sağol canım baktığın için...hayırlısı inşallahh...allah herkesin gönül muradını versinn...sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin de rabbim kız erkek evladın farkı yok çok şükür...
5+5 canım beimde hayırlı olsun güzelim
kızlaar bende gaz problemi vardıya napıcamı bilemedim bi maaden suyu içtim şuaan sıkıntım yok ama zararlımıdır hamilelikte madensuyu :26:
günaydın kızlar nasılsınız ben pazartesi fenalaştım iş yerinde mide bulantısı ve kasık ağrısı olarak dün bütün gün yattım bugün geri döndüm işe daha iyiyim çok şükür çok korktum
slm kızlar bende .bende bugün itibariyle evde yaptığım testle öğrendim bebişimin olacağını.ikinci bebişim olacak allah nasip kısmet ederse.aslına bakarsanız çokda beklediğim bir gebelik durumu değildi ama hayırlısı demekki mevlam böyle uygun gördü..daha öncede temmuz annelerinde üyeydim.ikinciye nasip buraymış.henüz doktora gitmedim.gittiğim zaman tam haftamı ve muhtemel doğum tarihimide yazarım.
fıstık nereeden baktın bende merak ediyorum :)
gunaydingünaydınkasım hamişleri
canim dogum gununu bide bebisin oldugu iliski gununu hatirliyosan ver bakayim
10.08.1986 doğum tarihim
Diğeri de tahmininm 14.02.2012 merak ettiim :)
canim erkek cikiyo seninki ,allah hayirlisini versin tabiki .bu site aya gore grafik cikariyo bakalim ne kadar tutacak
benimde tekrar çift çizgi çıkıyor daha kızım 1 yaşında dün doğum günüydü
ve galiba tekrar hamileyim hayırlısı olsun daha kan testi falan yaptırmadım sadece
evdeki testlerle yaptım iyi günler
bişey sorucam son adet tarihim 8 şubat
şimdi gitsem kese görünürmü normal ultrasonda?
alttan bakmalarını istemiyorum
direk kan testinede yollamıyorlasr illaki bir önce kendileri bakıyor
anlayamazlarsa kan testine yolluyorlar o yüzden az dahamı bekleyim
son adet tarihi benim gibi olanların keseleri normal ultrasonda gözüken varmı
varsa beklemeyim gidiyim diyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaslar gunaydın... ben bugun gune kotu basladım bırazdun gece esımın ıstegıyle ılıskıye gırdık dus aldım yattım az once lavaboda lekelenme oldu pembe sekılde akıntıyla cok korkuyorum lutfen yardımcı olun ne yapmalıyım 6 haftalı hamıleyım INSALLAH BIR DAHA OLMAZ YINE OLURSA DOKTORA GIDICEM... SIZLERDE BOYLE BIR DURUM YASAYAN OLDUMU YADA CEVRENIZDE (
bişey sorucam son adet tarihim 8 şubat
şimdi gitsem kese görünürmü normal ultrasonda?
alttan bakmalarını istemiyorum
direk kan testinede yollamıyorlasr illaki bir önce kendileri bakıyor
anlayamazlarsa kan testine yolluyorlar o yüzden az dahamı bekleyim
son adet tarihi benim gibi olanların keseleri normal ultrasonda gözüken varmı
varsa beklemeyim gidiyim diyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.
merhaba eylemsevcan, bende 9 şubat sat. bugün doktora gidicem büyük ihtimal vajinal ultrason yapacaktır. öğleden sonra sana yazar cevap veririm.
fıstık nereeden baktın bende merak ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?