2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bi kasım anası olarak yeni kasım anamıza hoşgeldiniz diyorum

Ayyyy bir saattir forum açılmıyor deli oldum yaaaa. sizden uzak kalmak ne zor şeymiş cansınız hepiniz cannn

canım benim kocam hemen işyerinde baklava dağıttı haberini alır almaz nerdeyse... bekle biraz dedim ama dinlemedi beni

canım ben saçımı hiç boyatmadım.sarışınım zaten..hiç boya değmedi saçıma..ama bence boyatmaa...soluduğumuz kimsayallar bile Allah esirgesin zarar veriyor bebeklerimize, ki boya direkt tenine temas edecekk boyatmaa annesii bebeğin için sabrett
kızlar yolculuğa çıkmak istiyorummm doktorla sadece 2 defa görüştüm arasam tanımaz bilee ne yapsam bilemedimm

yinede doktorunu arayıp seni tanımasa bile hamilelik haftanı söyleyerek ne yapman gerektiğini sorabilirsin. elbet bi fikir verecektir

canımm doktoruna sor ama bu haftalarda riskin yoksa bişey demiyor doktorlar yolculuk için bildiğim kadarıyla...7.aydan sonraa kritik dönem...doktor seni birebir tanımasa bilee GIYMATLIMın dediği gibi hamilelik haftanı söyle...riskin falan olup olmadığını sorcaktır zaten...

canım bende düşünüyorum aslında 7. ayımda kardeşimin düğünü için ama riske alamıyorum. ben zaten hamile olduğumu öğrenmeden 3 gün önce boyamıştım halen onun vicdan azabı var.ama bi yandanda organik bir boya buldum tierra isminde( http://www.saciniboya.com/Karisim-Tonlar,LA_364-2.html)nekadar güvenebilirim bilmiyorum ama detaylı bir araştırmak lazım sanırım.zaten hamilelikte saç boyası en çok araştırılan konuymuş zararlı olduğuna dair kesin bir bilgeye ulaşılamasa bile çok önerilmiyormuş özellikle 6. aydan önce boyama bence.

bence yaptırma canım 7 ay boyasız gezebilirsin

bebeğin sağlığı herşeyden önemli

biraz daha sabretmeni öneririm sonra hep üzüleceksin çünki :44:
haklısın canım ama bıraz daha derken emzırırkende sakıncalı boyatmak süte gecıyro cunku o zaman problem deıl evde olucamda sımdı calısıyrum ve kendımı ıyı hıssetmıyorum boyleee
ben çıktım geçen hafta cuma ankaradan bursaya gittim, bir de gezdim anlatamam hiç oturmadım

ohh ne güzel ya bende ıstıyroumm gezmeeek:84: haftasonu musaıtım de esım vardıyalı calısıyor malesef gecen hafta aslında konyaya nıyetlendık hem yakın hem 23 nısan oglumuza fılanda değişiklik olur dıye bı zgenelde polıs evınde kalıyoruz gıttıgımz yerlerde ve kapatmıslar orayı 23 nısan dolayısıyla gdıemedık aslında esımın kuzenı var orda kalabılırıdk ama hıc sevmez baskasında kalmayı rahat edemeyız dıey kaldık oyle

ben çıktım geçen hafta cuma ankaradan bursaya gittim, bir de gezdim anlatamam hiç oturmadım

doktora danışarak mı gittin canımm ben devlet hastanesine gidiyorumda şimdi devlet hastanesini aradım telefon kabul etmiyomuş bende cep numarasını almamıştımm ne yapsam bilemedim yaaa

kızlar yoğurt midenizde gaz yapıyor mu ? severek yiyorum ama çok özür dilerim hıçkırık gibi oluyor rahatsız ediyor beni :44:

canım yoğurt çorbasını denedin mi? beni rahatsız etmiyor

nayırrrr !! yasak canımcımm.

kızlar yolculuğa çıkmak istiyorummm doktorla sadece 2 defa görüştüm arasam tanımaz bilee ne yapsam bilemedimm

canım araba yolculuğu mu? ben nerdeyse herhafta uçağa biniyorum. doktorum da araba yolculuğunu 2-3 saatte bir 10 dakika yürümek şartıyla yapabilirsin dedi...

ara tatillerde kaçamak yapmayı seviyoruz, bebek olunca zor gezeriz diye her fırsatı değerlendiriyoruz

ara tatillerde kaçamak yapmayı seviyoruz, bebek olunca zor gezeriz diye her fırsatı değerlendiriyoruz

canımm nereye gidiyosunuz? ben de pazartesiyi izin aldım 4 gün kocamlayım günü birlik beyşehir, çatalhöyük düşünüyoruz. kapadokyayı çok istiyorum, bu mevsimde güzel olur ama mağaralara giremem sürekli eğilmem gerekirmiş, yorucu oluyomuş...

epeydir kullanmadığım için alıntı yapmayı falan beceremedim hanımlar kusuruma bakmayın,
hoşgeldin diyenlere tek tek teşekkür ediyorum,
saç boyatmayı soran arkadaşa, saç bandını önerebilirim, şifon kumaştan kendine bant yapabilirsin, altında ferha bir elbise, bahar gibi olursun,
boya işi, organik dahi olsa sıkıntı diye düşünüyorum,
yolculuğa çıkacak diğer arkadaşım, bende gezmiştim ilkinde, arada salatalık falan yiyip arabada midemin hırsını almıştım, bir şey olacağını sanmıyorum,
diyorum ya tadını çıkarın hanımlar,
en güzel 9 ay,
çocuk doğduğunda herşey karmaşaya dönebilir

ayy kıyamammm. benim ev bomboştu haftasonu, söylesen verirdim anahtarı

hoşgeldin canım...
alıntı ile cevapla butonuna bas yada onun yanında 4 işaretli buton var,istediğin yazılarda ona bas konuya cevap ver de sonra da

hoşgeldin canım...
alıntı ile cevapla butonuna bas yada onun yanında 4 işaretli buton var,istediğin yazılarda ona bas konuya cevap ver de sonra da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…