2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Babası zaten kızım diye seviyordu, Testtede kız çıkınca adam havalara uçtu. Ben size adamın o halini anlatamam tarifi mümkün değil

Babası zaten kızım diye seviyordu, Testtede kız çıkınca adam havalara uçtu. Ben size adamın o halini anlatamam tarifi mümkün değil

Ayy ne güzell inşallah ultrasonda da kız çıkar, testin kesinliği de kanıtlanır da babacığınız hayal kırıklığına uğramaz. Allahım gönlünüze göre hayırlısını versin tatlımm..

Aah ahh bizim babamız da oğluşum oğluşum diye seviyor, diyorum ne biliyorsun, ya kız olursa; tamam o zaman diyor yavrucumm evladıım, oğluşuuum tekrar başlıyor Benim gönlümde de kız olması var çünkü çok severim kız çocuklarını, hem de erkek kardeşimle aramda çok fazla yaş farkı var neredeyse ben büyüttüm onu, bir de kız çocuk büyüteyim istiyorum. Ama hepsinden önemlisi erkek olursa kayın pederin ismi diye tutturacaklar - ismi Naci - o yüzden Allahım sağlıklı, hayırlı bir kız evladı versin çok istiyorum

selam kızlar bende öyle zor bi hamilelik geçiriyorum ki daha yeni ayağa kalkabildim desem yeridir. felaket bir mide ağrısı ve mide bulantısı yaklaşık 5haftadır çekiyorum hastanede yattım olmadı ilaç kullandım olmadı derken en sonunda istanbulda bi profesöre gittik gastrolojiden midemde eskiden varolan bi ülser olabiliceğini söledi minik bebişimin hormonlarıda onu başaçıkılmaz bi hale getirmiş neyseki şimdi toparladım sabırsızlıkla bebişimi görmeyi bekliyorum daha 2 hafta var ama çok özledim hareketlerini ghissedenler varmış bende hissetmek çok istiyorum dinliyorumda ama şimdilik tık yok. rabbim sağlıklı sıhhatli etsin tüm bebklerimizi.

birde daha özel mesaj gönderemiyorum benide ekleyebilirmisini listeye ,

il: kocaeli
ilk bebişimiz
sat:15.02.2012
beklenen doğum tarihi: 22.11.2012
62 kiloydum ama 57ye düştüm

ay arkadaslar kabus gıbı 2gun yasadım dıs agrım benı olduruyor bır haftadır agrıordu ama dun costu 2 tane hastaneye gıttık antıbıotık verdıler parol ıcebılırsın dedıler sabaha kadar uyumadım parol falan etkı etmedı 20lık dıs alınması gerekıomus ama gebelıgın ılk ve son 3 ayı alınmazmıs ay ben napcam cokk agrıorrrrrr

Canım çok geçmiş olsun yirmilik dişlerin ağrısı çok kötü olur gerçekten, şimdi bir de bebek senin vücudundaki kalsiyumu tükettiği için dişlerle ilgili daha hassas bir dönemdesin. Hamilelikte de insanın eli kolu bağlanıyor ne desem bilemedim ki,,, ilaç içilmiyor, kolay müdahale edilemiyor... İnşallah çabucak geçer ağrıların tatlım dua edicem senin için

saol canım elım kolum baglı gercekten anne olmanın ne oldugunu bole yavas yavas anlıcaz heralde saol duaların ıcın tatlım

canım geçmiş olsun nasıl antibiyotik verdiler? ilk 3 ay kullanılmamalı diye biliyorum.
evet parol kullanılıyor ama oda yirmilik dişin acısını hafifletmezki.çok zor bilirim diş acısı Allah şifa versin.3 ayını atlatta çektirisin.

cok gecmiş olsun preslavam ama bak hamilesin yine cok şükür, o günler üzücü olsa da

peki bebegini kaybetme nedeni olarak ne dedi dr, emzirdiğin için olabilir dedi mi ?

cok sağol Er-ca bakıcam profillere şimdi, bende 20. haftadan sonra yeni bebege süt hazırlanıyor, o zaman falan bırakılmalı diye okudum nette...
yerdımcı olmaz mısın hiç cok sağol, bebeğinle sana sağlıklı bi hamilelik ve kolay bi doğum diliyorum :))

evet burdaki dr.larda böyle dedi Elvan, ama internette daha ılımlı yazılarokudum, karnımdaki bebegin şu an henüz kanımdan beslendiğini, beslenmeme dikkat edersem 2. bebeğim doğana kadar bile emzirebileceğim falan yazıyor, sütüm azaldı zaten o kadar düşünmüyorum da, en azından oğlum 9. ayını bitirene kadar emzirmek istiyorum... haksızlık konusu neden oluyor ki, zaten cok minik o di mi ama (

banada doktorum 2 hafta önce gittiğimde ilk 3 ay bebek senin kanın dan besleniyor demişti.
sanırım haksızlıktan kastı hani annenin bebeğine doğum yaptıktan sonraki verdiği ilk sütü varya işte o bebek için çok önemliymiş onun emmesi gereken sütü diğer bebek emdiği için haksızlık oluyor olsagerek..

