canım çok normal duygusal olman, hamilelikten hepsiBen de annemlerden uzaktayım ve öyle özledim ki onları Burada yakınım olarak bir teyzem vardı o da balıkesire taşınıyor. Öğrendiğimde yapayalnız kaldım burda diye çok ağlamıştım ama yapacak bir şey yok, Allahım daha büyük ayrılık göstermesin.
Bebişe ben daha hiçbir şey almamıştım ama teyzem dayanamamış bebeğimin ilk cicilerini almış, bir atlet-don takımı ( bebişin donu olsun donansın derlermiş; şanslı olsun gibi yani ) bir de beyaz zıbın ve çorap. Görünce içim bir acayip oldu, minicikleerrrKendimi şimdilik tutuyorum daha sonra alıcam cicilerini tospaamın,cinsiyeti kesinleşsin,, gerçi büyük olasılıkla kız olabilir dedi doktorumuz ama iki hafta sonra kesinleşir dedi, beklemedeyimmm
Evet tatlım ben ve daha bir çok arkadaşımıza doktorlarımız tahminde bulundu. Kemik gelişiminden, ense kalınlığından anlıyorlar sanırım tabi çıkıntıya da bakıyorlarBir de ikili testte B-hcg sonucun 50 nin altıysa erkek üstüyse kız da diyorlar ama kesin değil tabi
Merhaba herkese, 12+3 günlük bebeişim ve bugün 2'li test için gittik doktorumuza ve kontrol sırasında büyük ihtimalle erkek olduğunu söyledi. Öğrenen var mı veya doktoru böyle tahminde bulunan, henüz erken olduğunu düşünüyorum ama bende gördüm. Çok garip bir his...
Tebrikler 1. trimester döneminiz sona erdi.
tatil olduğunuzu çok belli ediyorsunuz arkadaşlar
işte bende onu diyorum ya tatilde burası çook sessiz oluyor diğer annelerde sohbet yağmuru bizim başlıkta tatil sessizliğiNe konuşalım tatlım.. Kaç kişi kaldık bugün baksana halimize
ne zaman doktora gideceksin canım
işte bende onu diyorum ya tatilde burası çook sessiz oluyor diğer annelerde sohbet yağmuru bizim başlıkta tatil sessizliği
ben de 17 nisanda gitmiştim canım şimdide mayıs 14 bekliyorum ama özledim ben sıpamı7 mayıs p.tesi gidicem canım 16 nisan'dan beri gitmiyorum :26::26::26:
arada kaçamk yapıp gitsemiydim acaba diyorum bazen sonrada daha az ultrasona gir, zamanında git diyorum kendi kendime
ben de 17 nisanda gitmiştim canım şimdide mayıs 14 bekliyorum ama özledim ben sıpamı
bende diyorum gideyim göreyim diye sonra da dur diyorum
aynen canım yazıyorlar tatil işlemiyor onlarayaa sorma mayıs annelerini okudum da şimdi.. Doğuma giden doğumdan gelen aman allahım.. Yazıyorlar habire
aynen canım yazıyorlar tatil işlemiyor onlara
bizde doğum yapan da doğum izni bittikten sonra haber verir diye geçiyorum içimden
evet canım beklemedeyim ben de senin gibiaynı durumdayız yani
Hayır birde vicdan yapıyorum insan bi gider bakar, sorumsuzmuşum gibi geliyor sonra saçmalama diyorum kendi kendime
aynen canım yazıyorlar tatil işlemiyor onlara
bizde doğum yapan da doğum izni bittikten sonra haber verir diye geçiyorum içimden
bilemiyorum artıkyok yahu onun sevinci ayrı.. Arada girip paylaşılır.. Bebeklerin resimleri çekilir (ayyy inşallah o tarihe gelelim de poz poz çeker atarım valla )
yaptırmadım canım gidecektim ama annem yaptırma dedi bende anne sözü dinledimya pardon sen 2'li test yaptırmışmıydın ? 14 mayıs geç bir tarih çünki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?