bitek sen cvp yazmışın er_ca , tşk ederim...oikli arkadaş girmedi mi 2 gündür, doktora danıştılar mı, dr.lar ne demiş diye soracaktım....
yeni gelenlerin iletileri pek okunmaz topiklerde ama şansımı denyeyeim yine :))
2. BEBEĞİNE HAMİLE KALIP KÜÇÜĞÜ HALA EMZİREN KASIM ANNELERİ, DOKTORA DANIŞTINIZ MI, NE DEDİ DR:))
ben doğuda görev yapıyorum drlar emzirmeyi hemen bırak diyor, hani zararı ne olur, 20 haftada yeni bebeğin sütü oluşuyomuş o zaman kadar emzirsem bari diyorum da.
bitek sen cvp yazmışın er_ca , tşk ederim...oikli arkadaş girmedi mi 2 gündür, doktora danıştılar mı, dr.lar ne demiş diye soracaktım....
yeni gelenlerin iletileri pek okunmaz topiklerde ama şansımı denyeyeim yine :))
2. BEBEĞİNE HAMİLE KALIP KÜÇÜĞÜ HALA EMZİREN KASIM ANNELERİ, DOKTORA DANIŞTINIZ MI, NE DEDİ DR:))
ben doğuda görev yapıyorum drlar emzirmeyi hemen bırak diyor, hani zararı ne olur, 20 haftada yeni bebeğin sütü oluşuyomuş o zaman kadar emzirsem bari diyorum da.
Günaydınn nasılsınız bakalımm :)
Bugün de tatil olduğu için pek bi boş kalmış topiğimizGerçi ben bugün de çalışıyorum, tatiller hiç uğramıyor bana ama ne yapalım, çok zorlanana kadar devam...
Kızlar aranızda hiç bu son zamanlarda baygınlık geçireniniz oldu mu??? Ben dün akşam bulaşık makinesini boşaltıyordum, tabakları yerleştirmek için biraz fazla kollarımı kaldırdım herhalde,olduğum yere düşüp kalmışım sonrasında gözlerimi bir açtım yatağa taşımış eşim beni, titriyorum, battaniye sarmışlar filan sanırım tansiyonum oynadı
Allahtan yalnız değildik, eşimin kuzeniyle görümcem de vardı.. Başımı da çarpmışım herhalde küçük bir şişlik var..
ay geçmiş olsun canım doktora gitmedin mi peki?
Haklısın canım şekerden de olabilir,limon ve şeker vermişti görümcem o iyileştirdi sanırım biraz. Bir de çok fazla bulantım kusmam oluyor öyle çok yiyemiyorum yemek ama olsun bebeğime bir şey olmasın da ben her şeye razıyımgeçmiş olsun canım, tansiyonun düşmemiş de şekerin düşmüş senin, hamilelikte glikoz düşmeleri görülüyor, titreme ani şeker düşüklüğünde görülür, 2 saatte bir beslenmemiz lazım, normalde aç aç çarşı pazar dolaşan ben, gebelik durumundan dolayı 2-3 saatte bir oturduğum yerde deli gibi acıkıyorum, aynı durum bende de oluyor, ellerime bakıyorum nasıl titriyor dışarıdan, senin de öyle olmuş geçmiş olsun,
Günaydın güzel anneler.ya nasıl hissediyosunuz hareketleri ben de tık yok.geçen hafta korktum hic bi belirti yok die ama dr a gittik baktik bebis hareketli.simdi yine aynı endiseyi hissediyorum ben niye bebegimin hareketlerini hissetmiyorum ya
Valla o imreniyorum böyle bebisin kipirtilarini hisseden annelere....
evet canım bende duymuştum bunu 2. ve 3. bebeklerde çok daha erken hissedilebiliyormuş, deiğin gibi çok sıkı tekmeler hissedicez Allah izin verirse.Canım ben de daha hiçbir şey hissetmeyenlerdenim, ama ultrasonda gördüğümde en son bebişim içerde neredeyse taklalar atıyorduHatta ben de düşünüyorum bazen acaba neden hissedemiyorum boyu 5-6 cm olması gerekiyor, çok da küçük değil diye ama biraz da tecrübe herhalde Bugün hissettim diyen annemiz poly poly nin ikinci bebişi, yaşamış bu duyguları daha kolay anlayabiliyor tabi. Sabret tatlım biraz daha büyüsün karnımıza doğru yerini alsın, "annecimmm kaaalk" diye uykularından uyandıracak seni tekmeleriyle
Bugün de tatil olduğu için pek bi boş kalmış topiğimizGerçi ben bugün de çalışıyorum, tatiller hiç uğramıyor bana ama ne yapalım, çok zorlanana kadar devam...
