2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım iyi düşün iyi olsun benimde daha 10 gün var ama sabredip dua edicez başka çaremiz yok

biliyorum sabretmekten başka çaremiz yok canım, ama bu ilaçlar ve iğneler sinirlerimi çok yıprattı artık benim, 1 aydır iğne oluyorum

Ya kızlar sol kasığımda ara ara hafif ağrılar oluyor,haftaya gidince sorucam da dr a.
Sizde de kasık ağrısı oluyor mu hiç?

benim sat ım 25 ocak ama hala kalp atışı yok önce duyamadım dedi sonra duydum dedi doktor.ama bize dinletmedi bebeğe zararlı dedi.geçen sefer 6+5 demişti 5 martta.bugün gittim 6+3 dedi büyümesi gerekmiyormu sinir oldum. :43:

merhaba güzel anneler
ben de allahım nasip ederse kasım annesi olacağım bugün ilk kontrolümüz var daha önce iki bebeğimi kaybettim biri 8 haftalıkken kalp atışı duyulmadı diğeri 6 haftalıkken düşük oldu mart 2012 anneleri ve temmuz 2012 anneleri ile yola başladım devam edemedim inşallah sizlerle yolun sonuna kadar devam ederim sat 4 şubat bursada yaşıyorum şuan da 5+4 görünüyor allahım hakımmızda hayırlısını versin dularınızı bekliyorum..

teşekkür ederim bu arada canım :) teşekkür etmeyi unutmuşum :)

onemli degil canim hayirlisi olsun dedigin gibi saglikli olsunlarda tek.

biliyorum sabretmekten başka çaremiz yok canım, ama bu ilaçlar ve iğneler sinirlerimi çok yıprattı artık benim, 1 aydır iğne oluyorum

cido senin isinde harbi zor allah yardimcin olsun emeklerini eline vermesin insallah.

benim sat ım 25 ocak ama hala kalp atışı yok önce duyamadım dedi sonra duydum dedi doktor.ama bize dinletmedi bebeğe zararlı dedi.geçen sefer 6+5 demişti 5 martta.bugün gittim 6+3 dedi büyümesi gerekmiyormu sinir oldum. :43:

pinaris baska bi doktora daha gitsene doktorun dedikleri biraz sacma geldi bana kalp atisi dinletmek niye zararli olsunki biz gecenkinde her gidiste
dinliyoduk.haftasina gelince cok buyuk fark olmadiktan sonra korkma bazen ileri gider bazen geri onemli degil.isten cikacak olan sendin dimi ne oldu o mesele?

QUOTE=minikler;23591297]merhaba güzel anneler
ben de allahım nasip ederse kasım annesi olacağım bugün ilk kontrolümüz var daha önce iki bebeğimi kaybettim biri 8 haftalıkken kalp atışı duyulmadı diğeri 6 haftalıkken düşük oldu mart 2012 anneleri ve temmuz 2012 anneleri ile yola başladım devam edemedim inşallah sizlerle yolun sonuna kadar devam ederim sat 4 şubat bursada yaşıyorum şuan da 5+4 görünüyor allahım hakımmızda hayırlısını versin dularınızı bekliyorum..[/QUOTE]

rabbim yardim etsin bu foruma girince anliyosunki herkesin baska bi derdi var.benimde aralikta dogurdugum bebegim 2 gun sonra oldu.daha emzirmeye doyamamistim.o gunlerde 14 arkadasimin bebegi sapasaglam oldu cok sukur.hickimsenin bebegine bise olmuyo acaba benimkine neden oyle oldu diye dusundum ama bu
siteye girince anladimki binbir turlu dert var benden daha kotu durumda olanlar var ve allah bizleri imtehan ediyor sukretmeliyiz.1 ay once bebegini kaybeden annaler sayfasindaydim simdi ise burda.cok sukur rabbim beni hic bekletmedi.allahim hepimizin bebeklerini bizlere bagislasin insallah...:49::49::nazar::nazar:

hadi ya, kız istiyorduk aslında çin takviminde de kız çıkıyor diye seviniyordum hayırlısı bakalım :) sağlıklı olsun da ne olursa olsun :)

benimde oğlum var bu sefer kız olsun istiyorum OĞLUMA SORUYORUM ''NE OLSUN OĞLUM ADINI NE KOYALIM?'' DİYE bana ''at'' olsun anne diyor cinsiyetini söylemiyo çok güldürüyo beni:)

