2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

merhaba canım.

o iki arkadasın profil bilgilerini atayım ben sana istersen geriye doğru onların msjlarını karıştır. istersen özel msj yazıp sor.

http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=233322 bu arkadas 2011 kasım annesi bebeği sanırım emmeyi kendi bıraktı tam emin değilim.

http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=296065 bu arkadas da eylül annesi olsa gerek. emziriyordu.

benim ilk bebeğim olacak inşallah. ama 4 aydan sonra emzirilmemeli diye biliyorum ben.
Allah kolaylık versin canım. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

ayyy cnm benim yaa seninde işin zor gerçekten.
ben hastanede tesadüfen duymuştum doktor yeni doğum yapmış kadının birine yüksek sesle söylüyordu. gerçi o kadın doğuma kadar diğer bebeğini emzirmiş hatta doğumdan sonra ikisini bir emzirmeyi düşünüyordu anladığım kadarıyla.
neyse doktor kadına siz delimisiniz olurmu öyle şey ikinci bebeğinize hamile olduğunuzu anladığınız andan itibaren emzirmeyi bırakmanız gerekiyordu.bu şekilde davranarak yeni doğan bebeğinize de haksızlık etmiş oluyorsunuz falan diyordu.
eğer ilk bebeğinizi en az 6 ay emzirdiyseniz mama ve ek gıdalara geçip emzirmeyi bırakmanızı tavsiye ederim size.

günaydın kasım anneleri tatil günler de hiç sesleri çıkmayan hamişler nasılsınız bakalım

herkese günaydın.bebeğinin hareketlerini hissedenler varmı?ben artık hissediyorummm... özlemişim bu duyguyu...
iyihaftalar olsun

hoşgeldin senin bebekte erken uyandı canım evet insan özlüyor için de atılan tekmeleri

Günaydınn nasılsınız bakalımm :)
Bugün de tatil olduğu için pek bi boş kalmış topiğimiz Gerçi ben bugün de çalışıyorum, tatiller hiç uğramıyor bana ama ne yapalım, çok zorlanana kadar devam...
Kızlar aranızda hiç bu son zamanlarda baygınlık geçireniniz oldu mu??? Ben dün akşam bulaşık makinesini boşaltıyordum, tabakları yerleştirmek için biraz fazla kollarımı kaldırdım herhalde,olduğum yere düşüp kalmışım sonrasında gözlerimi bir açtım yatağa taşımış eşim beni, titriyorum, battaniye sarmışlar filan sanırım tansiyonum oynadı
Allahtan yalnız değildik, eşimin kuzeniyle görümcem de vardı.. Başımı da çarpmışım herhalde küçük bir şişlik var..

geçmiş olsun canım, tansiyonun düşmemiş de şekerin düşmüş senin, hamilelikte glikoz düşmeleri görülüyor, titreme ani şeker düşüklüğünde görülür, 2 saatte bir beslenmemiz lazım, normalde aç aç çarşı pazar dolaşan ben, gebelik durumundan dolayı 2-3 saatte bir oturduğum yerde deli gibi acıkıyorum, aynı durum bende de oluyor, ellerime bakıyorum nasıl titriyor dışarıdan, senin de öyle olmuş geçmiş olsun,

Günaydın güzel anneler.ya nasıl hissediyosunuz hareketleri ben de tık yok.geçen hafta korktum hic bi belirti yok die ama dr a gittik baktik bebis hareketli.simdi yine aynı endiseyi hissediyorum ben niye bebegimin hareketlerini hissetmiyorum ya
Valla o imreniyorum böyle bebisin kipirtilarini hisseden annelere....

Üzülme tatlım bizde geç hissedecegiz demekki cuma günü doktora gidicem bakalım doktor ne diyecek...

ay geçmiş olsun canım doktora gitmedin mi peki?

Yok canım yaa biraz başımda ağırlık var gibi oldu çok sürmedi, kanamam da olmadı,,, çarşamba da ikili teste gidicem zaten diye gitmedim doktora. Gitsemiydim ki?

