:) evett canım, görebilirsin ultrasonda :) eğer göremezsende korkma bazen uyuyorlar yada hareket etmiyorlar :)
görünür canım merak etme belkide arayı kapatmıştır.sende çikolata ye bak az kalmış seninde şafak perşembe , benimde cumartesi.Oyyy masalalh guzel haberler alinmis, bebisler gorulmus:)
Size bisey sorucam kizlar. Hatirlarsaniz ben ilk muayeneye gittigimde bergim 6+3 gunluktu, 22 gun sora gittigimde 8+1 cikmisti. Doktor normal dedi. Benim merak ettigim su; persembe gunu tekrar dokora gidicem. Allahin izniyle hersey yolundaysa ikinci muayeneye gore 10+1 olacak. Belki acigi kapatir daha da buyur bilemem ama 10+1 ken hareket ettigini gorebilirmiyim?
annesininbirtanesi,hayatbanagüzel,sercun, güzelkızms kızlar ne güzel bebişlerinizi görmüşsünüz, 41 keremaşallah onlara
bende çok merak ediyorumm ,çok özledim , artık görmek istiyorumm , ancak onu görünce içim rahat ediyor.çabuk geçse hemen hafta sonu gelse.
görünür canım merak etme belkide arayı kapatmıştır.sende çikolata ye bak az kalmış seninde şafak perşembe , benimde cumartesi.
ayrıca SAT larımız arasında 1 gün var
canım ilk gittiğimde 1 hafta gerideydi benimkide.1 hafta sonra başka bir doktora gittim onda sata uyumlu çıktı.şimdi bu ctsi yine ilk doktoruma gidicem bakalım nasıl çıkacak.ama merak etme 1 hafta geri olması çok normalmiş.düşünsene onlar son adet tarihinden hesaplıyorlar ama yumurtlama en erken 15. gün oluyor.aradaki açık bundan kaynaklı.senin gibi bende de bir merak sorma bugün resmen başka doktor baktım cts inden önce bu pztsi gidebileceğim ama bulamadımmAl benden de o kadar tatlim ya:) bebislerimizin durumu SAT a gore hemen hemen ayni. En son dr ne zaman gittin ve nsatla iyumlu cikti mi? Benim bebis geride cikti teyzesi. Kalp atislari iyiydi hamdolsun ama beni tedirgin etti yine de.
canım ilk gittiğimde 1 hafta gerideydi benimkide.1 hafta sonra başka bir doktora gittim onda sata uyumlu çıktı.şimdi bu ctsi yine ilk doktoruma gidicem bakalım nasıl çıkacak.ama merak etme 1 hafta geri olması çok normalmiş.düşünsene onlar son adet tarihinden hesaplıyorlar ama yumurtlama en erken 15. gün oluyor.aradaki açık bundan kaynaklı.senin gibi bende de bir merak sorma bugün resmen başka doktor baktım cts inden önce bu pztsi gidebileceğim ama bulamadımmsonrada diyorumki kendime ne merak ediyorsun Allaha emanet 1 hafta kaldı bekle işte.
canım bu kadarmı tesadüf olur, kader arkadaşım. bende ilk bebeğimi kalp atışlarının durması sonucu kaybettim.bende 4 ay sonra tekrar hamile kaldım ozaman bizim bu endişlerimiz işte bundan kaynaklanıyor tatlım. Allah korusun aklımdan çıkaramıyorum onun iyimi değilmi gibi vesveseleri. hareketlerini duysak sanırım rahat edicez. sen araştırma yaptırdınmı neden böyle olduğuyla ilgili .yada doktorun bir şey demişmiydi?Muhakkak ki hepimiz allaha emanetiz, rabbim bebislerimizi korusun ve bize bagisladin insallah, saglikla.. Ama tedirginlik baska bisey, annelik bu sanirim:) gormeyince hissetmeyince merak ediyorsun:) :18: birde ben ( allah tekrar yasatmasin) ilk bebisimi kalp atislari olmadigi icin kaybettim. Allaha hamdolsun hemen hamile kaldim ve iki muayenemde de ramazan davulcusu yavrumun kalp atislarini duydum:) simdi de acaba buyudu mu diye soruyorum. Nankorluk mu yapiyorum acaba bilmiyorum ama elimde degil :) anayim ben anaaaa
canım bu kadarmı tesadüf olur, kader arkadaşım. bende ilk bebeğimi kalp atışlarının durması sonucu kaybettim.bende 4 ay sonra tekrar hamile kaldım ozaman bizim bu endişlerimiz işte bundan kaynaklanıyor tatlım. Allah korusun aklımdan çıkaramıyorum onun iyimi değilmi gibi vesveseleri. hareketlerini duysak sanırım rahat edicez. sen araştırma yaptırdınmı neden böyle olduğuyla ilgili .yada doktorun bir şey demişmiydi?
