2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

kuzucummm korkmaa yaaa ufacıkk şeyden bişey olmaz allahın izniyle..hem kızların dediği gibi onların içinde et bilee yokturr canımm yaaa...üzme kendini ve bebeğini

kızlar 2 li tara testi için gittiğimde doktor bana elevit verdi artık hergün kullanacakmışım, bebek doğana kadar hatta emzirirken bile, sizede verdi mi ?

tatlım bu kadar irdeleme rahat olur o kadardan bişey olmaz :) hem dediği gibi çıkarmışsın, içini ferah tut pozitif düşün::)

netten açtım baktım dün akşam nelere sebep olduğuna. felaket ya. sinir krizi geçiriyordum az daha. bari sonucum pozitif çıksaydı.

yaa o çiğ köfte yazdıklarının çoğunda çiğ köfte olmuyor diye biliyorum ? eminmisin çiğ et olduğuna ? bişi olmaz tatlım yaaa endişe etme bence.

ben bir parça yedim. sonra huylandım garsona sordum. var dedi içinde. sonra içim rahat etmedi gittim çıkardım. istemeyerek çıkarmak ne kadar zormuş. hamileyken yiyen mutlaka vardır biliyorum ama riskli işte. nasıl anlarım bunun sonucunu bilmiyorum. kontrollerde çıkar heralde. ben 1 ay sonra gidicem doktora tekrar

bana kalsa çalışırım da şirket kapalı

kuzucummm korkmaa yaaa ufacıkk şeyden bişey olmaz allahın izniyle..hem kızların dediği gibi onların içinde et bilee yokturr canımm yaaa...üzme kendini ve bebeğini

inşallah canım. bu arada banada doktor elevit verdi. aslında bu ilaçların hiçbirini yurtdışında vermiyorlar ama bizim türk insanımızın yapısı gereği veriyoruz dedi. folik asidin bitince bunu al dedi ama çok var bitmesine. başlıcam hemen.

Ya kızlar bıktırdı beni bu sters yüzünden yaşadığım panik duygusu nedeniyle ciğerlerime nefes gidemiyormuş gibi hissetmem
çok garip bir cümle oldu değil mi?
stresliyim bu aralar işle ilgili vb. birçok sorun nedeniyle ve stresli olduğumda sanki aldığım oksijen ciğerlerime gitmiyormuş gibi hissediyorum, sinir oluyorum bu duruma...
az önce de telefonda biriyle konuşuyordum falancanın kızı depresyon geçiriyormuş doktor ona bu durumun annesi ona hamileyken meydana gelen bir durumdan kaynaklandığını annesi hamileyken çok stres yaptığını ve buyüzden beyninde bir sıvının salgılanmasının farklı olduğunu oyüzden depresyon geçiridğini filan anlattı
dedim haahh içimden tam hamileye söylenecek laf...
Ben isteyerek mi stres oluyorum, çabuk telaşlanıyorum ve etkileniyorum olaylardan, öyle vurdum duymaz olamıyorum....

kızlar 2 li tara testi için gittiğimde doktor bana elevit verdi artık hergün kullanacakmışım, bebek doğana kadar hatta emzirirken bile, sizede verdi mi ?

benim kan değerlerim biraz düşük gynoferon verdi ama mide ağrımdan dolayı muhtemelen kullanamayacaksın dedi, hakkatende öyle oldu, mahvetti midemi. folik asiti de bıraktırdı.elevit vermedi bakalım diğer kontrolde verecek mi?

benim bebiş klasik değil ezginin günlüğünü dinliyor hiç olmazsa ünlü şairlerin şiirlerini öğreniyor şimdiden valla 25 cd den seçmece yaptım sonra zuhal olcay sonra da yeni türküye alıştıracağım o daha huzurlu geliyor bana da acaba bu bebişler karından mı yoksa benim kulaklıkla dinlediğimden mi duyuyorlar ben kulaklıktan dinliyorum da biri karından titresimden duyuyor dedi bende kulaklığın birini karnima koydum zaten işyerinde hep tek kulaklktan dinlediğimden millet bu görüntüyü görmüyor Allahtan

Zaten çok az yemişsin birde üstüne çıkarmışsın.. Allahın izniyle bişey olmaz tatlım içini ferah tut

keşke çıkarmasaydın ara ara olur öyle şeyler bu kadar da takma öyle şeyleri ben de kaç gündür süt ürünlerini istemiyorum ama birgün isteyeceğim hiç zorlamıyorum kendimi düştükçe tepki gösteriyor vucut

Ben doktora gittiğimde (8+4'te Yani artık fii tarihinde oluyor ) Bana bebek 10. haftaya kadar gördüğün bu yolk kesesinden beslenecek senden sadece kan alımı yapacak demişti. 10. Haftamızı bitirdiğimiz günden itibaren (pazar) Yani bebeğim hortumdan almaya başladığı anda benim canım bişeyler isteme başladı ama nasıl istemedir burnuma kokuları geliyor meyvelerin artık... Ki normalde meyve yiyemeyenlerdenim. Biraz önce canımın istediklerini altalta sıralayıp baktığımda hepsinin ortak norktası C vitamini olduğunu fark ettim. Bence ilaç olarak vitamin değilde bebekler zaten ihtiyacı olan besine bizi yönlendiriyor diyorum artık.. Siz ne dersiniz ?

benim folikasidimde bitmemişti ama dr buna başla onu bırak dedi. bizim buraları hep hapçı , bir ilaç firmasından bizim şirkete gelen bir müdürümüz var, hiçç ilaç iiçmiyor vitamin dahiiiiiii içmiyorum dedi. görseniz nasıl olduğunu sizde içmezsiniz dedi

canım prospektüsünde tok karna kahvaltıyla birlikte alınız diyor...ben kahvaltıda bişeyler yiyorum..sonra eleviti alıyorum ve üstüne bişeyler daha yiyorumm

yaa eczacı aç karınla yazmışşş aklım karıştı ben daha bugün aldım eczadan doktorumu arıyayım bari yaaa aklım karıştı :26:

sanırım bu gidişinde verir tatlım

Bizde karı- koca pek severiz ezginin günlüğü bizimkide büyük ihtimal onları dinleyerek büyüyecek

bana elevit değil decevit diye bişey verdi progestan ve folik kesildi artık bir de dediki dr çoğu anne 20. haftadan sonra hisseder bebeği endişenme dedi :)

bana kalsa çalışırım da şirket kapalı
ay kız ne guzel ıste kıymetını bıl bız arıyozda bulamıyoz keske bıze de tatıl olsa

kesınlıkle katılıyorum canım vucudumuzda ne eksık neye ıhtıyacımız varsa canımız onları ıstıyor bencede

Bizde karı- koca pek severiz ezginin günlüğü bizimkide büyük ihtimal onları dinleyerek büyüyecek

tüm şarkıları mevcut istersen yollarım mail atarsın çoook seviyorum tam yol şarkıları umut hüzün sevinç öfke hepsi mevcut en çok da huzur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…