merhaba kızlar uzun zamandır giremıyorum cunku cumartesiden beri mide bulantılarım fazlalastı nerdeyse hiç bir şey yiyemıyorum zorluyorum kendimi bir cumartesı olsunda doktora gitsem bebişimin kalp atısını duysam içim rahatlıycak herkese hayırlı aksamlar..
arkadaşlar merhaba ben de her ay anne olma umuduyla bekleyen birisiyim.ilk bebeğim mayıs 2011 de 8 haftalık kalbi durduğu için kürtajla alındı ondan beri de hamile kalamadım aralık ayında 1 negatif aşılamam oldu.sonra da gitmedim 2 aydır doktora bugün adet günümdü olmadım test aldım yapmaya cesaretim yok ama heyecandan hesaplattım sat 13 şubattı şuan 4 hafta 1 günlük hamilesiniz diyor :) çok komik. yarın sabah ilk idrarımla test yapıcam eğer pozitif i görürsem hemen doktora gidicem rahim anomalim var ve 1 düşüğüm olduğu için hemen kullanmam gereken ilaçlar var Allahım nasip eder inşallah bebeğim benimledir.dualarınıza ihtiyacım var yanınıza gelmeyi çok istiyorum.onca iğne ve ilaç tedavisinden sonra ben de kendi kendime hamile kaldım demeyi çok istiyorum heyecanımı bağışlayın beklenen ve kıymetli bir bebek olucak da :)
canım ya bende de başladı aynı durum. canım hiçbişey istemiyor tok gibiyim ama bi yandan da midem kazınıyor.
yediğini çıkarma yok Allah tan bende.
bende az bi mide bulantisi var,rahatsiz etmiyo ama
ic istahsizlik yok herseyi yemek istiyom endimi durduruyorum.
herkese merhaba... bende bugün aranıza katıldım bugün öğrendim kanda b-hcg 59.23 çıktı çok mutluyum:)
allah hayirli etsin hosgeldin sat kac?
kızlar merhaba.ben 4-5 gündür aşırı derecede bir iştahsızlık ve mide bulantısı yaşıyordum,hatta bir kere de kustum.ama bugün birden bire bulantım kesildi ve iştahsızlığım gitti.böyle bi durum yaşayan var mı.sizce normal mi bu...............
ya cok fazla kendinizi dinleyip kotuye yormayin.bu belirtiler kisiden kisiye,gunden gune degisir.insallah bebeklerimiz saglikla gelecek kucagimiza tadini cikarmaya bakin hele bide tekmeler geldimi degmeyin keyfimize
merhaba kızlar geçmişi okumadan yazayım dedim...bugün ultrason için dr a gittim 5+6 yız vajınal ultrasonla gebelik kesemizi gördük dr normal boyutta güzel dedi ama bebişi göremedik..sizce normal mi alltan ultrasonla bebişi görememesi...dr a sordum suan çok küçük görülmeyebilir dedi...26 martta yeniden gideceğim...
kızlaar bende gaz problemi vardıya napıcamı bilemedim bi maaden suyu içtim şuaan sıkıntım yok ama zararlımıdır hamilelikte madensuyu :26:
canım sadece maden suyu olursa içtiğin yani hem katkısız olsun hemde sadece maden suyu yazsın ozaman bi sıkıntı yokmuşkızlaar bende gaz problemi vardıya napıcamı bilemedim bi maaden suyu içtim şuaan sıkıntım yok ama zararlımıdır hamilelikte madensuyu :26:
slm kızlar bende .bende bugün itibariyle evde yaptığım testle öğrendim bebişimin olacağını.ikinci bebişim olacak allah nasip kısmet ederse.aslına bakarsanız çokda beklediğim bir gebelik durumu değildi ama hayırlısı demekki mevlam böyle uygun gördü..daha öncede temmuz annelerinde üyeydim.ikinciye nasip buraymış.henüz doktora gitmedim.gittiğim zaman tam haftamı ve muhtemel doğum tarihimide yazarım.
günaydın kızlar nasılsınız ben pazartesi fenalaştım iş yerinde mide bulantısı ve kasık ağrısı olarak dün bütün gün yattım bugün geri döndüm işe daha iyiyim çok şükür çok korktum
günaydın tatlım nasılsın ? aman dikkat et diyorum ben biz mart grubundaydık seninle hatırladın değilmi? benimde çok ağrılarım olmuştu hep yazıyorum ve hatta başlarında kanamam olmuştu damla damla ve sonra kahveringi lekelerim.. ama doktorum sorunyok.. byu arada herkese günaydınnnnn..[/QUOTE .!.:Hatırladım tatlım hayırlı olsun ne kadarlık oldunz şimdi nasılsın
Hatırladım tatlım hayırlı olsun ne kadarlık oldunz şimdi nasılsın
canim senin kiz cikiyo hayirlisi olsun
5+5 canım beimde hayırlı olsun güzelim5+3 tatlım bugün peki senin nekadarlık oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?