maşallahhh yavrunaaCanım gözün aydın biliyorum o stresi ölçümlerde 1 ile 3 arası normalmiş zaten benim ki de 1,6 çıktı 11+6iken boyu 5,5 cm idi hepimizinkinin boyu ensesi fln çok iyi maşallah benimki oynamıyordu sadece burnunu eliyle kaşıyordu walla
yaaa teyzesii bi görsenn minik kuştan ziyadee minik bi su kaplumbağası gibiydi...yüzüyordu sanki..kıpır kıpır hiç durmadıı kuzumm
Ayy nasıldı minik kuş?
Ne dedi dr? Cinsiyet tahmini yaptı mı canım ?
canım tahminn yaptı mı ? :)
sağol teyzzesiiiannesininbirtanesi,hayatbanagüzel,sercun, güzelkızms kızlar ne güzel bebişlerinizi görmüşsünüz, 41 keremaşallah onlara
bende çok merak ediyorumm ,çok özledim , artık görmek istiyorumm , ancak onu görünce içim rahat ediyor.çabuk geçse hemen hafta sonu gelse.
canım benim prolaktin hormonum yüksekti onun için bana ilaç vermişlerdi.bu ilacın prespektüsünde de kesinlikle hamile kalınmaması hatta ilaç bittikten sonrada 1 ay süre ile gebelik olmaması gerektiği yazdığı halde doktor bana kullandırttı. bu ilacın gebeyken kullanılmasında sakınca olmayacağını söyleyen doktorlarda var. sakıncalı gören doktorlarda . benim bebeğimin kalp atışları zaten oldukça yavaştı , gelişimi hep geriydi.9 haftalıktı bebek 5 haftalık çıkmıştı.zaten kalp atışları çok düşük olduğu için sağlıklı gelişmez dediler.ve dedikleride çıktı yani bebek tutuamadı. bende kürtaj oldum. sonucu patolojiye göndermedik.ama ben ilaca bağlıyorum.çünkü şimdiki doktorum kesinlikle o ilaçla gebelik önermiyor.dediğin gibi internette çok fazla araştırma artık yapmamaya çalışıyorum çünkü olabilecek en olumsuz şeyler yazdığı için insanın sinirleri bozuluyor.zaten başımızdan böylebir şey geçtiği için hassasız . AMA BEN İNANIYORUM TATLIM İÇİMDEN BİR SES BU SEFER OLACAK DİYOR.o dediğin pıt pıt hareketleri bende hissediyorum ama seyirme gibi değil resmen hafif oynama gibi.çok sürmüyor hemen geçiyor ve çok sık değil nadir hissediyorum.Ben ilk doktorum ozel bi hastaneydi ama memnun degildim, en son zeynep Kamil de muayene ve arindan da kurtaj oldum, pataliji raporunu tekrar hamile kalip ikinci muayeneme gitmeden once aldim.Epey gec aldim anlayacagin ama Hep aklimdaydi neden dusuk oldu diye. Buarada simdiki doktorun oturdugum yerdeki devlet hastanesinde ve cok memnunum. raporu doktoruma gosterdigimde normal bi dusuk korkulacak bisey degil dedi. Bunu duyunca cok da sorgulamadim acikcasi. Okudukca arastirdikca daha da vesvese yapiyorum ama bu da elimde degil:) elimde telefon firsat buldugum her an bakiniyorum internete :) Dedigin gibi hareketlenin rahatliycaz :) ama ben seri bi damar atisi hissediyorum ve bununla avunuyorum simdilik:)
Senin dusuk sebebin arastirildi mi peki?
