kızlar yolculuğa çıkmak istiyorummm doktorla sadece 2 defa görüştüm arasam tanımaz bilee ne yapsam bilemedimm
iyiniyetle bir şeyler söylemek istediğiniz açık ama hayretler olsun ki hala "boğazını tutamayanlar" cümlesini kullanıyorsunuz,
herkesin bünyesi, kilo alımı, hayata bakışı, hamilelik sırasındaki öncelikleri..birbirinden farklı..
şimdi ben "boğazını tutabilenlere", "ayol mızmız çocuk gibi çatalı ittirerek yemek yiyenler" mi demeliyim yani
kaç zamandır 9 haftalık hamile olmama rağmen sadece okumakla yetindim,
sizin sayenizde bende merhaba demiş oldum kasım annelerine,
her işte bir hayır da varmış demek :)
iyi hamilelikler hanımlar,
ikinci hamişliğim olduğu için tecrübeyle söyleyebilirim ki,
abartmadan hamileliğinizin tadını çıkarabilirsiniz,
sağlığınızı bozacak yiyeceklerden sakındığınız zaman aslında çok da kilo almamış oluyorsunuz,
ama kırk yılda bir yenecek dönerinde insanı öldürmeyeceğini düşünüyorum
kızlar bebiş haberini aldığınızda iş yerinize felan bişi dağıttınız mı ? kocam dağıtmak istemişti bende 3 ay geçsin nolur nolmaz demiştim şimdide yarın sen sonuçları alınca dağıtalım diyor :26:
canım ben saçımı hiç boyatmadım.sarışınım zaten..hiç boya değmedi saçıma..ama bence boyatmaa...soluduğumuz kimsayallar bile Allah esirgesin zarar veriyor bebeklerimize, ki boya direkt tenine temas edecekkkızlaaaar merak edıyorum aranızda sac boyatan var mı baya beyazım var ve kendımı de ıyı hıssetmek ıcın boyasam mı dıyroum ama gönlümde el vermıyor doktorda dun önermedı loreal castıng ın amonyaksız boyası var bı nebze daha ıyı mıdır kı ne dersınız napsam :26:
kızlar yolculuğa çıkmak istiyorummm doktorla sadece 2 defa görüştüm arasam tanımaz bilee ne yapsam bilemedimm
yinede doktorunu arayıp seni tanımasa bile hamilelik haftanı söyleyerek ne yapman gerektiğini sorabilirsin. elbet bi fikir verecektir
kızlaaaar merak edıyorum aranızda sac boyatan var mı baya beyazım var ve kendımı de ıyı hıssetmek ıcın boyasam mı dıyroum ama gönlümde el vermıyor doktorda dun önermedı loreal castıng ın amonyaksız boyası var bı nebze daha ıyı mıdır kı ne dersınız napsam :26:
kızlar turşunun bi zararı varmıdır
yavrum turşu kokar mı
kızlaaaar merak edıyorum aranızda sac boyatan var mı baya beyazım var ve kendımı de ıyı hıssetmek ıcın boyasam mı dıyroum ama gönlümde el vermıyor doktorda dun önermedı loreal castıng ın amonyaksız boyası var bı nebze daha ıyı mıdır kı ne dersınız napsam :26:
haklısın canım ama bıraz daha derken emzırırkende sakıncalı boyatmak süte gecıyro cunku o zaman problem deıl evde olucamda sımdı calısıyrum ve kendımı ıyı hıssetmıyorum boyleeebiraz daha sabretmeni öneririm sonra hep üzüleceksin çünki :44:
ben çıktım geçen hafta cuma ankaradan bursaya gittim, bir de gezdim anlatamam hiç oturmadım
ben çıktım geçen hafta cuma ankaradan bursaya gittim, bir de gezdim anlatamam hiç oturmadım
kızlar yoğurt midenizde gaz yapıyor mu ? severek yiyorum ama çok özür dilerim hıçkırık gibi oluyor rahatsız ediyor beni :44:
haklısın canım ama bıraz daha derken emzırırkende sakıncalı boyatmak süte gecıyro cunku o zaman problem deıl evde olucamda sımdı calısıyrum ve kendımı ıyı hıssetmıyorum boyleee
ohh ne güzel ya bende ıstıyroumm gezmeeek:84: haftasonu musaıtım de esım vardıyalı calısıyor malesef gecen hafta aslında konyaya nıyetlendık hem yakın hem 23 nısan oglumuza fılanda değişiklik olur dıye bı zgenelde polıs evınde kalıyoruz gıttıgımz yerlerdeve kapatmıslar orayı 23 nısan dolayısıyla gdıemedık aslında esımın kuzenı var orda kalabılırıdk ama hıc sevmez baskasında kalmayı rahat edemeyız dıey kaldık oyle
kızlar turşunun bi zararı varmıdır
yavrum turşu kokar mı
ara tatillerde kaçamak yapmayı seviyoruz, bebek olunca zor gezeriz diye her fırsatı değerlendiriyoruz
haklısın canım ama bıraz daha derken emzırırkende sakıncalı boyatmak süte gecıyro cunku o zaman problem deıl evde olucamda sımdı calısıyrum ve kendımı ıyı hıssetmıyorum boyleee
ohh ne güzel ya bende ıstıyroumm gezmeeek:84: haftasonu musaıtım de esım vardıyalı calısıyor malesef gecen hafta aslında konyaya nıyetlendık hem yakın hem 23 nısan oglumuza fılanda değişiklik olur dıye bı zgenelde polıs evınde kalıyoruz gıttıgımz yerlerdeve kapatmıslar orayı 23 nısan dolayısıyla gdıemedık aslında esımın kuzenı var orda kalabılırıdk ama hıc sevmez baskasında kalmayı rahat edemeyız dıey kaldık oyle
kızzz ömürsün yaaaa o zaman sarımsakta mı yemesekkk
epeydir kullanmadığım için alıntı yapmayı falan beceremedim hanımlar kusuruma bakmayın,
hoşgeldin diyenlere tek tek teşekkür ediyorum,
saç boyatmayı soran arkadaşa, saç bandını önerebilirim, şifon kumaştan kendine bant yapabilirsin, altında ferha bir elbise, bahar gibi olursun,
boya işi, organik dahi olsa sıkıntı diye düşünüyorum,
yolculuğa çıkacak diğer arkadaşım, bende gezmiştim ilkinde, arada salatalık falan yiyip arabada midemin hırsını almıştım, bir şey olacağını sanmıyorum,
diyorum ya tadını çıkarın hanımlar,
en güzel 9 ay,
çocuk doğduğunda herşey karmaşaya dönebilir
epeydir kullanmadığım için alıntı yapmayı falan beceremedim hanımlar kusuruma bakmayın,
hoşgeldin diyenlere tek tek teşekkür ediyorum,
saç boyatmayı soran arkadaşa, saç bandını önerebilirim, şifon kumaştan kendine bant yapabilirsin, altında ferha bir elbise, bahar gibi olursun,
boya işi, organik dahi olsa sıkıntı diye düşünüyorum,
yolculuğa çıkacak diğer arkadaşım, bende gezmiştim ilkinde, arada salatalık falan yiyip arabada midemin hırsını almıştım, bir şey olacağını sanmıyorum,
diyorum ya tadını çıkarın hanımlar,
en güzel 9 ay,
çocuk doğduğunda herşey karmaşaya dönebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?