2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım doktorların dediği bazı anneler 2 aydan sonra seyrimeyi hissedebiliyormuş ve deneyimli anneler
ultrasonla gözüken ve hareket eden bir varlığı taşıyan kişi neden hissetmesin de....

kızlar allaha şükr bende bebeğimi dün gördüm elelrini oynatıp bir hareket ediyordu mink çok güzellll dii doktorum kilo gidişatımı beğendi böyle giderse 9 yada 12 kiloyla hamileliği bititirisin dedi inşallah sağsalim bebeğim doğarad ben kilolara razıyımm

tatlı bebişin annesi karsılaştın mı hasret giderdin mi bebişinle
yakın zaman da bir daha görüşecekmisin hasretiniz uzun sürmeyecek

evet teyzesii gördümm yavrumuu allahıma binlerce şükürr..perşembe yeniden gidicezz daha ayrıntılı bi ultrasona girmek için...özlem fazla sürmeyecek bu seferr
iyi pazarlar..öpüyorum...

haydi bakalım ayrıntılı ultrason da cinsiyetinide öğrenirsin inşşş

Kızlar merhaba

Beklenen test'i yaptım. Sonuç kız çıktı
Şimdi bakalım ultrason görüntülerinde ne denilecek test doğrumu

bende çok merak ettim cidden :):):):)

bu arada kızlar biber dolması yaptım. ezogelin çorbası ama yanına ne yapacagıma karar veremedim yardımlarınıza ihtiyacımmm var hadi güzel kasım anneleri fikir verin

9 haftalık oldum. daha dün doktor kontorlüne gittik, bebeğim artık 2.5 cm. azıcık riskli bir hamilelik başladı, arada kanamalarım oldu. ama şimdilik herşey güzel görünüyor. inş. öyle devam eder. bende ilk hamilelik heyecanını sizle paylaşmak istiyordum

bende çok merak ettim cidden :):):):)

bu arada kızlar biber dolması yaptım. ezogelin çorbası ama yanına ne yapacagıma karar veremedim yardımlarınıza ihtiyacımmm var hadi güzel kasım anneleri fikir verin

Yanına yoğurtlu bişeyler yapabilirsin canım..Biber dolmasına da yakışır,semizotu,cacık,ıspanak vs..

haydi bakalım ayrıntılı ultrason da cinsiyetinide öğrenirsin inşşş
kimbilirr bakalımm:) doktorumuzz kendisi görse bile pek söyleyecek gibi durmuyorr ama...garantici gibime geldii:44: 1 ay sonra öğrensekte olurr...bebeğimin iyi olduğunu gördüm yaaa dünyalar benim oldu teyzesii

Kızlar merhaba

Beklenen test'i yaptım. Sonuç kız çıktı
Şimdi bakalım ultrason görüntülerinde ne denilecek test doğrumu
anammm anammmm..ay hadi bakalımm doğru çıkacakmıı testin...kızlar ben size söyliyim cinsiyet tahmin testi..amerikadan...idranını kouyorsun kaba..idrarın rengine göree kız erkek tahmini yapıyor...intelligender diye bi markanınınkini bende araştırdım ama sonra almaktan vazgeçmiştim...kajuyaa numune olarak geldi...

hadi hayırlısı kuzuuuuuuuuuuu

canım inşallah hiç birimiz bu sefer o hayal kırıklığını yaşamayacağız Rabbim bizi sabrımızı en güğzel şekilde ödüllendirecek . senin bebeğinde hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin.

evet teyzesii gördümm yavrumuu allahıma binlerce şükürr..perşembe yeniden gidicezz daha ayrıntılı bi ultrasona girmek için...özlem fazla sürmeyecek bu seferr
iyi pazarlar..öpüyorum...
canım ayrıntılı ultrason hastanenizdemi var nasıl istedin ayrıntılı ultrasona girmeyi, sanki bende doktoruma girmek istediğimi söylesem şimdiden ne gerek var diycek diye çekiniyorum.

canım kendi ultrasonu çok iyi görüntü vermiyor...karaltı şeklinde görüyoruz bebeği...ben daha önce sormuştum...varmı acıbademde ayrıntılı diye..oda evet var demişti...bu seferde bebeği gördük kalp atışını yeniden duyduk ama çokk iyi değildi görüntüsü...kendisi dediki: ultrasonum çok iyi olmadıı iiçin böyle...kontrol süresi içinde (10 gün) yeniden gelde diğer ayrıntılı ultrasona girelim...bide daha ilerleyen aylarda gireriz dedi.. daha önce ben sormuştum ama bu sefer o teklıf etti perşembe gidicezz canım inşallahh

bitek sen cvp yazmışın er_ca , tşk ederim...oikli arkadaş girmedi mi 2 gündür, doktora danıştılar mı, dr.lar ne demiş diye soracaktım....

yeni gelenlerin iletileri pek okunmaz topiklerde ama şansımı denyeyeim yine :))

2. BEBEĞİNE HAMİLE KALIP KÜÇÜĞÜ HALA EMZİREN KASIM ANNELERİ, DOKTORA DANIŞTINIZ MI, NE DEDİ DR:))

ben doğuda görev yapıyorum drlar emzirmeyi hemen bırak diyor, hani zararı ne olur, 20 haftada yeni bebeğin sütü oluşuyomuş o zaman kadar emzirsem bari diyorum da.

selam canım bende ikinci bebeyime hamile kaldığımda kızım 10 aylık idi emziriyordum tabi o zamanlar doktoruma sormuştum bir zararı olurmu diye doktorum 3 ayıma kadar emzirebileceyimi bir zararı olmiycanı söylemişti
o bebişimde ne yazıkki beni 6 haftalıkken bıraktı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…