canım doktorların dediği bazı anneler 2 aydan sonra seyrimeyi hissedebiliyormuş ve deneyimli annelerOhhh kuzucan agzindan bal damliyor:) o kadar tedirginim ki anlatamambebisimi hissediyorum gibi geliyor bana, belki psikolojiktir ama boyle rahatlatiyorum kendimi. Kasiktaki damar yada gobek deligimde degil de doktorun ultrasonla bebisimi gordugu yerlerde benim kalp atisimdan daha hizli bi segirme hissediyorum elimle. Bu dogrumudur sizce yoksa beynimin uydurdugu bisey mi?
canım doktorların dediği bazı anneler 2 aydan sonra seyrimeyi hissedebiliyormuş ve deneyimli anneler
ultrasonla gözüken ve hareket eden bir varlığı taşıyan kişi neden hissetmesin de....
Slm kızlar bugun burası boş
tatlı bebişin annesi karsılaştın mı hasret giderdin mi bebişinle
yakın zaman da bir daha görüşecekmisin hasretiniz uzun sürmeyecek
Kızlar merhaba
Beklenen test'i yaptım. Sonuç kız çıktı
Şimdi bakalım ultrason görüntülerinde ne denilecek test doğrumu
Kızlar merhaba
Günaydın kızlar. berbat bir gece geçirdim. eve gider gitmez çıkardım. yemek yiyemedim. baş ağrım gece boyu devam etti((
şimdide sersem gibiyim. midem çok kötü.
inşallah canım. hoşgeldin. kaç haftalık bebeğin?
bende çok merak ettim cidden :):):):)
bu arada kızlar biber dolması yaptım. ezogelin çorbası ama yanına ne yapacagıma karar veremedim yardımlarınıza ihtiyacımmm var hadi güzel kasım anneleri fikir verin
Yanına yoğurtlu bişeyler yapabilirsin canım..Biber dolmasına da yakışır,semizotu,cacık,ıspanak vs..
kimbilirr bakalımm:) doktorumuzz kendisi görse bile pek söyleyecek gibi durmuyorr ama...garantici gibime geldii:44: 1 ay sonra öğrensekte olurr...bebeğimin iyi olduğunu gördüm yaaa dünyalar benim oldu teyzesiihaydi bakalım ayrıntılı ultrason da cinsiyetinide öğrenirsin inşşş
anammm anammmm..ay hadi bakalımm doğru çıkacakmıı testin...kızlar ben size söyliyim cinsiyet tahmin testi..amerikadan...idranını kouyorsun kaba..idrarın rengine göree kız erkek tahmini yapıyor...intelligender diye bi markanınınkini bende araştırdım ama sonra almaktan vazgeçmiştim...kajuyaa numune olarak geldi...Kızlar merhaba
canım inşallah hiç birimiz bu sefer o hayal kırıklığını yaşamayacağız Rabbim bizi sabrımızı en güğzel şekilde ödüllendirecek . senin bebeğinde hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin.kızlar merhaba ben de sizlerle aynı kaderi yaşadım ilk bebeğimi kalp atışı duyulmadığı için kürtajla ikinci bebeğimi 5. haftada düşükle kaybettim bu üçüncü ama çok şükür kalp atışını duydum test tahlil hepsini yaptırdık bende yumurta tembelliği varmış ilaç kullanıyorum herşey younda bu defa bende inanıyorum benimle kalacak.. özellikle sizleri takip ediyorum sata göre 10 kasım doğum tarihimiz.. üç gün öncesine kadar dr.umuz 11 kasım demişti doğum tarihimize ama şimdi kendi gününü gösteriyor.. kocasınınsultanı o duyduğun sesleri ben de burdan okuyup heyecanla dinlemiştim hissettimde insanı çooook mutlu ediyor ama burdan biri dr.una sormuştu imkansız şuan duyulması o ya damar ya da mide hareketi gibi bişey demişti sanırım cnm
canım ayrıntılı ultrason hastanenizdemi var nasıl istedin ayrıntılı ultrasona girmeyi, sanki bende doktoruma girmek istediğimi söylesem şimdiden ne gerek var diycek diye çekiniyorum.evet teyzesii gördümm yavrumuu allahıma binlerce şükürr..perşembe yeniden gidicezz daha ayrıntılı bi ultrasona girmek için...özlem fazla sürmeyecek bu seferr
iyi pazarlar..öpüyorum...
canım inşallah hiç birimiz bu sefer o hayal kırıklığını yaşamayacağız Rabbim bizi sabrımızı en güğzel şekilde ödüllendirecek . senin bebeğinde hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin.
canım ayrıntılı ultrason hastanenizdemi var nasıl istedin ayrıntılı ultrasona girmeyi, sanki bende doktoruma girmek istediğimi söylesem şimdiden ne gerek var diycek diye çekiniyorum.
canım iki tane daha arkadasımız var senin durumunda olan.
birin ki 5 diğerinin ki 6 aylık diye htırlıyorum.
davam sütü vb. şeylere geçseniz olmaz mı? gerçi benim ilk bebeğim olacak nasipse pek anlamam ama. anne memesine benzeyen biberonlardan kullansanız?
annesininbirtanesi: tşk ederiz. yarın gör yeğenimizii güzel haberlerle gel bize:)
bitek sen cvp yazmışın er_ca , tşk ederim...oikli arkadaş girmedi mi 2 gündür, doktora danıştılar mı, dr.lar ne demiş diye soracaktım....
yeni gelenlerin iletileri pek okunmaz topiklerde ama şansımı denyeyeim yine :))
2. BEBEĞİNE HAMİLE KALIP KÜÇÜĞÜ HALA EMZİREN KASIM ANNELERİ, DOKTORA DANIŞTINIZ MI, NE DEDİ DR:))
ben doğuda görev yapıyorum drlar emzirmeyi hemen bırak diyor, hani zararı ne olur, 20 haftada yeni bebeğin sütü oluşuyomuş o zaman kadar emzirsem bari diyorum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?