2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım benim burcu cum maşallah senin kuzuna da hadi bakalım bende dayanamayıp gidecem tekrardan sanırıım :)

canım sağol. kıpırdayacağını aklım almıyordu ya. ne güzel döndü. sanki yatağında mışıl mışıl uyurken dönüyor. öyle intizamlıydı. çikolata yedim gittim. iyi yemişim yoksa ölçü almak zor olacaktı.

Hadi gözün aydın tatlımm yarın da ben gidiyorum darısı başıma artık İnşallah test sonucun da temiz çıkar da rahatça, sıkıntısız geçer hamileliğin. Bu arada maşallah boyu uzun olacak bebişinin,, komacan olmuş annesiii

Canım benimde bu zamana kadar hiç birşey olmadı mide bulantısı vs.. Ama 2 sabahtır çıkartıyorum olmayanları.. Sanırım kalkar kalkmaz bişeyler atıştırmak gerekiyor. Ben takvimde okuduğum kadarıyla 3 ay bitiminde artık ögünler ufak ve sık olmalıymış zira mide bulantıları oluşabiliyormuş. Korkma bişey olmaz, ben korkmadım gayet sakinim. Bebek açıkmış sadece diyorum

Kızlar günaydın bende hastanedeyim ikili test için bekliyorum,dualarınızı esirgemeyin lütfeeeennn!

Allah yardımcın olsun tatlım.. İyi haberlerle gel inşallah.

Gözünaydın tatlımmm

Kan tahlilinde çok güzel çıkacak inşallah Biran önce ekle resimleride yeğenimizi görelim
Benim daha 2 haftam var 2'li test için gitmeye :18::18:

tatlım geç döllenmedir endişe etme inşallah görürsün en yakn zamanda.

ohhh maşallah ne gezmek ne gezmek :) Cinsiyetini Allah gönlüne göre versinn cnm

normalde 40-42 giyiyorum kalıba göre.
42 aldım tam oldu canım.

sağol canım. yok yaa alışveriş merkezine gidiyorduk servisi tuttu beni :)

amannnn canım benimmm hayırlı olsunnnn.çok sevindimm.

günaydın tatlı hamişler nasılsınız ben işlerden cok yogundum allahtan 3 gundur tatıldım de bıraz kafamı dınledım yarında doktor kontrolumuz var cok heyecanlıyım 13+1 olcaz ıns cınsıyetı soyler bırde kızlar bısey sorcam benım vucudumda yaralar cıktı yanı nası dıyım boyle kırmızı kırmızı irili ufaklı hafıf uclu sankı su cıcegı gıbı bısey daha cok karın göğüs bölgemde bırazda kollarımda var ben son zamanlarda ıstekı yorgunluk ve stresten dıyorum yarın da doktora sorucam ama sız ne dersınız ne olabılrı yasayan var mı

kızlar bende haftasonu kendime hamiş pantolonu aldım siyah iş yerinde giymek için ama çok rahattt

güle güle gıy canım bende aldım dun ıs yerı ıcın krem rengı klasık bıraz bol tabı bıde ustune pembe tunık aldım fazla bsıey almayı düşünmüyorum zaten 1 tane daha pantolon alsam yeter tunıklerım var zaten kılolu halımden kalma onları gıycem

ayy ne çok büyümüş seninki maşallahh

benim de boynumda minik minik sivilce gibi şeyler çıktı. hamilelikte oluyormuş canım. sen günlük temizliğine dikkat et canım sadece. ciddi bişey olduğunu sanmıyorum. ben de bu yaşıma kadar sivilce görülmemişti, yüzüm de iki tane sivilce vardı geçen hafta :)

kızlar bende haftasonu kendime hamiş pantolonu aldım siyah iş yerinde giymek için ama çok rahattt

sorma canım harika bişey bu pantolonlar.

canım sağol. inşallah cümlemizin iyi çıkar sonuçları. boyu uzun mu bilemedim. doktor normal dedi.

canım inşallah herkesin sonuçları iyi çıkar. bende 1 aydır bekliyordum. sabrettim arada gitmek istemedim. zaman çok yavaş geçiyor. inşallah sende kıpır kıpır görürsün.

normalde 40-42 giyiyorum kalıba göre.
42 aldım tam oldu canım.

sağol canım. yok yaa alışveriş merkezine gidiyorduk servisi tuttu beni :)

amannnn canım benimmm hayırlı olsunnnn.çok sevindimm.

canım sağol. çok stresliydim valla. yüzümde kırmızı lekeler çıkmış doktora girmeden evvel. sonrasında geçmiş. eşim öyle diyor. valla hiçbişi umurumda değil. çocuk iyi olsunda.

amandaaa maşallahhhh kuzumuzaaaa gözün aydınnn çıtırr anneee iyi yapmışınnn vajınal baktırmayarak..ne gerek var yaa...allah esirgesin çok elzem bişey olmadıktan sonraa son aya kadar vajınal baktırmaya gerek yok...

resim ekledim kızlar. ayy bakim kimler görmüş bebeişlerini neler olmuş tatilde. hepinizi çok merak ediyorum.

tatlım seninde gözün aydın gördün mü bebişini, benimkinin de ense kalınlığı 1 cm normal dedi doktor 2,5 ve üstü risk oluşturuyormuş diyorlar

saol canım ıns oyledır ne bıelyım sıvılce bende de cıktı boynumda benımde normalde sıvılce problemım yoktur hadı onlar tamam da kırmızı lekeler garıbıme gıttı ogluma hamıleyken hıc boyle bısey yasamamıstım:26:

canım merhaba

benimde göz torbalarımın üzerinde çıktı kırmızı minik lekeler anlayamadım ama hamilelikte oluyormuş vücudumuz tepki gösteriyor sanırım değişime

canım merhaba

benimde göz torbalarımın üzerinde çıktı kırmızı minik lekeler anlayamadım ama hamilelikte oluyormuş vücudumuz tepki gösteriyor sanırım değişime

heh buyrun yeni bir vucut tepkisi ... Bende hafta sonu anneme gösterdim bunlar ne diye yediğin bişey dokunmuştur dedi.. Meğer hamileliktenmiş. Doktora yakın zamanda gidecek arkadaşlar sorsanız bunlar için ne yapabiliriz. çünki kaşınıyor bir süre sonra ve kaşıdıktan sonra kanıyor malesef.. Benimde sırtımda var :2::2:

dr aradı 2 li test sonuçlarım çıkmış 1/10000 miş bu da normalmiş normal mi sizce de? benim bu konu hakkında bilgim yok da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…