2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım sağol duygusallık diz boyu valla özlem bu durumda daha çok artıyo sen nerdesin ben kütahyadayım ilçesinde ailemle 10 saat var aramızda rabbim yokluklarını göstermesin sağlıkları yerinde olsunda varsın uzakta olsunlar napalım aslında biraz abimden çıktı bu hallerim o 1 saatlik uzaklıkta ve kurban bayramından beri gitmiyor tatsızlık filanda yok ama işte gitmiyor ona kızdığımdan heralde neyse bakalım hayırlısı
ben hiç birşey almadım bebeğime korkuyorum daha gözüm düşüyo ama haftaya dr.a gitcem ense kalınlığı filan bakılcak ama benim dr.um usg de problem görmezse 2li tarama istemiyormuş aynı yerde çalıştığımız için bende ısrar edemem bilmiyorum ne olacak alışverişte ondan sonra artık kendime bişeyler aldım çünkü 4 kilo aldım ben olmadı kıyafetlerim koca bir göbüşüm oldu :))))

2'li testimi bugün yaptırdım ense kalınlığı 1.1 mm çıktı ancak kan testi sonuçlarını cuma alacağım, bakalım hormon testi de 50'nin altında mı çıkacak? Hep kız düşünüyordum ama erkek hissediyordum, sanırım hislerimize güvenmek lazım birde Çin takvimini es geçmemek gerekiyor, herhangi bir aksilik olmazsa ve erkek olursa Çin takvimi candır :) Tabii hepsinden önce sağlık ve sıhatle alalım kucağımıza miniklerimizi....

Bende 12+3 ken yaptırdım testimi b-hcg değerim 23,8 çıktı,dr %80 erkek dedi ama 3 hafta sonra kesin bi cevap veririz dedi..b-hcg değerin kaç çıktı canım 50'nin altı erkek,üstü kız diye bi istatistiğimiz var bakalım tutacak mı?

işte bende onu diyorum ya tatilde burası çook sessiz oluyor diğer annelerde sohbet yağmuru bizim başlıkta tatil sessizliği

yaa sorma mayıs annelerini okudum da şimdi.. Doğuma giden doğumdan gelen aman allahım.. Yazıyorlar habire

7 mayıs p.tesi gidicem canım 16 nisan'dan beri gitmiyorum :26::26::26:
arada kaçamk yapıp gitsemiydim acaba diyorum bazen sonrada daha az ultrasona gir, zamanında git diyorum kendi kendime
ben de 17 nisanda gitmiştim canım şimdide mayıs 14 bekliyorum ama özledim ben sıpamı
bende diyorum gideyim göreyim diye sonra da dur diyorum

ben de 17 nisanda gitmiştim canım şimdide mayıs 14 bekliyorum ama özledim ben sıpamı
bende diyorum gideyim göreyim diye sonra da dur diyorum

aynı durumdayız yani
Hayır birde vicdan yapıyorum insan bi gider bakar, sorumsuzmuşum gibi geliyor sonra saçmalama diyorum kendi kendime

yaa sorma mayıs annelerini okudum da şimdi.. Doğuma giden doğumdan gelen aman allahım.. Yazıyorlar habire
aynen canım yazıyorlar tatil işlemiyor onlara
bizde doğum yapan da doğum izni bittikten sonra haber verir diye geçiyorum içimden

aynen canım yazıyorlar tatil işlemiyor onlara
bizde doğum yapan da doğum izni bittikten sonra haber verir diye geçiyorum içimden

yok yahu onun sevinci ayrı.. Arada girip paylaşılır.. Bebeklerin resimleri çekilir (ayyy inşallah o tarihe gelelim de poz poz çeker atarım valla )

aynı durumdayız yani
Hayır birde vicdan yapıyorum insan bi gider bakar, sorumsuzmuşum gibi geliyor sonra saçmalama diyorum kendi kendime
evet canım beklemedeyim ben de senin gibi
öyle düşünme canım sen bebeğinin iyiliği için gitmiyorsun ultrasonun ses dalgasından uzak olsun istiyorsun
sağlığı yerinde olsun senin sıkıntın olmasın da varsın 1 ay da bir görelim değil mi

yok yahu onun sevinci ayrı.. Arada girip paylaşılır.. Bebeklerin resimleri çekilir (ayyy inşallah o tarihe gelelim de poz poz çeker atarım valla )
bilemiyorum artık ben hastaneden gelir gelmez paylaşacam sizlerle inşşbenim bebeklerim uslu olurlardı ama bakalım bu nasıl olacak

ya pardon sen 2'li test yaptırmışmıydın ? 14 mayıs geç bir tarih çünki
yaptırmadım canım gidecektim ama annem yaptırma dedi bende anne sözü dinledim
bir sıkıntı olsa kıyabilecekmisin sanki dedi haklıda
belki sorun olmuyacak ama test sonucunu kafaya takacaksın doğum yapana kadar dedi
zaten doktorum devlet hastanesi olarak yapmıyoruz 2 li testi ama bu hafta ve gelecek hafta yaptırabilirsin dedi verdiği sürede doldu
mayıs 14 de normal kontrole gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…