canım benim burcu cum maşallah senin kuzuna dahadi bakalım bende dayanamayıp gidecem tekrardan sanırıım :)
kızlar selamlarrrr :)
doktordan geliyorum. bebişimi gördüm. önce ters duruyordu. sonra doktor ölçü almak için karnıma cihazı vurdu vurdu bizimki yan yattı. ölçüyü aldı. ense kalınlığı 1,5 mm çıktı. normal dedi. boyuda 6,5 cm olmuş. ellerini gördüm. kaburgalarını gördüm. döndü durdu içimde. çok güzeldi. cinsiyetine vajinal bakıp görebiliriz dedi. istemedim. 1 ay sonra gidince belli olacakmış. kan verdim ikili test için. 1 hafta sonra dedi sonuçlar. ultrason görüntüleri topiğimize eklerim birazdan.
herkes iyidir inşallah.
Kızlar günaydın.
Dün 3.ay bitti çok şükür. Biliyorsunuz çok iyiydim şimdiye kadar ama dün yol ortasında tüm yediklerimi çıkardım ilk defa midem bulandı. Şimdide bulanıyor. Bişeyler atıştırdım ama sanki bunlar da çıkıcak gibiHani 3. aydan sonra mide bulantısı olmazdı yaaaaa :2: :2:
Kızlar günaydın bende hastanedeyim ikili test için bekliyorum,dualarınızı esirgemeyin lütfeeeennn!
doktordan geliyorum. bebişimi gördüm. önce ters duruyordu. sonra doktor ölçü almak için karnıma cihazı vurdu vurdu bizimki yan yattı. ölçüyü aldı. ense kalınlığı 1,5 mm çıktı. normal dedi. boyuda 6,5 cm olmuş. ellerini gördüm. kaburgalarını gördüm. döndü durdu içimde. çok güzeldi. cinsiyetine vajinal bakıp görebiliriz dedi. istemedim. 1 ay sonra gidince belli olacakmış. kan verdim ikili test için. 1 hafta sonra dedi sonuçlar. ultrason görüntüleri topiğimize eklerim birazdan.
herkes iyidir inşallah.
kızlar 10 gün önce doktora gitmiştik. Yolk kesesi göründü fakat bebeğimizi göremedik...
1 hafta gerideymişiz yumurtlamayla alakalı filan dedi doktor..
haftaya 5 mayısta doktora gidicez tekrardan inşAllah görürüz bebeğimizi değil mi 3 hafta geçmiş olacak en son kontrolden :18:
ay Kasım anneleri cumadan beri oku oku bitiremedim yazdıklarınızı ne güzel bebeklerinizi görmüşsünüz Maşallah
ağrısı kanaması olan arkadaşlarım üzmeyin yeğenlerimi dinlenin lütfen..
sizleri özledim resmen 3 günde :)
ananemiz ve dedemiz umreden dönüş yaptılar onları ziyaret ettik,
Yeğenimiz geniz eti ameliyatı oldu onu ziyaret ettik,
arkadaşımızın düğününe gideememiştik onları ziyaret ettik,
gezdik eski günlerimizi yad ettik ,
boğazda tura çıktık deniz özlemimizi giderdik,
kısacası güzel bir tatil geçirdik teyzoşlar ...
hafta sonu da babanne ve dedemiz geleceklermiş taa mersinden onları bekliyoruz artık :)
kızlar bugün itibari ile yemek içmek konusunda daha dikkatli olmaya karar verdim süt yumurta peynir vs yiyemiyordum onlara başladım çünkü bebişimin kemikleri hgelişiyor tabi anne olarak bizimde güçlü olmamız lazım ki tosuncuk olduklarında ahh uff demeyelim taşırken :
bu yüzden düzenli almaya daha bir gayret gösterecez artık ...
cinsiyet konusunda artık sabırsızlanıyor babamız hele teyzeleri görmeniz lazım kız olursa die heyecandan ölüyorlar bütün yeğenlerim erkek te
ben sadece sağlıklı olsun diyorum ...