merhaba kızlar umarım iyisinizdir.kimsede bi sorun olmamasını temenni ediyorum... şimdi kafama takılan bi soruyu sormak istiyorum size..ikili tarama testini göbektenmi yoksa vajinadanmı ultrasonla bakarak belirliyolarr..ben vajinadan bakıma karşıyım da merak ediyorumm..

merhaba güzel anneler nasılsınız biz geldik

nasıl gidiyor benim biraz canım sıkkın hayırlısı Allahtan Rabbim ne verirse hakkıımıza hayırlısını iyisini versin amin

cnm ya şimdi benim gibi olan varmı die bakıyordum seni gördüm aynı dert bende de var ölücem diş ağrısından dr.a gitmedim okula diş taramasına gelmişlerdi sordum dr.undan izin belgesi istiyoruz ona göre müdahale ediyoruz dedi dr.uma danıştım rontgen dışında herşey yaptırabilirsin dedi ama korkumdan çaresiz çekiyorum yine nette okumuştum karanfil koyuyorum dişime önceleri rahatlatıyordu ama şimdi pek etkilemiyo 3. ayımızın dolmasını bekliyorum allah yardımcımız olsun

özellikle 12. haftayı dolduran kızlar iştah durumunuz nasıl ben 11. haftaya kadar hafif bulantı halindeydim yiyebildiğim bişeyler vardı şimdi 12. haftaya ilerliyoruz ve bulantı hissi artık beni iyice rahatsız etmeye başladı ne zaman geçecek acaba.. çıkaran bişey yiyemeyen arkadaşlar allah ayrdımcınız olsun çok zormuş yiyeceklerden uzaklaşmak..

selam kasım anneleri..şöyle bir baktım maşşallah 2li testler yapılmış sonuçların hepsi güzel gelir inş.bebeklerini gören annelerin gözü aydın olsun ben haftaya gitcem sanırım biraz daha büyüsün :)gerçi bunda 2li test yaptırmayacağım sadece ense kalınlığı ölçülsün yeter..bulantılarım azalmaya başladı sanırım 2 gündür iyiyim:)gerç ben kendi evimde midesi bulananlardanım sanırım başkasının evinde yemek yerken sıkıntı yok aklıma bile gelmiyor ama eve gelince midem bulanmaya başlıyor psikolojik mi acaba:)ama çıkartıyorum da yani..

Üzülme tatlım bizde geç hissedecegiz demekki cuma günü doktora gidicem bakalım doktor ne diyecek...

benim de 2 bebeğim inşallah ama hissettiklerimiz gaz sadece şu aşamada bebeği hissetmek mümkün değil ki..ilk gebelikte tam 17. haftada hissetmiştim ben 2.lerde 15. haftadan önce hissedilenler bağırsak hareketleri arkadaşlar üzülmeyin daha çok küçük bebişler..
kızımda 7. ayda uzanmış kuruyemiş yiyordum tabağı da karnıma koymuştum..bu arada müzik çalmaya başladı tv.de hareketli:)benim cadı bi tekme attı tabağın olduğu yere hepsi yere aklıma geldikçe gülerim o kadar güçlü oluyorlar ki yakında canımızı acıtmaya başlıycaklar

ikili tarama testi kan testidir.test sonucu bazı ihtimalleri gösterir..down sendromlu bebek olma ihtimali atıyorum 10000/1 de çıkabilir 10/1 de..hiç bir zaman kesin sonuç vermez.. ultrasondan bakılan bbeğin burun kemiğinin oluşup oluşmadı ve boyun kalınlığı ölçümüdür..bunlar yine down sendromu varlığı varsa bunların tespiti için yapılır..bebeğin burun kemiği oluşmuşsa yüksek ihtimal sağlıklıdır..ve ultrason normal karından bakılır vajinal ultrasona artık hamileliğin hiç bir döneminde girmeye gerek yoktur tatlım

Selam kızlar bende yeni geldim gezmelerden,yarın sabah ikili test yaptıracağım da aç karnı mı gitmek daha mantıklıdır sizce?Açlık midemi bulandırıyor da..

Perş günü de ense kalınlığına bakılacak,dua edin nolur herşey düzgün normal çıksın nooluuurrr

aç tok farketmez canım..6. ayda yaptıracağımız şeker ölçüm testine aç gidiyoruz..bunda öyle bir şey yok..herşey normal çıkar inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…