canım benim prolaktin hormonum yüksekti onun için bana ilaç vermişlerdi.bu ilacın prespektüsünde de kesinlikle hamile kalınmaması hatta ilaç bittikten sonrada 1 ay süre ile gebelik olmaması gerektiği yazdığı halde doktor bana kullandırttı. bu ilacın gebeyken kullanılmasında sakınca olmayacağını söyleyen doktorlarda var. sakıncalı gören doktorlarda . benim bebeğimin kalp atışları zaten oldukça yavaştı , gelişimi hep geriydi.9 haftalıktı bebek 5 haftalık çıkmıştı.zaten kalp atışları çok düşük olduğu için sağlıklı gelişmez dediler.ve dedikleride çıktı yani bebek tutuamadı. bende kürtaj oldum. sonucu patolojiye göndermedik.ama ben ilaca bağlıyorum.çünkü şimdiki doktorum kesinlikle o ilaçla gebelik önermiyor.dediğin gibi internette çok fazla araştırma artık yapmamaya çalışıyorum çünkü olabilecek en olumsuz şeyler yazdığı için insanın sinirleri bozuluyor.zaten başımızdan böylebir şey geçtiği için hassasız . AMA BEN İNANIYORUM TATLIM İÇİMDEN BİR SES BU SEFER OLACAK DİYOR.o dediğin pıt pıt hareketleri bende hissediyorum ama seyirme gibi değil resmen hafif oynama gibi.çok sürmüyor hemen geçiyor ve çok sık değil nadir hissediyorum.
ben çıkıyorum canımm iyi geceler.
daha şiddetli hissedene kadar şimdilik bu küçük atışlarla mutlu olcağız canımm.pozitif düşünelim bebeklerimiz gayet sağlıklı bak birde iyi olduklarını bize nasılda harektleriyle erkenden haber veriyorlar.perşembe günü hayırlı haberlerini bekliyorum.
Ohhh kuzucan agzindan bal damliyor:) o kadar tedirginim ki anlatamambebisimi hissediyorum gibi geliyor bana, belki psikolojiktir ama boyle rahatlatiyorum kendimi. Kasiktaki damar yada gobek deligimde degil de doktorun ultrasonla bebisimi gordugu yerlerde benim kalp atisimdan daha hizli bi segirme hissediyorum elimle. Bu dogrumudur sizce yoksa beynimin uydurdugu bisey mi?
görünür canım merak etme belkide arayı kapatmıştır.sende çikolata ye bak az kalmış seninde şafak perşembe , benimde cumartesi.
ayrıca SAT larımız arasında 1 gün var
günaydın güzel annecikler biz de erken kalkmaya alışık olduğumuzdan bugün yine erkenciyiz :) uyku saatlerimiz o kadar değişkenleştiki bebeğim ne zman isterse o zaman uyumaya çalışıyorum :) buara cinsiyet ve iki test sonuçları beni çok heyecanlandırıyor bizim kontrolümüz iki hafta sonraya o zamana kadar sizlerden gelen güzel haberleri okuyup seviniyorum..
kızlar merhaba ben de sizlerle aynı kaderi yaşadım ilk bebeğimi kalp atışı duyulmadığı için kürtajla ikinci bebeğimi 5. haftada düşükle kaybettim bu üçüncü ama çok şükür kalp atışını duydum test tahlil hepsini yaptırdık bende yumurta tembelliği varmış ilaç kullanıyorum herşey younda bu defa bende inanıyorum benimle kalacak.. özellikle sizleri takip ediyorum sata göre 10 kasım doğum tarihimiz.. üç gün öncesine kadar dr.umuz 11 kasım demişti doğum tarihimize ama şimdi kendi gününü gösteriyor.. kocasınınsultanı o duyduğun sesleri ben de burdan okuyup heyecanla dinlemiştim hissettimde insanı çooook mutlu ediyor ama burdan biri dr.una sormuştu imkansız şuan duyulması o ya damar ya da mide hareketi gibi bişey demişti sanırım cnm
haydi bakalım gözün aydın sen iki bebişini birden gördün ultrason resimlerini isteriz haaaaslm kızlaaaarr,, müjjdeee !!! bebişler duruyorlarr,, ikiside gayet iyiler.. enseleri, kalpleri, kolları, bacakları hepisii var.. Allahım sana şükürler olsun. Darısı hepinizin başına olsun arkadaşlar. Nihayet 12 haftayı bitirdim.. artık inşallah biraz daha rahatlarım.. ikiz olunca da bi tuhaf oluyor, kollar bacaklar birbirine girmiş, içerde dört kol, dört bacak :)))))) hay Allahım,, resmen bir bebek silüetini oluşturmuşlar bile. Bu sayfada yazıyor ya hergün. bu gün kollar oluştu, bu gün kulaklar vs her gün okuyordum. Gözümle de görünce , vay canına dedim. Aynen yazdıkları gibi, hepsi oluşmuş... ne mucivezi bir olay.. Sen tamamlamamızı nasip et Allahım,, Dua eden herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.. Resim eklemeyi öğrenirsemm,, resimlerini de eklerim...
