amanda amannnn sevsinlerrr senin kuzunun pazartesi sendromunuuuu
kızlar bu arada bulantılarım baya azaldı. 3-4 gündür hiç midem bulanmıyor, sadece değişik bir his var. istediğim çoğu şeyide yiyebiliyorum artık.
kızlar ben dün yanlışlıkla içinde çiğ et olan çiğköfteden yedim. çiğ et olduğunu duyunca gittim istifra ettim ama çok zor oldu çıkarmak. boğazımı o kadar parmaklamışım ki hala yutkunmakta zorluk çekiyorum. bugün doktora söyledim. bişi olmaz az yemişsin bide çıkarmışsın dedi. eskiden toxoplazma geçirmişsindir büyük ihtimal o yüzden bişi olmaz dedi ve bakalım geçirmiş misin diye test yapalım dedi. demin test sonucuma baktım. geçirmemişim maalesef(( umarım birşey olmaz. bu yüzden moralim biraz bozuk ((
kızlar 2 li tara testi için gittiğimde doktor bana elevit verdi artık hergün kullanacakmışım, bebek doğana kadar hatta emzirirken bile, sizede verdi mi ?
tatlım bu kadar irdeleme rahat olur o kadardan bişey olmaz :) hem dediği gibi çıkarmışsın, içini ferah tut pozitif düşün::)
yaa o çiğ köfte yazdıklarının çoğunda çiğ köfte olmuyor diye biliyorum ? eminmisin çiğ et olduğuna ? bişi olmaz tatlım yaaa endişe etme bence.
evet canım 2 hafta oldu bana elevit vereli...
ya sorma şimdiden onun sıkıntısı başladı bile hiç istemiyorum yavrumu bırakmayı yaAllah eşlerimize dolu dolu para versin bizde bebişlerimize bakalım inşallah diye dua ediyorum hep..
oh mis gibi iyi edersin valla iyice dinlen
kuzucummm korkmaa yaaa ufacıkk şeyden bişey olmaz allahın izniyle..hem kızların dediği gibi onların içinde et bilee yokturr canımm yaaa...üzme kendini ve bebeğini
hmm iyi o zman bende erken mi verdi acaba demiştm :) değilmişşş aç karınla yazmış canım sende öyle mi içiyorsun
kızlar 2 li tara testi için gittiğimde doktor bana elevit verdi artık hergün kullanacakmışım, bebek doğana kadar hatta emzirirken bile, sizede verdi mi ?
inşallah canım. bu arada banada doktor elevit verdi. aslında bu ilaçların hiçbirini yurtdışında vermiyorlar ama bizim türk insanımızın yapısı gereği veriyoruz dedi. folik asidin bitince bunu al dedi ama çok var bitmesine. başlıcam hemen.
kızlar bu arada bulantılarım baya azaldı. 3-4 gündür hiç midem bulanmıyor, sadece değişik bir his var. istediğim çoğu şeyide yiyebiliyorum artık.
kızlar ben dün yanlışlıkla içinde çiğ et olan çiğköfteden yedim. çiğ et olduğunu duyunca gittim istifra ettim ama çok zor oldu çıkarmak. boğazımı o kadar parmaklamışım ki hala yutkunmakta zorluk çekiyorum. bugün doktora söyledim. bişi olmaz az yemişsin bide çıkarmışsın dedi. eskiden toxoplazma geçirmişsindir büyük ihtimal o yüzden bişi olmaz dedi ve bakalım geçirmiş misin diye test yapalım dedi. demin test sonucuma baktım. geçirmemişim maalesef(( umarım birşey olmaz. bu yüzden moralim biraz bozuk ((
netten açtım baktım dün akşam nelere sebep olduğuna. felaket ya. sinir krizi geçiriyordum az daha. bari sonucum pozitif çıksaydı.
ben bir parça yedim. sonra huylandım garsona sordum. var dedi içinde. sonra içim rahat etmedi gittim çıkardım. istemeyerek çıkarmak ne kadar zormuş. hamileyken yiyen mutlaka vardır biliyorum ama riskli işte. nasıl anlarım bunun sonucunu bilmiyorum. kontrollerde çıkar heralde. ben 1 ay sonra gidicem doktora tekrar
benim kan değerlerim biraz düşük gynoferon verdi ama mide ağrımdan dolayı muhtemelen kullanamayacaksın dedi, hakkatende öyle oldu, mahvetti midemi. folik asiti de bıraktırdı.elevit vermedi bakalım diğer kontrolde verecek mi?
inşallah canım. bu arada banada doktor elevit verdi. aslında bu ilaçların hiçbirini yurtdışında vermiyorlar ama bizim türk insanımızın yapısı gereği veriyoruz dedi. folik asidin bitince bunu al dedi ama çok var bitmesine. başlıcam hemen.
canım prospektüsünde tok karna kahvaltıyla birlikte alınız diyor...ben kahvaltıda bişeyler yiyorum..sonra eleviti alıyorum ve üstüne bişeyler daha yiyorumm
benim kan değerlerim biraz düşük gynoferon verdi ama mide ağrımdan dolayı muhtemelen kullanamayacaksın dedi, hakkatende öyle oldu, mahvetti midemi. folik asiti de bıraktırdı.elevit vermedi bakalım diğer kontrolde verecek mi?
benim bebiş klasik değil ezginin günlüğünü dinliyor hiç olmazsa ünlü şairlerin şiirlerini öğreniyor şimdiden valla 25 cd den seçmece yaptım sonra zuhal olcay sonra da yeni türküye alıştıracağım o daha huzurlu geliyor bana da acaba bu bebişler karından mı yoksa benim kulaklıkla dinlediğimden mi duyuyorlar ben kulaklıktan dinliyorum da biri karından titresimden duyuyor dedi bende kulaklığın birini karnima koydum zaten işyerinde hep tek kulaklktan dinlediğimden millet bu görüntüyü görmüyor Allahtan
ay kız ne guzel ıste kıymetını bıl bız arıyozda bulamıyoz keske bıze de tatıl olsabana kalsa çalışırım da şirket kapalı
Ben doktora gittiğimde (8+4'te Yani artık fii tarihinde oluyor) Bana bebek 10. haftaya kadar gördüğün bu yolk kesesinden beslenecek senden sadece kan alımı yapacak demişti. 10. Haftamızı bitirdiğimiz günden itibaren (pazar) Yani bebeğim hortumdan almaya başladığı anda benim canım bişeyler isteme başladı ama nasıl istemedir burnuma kokuları geliyor meyvelerin artık... Ki normalde meyve yiyemeyenlerdenim. Biraz önce canımın istediklerini altalta sıralayıp baktığımda hepsinin ortak norktası C vitamini olduğunu fark ettim. Bence ilaç olarak vitamin değilde bebekler zaten ihtiyacı olan besine bizi yönlendiriyor diyorum artık.. Siz ne dersiniz ?
Bizde karı- koca pek severiz ezginin günlüğü bizimkide büyük ihtimal onları dinleyerek büyüyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?