kimbilirr bakalımm:) doktorumuzz kendisi görse bile pek söyleyecek gibi durmuyorr ama...garantici gibime geldii:44: 1 ay sonra öğrensekte olurr...bebeğimin iyi olduğunu gördüm yaaa dünyalar benim oldu teyzesii
anammm anammmm..ay hadi bakalımm doğru çıkacakmıı testin...kızlar ben size söyliyim cinsiyet tahmin testi..amerikadan...idranını kouyorsun kaba..idrarın rengine göree kız erkek tahmini yapıyor...intelligender diye bi markanınınkini bende araştırdım ama sonra almaktan vazgeçmiştim...kajuyaa numune olarak geldi...
hadi hayırlısı kuzuuuuuuuuuuu
Babası zaten kızım diye seviyordu, Testtede kız çıkınca adam havalara uçtu. Ben size adamın o halini anlatamam tarifi mümkün değil
ay arkadaslar kabus gıbı 2gun yasadım dıs agrım benı olduruyor bır haftadır agrıordu ama dun costu 2 tane hastaneye gıttık antıbıotık verdıler parol ıcebılırsın dedıler sabaha kadar uyumadım parol falan etkı etmedı 20lık dıs alınması gerekıomus ama gebelıgın ılk ve son 3 ayı alınmazmıs ay ben napcam cokk agrıorrrrrr
Canım çok geçmiş olsunyirmilik dişlerin ağrısı çok kötü olur gerçekten, şimdi bir de bebek senin vücudundaki kalsiyumu tükettiği için dişlerle ilgili daha hassas bir dönemdesin. Hamilelikte de insanın eli kolu bağlanıyor ne desem bilemedim ki,,, ilaç içilmiyor, kolay müdahale edilemiyor... İnşallah çabucak geçer ağrıların tatlım dua edicem senin için
canım geçmiş olsun nasıl antibiyotik verdiler? ilk 3 ay kullanılmamalı diye biliyorum.ay arkadaslar kabus gıbı 2gun yasadım dıs agrım benı olduruyor bır haftadır agrıordu ama dun costu 2 tane hastaneye gıttık antıbıotık verdıler parol ıcebılırsın dedıler sabaha kadar uyumadım parol falan etkı etmedı 20lık dıs alınması gerekıomus ama gebelıgın ılk ve son 3 ayı alınmazmıs ay ben napcam cokk agrıorrrrrr
selam canım bende ikinci bebeyime hamile kaldığımda kızım 10 aylık idi emziriyordum tabi o zamanlar doktoruma sormuştum bir zararı olurmu diye doktorum 3 ayıma kadar emzirebileceyimi bir zararı olmiycanı söylemişti
o bebişimde ne yazıkki beni 6 haftalıkken bıraktı beni
merhaba canım.
o iki arkadasın profil bilgilerini atayım ben sana istersen geriye doğru onların msjlarını karıştır. istersen özel msj yazıp sor.
http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=233322 bu arkadas 2011 kasım annesi bebeği sanırım emmeyi kendi bıraktı tam emin değilim.
http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=296065 bu arkadas da eylül annesi olsa gerek. emziriyordu.
benim ilk bebeğim olacak inşallah. ama 4 aydan sonra emzirilmemeli diye biliyorum ben.
Allah kolaylık versin canım. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
ayyy cnm benim yaa seninde işin zor gerçekten.
ben hastanede tesadüfen duymuştum doktor yeni doğum yapmış kadının birine yüksek sesle söylüyordu. gerçi o kadın doğuma kadar diğer bebeğini emzirmiş hatta doğumdan sonra ikisini bir emzirmeyi düşünüyordu anladığım kadarıyla.
neyse doktor kadına siz delimisiniz olurmu öyle şey ikinci bebeğinize hamile olduğunuzu anladığınız andan itibaren emzirmeyi bırakmanız gerekiyordu.bu şekilde davranarak yeni doğan bebeğinize de haksızlık etmiş oluyorsunuz falan diyordu.
eğer ilk bebeğinizi en az 6 ay emzirdiyseniz mama ve ek gıdalara geçip emzirmeyi bırakmanızı tavsiye ederim size.
cok gecmiş olsun preslavamama bak hamilesin yine cok şükür, o günler üzücü olsa da
peki bebegini kaybetme nedeni olarak ne dedi dr, emzirdiğin için olabilir dedi mi ?
cok sağol Er-ca bakıcam profillere şimdi, bende 20. haftadan sonra yeni bebege süt hazırlanıyor, o zaman falan bırakılmalı diye okudum nette...
yerdımcı olmaz mısın hiç cok sağol, bebeğinle sana sağlıklı bi hamilelik ve kolay bi doğum diliyorum :))
evet burdaki dr.larda böyle dedi Elvan, ama internette daha ılımlı yazılarokudum, karnımdaki bebegin şu an henüz kanımdan beslendiğini, beslenmeme dikkat edersem 2. bebeğim doğana kadar bile emzirebileceğim falan yazıyor, sütüm azaldı zaten o kadar düşünmüyorum da, en azından oğlum 9. ayını bitirene kadar emzirmek istiyorum... haksızlık konusu neden oluyor ki, zaten cok minik o di mi ama(
ay arkadaslar kabus gıbı 2gun yasadım dıs agrım benı olduruyor bır haftadır agrıordu ama dun costu 2 tane hastaneye gıttık antıbıotık verdıler parol ıcebılırsın dedıler sabaha kadar uyumadım parol falan etkı etmedı 20lık dıs alınması gerekıomus ama gebelıgın ılk ve son 3 ayı alınmazmıs ay ben napcam cokk agrıorrrrrr
merhaba güzel anneler nasılsınızbiz geldik
nasıl gidiyorbenim biraz canım sıkkın hayırlısı Allahtan Rabbim ne verirse hakkıımıza hayırlısını iyisini versin amin
Günaydın güzel anneler.ya nasıl hissediyosunuz hareketleri ben de tık yok.geçen hafta korktum hic bi belirti yok die ama dr a gittik baktik bebis hareketli.simdi yine aynı endiseyi hissediyorum ben niye bebegimin hareketlerini hissetmiyorum ya
Valla o imreniyorum böyle bebisin kipirtilarini hisseden annelere....
Üzülme tatlım bizde geç hissedecegiz demekkicuma günü doktora gidicem bakalım doktor ne diyecek...
merhaba kızlar umarım iyisinizdir.kimsede bi sorun olmamasını temenni ediyorum... şimdi kafama takılan bi soruyu sormak istiyorum size..ikili tarama testini göbektenmi yoksa vajinadanmı ultrasonla bakarak belirliyolarr..ben vajinadan bakıma karşıyım da merak ediyorumm..
Selam kızlar bende yeni geldim gezmelerden,yarın sabah ikili test yaptıracağım da aç karnı mı gitmek daha mantıklıdır sizce?Açlık midemi bulandırıyor da..
Perş günü de ense kalınlığına bakılacak,dua edin nolur herşey düzgün normal çıksın nooluuurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?