geçmiş olsun canım
nazaramı geldin yoksam benim kaynanam öyle derde
birşeyim yok sıkıntım yok dersen mutlaka o başına gelir der dilini ıssır der
Kızlar günaydın bende hastanedeyim ikili test için bekliyorum,dualarınızı esirgemeyin lütfeeeennn!
güzel sonuçlar elde edersiniz inşşKızlar günaydın bende hastanedeyim ikili test için bekliyorum,dualarınızı esirgemeyin lütfeeeennn!
Kızlar günaydın.
Dün 3.ay bitti çok şükür. Biliyorsunuz çok iyiydim şimdiye kadar ama dün yol ortasında tüm yediklerimi çıkardım ilk defa midem bulandı. Şimdide bulanıyor. Bişeyler atıştırdım ama sanki bunlar da çıkıcak gibiHani 3. aydan sonra mide bulantısı olmazdı yaaaaa :2: :2:
ben de gör-sinden bir siyah klasik bir beyaz kot aldım inanılmaz güzel çıktılar. paçalarını kestirdim sadece uzun oldukları için. hemen bakıyorum canım
geçmiş olsun canım
nazaramı geldin yoksam benim kaynanam öyle derde
birşeyim yok sıkıntım yok dersen mutlaka o başına gelir der dilini ıssır der
dualarımız seninleee canım...haber ver bizedeee...Kızlar günaydın bende hastanedeyim ikili test için bekliyorum,dualarınızı esirgemeyin lütfeeeennn!
aynen öyle canım. hatta kendi kendime nazar değdirmiş bile olabilirim.. ohhh 3 ayı sorunsuz atlattık dedim bi iki gün öncesindedemez olaydımmmmmmmmm
esracımmm çok sevindim demek 3 .ay bitti maşaAllah
tatlım ayrıca geçmiş olsun dikkat et kendine
niltt inşAllah sonuçların tertemiz çıkarr
wayy kıyamam geçmiş olsun canımmmbelkide anlık bi tiksinmedir yada yediğin şey dokunmuştur canım..:26: inşallah bi daha olmaz...olursada napalımmm bebeklerimiz iyi olsunda yeterkii annesiiii
yaaa evet bencedee kendi kendimize göz değdiriyoruz canım yaa bazen
dualarımız seninleee canım...haber ver bizedeee...
ben bi tek burda açık açık söylüyordum canım bulantım yok diye...ilk başlarda bi kaç kez söyledimm heryerde..sonra beni uyardılar deme öylee kendi kendine nazar etcen diye...
bende bulantın varmı diye soranlara 'bebek kendini yavaş yavaş hissettirmeye başladı' diyordum..yalanda olmasınn diyeee
kızlar 10 gün önce doktora gitmiştik. Yolk kesesi göründü fakat bebeğimizi göremedik...
1 hafta gerideymişiz yumurtlamayla alakalı filan dedi doktor..
haftaya 5 mayısta doktora gidicez tekrardan inşAllah görürüz bebeğimizi değil mi 3 hafta geçmiş olacak en son kontrolden :18:
evet canım yaa bitti çok şükür.. az kaldı bebişime kavuşmama
yok canım yaa araba tuttu.20 dakikalık yol halbuki. ben hersabah1,5 saat arabadayım bişi olmamıştı şimdiye kadar. haklısın söylememek lazım. iyi misin diyenlere fena değil işte dicem bundan sonra...
İnşallah görürsün canım benim. Sıkma kendini. senin de 3 hafta sonra 3 ayın bitmiş olucak sanırım. 10 gün önce gittiğinde zaten 6 haftalık falandı değil mi? inşallah bebişin arayı kapatır canım. kendine dikkat et sen.
canım ben doktora gittiğimde tam 7+1 günlüktük ultrasyonda 6 +5 günlük çıktı doktor yolk kesesini gösterdi bebek burda kendini göstermeye başlıcak dedi sordum geride olmasını sorun değil geç yumurtlamışsınız dedi doğum süresini etkiler en fazla dedi inşAllah bebeğim zamanını yakalar...
