ben yaptırmayacam ikili test güzelim
günaydın kuzulaar bugün biraz heyecan hala öksürük ve mutlulukla uyandım :) dün bütün gün ev baktık (şuan kirada oturuyoruz da) vee sanırım bir tanesine karar verdik rabbim yanlış karar almak nasip etmesin ama içeri girdiğimde öyle ısındı ki içim anlatamam bakalım herşey bugün belli olacak dua edin bizim için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ... büyük bir borç altına girecez rabbim tüm borç altındakilere de bize de yardım etsin ...
böyle işte kuzular sizler ne yaptınız ?
bu arada ben en son 19 nisanda gitmiştim kontrole sizlerinde konuştuğu gibi yavrumu çok özledim birde bu geçmeyen öksürük nöbetlerinde ona bişe oluyormu kuzum yerinde rahatmı görmessem içim hiç rahat etmeyecek o yüzden kontrolümüzü 2 hafta geri çekmek zorunda kaldık bakalım birde babannemiz buradayken o da görmek istiyor torununu onuda götürecez hayırlısıyla sorunsuz bende hareketli görürürm bebeğimi.....
Kızlar nabersiniz pek bi sessiz kaldı burası bugün
Ben de eve geldim sağolsun kocacım sabahki duruma düşmeyeyim diye gelip aldı beni metroya kadar bıraktı sonra hemmen döndü, ben de dayanamadım metroya binmeden lcw ye uğradım bir bebişime bir de kendime şu cicileri aldım
aynı durumdayız yani
Hayır birde vicdan yapıyorum insan bi gider bakar, sorumsuzmuşum gibi geliyor sonra saçmalama diyorum kendi kendime
2'li testimi bugün yaptırdım ense kalınlığı 1.1 mm çıktı ancak kan testi sonuçlarını cuma alacağım, bakalım hormon testi de 50'nin altında mı çıkacak? Hep kız düşünüyordum ama erkek hissediyordum, sanırım hislerimize güvenmek lazım birde Çin takvimini es geçmemek gerekiyor, herhangi bir aksilik olmazsa ve erkek olursa Çin takvimi candır :) Tabii hepsinden önce sağlık ve sıhatle alalım kucağımıza miniklerimizi....
Bende 12+3 ken yaptırdım testimi b-hcg değerim 23,8 çıktı,dr %80 erkek dedi ama 3 hafta sonra kesin bi cevap veririz dedi..b-hcg değerin kaç çıktı canım 50'nin altı erkek,üstü kız diye bi istatistiğimiz var bakalım tutacak mı?
günaydın kuzulaar bugün biraz heyecan hala öksürük ve mutlulukla uyandım :) dün bütün gün ev baktık (şuan kirada oturuyoruz da) vee sanırım bir tanesine karar verdik rabbim yanlış karar almak nasip etmesin ama içeri girdiğimde öyle ısındı ki içim anlatamam bakalım herşey bugün belli olacak dua edin bizim için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ... büyük bir borç altına girecez rabbim tüm borç altındakilere de bize de yardım etsin ...
bu arada ben en son 19 nisanda gitmiştim kontrole sizlerinde konuştuğu gibi yavrumu çok özledim birde bu geçmeyen öksürük nöbetlerinde ona bişe oluyormu kuzum yerinde rahatmı görmessem içim hiç rahat etmeyecek o yüzden kontrolümüzü 2 hafta geri çekmek zorunda kaldık bakalım birde babannemiz buradayken o da görmek istiyor torununu onuda götürecez hayırlısıyla sorunsuz bende hareketli görürürm bebeğimi.....
zararlı mı ki neden yaptırmıyorsun canım
kesin ve net ilk cinsiyet tahmini bu galiba hayırlı olsun canımselam kızlar bugun kontrolum vardı bebişimin cinsiyeti de belli oldu oğluşum olucakmış inşallah duyan herkes mutlu sağsalim gelsin bebişlerimiz sizlerle paylaşmak istedim hayırlı geceler
rabbim sağlıklı ve mutlu bir şekilde oturmayı nasip etsin canım hakkın da hayırlısı neyse o olsungünaydın kuzulaar bugün biraz heyecan hala öksürük ve mutlulukla uyandım :) dün bütün gün ev baktık (şuan kirada oturuyoruz da) vee sanırım bir tanesine karar verdik rabbim yanlış karar almak nasip etmesin ama içeri girdiğimde öyle ısındı ki içim anlatamam bakalım herşey bugün belli olacak dua edin bizim için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ... büyük bir borç altına girecez rabbim tüm borç altındakilere de bize de yardım etsin ...
günaydın herkese annişlerrr
1 gün yattık gezdik alış veriş yaptık, wii oynadık evdeçok iyi geldi bu tatil.
sizler naptınızzz
kızlar benim 2 li tarama testimde 60 küsürdü, ama doktor ultrasonda erkek dedibence ama 1 ay sonra geldiğinde tekrar bakarız dedi %100 sölerim dedi. bu arada . çin takviminede göre erkek :)
şimdilik bende tutmadı :)
canım hayırlı olsun, Allah içinde huzurla oturmak nasip etsin :) darısı başıma bizde ev arıyoruz canım geniş bir ev istiyorz artık evimize sığamıyoruzbakalım inş. içimize sinen buluruz.