tatlı bebişin annesi karsılaştın mı hasret giderdin mi bebişinleteyzesi gördük geldik bebeğimizi...çok tatlıydı:) kıpır kıpır yüzüyordu içimdeee
mehmet efe çok güzel
ayyy evett burcu bende sabırsızlanıyordum..bu sabah gittik gördükk çok şükür...burda denildiği gibi çikolata yiyip girmiştim...nasıl yüzüyordu teyzesii bi görsennanası gibi suyu sevecek herhalde...cinsiyeti konusund bişey söylemedi... ense kalınlığımız 1.1cm çıktı..çok iyi dedi..kan tahlılımız carsamba günü çıkacak ve persembe günü doktorumuz bizi daha detaylı ultrasona girdirecek...cumartesi günü yogun oluyormuş o ultrason..kontrol süresi içinde yeniden gelinde göstereyım size annesi dedi fotosunu eklemeye çalııyorum ama kardesımın bılgısayarında bluetooth'u bulamadım aksam eve gidince eklıycemm
yaaa önce analarr
maşallahh kuzunaa..bizim bebıste 11+5 çıktı..kendi gününü yakalamış..5 cm çıktı
evet canım öyle dıyordu forumda bende okumuştum..free betahcg<50 olursa erkek, >50 olursa kız oluyormuş..ama doktorumuz bilimsel bi yanı olmadıgını söyledi...ancak 3 hafta sonra öğrenebiliriz dedi
iyiyizz teyzesi..bugun gittik bebeğimii gördük...çok tatlıydı kuzumm
aman da aman ilk kendini tam belli eden paşamız geliyor herhaldeslmm kızlarrr bugün doktora gittim kan verdimm testiçin ense kalınlığı ve diğer şeyleri normalmiş. veeeeeeeeeeee dedi ki sanırım bir pipi gördümşimdilik erkek olacak gibi duruyo dedi eşimede gösterdi küçük bir çıkıntı gibi duruyordu :))))) 2.aşkımm prensimm geliyor sanırım, tahliller 10 gün sonra çıkacakmışş,telefonla bildirecekler, inş. bişi çıkmaz, birde ultrasonda gördüm böyle kalp atışı ilk kez dinletti muhteşemdi, ekrandanda kalbini gösterdi artık daqha belirgin atıyor çok rahat görülebiliyordu çok heyecanlandımm, bir melek gibi içimde yavrum, anneciğe poz verirken başını ellerinin arasına almıştı, o kadar tatlıydı ki ona dokunmak istedim bu sefer geçenki gibi pek hareketli değildi, çokkk güzelldi Allah kız yada erkek sen bebeğimi koru yarabbimm, bu arada arabaya bindik eve geliyoruz durmadan düşünüyorum sünnettir odur budur :) derken benim kereta pıt diye sağ tarafıma bir hareket yaptı hissettim :)))) kızlaR yaaaa Anne olmak çok güzelllllllllll
hoşgeldin canım aramıza ama tam bilgi verirmisin kilo yaş ve memleket?selamm arkadaslarrr bende ekim sonu kasım bası dogum olur sanırım benımde ekleyınn ıkıncı bebısım gelıyorr son tarıh 16-11-2012 sezeryan oldugundan ılkı ne zamana alınır tam bılmıyorummm ama kasımm annelerıne katılmak ıstedımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?