2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
esracımmm çok sevindim demek 3 .ay bitti maşaAllah

tatlım ayrıca geçmiş olsun dikkat et kendine

niltt inşAllah sonuçların tertemiz çıkarr

geçmiş olsun canım
nazaramı geldin yoksam benim kaynanam öyle derde
birşeyim yok sıkıntım yok dersen mutlaka o başına gelir der dilini ıssır der

aynen öyle canım. hatta kendi kendime nazar değdirmiş bile olabilirim.. ohhh 3 ayı sorunsuz atlattık dedim bi iki gün öncesinde demez olaydımmmmmmmmm

Kızlar günaydın bende hastanedeyim ikili test için bekliyorum,dualarınızı esirgemeyin lütfeeeennn!

Rabbim yardımcın olsun canım. Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzz

kızlar herkese günaydın açıkçası ben pek bakamadım geriye dönük çünkü güne yoğun başladım ama size yazayım dedim 3 gün aradan sonra umarım herşey yolundadır herkes için bizde bebişinmizi bu hafta görecez inşallah..

ben de gör-sinden bir siyah klasik bir beyaz kot aldım inanılmaz güzel çıktılar. paçalarını kestirdim sadece uzun oldukları için. hemen bakıyorum canım

wayy kıyamam geçmiş olsun canımmm belkide anlık bi tiksinmedir yada yediğin şey dokunmuştur canım..:26: inşallah bi daha olmaz...olursada napalımmm bebeklerimiz iyi olsunda yeterkii annesiiii

geçmiş olsun canım
nazaramı geldin yoksam benim kaynanam öyle derde
birşeyim yok sıkıntım yok dersen mutlaka o başına gelir der dilini ıssır der

yaaa evet bencedee kendi kendimize göz değdiriyoruz canım yaa bazen

Kızlar günaydın bende hastanedeyim ikili test için bekliyorum,dualarınızı esirgemeyin lütfeeeennn!
dualarımız seninleee canım...haber ver bizedeee...

aynen öyle canım. hatta kendi kendime nazar değdirmiş bile olabilirim.. ohhh 3 ayı sorunsuz atlattık dedim bi iki gün öncesinde demez olaydımmmmmmmmm

ben bi tek burda açık açık söylüyordum canım bulantım yok diye...ilk başlarda bi kaç kez söyledimm heryerde..sonra beni uyardılar deme öylee kendi kendine nazar etcen diye...
bende bulantın varmı diye soranlara 'bebek kendini yavaş yavaş hissettirmeye başladı' diyordum..yalanda olmasınn diyeee

kızlar 10 gün önce doktora gitmiştik. Yolk kesesi göründü fakat bebeğimizi göremedik...

1 hafta gerideymişiz yumurtlamayla alakalı filan dedi doktor..

haftaya 5 mayısta doktora gidicez tekrardan inşAllah görürüz bebeğimizi değil mi 3 hafta geçmiş olacak en son kontrolden :18:

esracımmm çok sevindim demek 3 .ay bitti maşaAllah

tatlım ayrıca geçmiş olsun dikkat et kendine

niltt inşAllah sonuçların tertemiz çıkarr

evet canım yaa bitti çok şükür.. az kaldı bebişime kavuşmama

yok canım yaa araba tuttu.20 dakikalık yol halbuki. ben hersabah1,5 saat arabadayım bişi olmamıştı şimdiye kadar. haklısın söylememek lazım. iyi misin diyenlere fena değil işte dicem bundan sonra...

İnşallah görürsün canım benim. Sıkma kendini. senin de 3 hafta sonra 3 ayın bitmiş olucak sanırım. 10 gün önce gittiğinde zaten 6 haftalık falandı değil mi? inşallah bebişin arayı kapatır canım. kendine dikkat et sen.

canım ben doktora gittiğimde tam 7+1 günlüktük ultrasyonda 6 +5 günlük çıktı doktor yolk kesesini gösterdi bebek burda kendini göstermeye başlıcak dedi sordum geride olmasını sorun değil geç yumurtlamışsınız dedi doğum süresini etkiler en fazla dedi inşAllah bebeğim zamanını yakalar...

