2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar bugün nedense çok kötüyüm.. sabah belim agrıyordu onu toparladım derken bugün üzücü bir olay oldu çok agladım. bu seferde bebegimin oldugu taraf (sol) ta geçmeyen gıcık bir agrı var ve karnımda agrıyor acaba bu üzüntüden mi olmuşture sizce ????

çok geçmiş olsun canım...aman haa dikkat!
evet yaa malasef bizde çarşamba kan tahlılı sonucunu alcaz...perşembede bebeğimi yeniden görücem inşallahh...

Babası zaten kızım diye seviyordu, Testtede kız çıkınca adam havalara uçtu. Ben size adamın o halini anlatamam tarifi mümkün değil
ohhh mşallahhh..allah gönül muradını versinn arkadaşımmm
Kızlar bir site buldum, fiyatlar çok uygun gerçekten, bir bakın isterseniz www.butikbebe.com
evet canım ben bi kaç kere alışveriş yaptım..cidden ürünlerr ordaki gibi geliyorr..

Son düzenleme:
arkadaşlar bugün 12. haftam bitmişti ve kanamam başladı,,doktora koştum bebekte bişi yok,dinlenmen lazım dedi.. yine de içim rahat değil,az da olsa gelmeye devam ediyor.. şuana kadar hiç olmamıştı,çok korktum..
aranızda böyle bir durumla karşılaşan var mı?

kocaman bir günaydın kasım anneleri nasılsınız bakalım
acelya30 geçmiş olsun dinlen canım
eLiFGiBioLMaK üzüntü ağrıyı tetikliyor canım sakin ol bebeğin için
selocann geçmiş olsun dişin nasıl oldu bugun

Son düzenleme:
günaydınn canlarım...güneşli bi kayseri sabahına uyandık...
3 gün aradan sonra iş başı yapmak zor gelsede...bebeğimlee yeni sabaha uyanmak...kuzumun 1 gün daha büyümesi...hamilelik çizelgemde bebeğimle ilgili yeni haberlerin heyecanı...hepsii güzelll
siz nasılsınız? kuzucuklar nasıl bakalımm?

GÜNAYDIN güzel anneler nasılsınız

hoşgeldinizzzzz:118:
annesininbirtanesi biz iyiyiz sen nasılsın bakalım ben yataktan zor kalktım hiç canım istemedi ama yatarsam daha da kötü olacaktım şimdi daha iyiyim
pekiii bebiş nasıl annesi keyfi yerindemi göbüş ne durumda benim göbüş baya çıktı son bir haftada görenler tatlu olmuşsun diyorlar
göbüşümü çekebilecek biri olsa ben de eklerim ama yok maleseffff

boşver canım saol sorduğun için inşAllah herşey düzelir güzel olur

cicişlerrr günaydınn nasılsınız bakalım

bebişler nasıllar bakimmm
hoşgeldin canım
sen nasılsın bir sorun mu var kayganan canınımı sıktı yoksam

hoşgeldin canım
sen nasılsın bir sorun mu var kayganan canınımı sıktı yoksam

o hep sıkar da onu geçtim canım

iş sıkıntısı yüzünden annemler belki memlekete dönecekler ona biraz canım sıkılıyor umarım orada çok mutlu ve rahat olurlar Rabbim yardımcıları olsun İnşAllah sıkıntılarını çabucak çözerler aminn

iyiyiz bizde teyzesii çok şükür...işe geç kalıyordum az kalsın arkadaşım arabayla aldı servisi kaçırıncaa bebeğimdee iyidirr herhalde teyzesii, en son gördüğümdeee su tosbası gibi yüzüyorduu kuzummm çok tatlıydıı...perşembe yeniden görücezz allahın izniyle...içim kıpırrr kıpırrr

oyyy kıyamam canım yaaa...alışılan düzenin değişecek olması zor elbette...ancak tevekkel olup herşeyde vardır bi hayır demeliyiz...hakkıınızda hayırlısı ne ise o olsunn canımm:26:

amin canımmm amin dualarınızı eksik etmeyin olur mu

kızlar butikbebe.com da GÖR&SİN diye bi hamile giyim indirimde..ben şuan üzerimde olan siyah pantolonu hamile kalmadan GÖR&SİN'den almıştım ve inanılmaz memnunum...şimdide ordan uçuk pembe jile ve lacivert keten pantolon aldım...ve hamilelik kıyafet stoğumu tamamladım sanırım tabiii dayanabilirsemmm almadann:18:

canım kazancın nerde olduğu belli olmaz üüzlme ben eşim giderken çok üzgündüm gideceğim diye ama kazancımız doğduğumuz yerdeymiş
rabbim huzurlarını ve sağlıklarını bozmadan güzel geçimler versin inşş

oh ne güzel arayı uzatmadan göreceksin gene bebişi
ben eltimi tavlamaya çalışıyorum öyle haydi ne olur ne olur bana cici almaya gidelim diye

ay Kasım anneleri cumadan beri oku oku bitiremedim yazdıklarınızı ne güzel bebeklerinizi görmüşsünüz Maşallah
ağrısı kanaması olan arkadaşlarım üzmeyin yeğenlerimi dinlenin lütfen..
sizleri özledim resmen 3 günde :)
ananemiz ve dedemiz umreden dönüş yaptılar onları ziyaret ettik,
Yeğenimiz geniz eti ameliyatı oldu onu ziyaret ettik,
arkadaşımızın düğününe gideememiştik onları ziyaret ettik,
gezdik eski günlerimizi yad ettik ,
boğazda tura çıktık deniz özlemimizi giderdik,
kısacası güzel bir tatil geçirdik teyzoşlar ...
hafta sonu da babanne ve dedemiz geleceklermiş taa mersinden onları bekliyoruz artık :)
kızlar bugün itibari ile yemek içmek konusunda daha dikkatli olmaya karar verdim süt yumurta peynir vs yiyemiyordum onlara başladım çünkü bebişimin kemikleri hgelişiyor tabi anne olarak bizimde güçlü olmamız lazım ki tosuncuk olduklarında ahh uff demeyelim taşırken :
bu yüzden düzenli almaya daha bir gayret gösterecez artık ...
cinsiyet konusunda artık sabırsızlanıyor babamız hele teyzeleri görmeniz lazım kız olursa die heyecandan ölüyorlar bütün yeğenlerim erkek te
ben sadece sağlıklı olsun diyorum ...
Öyle yani kızlar 3 günlük güzel bir tatil sonunda yeniden iş başı herkesin haftası güzel geçsin mutlu sağlıklı güzel haberlerle inşallaaahhh

Kızlar günaydın.

Dün 3.ay bitti çok şükür. Biliyorsunuz çok iyiydim şimdiye kadar ama dün yol ortasında tüm yediklerimi çıkardım ilk defa midem bulandı. Şimdide bulanıyor. Bişeyler atıştırdım ama sanki bunlar da çıkıcak gibi Hani 3. aydan sonra mide bulantısı olmazdı yaaaaa :2: :2:

ben de gör-sinden bir siyah klasik bir beyaz kot aldım inanılmaz güzel çıktılar. paçalarını kestirdim sadece uzun oldukları için. hemen bakıyorum canım

ohh maşallah ne güzel geçirmişsin haftasonunu. Bize de umreye gitmek nasip olsun inşallah tekrardan...

gitmiş gezmiş eğlenip gelmişsin canım sefan olsun

geçmiş olsun canım
nazaramı geldin yoksam benim kaynanam öyle derde
birşeyim yok sıkıntım yok dersen mutlaka o başına gelir der dilini ıssır der

Kızlar günaydın bende hastanedeyim ikili test için bekliyorum,dualarınızı esirgemeyin lütfeeeennn!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…