Öyle yani kızlar 3 günlük güzel bir tatil sonunda yeniden iş başı herkesin haftası güzel geçsin mutlu sağlıklı güzel haberlerle inşallaaahhh
ayyy kıyamam ya bende bi yerlerde okudum bazılarının 3. aydan sonra başlar diye. belki havalar ısındı diye ince giyindiysen üşütmüş ondan çıkarmışsındır canım dikkat et.
görsinden aldığın pantolonların bedenini nasıl aldın. normalde kaç giyiyordun hamilelik pantolonunu kaç aldın bende almak istiyorumda bedenleri alanlara danışayım dedim.
herkes iyidir inşallah.
kızlar bende haftasonu kendime hamiş pantolonu aldım siyah iş yerinde giymek için ama çok rahattt
günaydın tatlı hamişler nasılsınız ben işlerden cok yogundum allahtan 3 gundur tatıldım de bıraz kafamı dınledım yarında doktor kontrolumuz var cok heyecanlıyım 13+1 olcaz ıns cınsıyetı soyler bırde kızlar bısey sorcam benım vucudumda yaralar cıktı yanı nası dıyım boyle kırmızı kırmızı irili ufaklı hafıf uclu sankı su cıcegı gıbı bısey daha cok karın göğüs bölgemde bırazda kollarımda var ben son zamanlarda ıstekı yorgunluk ve stresten dıyorum yarın da doktora sorucam ama sız ne dersınız ne olabılrı yasayan var mı
kızlar bende haftasonu kendime hamiş pantolonu aldım siyah iş yerinde giymek için ama çok rahattt
Hadi gözün aydın tatlımm yarın da ben gidiyorum darısı başıma artıkİnşallah test sonucun da temiz çıkar da rahatça, sıkıntısız geçer hamileliğin. Bu arada maşallah boyu uzun olacak bebişinin,, komacan olmuş annesiii
Canım benimde bu zamana kadar hiç birşey olmadı mide bulantısı vs.. Ama 2 sabahtır çıkartıyorum olmayanları.. Sanırım kalkar kalkmaz bişeyler atıştırmak gerekiyor. Ben takvimde okuduğum kadarıyla 3 ay bitiminde artık ögünler ufak ve sık olmalıymış zira mide bulantıları oluşabiliyormuş. Korkma bişey olmaz, ben korkmadım gayet sakinim. Bebek açıkmış sadece diyorum
Gözünaydın tatlımmm
Kan tahlilinde çok güzel çıkacak inşallahBiran önce ekle resimleride yeğenimizi görelim
Benim daha 2 haftam var 2'li test için gitmeye :18::18:
normalde 40-42 giyiyorum kalıba göre.
42 aldım tam oldu canım.
sağol canım. yok yaa alışveriş merkezine gidiyorduk servisi tuttu beni :)
amannnn canım benimmm hayırlı olsunnnn.çok sevindimm.
herkes iyidir inşallah.
canım sağol. kıpırdayacağını aklım almıyordu ya. ne güzel döndü. sanki yatağında mışıl mışıl uyurken dönüyor. öyle intizamlıydı. çikolata yedim gittim. iyi yemişim yoksa ölçü almak zor olacaktı.
resim ekledim kızlar. ayy bakim kimler görmüş bebeişlerini neler olmuş tatilde. hepinizi çok merak ediyorum.
ayy ne çok büyümüş seninki maşallahh
benim de boynumda minik minik sivilce gibi şeyler çıktı. hamilelikte oluyormuş canım. sen günlük temizliğine dikkat et canım sadece. ciddi bişey olduğunu sanmıyorum. ben de bu yaşıma kadar sivilce görülmemişti, yüzüm de iki tane sivilce vardı geçen hafta :)
sorma canım harika bişey bu pantolonlar.
saol canım ıns oyledır ne bıelyım sıvılce bende de cıktı boynumda benımde normalde sıvılce problemım yoktur hadı onlar tamam da kırmızı lekeler garıbıme gıttı ogluma hamıleyken hıc boyle bısey yasamamıstım:26:
canım merhaba
benimde göz torbalarımın üzerinde çıktı kırmızı minik lekeler anlayamadım ama hamilelikte oluyormuşvücudumuz tepki gösteriyor sanırım değişime
canım merhaba
benimde göz torbalarımın üzerinde çıktı kırmızı minik lekeler anlayamadım ama hamilelikte oluyormuşvücudumuz tepki gösteriyor sanırım değişime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?