Canım geçmiş olsun,, zaten başlarda olmazsa 11-12. haftalarda illa bi yokluyor anladığım kadarıyla. ilk trimestr bitimi olduğundan, şu anki mevsim geçişinden vs. bir sürü etken olabilir bence.
Benimse en başından beri bulantı ve kusmam olduğu için iyice alıştım bu duruma, gerçi artık azalıyor, iki gündür filan kusmam yok ama bulantılarım ve tiksinmem devam ediyor. Şimdi bir de vitamin ve demir hapı verdi doktorum daha da tetikler diye kullanamıyorum[/QUOT
canım sen bana gore daha sanslısın en azından senınkıler azalmıs bence benımkı boyle devam edecek.ne yapalım katlanacagız artık bebişlerimiz için..ben artık vitamın felan kullanmıyorum mevsımemıne göre beslenıyorum vitamınler daha cok mıdemı bulandırıyor bence düzenli ve dengelı beslenmemız vitamınlerden cok daha ıyı gelecek bebişlerimize.....
epeydir kullanmadığım için alıntı yapmayı falan beceremedim hanımlar kusuruma bakmayın,
hoşgeldin diyenlere tek tek teşekkür ediyorum,
saç boyatmayı soran arkadaşa, saç bandını önerebilirim, şifon kumaştan kendine bant yapabilirsin, altında ferha bir elbise, bahar gibi olursun,
boya işi, organik dahi olsa sıkıntı diye düşünüyorum,
yolculuğa çıkacak diğer arkadaşım, bende gezmiştim ilkinde, arada salatalık falan yiyip arabada midemin hırsını almıştım, bir şey olacağını sanmıyorum,
diyorum ya tadını çıkarın hanımlar,
en güzel 9 ay,
çocuk doğduğunda herşey karmaşaya dönebilir
magnum da lokumda güzel fikirler magnum baya serinletebilir ama sabah giderken alsak sabah sabah yenilmez öğlen arasında da git al bilmiyorum ki nasıl olur :) .... ama önemli olan ilan etmek öyle değil mi illa ki klasikleşmiş gelenekselleşmiş çukulata vs. tarzı şeyler olmayabilir
düşünelim bakalım başka neler olabilirrr
Ayyyy bir saattir forum açılmıyor deli oldum yaaaa. sizden uzak kalmak ne zor şeymişcansınız hepiniz cannn
canım benim kocam hemen işyerinde baklava dağıttı haberini alır almaz nerdeyse...bekle biraz dedim ama dinlemedi beni
kızlar turşunun bi zararı varmıdır
yavrum turşu kokar mı
canım yoğurt çorbasını denedin mi? beni rahatsız etmiyor
nayırrrr !! yasak canımcımm.
canım araba yolculuğu mu? ben nerdeyse herhafta uçağa biniyorum. doktorum da araba yolculuğunu 2-3 saatte bir 10 dakika yürümek şartıyla yapabilirsin dedi...
ara tatillerde kaçamak yapmayı seviyoruz, bebek olunca zor gezeriz diye her fırsatı değerlendiriyoruz
canımm nereye gidiyosunuz? ben de pazartesiyi izin aldım 4 gün kocamlayımgünü birlik beyşehir, çatalhöyük düşünüyoruz. kapadokyayı çok istiyorum, bu mevsimde güzel olur ama mağaralara giremem sürekli eğilmem gerekirmiş, yorucu oluyomuş...
kızlar ben merak ediyorum bu üstteki anket tahminlermi yoksa gerçekten cinsiyetler belli oldumu.olduysa benim neden olmadı.çokk merak ediyorum
kızlar ben merak ediyorum bu üstteki anket tahminlermi yoksa gerçekten cinsiyetler belli oldumu.olduysa benim neden olmadı.çokk merak ediyorum
benim eşim bana tatil sürprizi yapmış mayısın ilk haftası bitiminde 12 saatlik uçak yolculuğumuz varrrrr sizce dayanabilir miyim doynkkkkk :)) yani 12. haftamda tatilde olucaz. tam döneceğiz ikili teste gideceğimmmmm .... yolda gidiş dönüş dayanabilir miyim o kadar saat. benim kocişte bebekten sonra bi yere gidemeyeceğimizi farkında :) gerçi ben bırakırım ederim nolcak 1 hafta diye artistlik yapıorum amaaaaa :)
benim eşim bana tatil sürprizi yapmış mayısın ilk haftası bitiminde 12 saatlik uçak yolculuğumuz varrrrr sizce dayanabilir miyim doynkkkkk :)) yani 12. haftamda tatilde olucaz. tam döneceğiz ikili teste gideceğimmmmm .... yolda gidiş dönüş dayanabilir miyim o kadar saat. benim kocişte bebekten sonra bi yere gidemeyeceğimizi farkında :) gerçi ben bırakırım ederim nolcak 1 hafta diye artistlik yapıorum amaaaaa :)
canım onlardan biride bana ait erkek doğdu içime erkek tıkladım
gerçekten bu anket bu topiğe mi ait hemen belli oldu mu cinsiyetler ya
15 saatmiş az söylemişim!!!!!
hımm benimde kız doğuyo kız tıklıyim ozman:) bide kaç doğumlusun asıl çin takvimi var etrafımdaki herkesi yapıyoruz doğru çıkıyo banada kız çıkıyo bakalım doğrumu çıkacak kaç doğumlusun sanada bakalım.
doktor bana erkek dediği için işaretledim canım ben, 3 ay sonunda belli oldu iyi ultrasonu olan bir doktora görünürsen 3. ay bitince öğrenebilirsinn
ay onu da düşündüm hatta yazmıstım buraya ama kızlar baya kızıl oluyo dedıler ondan da vazgectımkızlar madem boyatamıcaz bizde dosta düşmana karşı hamile kaldık diye kına yakalım
ayy kıyamammm. benim ev bomboştu haftasonu, söylesen verirdim anahtarı
hımm benimde kız doğuyo kız tıklıyim ozman:) bide kaç doğumlusun asıl çin takvimi var etrafımdaki herkesi yapıyoruz doğru çıkıyo banada kız çıkıyo bakalım doğrumu çıkacak kaç doğumlusun sanada bakalım.
cnımm ben 5 eylul 1988 doğumluyum son adet 23 şubat ama doktor geç yumurtldığımı söylemşti mart ayı mı oluyor kız çıkıyordu sanki
yapalım canım hatta bak bn tabloyu ekliyim sende yapabilirsin ama yaşını doğum yılından içinde bulunduğumuz yılı çıkarırsan doğru sonuç veriyo.Eki Görüntüle 400622nasıl bişiyse bi de bana yapıversen şu takvimi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?