Siz kaç haftalıkken bebeğinizin kendisini ultrasyonda gördünüz??? :44:
canım ben 6+3 te gördüm bebeği. Ama bak doktorun da geç görünmesinin sorun olmayacağını söylemiş.Bi kaç kişi daha geç yumurtladığı için görememişti forumda. Ama sonra düzene girdi, bebekler olması gereken haftalarına yetiştiler.
inşAllah canımm benim bebikimde yetişirrrr
merakla onu göreceğimiz günü bekliyoruz
Kızlar merhaba
Beklenen test'i yaptım. Sonuç kız çıktı
Şimdi bakalım ultrason görüntülerinde ne denilecek test doğrumu
herkese günaydın.bebeğinin hareketlerini hissedenler varmı?ben artık hissediyorummm... özlemişim bu duyguyu...
iyihaftalar olsun
Günaydınn nasılsınız bakalımm :)
Bugün de tatil olduğu için pek bi boş kalmış topiğimizGerçi ben bugün de çalışıyorum, tatiller hiç uğramıyor bana ama ne yapalım, çok zorlanana kadar devam...
Kızlar aranızda hiç bu son zamanlarda baygınlık geçireniniz oldu mu??? Ben dün akşam bulaşık makinesini boşaltıyordum, tabakları yerleştirmek için biraz fazla kollarımı kaldırdım herhalde,olduğum yere düşüp kalmışım sonrasında gözlerimi bir açtım yatağa taşımış eşim beni, titriyorum, battaniye sarmışlar filan sanırım tansiyonum oynadı
Allahtan yalnız değildik, eşimin kuzeniyle görümcem de vardı.. Başımı da çarpmışım herhalde küçük bir şişlik var..
Canım ben de daha hiçbir şey hissetmeyenlerdenim, ama ultrasonda gördüğümde en son bebişim içerde neredeyse taklalar atıyorduHatta ben de düşünüyorum bazen acaba neden hissedemiyorum boyu 5-6 cm olması gerekiyor, çok da küçük değil diye ama biraz da tecrübe herhalde Bugün hissettim diyen annemiz poly poly nin ikinci bebişi, yaşamış bu duyguları daha kolay anlayabiliyor tabi. Sabret tatlım biraz daha büyüsün karnımıza doğru yerini alsın, "annecimmm kaaalk" diye uykularından uyandıracak seni tekmeleriyle
selam kızlar bende öyle zor bi hamilelik geçiriyorum ki daha yeni ayağa kalkabildim desem yeridir. felaket bir mide ağrısı ve mide bulantısı yaklaşık 5haftadır çekiyorum hastanede yattım olmadı ilaç kullandım olmadı derken en sonunda istanbulda bi profesöre gittik gastrolojiden midemde eskiden varolan bi ülser olabiliceğini söledi minik bebişimin hormonlarıda onu başaçıkılmaz bi hale getirmiş neyseki şimdi toparladım sabırsızlıkla bebişimi görmeyi bekliyorum daha 2 hafta var ama çok özledim hareketlerini ghissedenler varmış bende hissetmek çok istiyorum dinliyorumda ama şimdilik tık yok. rabbim sağlıklı sıhhatli etsin tüm bebklerimizi.
birde daha özel mesaj gönderemiyorum benide ekleyebilirmisini listeye ,
il: kocaeli
ilk bebişimiz
sat:15.02.2012
beklenen doğum tarihi: 22.11.2012
62 kiloydum ama 57ye düştüm
selam kasım anneleri..şöyle bir baktım maşşallah 2li testler yapılmış sonuçların hepsi güzel gelir inş.bebeklerini gören annelerin gözü aydın olsunben haftaya gitcem sanırım biraz daha büyüsün :)gerçi bunda 2li test yaptırmayacağım sadece ense kalınlığı ölçülsün yeter..bulantılarım azalmaya başladı sanırım 2 gündür iyiyim:)gerç ben kendi evimde midesi bulananlardanım sanırım başkasının evinde yemek yerken sıkıntı yok aklıma bile gelmiyor ama eve gelince midem bulanmaya başlıyor psikolojik mi acaba:)ama çıkartıyorum da yani..
benim de 2 bebeğim inşallah ama hissettiklerimiz gaz sadece şu aşamada bebeği hissetmek mümkün değil ki..ilk gebelikte tam 17. haftada hissetmiştim ben 2.lerde 15. haftadan önce hissedilenler bağırsak hareketleri arkadaşlar üzülmeyin daha çok küçük bebişler..
