Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben folbiol 1 tane oda yatarken. sabah içince karnım dahada şişioo.rahatsız edio. ,
kızlar hiç kilo almadım.ama bi göbek var, 5 aylık gibiyim.şişlik ve gaz var , sizdede varmı. önerisi olan varmı
benim randevu saat 14:30 da sana yazmam saat 17'yi bulur. ama şunu söyleyeyyim büyük ihtimal attan muayene olur. çünkü benim ilk değil daha öncede hep bu dönemler gittim alttan muayene oluyosun. 7 haftadan sonra karından bakıyorlar. bende kan pıhtılaşması var o yüzden ilk haftalarda muayene olmam gerekiyor.
Aynen benimde öyle biraz fazla yiyince sanki hazmedimiyorum gibi hissediyorum fazla yieyemiyorum..kılzar folik asit günde kaç tane kullanıyorsunuz bana dr günde üc tane dedibir sabah iki tane aksam içiyorum
merak ettiğiniz birşey varsa cevaplarım çok mide bulantısı ve kusma yaşayan biri olarak içim cızlıo yeni hamilelerin yazılarını okuyunca
ben bugün randevumu iptal ettim 7. haftayı bulsun ondan sonra giderim
hiç sevmiyorum ya fenalık geçiriyorum boşver 7. haftam dolsun o zaman giderim
ama senin haberlerini bekliyorum
sen yaz ben yarın sabah gelince bakarım artık
inşallah herşey yolundadır
sen ilk defamı gidiyorsun bu bebiş için sadece evdeki testlerdenmi anladın yani benim gibi?
merak ettiğiniz birşey varsa cevaplarım çok mide bulantısı ve kusma yaşayan biri olarak içim cızlıo yeni hamilelerin yazılarını okuyunca
alahim insallah saglikli hayirli bi bebek verir sana fazla bekletmez.yarin guzel haberler yaz bize insallah.herkesin bi derdi var ercelf sakin uzulme hepsi bi imtehan sabretmeliyiz.bak ben dogurduktan sonra kaybettim bebegimi.kokusunu aldiktan sonra yitirdim ama ne yapalim allahtan gelmis hamd etmeliyiz mutlaka gonlumuzu alacaktir.
canım ya bende de başladı aynı durum. canım hiçbişey istemiyor tok gibiyim ama bi yandan da midem kazınıyor.
yediğini çıkarma yok Allah tan bende.
bende az bi mide bulantisi var,rahatsiz etmiyo ama
ic istahsizlik yok herseyi yemek istiyom endimi durduruyorum.
allah hayirli etsin hosgeldin sat kac?
sat 13 şubat doğum 19 kasıma denk geliyor galiba akrep kıskaçlı bi bebeğim olcak:)
mide bulantıları kaçıncı haftada başladı kızlar....
ben folbiol 1 tane oda yatarken. sabah içince karnım dahada şişioo.rahatsız edio. ,
kızlar hiç kilo almadım.ama bi göbek var, 5 aylık gibiyim.şişlik ve gaz var , sizdede varmı. önerisi olan varmı
canim dogum gununu bide bebisin oldugu iliski gununu hatirliyosan ver bakayim![]()
gunaydin![]()
kızlar benimde dün akşam mide bulantılarım başladı. hiç yok ne rahatım diye seviyodum sık sık olmasada arada bi yokluyo çok fenabide midem çalışmıyo ekşime yapıyo rennie çiğneme tabletinden bi zarar gelirmi acaba bilgisi olan varmı onu çiğneyeyim dayanamıcam
![]()
gavisconu biliyorum canım eşime ondan aldırayım ozman. ekşimeyi geçirsin midem çalışsın yeter çok kötü durumdayım bide işte kocagün masa başında oturuyorum hiç hareket yok onunda etkisi var ye,iç,otur böyle daha kötü oluyor.
slm kızlar. benimde 21 marttta kalp atışı randevum var. kaldı 1 hafta...