aç tok farketmez canım..6. ayda yaptıracağımız şeker ölçüm testine aç gidiyoruz..bunda öyle bir şey yok..herşey normal çıkar inş.
çok geçmiş olsun canım...aman haa dikkat!Günaydınn nasılsınız bakalımm :)
Bugün de tatil olduğu için pek bi boş kalmış topiğimizGerçi ben bugün de çalışıyorum, tatiller hiç uğramıyor bana ama ne yapalım, çok zorlanana kadar devam...
Kızlar aranızda hiç bu son zamanlarda baygınlık geçireniniz oldu mu??? Ben dün akşam bulaşık makinesini boşaltıyordum, tabakları yerleştirmek için biraz fazla kollarımı kaldırdım herhalde,olduğum yere düşüp kalmışım sonrasında gözlerimi bir açtım yatağa taşımış eşim beni, titriyorum, battaniye sarmışlar filan sanırım tansiyonum oynadı
Allahtan yalnız değildik, eşimin kuzeniyle görümcem de vardı.. Başımı da çarpmışım herhalde küçük bir şişlik var..
evet yaa malasefcanım benim ultrason görüntüm de böyle, net değil çünkü doktor ölçümler yaptıya bu sefer ense kalınlığıdır filan o yüzden sanırım, 4 boyutlu çekelim dedi onda da kuzum ellerinin arasına almış yüzünü çok şirindi, bacakları açıktı, doktor bir ay sonra gel dedi duramam kiii (
ohhh mşallahhh..allah gönül muradını versinn arkadaşımmmBabası zaten kızım diye seviyordu, Testtede kız çıkınca adam havalara uçtu. Ben size adamın o halini anlatamam tarifi mümkün değil
evet canım ben bi kaç kere alışveriş yaptım..cidden ürünlerr ordaki gibi geliyorr..Kızlar bir site buldum, fiyatlar çok uygun gerçekten, bir bakın istersenizwww.butikbebe.com
Hayrola tatlım neyin var? Sıkma canını annesi bebiş de üzülür sonra(
GÜNAYDIN güzel anneler nasılsınız
hoşgeldinizzzzz:118:günaydınn canlarım...güneşli bi kayseri sabahına uyandık...
3 gün aradan sonra iş başı yapmak zor gelsede...bebeğimlee yeni sabaha uyanmak...kuzumun 1 gün daha büyümesi...hamilelik çizelgemde bebeğimle ilgili yeni haberlerin heyecanı...hepsii güzelll
siz nasılsınız? kuzucuklar nasıl bakalımm?
hoşgeldin canımboşver canım saol sorduğun için inşAllah herşey düzelir güzel olur
cicişlerrr günaydınn nasılsınız bakalım
bebişler nasıllar bakimmm
hoşgeldin canım
sen nasılsın bir sorun mu var kayganan canınımı sıktı yoksam
iyiyiz bizde teyzesii çok şükür...işe geç kalıyordum az kalsın arkadaşım arabayla aldı servisi kaçırıncaahoşgeldinizzzzz:118:
annesininbirtanesi biz iyiyiz sen nasılsın bakalım ben yataktan zor kalktım hiç canım istemedi ama yatarsam daha da kötü olacaktım şimdi daha iyiyim
pekiii bebiş nasıl annesi keyfi yerindemi göbüş ne durumda benim göbüş baya çıktı son bir haftada görenler tatlu olmuşsun diyorlar
göbüşümü çekebilecek biri olsa ben de eklerim ama yok maleseffff
o hep sıkar da onu geçtim canım
iş sıkıntısı yüzünden annemler belki memlekete dönecekler ona biraz canım sıkılıyorumarım orada çok mutlu ve rahat olurlar Rabbim yardımcıları olsun İnşAllah sıkıntılarını çabucak çözerler aminn
iyiyiz bizde teyzesii çok şükür...işe geç kalıyordum az kalsın arkadaşım arabayla aldı servisi kaçırıncaabebeğimdee iyidirr herhalde teyzesii, en son gördüğümdeee su tosbası gibi yüzüyorduu kuzummm çok tatlıydıı...perşembe yeniden görücezz allahın izniyle...içim kıpırrr kıpırrr
oyyy kıyamam canım yaaa...alışılan düzenin değişecek olması zor elbette...ancak tevekkel olup herşeyde vardır bi hayır demeliyiz...hakkıınızda hayırlısı ne ise o olsunn canımm:26:
canım kazancın nerde olduğu belli olmaz üüzlme ben eşim giderken çok üzgündüm gideceğim diye ama kazancımız doğduğumuz yerdeymişo hep sıkar da onu geçtim canım
iş sıkıntısı yüzünden annemler belki memlekete dönecekler ona biraz canım sıkılıyorumarım orada çok mutlu ve rahat olurlar Rabbim yardımcıları olsun İnşAllah sıkıntılarını çabucak çözerler aminn
oh ne güzel arayı uzatmadan göreceksin gene bebişiiyiyiz bizde teyzesii çok şükür...işe geç kalıyordum az kalsın arkadaşım arabayla aldı servisi kaçırıncaabebeğimdee iyidirr herhalde teyzesii, en son gördüğümdeee su tosbası gibi yüzüyorduu kuzummm çok tatlıydıı...perşembe yeniden görücezz allahın izniyle...içim kıpırrr kıpırrr
ben eltimi tavlamaya çalışıyorum öyle haydi ne olur ne olur bana cici almaya gidelim diyekızlar butikbebe.com da GÖR&SİN diye bi hamile giyim indirimde..ben şuan üzerimde olan siyah pantolonu hamile kalmadan GÖR&SİN'den almıştım ve inanılmaz memnunum...şimdide ordan uçuk pembe jile ve lacivert keten pantolon aldım...ve hamilelik kıyafet stoğumu tamamladım sanırımtabiii dayanabilirsemmm almadann :18:
kızlar butikbebe.com da GÖR&SİN diye bi hamile giyim indirimde..ben şuan üzerimde olan siyah pantolonu hamile kalmadan GÖR&SİN'den almıştım ve inanılmaz memnunum...şimdide ordan uçuk pembe jile ve lacivert keten pantolon aldım...ve hamilelik kıyafet stoğumu tamamladım sanırımtabiii dayanabilirsemmm almadann :18:
ay Kasım anneleri cumadan beri oku oku bitiremedim yazdıklarınızı ne güzel bebeklerinizi görmüşsünüz Maşallah
ağrısı kanaması olan arkadaşlarım üzmeyin yeğenlerimi dinlenin lütfen..
