2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım sağol. sende görmüşsün bebişini. cinsiyet öğrenmek için değmez alttan baktırmaya.

tatlım seninde gözün aydın gördün mü bebişini, benimkinin de ense kalınlığı 1 cm normal dedi doktor 2,5 ve üstü risk oluşturuyormuş diyorlar

canım sağol. benim daha kalım 1,5 mm imiş. doktor normal dedi. kan değerleri daha önemli. bakalım 1 hafta sonra öğrenicem ben.

ay bende seni merak ediyordum geldi mi acaba diye gelmişsin bebişin resmini göstermişsin bile
kan tahlillerinden de iyi sonuç alırsın inşşş
cinsiyet için beklemen en iyisi hersey olması gerektiği gibi olsun canım
bende eltimi kandıramadım atladım gittim cici almaya bir adet elbise 2 tane tunik bir tane pantolon aldım
baya idare eder bunlar beni ama sakın başka almıyacam zannetmeyin

2,5 kadar normalmiş tatlım, evet bende onu bekliyorum 10 gün sonra dedi :18: inş. iyidir paşam, benim cinsiyetinede erkek dedi :) paşam geliyorr

dr aradı 2 li test sonuçlarım çıkmış 1/10000 miş bu da normalmiş normal mi sizce de? benim bu konu hakkında bilgim yok da

Bu sonuca göre 10.000 'de 1 risklisin yani risk yok denebilir.. Hatta bu ölçümde doktorlar 3'lü test bile istemiyorlar.. Bebeğin sağlıklı yani kuşum.. Down riskin yok.. Hadi gözün aydınn Darısı başımıza inşallah

oh maşallahhh cicilerde alınmış, cumartesi günü doktordan çıktından sonra erkek dedi ya bizimkisi hemen bir mağazının önünden geçerken zıbn aldı ' babam beni çok seviyor yazıyor üstümde, turkuaz renkte

2,5 kadar normalmiş tatlım, evet bende onu bekliyorum 10 gün sonra dedi :18: inş. iyidir paşam, benim cinsiyetinede erkek dedi :) paşam geliyorr

Çok sevindimm Gözün aydın canım inşallah bizimde cinsiyetimiz hemencecik belli olur.. Zira babamız ve ananemiz çatlamak üzereler, Zor tutuyorum yoksa şimdiye kadar karyolasını almışlardı

ikili testte sınır değer 1/250dir böyle durumlarda amniyosentez önerilir. Bu arada ben biraz ikili test sonucundan korkuyorum gibi, eğer bebek bana benziyorsa ki benim bebeklik fotolarımda ensem yok gibidir ve kafam kocamandır bir de burun kemiğim mmmmm nasıl desem beren saatin hiç burnuna dikkat ettiniz mi yandan direkt çukur iniyor benim de öyle işte, yani demek istediğim eger annem bana ikili test yaptırsaydı dawn sendromlu deme olasılığı yüksekti gibime geliyor.. hayırlısı..

teşekkür ederim canım darısı hepimizin başına:13:

slm kızlar , birkaç gündür giremedim nete ayın 20'sinde kontrolüm vardı kalp atışlarını gördük miniğimin,
sizlerde ne haberler var bakalım ?

dr aradı 2 li test sonuçlarım çıkmış 1/10000 miş bu da normalmiş normal mi sizce de? benim bu konu hakkında bilgim yok da

tatlım benimkide 1/10000den daha az şeklinde çıkmıştı doktorum gayet iyi dedi. doktorun ne dediyse o kendin kurcalamaaa.. bunu üstüne basa basa diyorum internetten falan araştırma:)

tatlım benimkide 1/10000den daha az şeklinde çıkmıştı doktorum gayet iyi dedi. doktorun ne dediyse o kendin kurcalamaaa.. bunu üstüne basa basa diyorum internetten falan araştırma:)

Çok sevindimm Gözün aydın canım inşallah bizimde cinsiyetimiz hemencecik belli olur.. Zira babamız ve ananemiz çatlamak üzereler, Zor tutuyorum yoksa şimdiye kadar karyolasını almışlardı

teşekkürler tatlımm, ama %100 demedi :) 4 ayda daha net konuşuruz dedi. çok meraklılar değilmi bizimde ilk torun

1,6 ense 1/10000 normal dedi (1 den küçük 3 ten büyükse bazı yerlerde 2,5 tan büyükse tehlikeli diyorlar) 10 gün uzunmuş yahu
ay benim 1 bişi yoktur demi ? bende ince enseliyimdir :26: 10 gün uzun canım yaa offfffffffff bekle bekle çatlıycam

hmm öğrendik bakk iyi oldu, hadi yaaa güldürdün benii , bişi yoktur ferah tutttttt

slm kızlar , birkaç gündür giremedim nete ayın 20'sinde kontrolüm vardı kalp atışlarını gördük miniğimin,
sizlerde ne haberler var bakalım ?

oyy maşallah kuzzuna

Son düzenleme:
kızlar ben doktora gittiğimde 11+0 haftalık olucaz SAT a göre inşAllah

ikili test için erken mi olur ?

ense boyunu o baktığı an söylemedi mi sana dr? bana bakarken 1,6 mm dedi normal kan testini de bekleyelim dedi onu da mı 10 gün sonra dedi? neyse bişey yoktur zaten canım ense diyorsa ensenin arkasında ki bir yerden bahsediyorlar yoksa 1,6mm ense o kafayı nasıl taşısın?

canım geçmiş olsun. oluyor böyle bayılmalar hamilelikte. yazık bir arkadaşımın eşide düşmüş, ağzı burnu kanamış. iyi şimdi.

canım inşallah bebeğini görürsün. geç döllenme olunca burda çok okuduk geç gören. içini ferah tut.

heee teyzesi nerede kaldın sen? sağol canım. evet beklemeyi tercih ettim. en son merak ettiğim şey cinsiyeti. sağlıklı olsun ne fark eder. yavrum benim annen seni çok seviyor.

ohhh cicilerde almışsın. anam banada aldılar giyiyorum komik duduyor al tabi hamileliğin tadını çıkar.

hayırlısı olsun canım. inşallah sonuçlarımız iyi çıkar.

1,6 ense 1/10000 normal dedi (1 den küçük 3 ten büyükse bazı yerlerde 2,5 tan büyükse tehlikeli diyorlar) 10 gün uzunmuş yahu

canım bence sonucun harika. gözün aydın. darısı başımıza. benim testlerde istanbula gidecekmiş. ondan 1 hafta 10 gün dedi. beklicez ne yapalım

canım öyle düşünme. ben bugün dikkat ettim. enseyi ölçmedi. bebek yan dururken ense hizasına gelen yerdeki omurilik kalınlığını ölçtü. hatta ilk baktığında bebek karnıma dönüktü. ohh süper ense meydanda rahat ölçü alırsınız dedim. hayır dedi. bebeğin yan durması gerekiyormuş. bildiğimiz ense değil.

söyledi ultrasonu açtı ense dedi tam yaklaşık 1,00 mm dedi normal demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…