Haklısın canım şekerden de olabilir,limon ve şeker vermişti görümcem o iyileştirdi sanırım biraz. Bir de çok fazla bulantım kusmam oluyor öyle çok yiyemiyorum yemek ama olsun bebeğime bir şey olmasın da ben her şeye razıyım

Son düzenleme:

Canım ben de daha hiçbir şey hissetmeyenlerdenim, ama ultrasonda gördüğümde en son bebişim içerde neredeyse taklalar atıyordu Hatta ben de düşünüyorum bazen acaba neden hissedemiyorum boyu 5-6 cm olması gerekiyor, çok da küçük değil diye ama biraz da tecrübe herhalde Bugün hissettim diyen annemiz poly poly nin ikinci bebişi, yaşamış bu duyguları daha kolay anlayabiliyor tabi. Sabret tatlım biraz daha büyüsün karnımıza doğru yerini alsın, "annecimmm kaaalk" diye uykularından uyandıracak seni tekmeleriyle

günaydın kızlar,

bugün tatil bir güzel uyuyayım dedim baş ağrısı ile kalktım.birde kaç gündür burnum tıkanık, sanırım bu kan basıncının yoğunluğundan kaynaklanıyormuş.yani gebelikte burun tıkanıklığı ve burun kanaması normal dediler.

hareketlerini bende elimi karnıma koyup dinlediğim zaman arada bir hissediyorum yani yoğun değil,mesela gün içind ehareket ederken hissetmiyorum

bu cumartesi doktora gidicem , bugününde tatil olduğu iyi oldu bari hafta sonu çabukk gelir

evet canım bende duymuştum bunu 2. ve 3. bebeklerde çok daha erken hissedilebiliyormuş, deiğin gibi çok sıkı tekmeler hissedicez Allah izin verirse.

Ayyy geçmiş olsun canım. Çok şanslısın evde yalnız değilmişsin. Bu şekilde atlatmışsın. Daha dikkatli ol uzanma hiç bir yere

Ayyy geçmiş olsun canım. Çok şanslısın evde yalnız değilmişsin. Bu şekilde atlatmışsın. Daha dikkatli ol uzanma hiç bir yere

Çok sağol tatlımm,, aslında haklısın uzanmamam gerekiyor ama çok tez kanlı olduğum için bazen hamile olduğumu unutuyorum, her şeyi yapabileceğimi sanıyorum. Sonra da böyle dersimi veriyor bebiş Oyy annesi yesin afacanınııı

teşekkürler canım size de maşallahh

sağol cnm :) hiç tedirgin olma olabilir hissediyor olabilirsin sende benim gibi kendini çok dinleyen birisisin sanırım :)

canım benim ultrason görüntüm de böyle, net değil çünkü doktor ölçümler yaptıya bu sefer ense kalınlığıdır filan o yüzden sanırım, 4 boyutlu çekelim dedi onda da kuzum ellerinin arasına almış yüzünü çok şirindi, bacakları açıktı , doktor bir ay sonra gel dedi duramam kiii

:)) evet teyzesiiiiii yaa artık zaman zaman hissediyorum, dün akşam kal atışını hissettim mesela :)
sarısı başınıa

Kızlar merhaba

Beklenen test'i yaptım. Sonuç kız çıktı
Şimdi bakalım ultrason görüntülerinde ne denilecek test doğrumu

aaa bakalım doğru sonuç veriyor mu hadi hayırlısı
günaydın kasım anneleri tatil günler de hiç sesleri çıkmayan hamişler nasılsınız bakalım

iyiyizz bebişlerimizinnn bayramı kutlu olsun buradan da onu söyliyimmm :)

herkese günaydın.bebeğinin hareketlerini hissedenler varmı?ben artık hissediyorummm... özlemişim bu duyguyu...
iyihaftalar olsun
bennnnnn

geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…