdığı için insanın sinirleri bozuluyor.zaten başımızdan böylebir şey geçtiği için hassasız . AMA BEN İNANIYORUM TATLIM İÇİMDEN BİR SES BU SEFER OLACAK DİYOR.o dediğin pıt pıt hareketleri bende hissediyorum ama seyirme gibi değil resmen hafif oynama gibi.çok sürmüyor hemen geçiyor ve çok sık değil nadir hissediyorum.

Bende hissediyorum bu krz sorun olmayacak allahin izniyle:) diger bebiste icimde hep kotu bir his vardi ne yalan soyleyeyim. Biz sana gore daha sansliyiz hic kalp atisi duymadik. Yine de uzulduk tabii ama gecti cok sukur:)

Benimki kalp atisina benzer pit pitlar :) uyduruyorum belki de ama isime geliyor valla ne yalan soyliim :))

ben çıkıyorum canımm iyi geceler.
daha şiddetli hissedene kadar şimdilik bu küçük atışlarla mutlu olcağız canımm.pozitif düşünelim bebeklerimiz gayet sağlıklı bak birde iyi olduklarını bize nasılda harektleriyle erkenden haber veriyorlar.perşembe günü hayırlı haberlerini bekliyorum.

Canim benim, kader arkadasim dualarimizla birbirimize destek olmaktan baska caremiz yok simdilik:) cok tesekkur ederim buradaki herkese. Paylasiyorum ya bu bile beni rahatlatiyor bi nebze. Persembe gunu hayirli haberlerle gelirim insallah. Sonra da ben ve bebisim cumartesiyi bekliycez hayirlisiyla allaha emanet olun

selamm arkadaslarrr bende ekim sonu kasım bası dogum olur sanırım benımde ekleyınn ıkıncı bebısım gelıyorr son tarıh 16-11-2012 sezeryan oldugundan ılkı ne zamana alınır tam bılmıyorummm ama kasımm annelerıne katılmak ıstedımm

günaydın güzel annecikler biz de erken kalkmaya alışık olduğumuzdan bugün yine erkenciyiz :) uyku saatlerimiz o kadar değişkenleştiki bebeğim ne zman isterse o zaman uyumaya çalışıyorum :) buara cinsiyet ve iki test sonuçları beni çok heyecanlandırıyor bizim kontrolümüz iki hafta sonraya o zamana kadar sizlerden gelen güzel haberleri okuyup seviniyorum..

görünür canım merak etme belkide arayı kapatmıştır.sende çikolata ye bak az kalmış seninde şafak perşembe , benimde cumartesi.
ayrıca SAT larımız arasında 1 gün var

kızlar merhaba ben de sizlerle aynı kaderi yaşadım ilk bebeğimi kalp atışı duyulmadığı için kürtajla ikinci bebeğimi 5. haftada düşükle kaybettim bu üçüncü ama çok şükür kalp atışını duydum test tahlil hepsini yaptırdık bende yumurta tembelliği varmış ilaç kullanıyorum herşey younda bu defa bende inanıyorum benimle kalacak.. özellikle sizleri takip ediyorum sata göre 10 kasım doğum tarihimiz.. üç gün öncesine kadar dr.umuz 11 kasım demişti doğum tarihimize ama şimdi kendi gününü gösteriyor.. kocasınınsultanı o duyduğun sesleri ben de burdan okuyup heyecanla dinlemiştim hissettimde insanı çooook mutlu ediyor ama burdan biri dr.una sormuştu imkansız şuan duyulması o ya damar ya da mide hareketi gibi bişey demişti sanırım cnm

Hayirli sabahlar kizlar. Ben alisik olmadigim halde bugun uyanigi
, ne yaptiysam uyuyamiyorum :)

Tatlim gecmis olsun, allah bu bebislerimize saglikli omur versin. Valla benim hareketlere ne derlerse desinler ben bebise yoruyorum, isime geliyor cunku :) o kadar tedirgin oluyorum ki onu hissedince bi nebze rahatliyorum :) insallah bebislerimiz hareketlendiginde rahatliycaz :)

Buarada benim babycan 10 gun geriden geliyordu en son, persembe gunu ne olacak bilmiyorum :/

Son düzenleme:
haydi bakalım gözün aydın sen iki bebişini birden gördün ultrason resimlerini isteriz haaaa
tatlı bebişin annesi karsılaştın mı hasret giderdin mi bebişinle
yakın zaman da bir daha görüşecekmisin hasretiniz uzun sürmeyecek
aman da aman ilk kendini tam belli eden paşamız geliyor herhalde
pıt diye tekmeyide atıvermiş
insanın yüzünde ister istemez yüzün de bir tebessüm oluyor

hoşgeldin canım aramıza ama tam bilgi verirmisin kilo yaş ve memleket?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…