kızımda 7. ayda uzanmış kuruyemiş yiyordum tabağı da karnıma koymuştum..bu arada müzik çalmaya başladı tv.de hareketli:)benim cadı bi tekme attı tabağın olduğu yere hepsi yereaklıma geldikçe gülerim o kadar güçlü oluyorlar ki yakında canımızı acıtmaya başlıycaklar
arkadaşlar bugün 12. haftam bitmişti ve kanamam başladı,,doktora koştum bebekte bişi yok,dinlenmen lazım dedi.. yine de içim rahat değil,az da olsa gelmeye devam ediyor.. şuana kadar hiç olmamıştı,çok korktum..
aranızda böyle bir durumla karşılaşan var mı?
Kızlar günaydın.
Dün 3.ay bitti çok şükür. Biliyorsunuz çok iyiydim şimdiye kadar ama dün yol ortasında tüm yediklerimi çıkardım ilk defa midem bulandı. Şimdide bulanıyor. Bişeyler atıştırdım ama sanki bunlar da çıkıcak gibiHani 3. aydan sonra mide bulantısı olmazdı yaaaaa :2: :2:
ben de gör-sinden bir siyah klasik bir beyaz kot aldım inanılmaz güzel çıktılar. paçalarını kestirdim sadece uzun oldukları için. hemen bakıyorum canım
ayyy kıyamam ya bende bi yerlerde okudum bazılarının 3. aydan sonra başlar diye. belki havalar ısındı diye ince giyindiysen üşütmüş ondan çıkarmışsındır canım dikkat et.
görsinden aldığın pantolonların bedenini nasıl aldın. normalde kaç giyiyordun hamilelik pantolonunu kaç aldın bende almak istiyorumda bedenleri alanlara danışayım dedim.
kızlar selamlarrrr :)
doktordan geliyorum. bebişimi gördüm. önce ters duruyordu. sonra doktor ölçü almak için karnıma cihazı vurdu vurdu bizimki yan yattı. ölçüyü aldı. ense kalınlığı 1,5 mm çıktı. normal dedi. boyuda 6,5 cm olmuş. ellerini gördüm. kaburgalarını gördüm. döndü durdu içimde. çok güzeldi. cinsiyetine vajinal bakıp görebiliriz dedi. istemedim. 1 ay sonra gidince belli olacakmış. kan verdim ikili test için. 1 hafta sonra dedi sonuçlar. ultrason görüntüleri topiğimize eklerim birazdan.
herkes iyidir inşallah.
kızlar selamlarrrr :)
doktordan geliyorum. bebişimi gördüm. önce ters duruyordu. sonra doktor ölçü almak için karnıma cihazı vurdu vurdu bizimki yan yattı. ölçüyü aldı. ense kalınlığı 1,5 mm çıktı. normal dedi. boyuda 6,5 cm olmuş. ellerini gördüm. kaburgalarını gördüm. döndü durdu içimde. çok güzeldi. cinsiyetine vajinal bakıp görebiliriz dedi. istemedim. 1 ay sonra gidince belli olacakmış. kan verdim ikili test için. 1 hafta sonra dedi sonuçlar. ultrason görüntüleri topiğimize eklerim birazdan.
herkes iyidir inşallah.
canımmm çok sevindimmm ay darısı başımızaaa
teyzesi yesin onuu yan yatmışmışşşş
alttan bakıp nasıl anlıyorlar yaa rahime kadar giriyorlar mı ay bencede iyi yapmışsın canım ultrasonda görünsün Allah korusun bebişe bişey olmasında
maşallahhhh bebişine cnmmm kaç günlükmüş
hayırlı olsun canım inşallah allah gönlündekini nasip eder:)
bende hissediyorum sanki balık yüzüyor gibi dalga dalga kayma hareketleri. özelliklede sabahları iyi dinlendiğim, güzel uyuduğum zamanlar yoğun hissediyorum.
ben hissediyorum balık yüzüyor gibi oluyor :)
bende öyle diyordum hurafe laflara inanmazdım ama gaz değil canım hissediliyor. benim ki tıpkı balık yüzer gibi özellikle iyi dinlendiğim zaman sabahları oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?