2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın
hadi hayırlı haberle gelin inş...
benim mide bulantım başladı..canım hiç bir şey istemyorakşam eşime ceviz kırdırdım 2 kilo:)yanıma az az alıp yerim onu okulda artık

hamilelik psikopatlık dönemi demiştide arkadaşın biri gülmüştümm..şimdi daha iyi anlıyorum nedemek istediğini...nisanur kuzum yaa benim hiç mide bulantım yok...hem seviniyorumm yok diye, hemde kaygılanıyorum neden olmuyor mide bulantım..allah korusun bi sorunmu varki diyeee psikopata bağladım iyice ben yaaa

bende cevizi, bademi ihmal etmiyorum canım...afiyet olsun..şeker bal olsun..yarasın bacımaaa

sağol annesinin birtanesi:))
benim kzıımda hiç olmamıştı bulantım..2 aydan sonra sadece sabahları azcık bulanıyordu..
ama bunda pazardan beri kafam davul gibi,yorgun ve midem bulanıyor..
olsun çok çok şükür Rabbime binlerce şükür..
9 aydır bunu bekliyorduk..bulansın..ne güzel bir duygu.Rabbim herkese tattırsın inş..

bu arada kilolar ne durumda .aranızda 1.5 aylık hamileler var. kilo artışı yada azalışı varmı şimdiden

bu arada kilolar ne durumda .aranızda 1.5 aylık hamileler var. kilo artışı yada azalışı varmı şimdiden

biz şimdi tam 6 haftalığız...zaten kilolu bi şekilde hamile kaldım...bana göre 10 kilo fazlam var. doktorum boyuna göre fena sayılmaz desede...bende daha kilo artışı olmadı. az az sık sık yemeye çalışıyorum. su içiyorum. belkide hamile kalmadan önceki durumuma göre daha düzenli besleniyorum o yüzden kilo almıyorumdur...poğaçalar, kekler gitti yerine süt yumurta bal ceviz geldi

kızımda 54 kiloyla başlamıştım 11 kilo almıştım 4 kilo doğmuştu kızım... şimdi yine 54 le başladık.bakalım ne kadar alacağız.bende düzene soktum biraz. hamurişi yok hayatımda çayı azalttım.kolayıda ceviz badem yumurta süt şimdilik böyle.inş sağlıklı bi gebelik geçiririz.ama benim belimde sorun var. biraz kilo alsam kilitleniyor. oyüzden dengeli beslenip, ideal kiloyla tamamlamak bu süreci.

günaydın kızlar.... bugün saat 2 de vajinal ultrasonla bakacak dr inş kesemiiz görebiliriz çok heyecanlıyım

insallah gorursun ensernaz. kac haftaliksin sen niye karindan baktirmiyosun ki?

bende çok heyecanlıydım cumartesi günü..nitekim bizimkide vajınal ult.ile gösterdi kendini bizede haber ver canım...kaç günlüksünüz bugün?

sen 5+5 te mi vajinalde gordun karindan gorunmuyomiki?ben 5+3 te gidecem ama karindan istiyom ins. gorunur.bide bu vajinal ultrason acitiyo mu?

slm kasımın güzel anneleri ) bende acip iştah kesikligi var yemek yiyemiyom yedimmide midem azımda o yüzden kg verdim 60 kg dum düştüm

insallah gorursun ensernaz. kac haftaliksin sen niye karindan baktirmiyosun ki?

sen 5+5 te mi vajinalde gordun karindan gorunmuyomiki?ben 5+3 te gidecem ama karindan istiyom ins. gorunur.bide bu vajinal ultrason acitiyo mu?

evet canım vajinal ult.ile gördük biz. abdominal ultrasonla göremedi. hiç acıtmıyor zaten çok kalın değil ucu bide jel sürüyor...heyecandan acı aklıma bile gelmedi...sadece o anda bii 'ay' dedim o kadar:) üstten göremedi sakıncası yoksa alttan bakacam dedi...bende bakabilirsinzi deyince baktık...çok şükür gördük...zaten o demese ben bak diyecektim çünkü çokk merak ediyorduk kaygılanıyorduk eşimle...kesemizi gördük rahatladık..darısı kalp atışlarını duymaya inşallahhh

ben daha gecen aralikta dogum yaptim lohusaliktan sonraki ilk ayda insallah hamile kaldim.dolayisiyla yeni diyete baslamistim 2.5 kilo verdim birakmak zorunda kaldim.64 kiloyum ama hic umurumda degil yeterki bebisim saglikla dogsun ve saglikla buyutebileyim.kilolar nasilsa verilir.bu kadar sey icinde bide onu dert edemem

bu arada az once kan verdim 3.30 da alacam sonucu insallah artmistir:18:

selam kızlar ben geldim cumartesi yazmıştım
ben dün doktora gittik ve çok şükür kesemizi gördük sorunyok dedi ama benim kahverengi akıntım devam ediyodu ozaman progestan vereyim dedi ..
bu arada kantesti sonucumda 5000 çıktı kese rahime yerleşmiş ama kalp atışları için 2 hafta sonra geldedi..

merhaba özel msj atamıyorum.bende 4+6 günlük hamileyim.sat 8 şubat.doğum 14 kasım.eklerseniz sevinirim.teşekkür ederim

HTML:
merhaba özel msj atamıyorum.bende 4+6 günlük hamileyim.sat 8 şubat.doğum 14 kasım.eklerseniz sevinirim.teşekkür ederim

canim hosgeldin aramiza insallah bebegini saglikla alirsin kucagina.konu sahibi ayse dusuk yapti ve konuyuda henuz kimse almayinca listeye eklenilemiyo.bi ara guzelkiz almak istedin galiba msj atip alsana ayse linki verdi.bu arada ilk bebeginmi?hcg kac cikti?kac yasindasin biraz bahset kendinden

hadi gözün aydın canım...keseyi gördün inşallah kalp atışlarınıda sağlıkla duyarsınn annesiii kaç haftalıksınız şimdi? bizde 10 martta 5+5de gördük kesemizi, 24 martta gelin dedi 7+5 olcaz allah izin verirse o zamana bana tekrar kan testi yapıp beta-hcg istemedi acaba benim değerim kaç bende merak ettim şimdi?

canım benim de 24 martta ilk randevum var. benim doktorun stili biraz farklı 48 saat arayla beta hcg testi istiyor artışa göre yanına çağırıyor. benim 33de 588 çıktı, 35.gün ise 1578. doktoru aradım gayet güzel artışlar dedi ve 24 marta randevu aldım. 7+4 olacağım. geçen ay 6+3'de daha doktora gidemeden düşük yapmıştım, ama bu farklı hissediyorum. sağasağlim alacağım bebeğimi kucağıma. kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum. akıntım çok, hatta bazen regl oldum sanıyorum otururken. geçen gebeliğimde göğüs hassasiyetim çoktu bunda hiç yok. çok nadir mide bulantılarım var bunda.

merhaba arkadaşlar ben de yarın doktora gideceğim eğer sonuna kadar benimle kalır-lar-sa ben de kasım annesi olacağım inşallah.ardahan da yaşıyoruz kilo 50 yaş 27
inş ilk bebek(ler de olabilir)sat 4 şubat tahmini doğum 10 kasım beni de ekleyin bana da moral olur belki sancı ve akıntı devam ediyor çünkü(

canim allah hayirli etsin insallah sıkı tutunurlar sana.ama tabiki hakkindan hayirlisi.nerden biliyon ikiz olabilecegini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…