canım benim de 24 martta ilk randevum var. benim doktorun stili biraz farklı 48 saat arayla beta hcg testi istiyor artışa göre yanına çağırıyor. benim 33de 588 çıktı, 35.gün ise 1578. doktoru aradım gayet güzel artışlar dedi ve 24 marta randevu aldım. 7+4 olacağım. geçen ay 6+3'de daha doktora gidemeden düşük yapmıştım, ama bu farklı hissediyorum. sağasağlim alacağım bebeğimi kucağıma. kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum. akıntım çok, hatta bazen regl oldum sanıyorum otururken. geçen gebeliğimde göğüs hassasiyetim çoktu bunda hiç yok. çok nadir mide bulantılarım var bunda.
efulm mrb .benimda sat 10 şbt . ne zamn öğrendin hamileliğinii. kanda kaç çıkmıştı
hoşbulduk cnm.hamile olduğumu tam 3 hafta önce öğrendim ve şaka gibiydibenim adetlerim hep gecikirdi.bu aradada çocuk düşünmüyordum 1 yıl daha.çünkü anksiyete tedavisi görüyodum.3 hafta önce iş yerindeki arkadaşlar dalga geçtiler sen hamilesin diye.bende güya olmadığımı ıspatlicamya test aldım yaptım poz çıktı şok oldum,sonra gittim bi daha aldım oda aynı çıktı.millet çok güldü bana ben tabi ağlıyorum zırıl zırıl ertesi sabah kan testi yaptırdım 236 çıkmıştı.dün bebemin kesesini gördüm.ama kahverengi lekelerim geliyodu acilen başka dr gittim.düşük riski var dedi.progestan verdi.yarın kendi dr gidicem.bakalım o ne dicek.hikayem bu şimdi bebeğimi çok istiyorum,çok alıştım ona...
HTML:
canim hosgeldin aramiza insallah bebegini saglikla alirsin kucagina.konu sahibi ayse dusuk yapti ve konuyuda henuz kimse almayinca listeye eklenilemiyo.bi ara guzelkiz almak istedin galiba msj atip alsana ayse linki verdi.bu arada ilk bebeginmi?hcg kac cikti?kac yasindasin biraz bahset kendinden
sat kaçtı sizin. çok erken öğrenmişsiniz ne güzel. benim sat 10 şbt adete 2 gün kala öğrendim kanda.
Biorhythm Chart Form
kizlar eger gebe kaldiginiz gunu asagi yukari biliyorsaniz bu sitede cinsiyet tahmini yapiliyo.eglence iste insan vakit geciriyo.benimki kiz cikti bakalim ne olacak hayirlisi.
merhaba canım inşallah hepimiz duyarız kalp atışlarını ve sağlıklı bişekilde alırız kucağımıza bebişlerimizi..hadi gözün aydın canım...keseyi gördün inşallah kalp atışlarınıda sağlıkla duyarsınn annesiiikaç haftalıksınız şimdi? bizde 10 martta 5+5de gördük kesemizi, 24 martta gelin dedi 7+5 olcaz allah izin verirse o zamana bana tekrar kan testi yapıp beta-hcg istemedi acaba benim değerim kaç bende merak ettim şimdi?
canım benim de 24 martta ilk randevum var. benim doktorun stili biraz farklı 48 saat arayla beta hcg testi istiyor artışa göre yanına çağırıyor. benim 33de 588 çıktı, 35.gün ise 1578. doktoru aradım gayet güzel artışlar dedi ve 24 marta randevu aldım. 7+4 olacağım. geçen ay 6+3'de daha doktora gidemeden düşük yapmıştım, ama bu farklı hissediyorum. sağasağlim alacağım bebeğimi kucağıma. kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum. akıntım çok, hatta bazen regl oldum sanıyorum otururken. geçen gebeliğimde göğüs hassasiyetim çoktu bunda hiç yok. çok nadir mide bulantılarım var bunda.
merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza ilk gebeliğim ve sürekli okuyarak bilgi sahibi olmaya çalışıyorum. sat tarihim 27 ocak ultrasonla bebeğimin kesesini gördük kısmetse pazartesi günü kalp atışlarını duymaya gidicem çalışan bi anne olacağımdan dolayı izin ayarlamam sıkıntı oluyo allahım hepimizin yardımcısı olsun
canım hayırlı olsun inşallah duyarsın bebişinin kalp atışlarını..
allahım sağllıkla kucağına almayı nasip etsin..
bu arada aramıza yeni katılan güzel anne adayları hoşgeldiniz
çok yoğun çalışıyorum yine malesef giremiyorum siteye,
oysaki ne çok isterdim sohbetlere katılmaya,
ama cumadan sonra 2 hafta full burdayım inşallah izinli olacağım için.
bu arada bende hala doğrudürüst bi belirti yok ne mide bulantısı ne başka birşey,
sadece çok uykum geliyor o kadar,
şaştım kaldım vallahi
kız al bendende o kadar...uyku uyku uykuu gözümden uyku akıyor resmen...başkaca bi belirtim yok ne mide bulantısı ne başka bişey..aynı sen
gel bacım gel 2 hafta sonraa hep burda ol...sohbet edelimm paylaşalım bildiklerimizi...
kolay gelsin:)
sağol canım allah herşeyden önce sağlık versin herkeze bebişlerimizede. kalp atışlarını duymadan uyku yok çok evhamlı oldum
bu arada aramıza yeni katılan güzel anne adayları hoşgeldiniz
çok yoğun çalışıyorum yine malesef giremiyorum siteye,
oysaki ne çok isterdim sohbetlere katılmaya,
ama cumadan sonra 2 hafta full burdayım inşallah izinli olacağım için.
gel canım gel..
en azından
belirtilerimizi yaşadıklarımızı paylaşırız rahtlarız..
bu arada bende hala doğrudürüst bi belirti yok ne mide bulantısı ne başka birşey,
sadece çok uykum geliyor o kadar,
şaştım kaldım vallahi
ay canım ya ciddimisin ?
rahatladım inanki, kime söylesem olurmu nasıl bulantın olmaz vs diyorlar,
daha benim 2. randevum 28 martta korkuyordum bende bişey mi oldu diye
Allah yardımcımız olsun kuzum zor dönemler geçiricez korkuyla endişeyle
ayy evet ya cuma olsada iznmim başlasa,
birazdan tekrar gidicem işe,
yarında iş seyahatindeyim gece anca gelicem,
en yoğun döneme denk geldi hamileliğimama çok şükür 3 gün kaldı
ay canım ya ciddimisin ?
rahatladım inanki, kime söylesem olurmu nasıl bulantın olmaz vs diyorlar,
daha benim 2. randevum 28 martta korkuyordum bende bişey mi oldu diye
Allah yardımcımız olsun kuzum zor dönemler geçiricez korkuyla endişeyle
ayy evet ya cuma olsada iznmim başlasa,
birazdan tekrar gidicem işe,
yarında iş seyahatindeyim gece anca gelicem,
en yoğun döneme denk geldi hamileliğimama çok şükür 3 gün kaldı
gitme vakti geldi
kendinize çok dikkat edin şekerler,
cumaya kadar giremicem muhtemelen,
özlicem sizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?