2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
dr aradı 2 li test sonuçlarım çıkmış 1/10000 miş bu da normalmiş normal mi sizce de? benim bu konu hakkında bilgim yok da

hadi gözün aydın tatlım benim, çok sevindimmm Darısı da bizlerin başına olsun inşallahhh..

Bu arada bebişlerin fotoğraflarını isterizzz :)))

Son düzenleme:
ben de cinsiyetini sizden sonra öğreneceğim bir dahaki kontrolüm 25 mayıs... gerçi tek sağlıklı olduğunu bileyim de ben doğuncaya kadar cinsiyetini bilmemeye razıyım... ya Allah korusun ensesi kalın olsaydı da cinsiyetini öğrenseydim neye yarayacaktı 3 boyutlu halini de gördüm yan dönmüş popsunu bize gösteriyordu şükür tüm uzuvları çıkmıştı ya

cici almaya gidince geç kaldım ben
bebişler çok sanslı onları çok seven bir aile ortamına gelecekler hepsi bu yolcular çok özel bizim için
evet canım bu hamileliğin tadını çıkaracağım bir güzel göbüş gelsin senin cicilerde sana yakışır canım benim

hadi gözün aydın tatlım benim, çok sevindimmm Darısı da bizlerin başına olsun inşallahhh..

Bu arada bebişlerin fotoğraflarını isterizzz :)))

babam albüm koyoyor son testimizde 5 tane fotomuz daha oldu yarın tarayım da ekleyim bari nasıl yapılıyor bilmiyorum ama gerekirse birinizden özel msjdan mail adresinizi alırım benona yollarım siz de onu adıma eklersiniz:)

Tabi ki, ne demekk tatlımm,, her türlü yardımcı oluruz

canım soruna cevap gelmediği için sitem etmişsin ama, bizimki gibi geveze bir forumda kasıtlı yapılmaz bu, endişe etme sen:) Ben şahsen bu tip, tıbbi sorular gördüğümde benim ya da çevremdekilerin başına gelmemişse cevap yazmıyorum, çünkü kafadan sallama birşey yazarsam bunun bana değil ama sorana ve bilgi aldığını sanana zararı dokunur. Bence diğer arkadaşlar da böyle düşünmüştür. En güvenli bilgiyi doktorundan alırsın tabii ki, hiç bizim dediklerimizle kafanı bulandırma, çünkü bu belli ki çok sık görülen bir şey değil.

ay çok pardon geveze forum derken, 2012 ekim annelerini kastetmiştim, sanırım kızım bilgisayarımı karıştırdı, kasım annelerine gelmişim komik oldu:)) Ama diğer dediklerimin arkasındayım hala:) Hepinize sağlıklı bebişler dilerim. Bizim gruba da bekleriz

ilk 7+6 ken gittim bebeğide ,kalbini de gördüm... düzeltmeeeee

ilk 6+6 ken gittim kalbide bebeğide gördük, bi sanraki tarih 7+6 dı tabi daha büyümüş olarak gördük bebeişi

Son düzenleme:

Hehehh ben de diyorum cevap verilmişti oysa ki, hatta benzer durumları olan arkadaşlar da vardı Olur böyle karışıklıklar ben de arada sırada diğer gruplara girip bakıyorum bilgi edinmek için iyi oluyor

kızlar 3 gün tatil yaptık çok güzeldi fakat bebeğim geç kalkmama alışmıştı, erken kalkmamı hiç istemiyor üzülüyorumm
haftasonları hiç sabah bulantım olmuyor çıkarmıyom, haftaiçi oluyor hele hele haftanın ilk günü ((

evet canım ya bende her pazartesi feci bir mide ağrısı yaşıyorum. benim bebeğimde hiç sevmiyor işe gitmeyi pazartesi sendromu yaşıyor kuzum

ya ben üç gün boyunca hep 7:20 de kalktım hiç uyuyamadım uzun uzun bugün de7:20 de kalktım 4 gün sonra 4 gün tatiliz biz salıyı pzt ile birleştirecez bakalım

kızlar bu arada bulantılarım baya azaldı. 3-4 gündür hiç midem bulanmıyor, sadece değişik bir his var. istediğim çoğu şeyide yiyebiliyorum artık.

kızlar ben dün yanlışlıkla içinde çiğ et olan çiğköfteden yedim. çiğ et olduğunu duyunca gittim istifra ettim ama çok zor oldu çıkarmak. boğazımı o kadar parmaklamışım ki hala yutkunmakta zorluk çekiyorum. bugün doktora söyledim. bişi olmaz az yemişsin bide çıkarmışsın dedi. eskiden toxoplazma geçirmişsindir büyük ihtimal o yüzden bişi olmaz dedi ve bakalım geçirmiş misin diye test yapalım dedi. demin test sonucuma baktım. geçirmemişim maalesef (( umarım birşey olmaz. bu yüzden moralim biraz bozuk ((

çalışan annelere çok zor gelecekk hem hamişken işe gitmek hemde bebeği bırakıp işe gelmekk of off

ya sorma şimdiden onun sıkıntısı başladı bile hiç istemiyorum yavrumu bırakmayı ya Allah eşlerimize dolu dolu para versin bizde bebişlerimize bakalım inşallah diye dua ediyorum hep..
ya ben üç gün boyunca hep 7:20 de kalktım hiç uyuyamadım uzun uzun bugün de7:20 de kalktım 4 gün sonra 4 gün tatiliz biz salıyı pzt ile birleştirecez bakalım

oh mis gibi iyi edersin valla iyice dinlen

tatlım bu kadar irdeleme rahat olur o kadardan bişey olmaz :) hem dediği gibi çıkarmışsın, içini ferah tut pozitif düşün::)

yaa o çiğ köfte yazdıklarının çoğunda çiğ köfte olmuyor diye biliyorum ? eminmisin çiğ et olduğuna ? bişi olmaz tatlım yaaa endişe etme bence.

bende eltimi kandıramadım atladım gittim cici almaya bir adet elbise 2 tane tunik bir tane pantolon aldım
baya idare eder bunlar beni ama sakın başka almıyacam zannetmeyin
güle güle kullannn canımmm
evet canım ya bende her pazartesi feci bir mide ağrısı yaşıyorum. benim bebeğimde hiç sevmiyor işe gitmeyi pazartesi sendromu yaşıyor kuzum

amanda amannnn sevsinlerrr senin kuzunun pazartesi sendromunuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…