kızlar ben doktora gittiğimde 11+0 haftalık olucaz SAT a göre inşAllah
ikili test için erken mi olur ?
dr aradı 2 li test sonuçlarım çıkmış 1/10000 miş bu da normalmiş normal mi sizce de? benim bu konu hakkında bilgim yok da
cici almaya gidince geç kaldım benheee teyzesi nerede kaldın sen? sağol canım. evet beklemeyi tercih ettim. en son merak ettiğim şey cinsiyeti. sağlıklı olsun ne fark eder. yavrum benim annen seni çok seviyor.
ohhh cicilerde almışsın. anam banada aldılar giyiyorum komik duduyoral tabi hamileliğin tadını çıkar.
hadi gözün aydın tatlım benim, çok sevindimmm Darısı da bizlerin başına olsun inşallahhh..
Bu arada bebişlerin fotoğraflarını isterizzz :)))
babam albüm koyoyor son testimizde 5 tane fotomuz daha oldu yarın tarayım da ekleyim bari nasıl yapılıyor bilmiyorum ama gerekirse birinizden özel msjdan mail adresinizi alırım benona yollarım siz de onu adıma eklersiniz:)
günaydın tatlı hamişler nasılsınız ben işlerden cok yogundum allahtan 3 gundur tatıldım de bıraz kafamı dınledım yarında doktor kontrolumuz var cok heyecanlıyım 13+1 olcaz ıns cınsıyetı soyler bırde kızlar bısey sorcam benım vucudumda yaralar cıktı yanı nası dıyım boyle kırmızı kırmızı irili ufaklı hafıf uclu sankı su cıcegı gıbı bısey daha cok karın göğüs bölgemde bırazda kollarımda var ben son zamanlarda ıstekı yorgunluk ve stresten dıyorum yarın da doktora sorucam ama sız ne dersınız ne olabılrı yasayan var mı
canım ben doktora gittiğimde tam 7+1 günlüktük ultrasyonda 6 +5 günlük çıktı doktor yolk kesesini gösterdi bebek burda kendini göstermeye başlıcak dedi sordum geride olmasını sorun değil geç yumurtlamışsınız dedi doğum süresini etkiler en fazla dedi inşAllah bebeğim zamanını yakalar...
Siz kaç haftalıkken bebeğinizin kendisini ultrasyonda gördünüz??? :44:
ay çok pardon geveze forum derken, 2012 ekim annelerini kastetmiştim, sanırım kızım bilgisayarımı karıştırdı, kasım annelerine gelmişim komik oldu:)) Ama diğer dediklerimin arkasındayım hala:) Hepinize sağlıklı bebişler dilerim. Bizim gruba da bekleriz
kızlar 3 gün tatil yaptık çok güzeldi fakat bebeğim geç kalkmama alışmıştı, erken kalkmamı hiç istemiyorüzülüyorumm
haftasonları hiç sabah bulantım olmuyor çıkarmıyom, haftaiçi oluyor hele hele haftanın ilk günü((
evet canım ya bende her pazartesi feci bir mide ağrısı yaşıyorum. benim bebeğimde hiç sevmiyor işe gitmeyipazartesi sendromu yaşıyor kuzum
kızlar 3 gün tatil yaptık çok güzeldi fakat bebeğim geç kalkmama alışmıştı, erken kalkmamı hiç istemiyorüzülüyorumm
haftasonları hiç sabah bulantım olmuyor çıkarmıyom, haftaiçi oluyor hele hele haftanın ilk günü((
ya ben üç gün boyunca hep 7:20 de kalktım hiç uyuyamadım uzun uzun bugün de7:20 de kalktım 4 gün sonra 4 gün tatiliz biz salıyı pzt ile birleştirecez bakalım
çalışan annelere çok zor gelecekk hem hamişken işe gitmek hemde bebeği bırakıp işe gelmekk of off
ya ben üç gün boyunca hep 7:20 de kalktım hiç uyuyamadım uzun uzun bugün de7:20 de kalktım 4 gün sonra 4 gün tatiliz biz salıyı pzt ile birleştirecez bakalım
kızlar bu arada bulantılarım baya azaldı. 3-4 gündür hiç midem bulanmıyor, sadece değişik bir his var. istediğim çoğu şeyide yiyebiliyorum artık.
kızlar ben dün yanlışlıkla içinde çiğ et olan çiğköfteden yedim. çiğ et olduğunu duyunca gittim istifra ettim ama çok zor oldu çıkarmak. boğazımı o kadar parmaklamışım ki hala yutkunmakta zorluk çekiyorum. bugün doktora söyledim. bişi olmaz az yemişsin bide çıkarmışsın dedi. eskiden toxoplazma geçirmişsindir büyük ihtimal o yüzden bişi olmaz dedi ve bakalım geçirmiş misin diye test yapalım dedi. demin test sonucuma baktım. geçirmemişim maalesef(( umarım birşey olmaz. bu yüzden moralim biraz bozuk ((
kızlar bu arada bulantılarım baya azaldı. 3-4 gündür hiç midem bulanmıyor, sadece değişik bir his var. istediğim çoğu şeyide yiyebiliyorum artık.
kızlar ben dün yanlışlıkla içinde çiğ et olan çiğköfteden yedim. çiğ et olduğunu duyunca gittim istifra ettim ama çok zor oldu çıkarmak. boğazımı o kadar parmaklamışım ki hala yutkunmakta zorluk çekiyorum. bugün doktora söyledim. bişi olmaz az yemişsin bide çıkarmışsın dedi. eskiden toxoplazma geçirmişsindir büyük ihtimal o yüzden bişi olmaz dedi ve bakalım geçirmiş misin diye test yapalım dedi. demin test sonucuma baktım. geçirmemişim maalesef(( umarım birşey olmaz. bu yüzden moralim biraz bozuk ((
güle güle kullannn canımmmbende eltimi kandıramadım atladım gittim cici almaya bir adet elbise 2 tane tunik bir tane pantolon aldım
baya idare eder bunlar beni ama sakın başka almıyacam zannetmeyin
evet canım ya bende her pazartesi feci bir mide ağrısı yaşıyorum. benim bebeğimde hiç sevmiyor işe gitmeyipazartesi sendromu yaşıyor kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?