Kızlar aranızda hiç bu son zamanlarda baygınlık geçireniniz oldu mu??? Ben dün akşam bulaşık makinesini boşaltıyordum, tabakları yerleştirmek için biraz fazla kollarımı kaldırdım herhalde,olduğum yere düşüp kalmışım sonrasında gözlerimi bir açtım yatağa taşımış eşim beni, titriyorum, battaniye sarmışlar filan sanırım tansiyonum oynadı
Allahtan yalnız değildik, eşimin kuzeniyle görümcem de vardı.. Başımı da çarpmışım herhalde küçük bir şişlik var..
Ayyy geçmiş olsun canım. Çok şanslısın evde yalnız değilmişsin. Bu şekilde atlatmışsın. Daha dikkatli ol uzanma hiç bir yere
annesininbirtanesi,hayatbanagüzel,sercun, güzelkızms kızlar ne güzel bebişlerinizi görmüşsünüz, 41 keremaşallah onlara
bende çok merak ediyorumm ,çok özledim , artık görmek istiyorumm , ancak onu görünce içim rahat ediyor.çabuk geçse hemen hafta sonu gelse.
sağol cnm :) hiç tedirgin olma olabilir hissediyor olabilirsin sende benim gibi kendini çok dinleyen birisisin sanırım :)Ohhh kuzucan agzindan bal damliyor:) o kadar tedirginim ki anlatamambebisimi hissediyorum gibi geliyor bana, belki psikolojiktir ama boyle rahatlatiyorum kendimi. Kasiktaki damar yada gobek deligimde degil de doktorun ultrasonla bebisimi gordugu yerlerde benim kalp atisimdan daha hizli bi segirme hissediyorum elimle. Bu dogrumudur sizce yoksa beynimin uydurdugu bisey mi?
maşallahhh yavrunaasizinki uzun boylu olcakk galiba...
yaaa teyzesii bi görsenn minik kuştan ziyadee minik bi su kaplumbağası gibiydi...yüzüyordu sanki..kıpır kıpır hiç durmadıı kuzummense kalınlıgına zor baktı doktor teyzesi...doktorumuz diyorkı babaannemize: babannesi valla hazırla kendini yaramaz bişey geliyor sanırım
cinsiyet tahmını yapmadıı teyzesii...inan kuzumu görüncee herşeyi unuttumm...
canımmm cınsıyet tahmını yapmadı...bi kaç hafta sonraa ancak dedii
sağol teyzzesiiihaftasonu hemen gelsinde sende saglıklaa gör bebeğini inşallahh kuzumm
teyzoşlarr işte buda benimm kuzummçok net değil ultasonumu çok iyi olmadıgı için...persembe günü daha iyi bi ultrasona alacak doktorumuzz yanii fazla hasret kalmıycaaz yavrumlaa bu sefeer Eki Görüntüle 397271
haydi bakalım gözün aydın sen iki bebişini birden gördün ultrason resimlerini isteriz haaaa
tatlı bebişin annesi karsılaştın mı hasret giderdin mi bebişinle
yakın zaman da bir daha görüşecekmisin hasretiniz uzun sürmeyecek
aman da aman ilk kendini tam belli eden paşamız geliyor herhalde
pıt diye tekmeyide atıvermiş
insanın yüzünde ister istemez yüzün de bir tebessüm oluyor :31
hoşgeldin canım aramıza ama tam bilgi verirmisin kilo yaş ve memleket?
Kızlar merhaba
Beklenen test'i yaptım. Sonuç kız çıktı
Şimdi bakalım ultrason görüntülerinde ne denilecek test doğrumu
günaydın kasım anneleri tatil günler de hiç sesleri çıkmayan hamişler nasılsınız bakalım
bennnnnnherkese günaydın.bebeğinin hareketlerini hissedenler varmı?ben artık hissediyorummm... özlemişim bu duyguyu...
iyihaftalar olsun
hoşgeldinsenin bebekte erken uyandı canım evet insan özlüyor için de atılan tekmeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?