Siz kaç haftalıkken bebeğinizin kendisini ultrasyonda gördünüz??? :44:

canım ben 6+3 te gördüm bebeği. Ama bak doktorun da geç görünmesinin sorun olmayacağını söylemiş.Bi kaç kişi daha geç yumurtladığı için görememişti forumda. Ama sonra düzene girdi, bebekler olması gereken haftalarına yetiştiler.

inşAllah canımm benim bebikimde yetişirrrr

merakla onu göreceğimiz günü bekliyoruz

Kızlar merhaba

Beklenen test'i yaptım. Sonuç kız çıktı
Şimdi bakalım ultrason görüntülerinde ne denilecek test doğrumu

hayırlı olsun canım inşallah allah gönlündekini nasip eder:)

herkese günaydın.bebeğinin hareketlerini hissedenler varmı?ben artık hissediyorummm... özlemişim bu duyguyu...
iyihaftalar olsun

bende hissediyorum sanki balık yüzüyor gibi dalga dalga kayma hareketleri. özelliklede sabahları iyi dinlendiğim, güzel uyuduğum zamanlar yoğun hissediyorum.

geçmiş olsun canım, bu aralar tansiyon düşük olurmuş doktor söylemişti, korkma normal dedi. benim 10/6 idi. yanında şeker falan taşı.

ben hissediyorum balık yüzüyor gibi oluyor :)

aynı mide problemi bende de var. bende eskiden ülser ve reflüden tedavi olmuştum, ama hamilelikle beraber yineledi. doktorum ilaca karşı dayan dedi bana. sana ne verdi son gittiğin doktor canım?

bende öyle diyordum hurafe laflara inanmazdım ama gaz değil canım hissediliyor. benim ki tıpkı balık yüzer gibi özellikle iyi dinlendiğim zaman sabahları oluyor.

çok geçmiş olsun canım

günaydın kızlarrr nasıl gidio hamişlikk artık topikte çok yorumlar kalmadı

kızlar selamlarrrr :)

doktordan geliyorum. bebişimi gördüm. önce ters duruyordu. sonra doktor ölçü almak için karnıma cihazı vurdu vurdu bizimki yan yattı. ölçüyü aldı. ense kalınlığı 1,5 mm çıktı. normal dedi. boyuda 6,5 cm olmuş. ellerini gördüm. kaburgalarını gördüm. döndü durdu içimde. çok güzeldi. cinsiyetine vajinal bakıp görebiliriz dedi. istemedim. 1 ay sonra gidince belli olacakmış. kan verdim ikili test için. 1 hafta sonra dedi sonuçlar. ultrason görüntüleri topiğimize eklerim birazdan.

herkes iyidir inşallah.

canımmm çok sevindimmm ay darısı başımızaaa

teyzesi yesin onuu yan yatmışmışşşş

alttan bakıp nasıl anlıyorlar yaa rahime kadar giriyorlar mı ay bencede iyi yapmışsın canım ultrasonda görünsün Allah korusun bebişe bişey olmasında

maşallahhhh bebişine cnmmm kaç günlükmüş

canım benim burcu cum maşallah senin kuzuna da hadi bakalım bende dayanamayıp gidecem tekrardan sanırıım :)

canım teşekkür ederim. evet ne gerek var. ciddi bir durum olursa ancak baktırırım ordan. inşallah herkes görür böyle bebişini. çok tatlıydı ya.

maşallahhhh bebişine cnmmm kaç günlükmüş

canım sağol. bugün 12+1 günlük oldum.

Haklısın tatlımm dün o kadar dedim hissetmiyorum ben diye ama sabahtan bu yana bebişin olduğu yerde kayma gibi hareketler hissediyorum, bir de sanki içerde kabarcıklar oluyor gibi. Demekki gerçekten bebişin hareketleri bunlar

Bu arada iki gündür iyiydim derken bugün durduk yere boş boş öğürmeler başladı. Oysa ki 3 aylık olduk yavaş yavaş bitmesi gerekirdi ama başladı tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…