2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

hoşgeldin canım...
alıntı ile cevapla butonuna bas yada onun yanında 4 işaretli buton var,istediğin yazılarda ona bas konuya cevap ver de sonra da

kızlar ben merak ediyorum bu üstteki anket tahminlermi yoksa gerçekten cinsiyetler belli oldumu.olduysa benim neden olmadı.çokk merak ediyorum

ohhhhhhhhh

kızlar turşunun bi zararı varmıdır
yavrum turşu kokar mı

yavrun niye turşu koksun ayy koptum kızzzzzzzz

ayy dondurma geldi eşantiyon patron buralarda sayesinde bizede düştü :)))

otobüs yolculuğu yapıcam canımmm yaaa çok tereddütte kaldımm

ara tatillerde kaçamak yapmayı seviyoruz, bebek olunca zor gezeriz diye her fırsatı değerlendiriyoruz

benim eşim bana tatil sürprizi yapmış mayısın ilk haftası bitiminde 12 saatlik uçak yolculuğumuz varrrrr sizce dayanabilir miyim doynkkkkk :)) yani 12. haftamda tatilde olucaz. tam döneceğiz ikili teste gideceğimmmmm .... yolda gidiş dönüş dayanabilir miyim o kadar saat. benim kocişte bebekten sonra bi yere gidemeyeceğimizi farkında :) gerçi ben bırakırım ederim nolcak 1 hafta diye artistlik yapıorum amaaaaa :)

tatlım valla 23 nisan tatilinde bursaya gittik bu tatilde köye gitmeyi planlıyorum (tabi 1 mayısı tatil ederlerse) bende senin gibi pazartesiye izin alayım diyorum. kapadokyaya gidersen yeraltı şehirlerine girmen zor olur. bizim bir sonraki plan sapanca tarafı, istanbul, tekirdağ, edirne şeklinde. ama bursaya bayıldım düşün derim. geçen yıl istanbul, eskişehir ve yurt dışı dubrovnik, bosna, karadağ yaptık.oralarda süperdi :)

kızlar ben merak ediyorum bu üstteki anket tahminlermi yoksa gerçekten cinsiyetler belli oldumu.olduysa benim neden olmadı.çokk merak ediyorum

doktor bana erkek dediği için işaretledim canım ben, 3 ay sonunda belli oldu iyi ultrasonu olan bir doktora görünürsen 3. ay bitince öğrenebilirsinn

15 saatmiş az söylemişim!!!!!

12 saat dayanır mısın bilemiyorum canım:)

canım onlardan biride bana ait erkek doğdu içime erkek tıkladım

gerçekten bu anket bu topiğe mi ait hemen belli oldu mu cinsiyetler ya

hımm benimde kız doğuyo kız tıklıyim ozman:) bide kaç doğumlusun asıl çin takvimi var etrafımdaki herkesi yapıyoruz doğru çıkıyo banada kız çıkıyo bakalım doğrumu çıkacak kaç doğumlusun sanada bakalım.

nasıl bişiyse bi de bana yapıversen şu takvimi ya

doktor bana erkek dediği için işaretledim canım ben, 3 ay sonunda belli oldu iyi ultrasonu olan bir doktora görünürsen 3. ay bitince öğrenebilirsinn

maşallah ne güzel erkenden belli olmuş allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.acaba erkek oluncamı öyle belli oluyoki çünkü çok ilginçtir.benim ablamda hamile ama 5 aylık şuan aynı doktora gidiyoruz ama inanın elindeki ultrason çıktısında 8+4 yazıyo ve pipisi bile belli düşünün yani 8 haftasında cinsiyetini öğrendi.bende hoplaya zıplaya 11. haftada çoktan belli olmuştur öğrenirim diye gittim amaa banada daha belli olmaz 2 hafta sonra dedi nasıl iştir anlamadımki.

cnımm ben 5 eylul 1988 doğumluyum son adet 23 şubat ama doktor geç yumurtldığımı söylemşti mart ayı mı oluyor kız çıkıyordu sanki

cnımm ben 5 eylul 1988 doğumluyum son adet 23 şubat ama doktor geç yumurtldığımı söylemşti mart ayı mı oluyor kız çıkıyordu sanki

canım bu durumda 24 yaşındasın ve eğer şubatta hamile kalmışsan kız martta kalmışsan erkek:)) çok iyi aydınlattım dimi:44: ama bence son adet tarihin baz alınıyodur kız bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…