sizleri özledim resmen 3 günde :)
ananemiz ve dedemiz umreden dönüş yaptılar onları ziyaret ettik,
Yeğenimiz geniz eti ameliyatı oldu onu ziyaret ettik,
arkadaşımızın düğününe gideememiştik onları ziyaret ettik,
gezdik eski günlerimizi yad ettik ,
boğazda tura çıktık deniz özlemimizi giderdik,
kısacası güzel bir tatil geçirdik teyzoşlar ...
hafta sonu da babanne ve dedemiz geleceklermiş taa mersinden onları bekliyoruz artık :)
kızlar bugün itibari ile yemek içmek konusunda daha dikkatli olmaya karar verdim süt yumurta peynir vs yiyemiyordum onlara başladım çünkü bebişimin kemikleri hgelişiyor tabi anne olarak bizimde güçlü olmamız lazım ki tosuncuk olduklarında ahh uff demeyelim taşırken :
bu yüzden düzenli almaya daha bir gayret gösterecez artık ...
cinsiyet konusunda artık sabırsızlanıyor babamız hele teyzeleri görmeniz lazım kız olursa die heyecandan ölüyorlar bütün yeğenlerim erkek te
ben sadece sağlıklı olsun diyorum ...
Öyle yani kızlar 3 günlük güzel bir tatil sonunda yeniden iş başı herkesin haftası güzel geçsin mutlu sağlıklı güzel haberlerle inşallaaahhh
gitmiş gezmiş eğlenip gelmişsin canım sefan olsunay Kasım anneleri cumadan beri oku oku bitiremedim yazdıklarınızı ne güzel bebeklerinizi görmüşsünüz Maşallah
ağrısı kanaması olan arkadaşlarım üzmeyin yeğenlerimi dinlenin lütfen..
sizleri özledim resmen 3 günde :)
ananemiz ve dedemiz umreden dönüş yaptılar onları ziyaret ettik,
Yeğenimiz geniz eti ameliyatı oldu onu ziyaret ettik,
arkadaşımızın düğününe gideememiştik onları ziyaret ettik,
gezdik eski günlerimizi yad ettik ,
boğazda tura çıktık deniz özlemimizi giderdik,
kısacası güzel bir tatil geçirdik teyzoşlar ...
hafta sonu da babanne ve dedemiz geleceklermiş taa mersinden onları bekliyoruz artık :)
kızlar bugün itibari ile yemek içmek konusunda daha dikkatli olmaya karar verdim süt yumurta peynir vs yiyemiyordum onlara başladım çünkü bebişimin kemikleri hgelişiyor tabi anne olarak bizimde güçlü olmamız lazım ki tosuncuk olduklarında ahh uff demeyelim taşırken :
bu yüzden düzenli almaya daha bir gayret gösterecez artık ...
cinsiyet konusunda artık sabırsızlanıyor babamız hele teyzeleri görmeniz lazım kız olursa die heyecandan ölüyorlar bütün yeğenlerim erkek te
ben sadece sağlıklı olsun diyorum ...
Öyle yani kızlar 3 günlük güzel bir tatil sonunda yeniden iş başı herkesin haftası güzel geçsin mutlu sağlıklı güzel haberlerle inşallaaahhh
geçmiş olsun canımKızlar günaydın.
Dün 3.ay bitti çok şükür. Biliyorsunuz çok iyiydim şimdiye kadar ama dün yol ortasında tüm yediklerimi çıkardım ilk defa midem bulandı. Şimdide bulanıyor. Bişeyler atıştırdım ama sanki bunlar da çıkıcak gibiHani 3. aydan sonra mide bulantısı olmazdı yaaaaa :2: :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?