merhaba canım evet canım hamilelği hafta olaraktan sende ilerde olanların göbeğidir o çıkanlar senle aynı zamanda olan arkadaşların da yok göbeğiarkadaslar hepınıze marhaba bende kasım annesıyım sızın gobıslerınız bıle cıkmaya baslamıs bende sadece yemeklerden snra hafıf cıkıyor normalde pek bellı dgl ya kızlar bırde benım ne bulantım ne halsızlıgım hıc belırtım yok ıstahımdaazaldı eskısı gıbı degl bu durumu yasayan varmı bu haftalarda nasıl hamıleyım ben anlamadım ters gıden bsylermı var dye korkuyrm bır ay olucak bebısı gormeyelı mayıs 8de gıdıcez ama bu durum benım canımı sıktı braz ınş bebısım ıyıdır hıc bsy hıssetmemekte kotu aslında ya
yaptırmadım canım gidecektim ama annem yaptırma dedi bende anne sözü dinledim
bir sıkıntı olsa kıyabilecekmisin sanki dedi haklıda
belki sorun olmuyacak ama test sonucunu kafaya takacaksın doğum yapana kadar dedi
zaten doktorum devlet hastanesi olarak yapmıyoruz 2 li testi ama bu hafta ve gelecek hafta yaptırabilirsin dedi verdiği sürede doldu
mayıs 14 de normal kontrole gideceğim
arkadaslar hepınıze marhaba bende kasım annesıyım sızın gobıslerınız bıle cıkmaya baslamıs bende sadece yemeklerden snra hafıf cıkıyor normalde pek bellı dgl ya kızlar bırde benım ne bulantım ne halsızlıgım hıc belırtım yok ıstahımdaazaldı eskısı gıbı degl bu durumu yasayan varmı bu haftalarda nasıl hamıleyım ben anlamadım ters gıden bsylermı var dye korkuyrm bır ay olucak bebısı gormeyelı mayıs 8de gıdıcez ama bu durum benım canımı sıktı braz ınş bebısım ıyıdır hıc bsy hıssetmemekte kotu aslında ya
amin canım sağlıklı minik minik küçük insan olsunlar inşşAnladım canım.. hayırlısı olsun hepimiz için ne diyelim
merhaba canım evet canım hamilelği hafta olaraktan sende ilerde olanların göbeğidir o çıkanlar senle aynı zamanda olan arkadaşların da yok göbeği
bulantı ve diğer sıkıntılar hepimizin sıkıntısıydı nerdeyse ama 3 ayın bitimine yakın yavaşladı
bir çoğumuz da hala var sıkıntılar ama eskisi kadar değil
fıstıklar yaa benim kuzum bugün beni korkuttu 11 gibi wc de peçeteye pembe akıntı geldi ödüm koptu ikinci defa girddiğimdede geldi dr.umu aradım muayene etmeden bişey diyemem dedi bende ilçede yaşıyorum yarım saatlik yol var daha önce daha fazla koyu kahve renginde leke gelmişti ben çok korkmuştum ebe hemşire arkadaşım var eğer kana dönüşür ve çoğalırsa hemen acile git dedi benimde git gide açıldı rengi ertesi gün gittim sağlık ocağına o dr.una görün dedi 1 hafta sonra gittim dr.um bebek iyi dedi progesteron verdi bitene kadar kullan dedi 2-3 gün önce bitti sağlık ocağındaki dr. hamilelerin idrar yolu enfeksiyonu çok yaşadıklarını bol bol su içmem gerektiğini söylemişti bende bol bol su içtim şimdi rengi döndü gibi ama korkuyorum hala dua edin teyzeleriAllaha emanet kuzum
Canım çok dikkat et kendine bol bol dinlen. İdrar yolu iltihabı bende de var su içmeye çalışıyorum ama bulantılarımdan dolayı içemiyorum
Bu arada bir şeyi merak ettim tatlım, ilacın bittikten sonra kadın doğum doktoruna gittin mi, kontrol ettiler mi?
Kızlar nabersiniz pek bi sessiz kaldı burası bugün
Ben de eve geldim sağolsun kocacım sabahki duruma düşmeyeyim diye gelip aldı beni metroya kadar bıraktı sonra hemmen döndü, ben de dayanamadım metroya binmeden lcw ye uğradım bir bebişime bir de kendime şu cicileri aldım
selam kızlar bugun kontrolum vardı bebişimin cinsiyeti de belli oldu oğluşum olucakmış inşallah duyan herkes mutlu sağsalim gelsin bebişlerimiz sizlerle paylaşmak istedim hayırlı geceler
O tişörtün aynısını bende geçen hafta aldım canım,ne cici di mi..:)))
Kızlar nabersiniz pek bi sessiz kaldı burası bugün
Ben de eve geldim sağolsun kocacım sabahki duruma düşmeyeyim diye gelip aldı beni metroya kadar bıraktı sonra hemmen döndü, ben de dayanamadım metroya binmeden lcw ye uğradım bir bebişime bir de kendime şu cicileri aldım
günaydın kuzulaar bugün biraz heyecan hala öksürük ve mutlulukla uyandım :) dün bütün gün ev baktık (şuan kirada oturuyoruz da) vee sanırım bir tanesine karar verdik rabbim yanlış karar almak nasip etmesin ama içeri girdiğimde öyle ısındı ki içim anlatamam bakalım herşey bugün belli olacak dua edin bizim için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ... büyük bir borç altına girecez rabbim tüm borç altındakilere de bize de yardım etsin ...
böyle işte kuzular sizler ne yaptınız ?
bu arada ben en son 19 nisanda gitmiştim kontrole sizlerinde konuştuğu gibi yavrumu çok özledim birde bu geçmeyen öksürük nöbetlerinde ona bişe oluyormu kuzum yerinde rahatmı görmessem içim hiç rahat etmeyecek o yüzden kontrolümüzü 2 hafta geri çekmek zorunda kaldık bakalım birde babannemiz buradayken o da görmek istiyor torununu onuda götürecez hayırlısıyla sorunsuz bende hareketli görürürm bebeğimi.....
canım hoşgeldintebrik ederim canım hayırlı olsunn şimdiden maşallah huzurla otur eşinle bebişinle Rabbim hepimize malında evladında yaşamanında hayırlısını versin aminnn içine sindiyse mutlu Allah yardım eder merak etme
bende en son 14 nisanda gitmiştim bu cumartesi gidicem çok merak ediyorum bebeişimiiiiiikili test için 2 hafta sonrasına çağırır büyük ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?