kizlar selamlar anca firsat buldum yazmaya:) bugun ilk doktoruma gittim karnimdan bakinca keseyi gorduk vajinal ulturasondada tirtilimi gorduk Rabbim benden ayirmasin. haftaya gel kalp atisini duyalim dedi. bissuru de bilgi verdi bana bebek sag yumurtaligimda gelismis rahim uzunlugum cok iyiymis ve kapaliymis bunlar dusuk tehlikesi icin bakilan seylermis galiba. ulturasan goruntusunde +crl 0.322 cm dio bu normal mi doktor cok iyi dedi ama ben emin olamadm. Rabbim bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insaallah:):nazar::49::49::emir_bebek:

benimde oğlum var bu sefer kız olsun istiyorum OĞLUMA SORUYORUM ''NE OLSUN OĞLUM ADINI NE KOYALIM?'' DİYE bana ''at'' olsun anne diyor cinsiyetini söylemiyo çok güldürüyo beni:)

Hahahaa bayıldım"at"olsun he..:1: ayy yerim onu ben...Ne tatlı konuşuyorlar yaa.
Benim yeğenim de çok çatlaktır.3,5 yaşında.
Diyorum ki sana kardeş getircem ister misin,diyor ki:"hayır ben onu alır pöpek balıklarına pırlatırım":1:Ayy küçük erkeğim benim..Hayal gücüne bak:1:

canım hayırlısı olsun ..
inşallah hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına sen tecrubeli annelermizdensin desene..

evet ben tecrübeli annelerden sayılırım :)ama başka konularda okadarda tecrübeli değilmişim bak doluya yakalandık:)
ayrıca bugun kan testi yaptırdım üçbuçuk haftalık hamileymişim 186 çıktı değer.hala ŞOKLARDAYIM.....ayılamadım kendime gelemedim ...

kızlar merhaba,

benim bugün çok canım sıkılıyor.... işyerindeyim, işler de pek yoğun değil, aklım fikrim bir sonraki kontrolde...
bir de kasıklarım ağrıyor ara ara... şu kalp tışlarını duymadan bana rahat yok :( ama daha 10 günden fazla var :(
bu sabah acaip bi karamsarlıkla uyandım... bu bebeği çok istedim ama korkuyorumda nedense :(( iyi bakamamaktan, iyi bir anne olamamaktan belkide korkuyorum sanki :(

canım neden öyle düşünüyorsun,neden iyi anne olamayasın ki.bak ben okulöncesi öğretmeniyim.ne anneler var bi görsen şaşarsın.istemişsin allah vermiş sana bebiş,tadını çıkar,dua et.iyi annelerden ne eksiğin var.bak ben şuan 5 haftalık hamileyim.bebek hiç düşünmezken hamile kaldım.buna rağmen şimdi çok çok mutluyum.çokta iyi anne oluruz hiç endişelenme.hamilesin o yüzden duyguların zaman zaman değişir,sen takma ama bunları,gebeliğin tadını çıkar.Allahım sağlıkla göndersin bebişlerimizi...:emir_bebek::nazar:

günaydın arkadaşlar rüyamda kızım oluyordu ilk defa bebeğimi gördüm tombul bişi idi çok şaşırtıcı idi :) :nazar::nazar:

cido lütfen öyle düşünme mutlaka sende mükemmel 1 anne olacaksın..
böyle karamsar soruları kendine sorarsan karamsar olman çok normal olumlu düşünki olumlu olsun herşeyy..
beysalcım sanada günaydın hayır olsun canım..
benimde arkadaşım beni görmüş oğlumm oluyomuş benimdee..

günaydın arkadaşlar rüyamda kızım oluyordu ilk defa bebeğimi gördüm tombul bişi idi çok şaşırtıcı idi :) :nazar::nazar:

bende ilk hamile olduğumu öğrendiğim hafta rüyamda babamı gördüm.kulağıma 3 kez oğlan geliyo diye fısıldadı:1: hamile olduğumu duyan herkes bana senin oğlun olacak diyor.daha kız diyen çıkmadı.ben kız hastasıydım aslında ama şimdi bebeğimi hissedince ne olursa olsun sağlıklı olsun diyorum:emir_bebek:

Back
X