ben doktoruma özellikle sordum hiçbir zararı yok, sadece kan veriyorsun zaten ne zararı olabilir :) hatta kesinlikle yapılmalı dedi. bence yaptırmalısınız.
günaydın kızlar iki gündir baş ağrısından kafamı kaldıramıyorum çok şükür bu sabah biraz daha hafiflemiş olarak uyandım..malesef bugünde mesai var işe geldim bir an önce aksam olsun diye bakıyorum ...
günaydın kızlar iki gündir baş ağrısından kafamı kaldıramıyorum çok şükür bu sabah biraz daha hafiflemiş olarak uyandım..malesef bugünde mesai var işe geldim bir an önce aksam olsun diye bakıyorum ...
ooo tatilciler gelmişler hoşgelmişler kocaman bir günaydın hepiciğine ve bebişlerine
kesin ve net ilk cinsiyet tahmini bu galiba hayırlı olsun canım
rabbim sağlıklı ve mutlu bir şekilde oturmayı nasip etsin canım hakkın da hayırlısı neyse o olsun
görsün bakalım babanneside torununu sevgisi çoğalır görünce
canım hiç takma kafaya...bende senin gibiydim...hiç bulantım olmadı...sadece halsizlik ve sürekli uyku isteği dışında bi belirtimde olmadı...bende çok taktım kafaya ama geçen hafta bebeğimmm kıpır kıpırdı içimdeee hamdolsunnya gobegımın sısmemesınde sıkıntı yokta cnm işte bulantım hıc olmadı zaten halsızlıgım oldu 6 ve 8 haftalarda sımdı oda yok yanı hıc hamıle gıbı dglm ıstahımda cok vardı o da azaldı bırden noluyr bu nasıl hamılelık dıyorum bebısı bır gorsem bu ay hayrlısıyla rahatlıycam hamılemıyım dgllmıym suphe duyuyrm ya
çok güzeller canımm...ikinizdee güle gülee güzel günlerde kullanın inşallahhhKızlar nabersiniz pek bi sessiz kaldı burası bugün
Ben de eve geldim sağolsun kocacım sabahki duruma düşmeyeyim diye gelip aldı beni metroya kadar bıraktı sonra hemmen döndü, ben de dayanamadım metroya binmeden lcw ye uğradım bir bebişime bir de kendime şu cicileri aldım
hayırlısı olsunn inşallhhh canımmmgünaydın kuzulaar bugün biraz heyecan hala öksürük ve mutlulukla uyandım :) dün bütün gün ev baktık (şuan kirada oturuyoruz da) vee sanırım bir tanesine karar verdik rabbim yanlış karar almak nasip etmesin ama içeri girdiğimde öyle ısındı ki içim anlatamam bakalım herşey bugün belli olacak dua edin bizim için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ... büyük bir borç altına girecez rabbim tüm borç altındakilere de bize de yardım etsin ...
diğer iki gebeliğim de baş ağrısı hiç görmedim ben canımaile hekimliğindeki hemşire hormonların enseden salgılandığını ve hamilelik dönemindede en üst düzeyde salınım yapıldığı için baş ağrılarının olabileceğini söylemişti.. belki bu yüzdendir
hşbuldum canım başağrılı bir güne uyandım ben gene sen nasılsınhoş geldin tatlım nasılsınız" oğlusum olucak" diyen arkadaş kacıncı haftasıda ögrenmş acaba
aile hekimliğindeki hemşire hormonların enseden salgılandığını ve hamilelik dönemindede en üst düzeyde salınım yapıldığı için baş ağrılarının olabileceğini söylemişti.. belki bu yüzdendir
ben de 17 nisanda gitmiştim canım şimdide mayıs 14 bekliyorum ama özledim ben sıpamı
bende diyorum gideyim göreyim diye sonra da dur diyorum
diğer iki gebeliğim de baş ağrısı hiç görmedim ben canım
hşbuldum canım başağrılı bir güne uyandım ben gene sen nasılsın
bebişinin hareketini göremiyorum demişsin ama senin baktığın an onun dinlendiği ana gelebilir
13+6. günü yazıyor çizelgesin de
yok canım ben sormadım doktorum söylemedicanım senin cinsiyet için tahmin ettiler mi?
genelde senin haftalarındakilere tahmin var, ben kaçırmış olabilirim
canım hoşgeldin iyi yapmışsınız kızzbizde dün gezik baya canım sen elinle yada gözünle bbeebeğinin kalp atışını hissedebiliyormusun:44:
belkide ondandır tatlım ...aile hekimliğindeki hemşire hormonların enseden salgılandığını ve hamilelik dönemindede en üst düzeyde salınım yapıldığı için baş ağrılarının olabileceğini söylemişti.. belki bu yüzdendir
ooo tatilciler gelmişler hoşgelmişler kocaman bir günaydın hepiciğine ve bebişlerine
kesin ve net ilk cinsiyet tahmini bu galiba hayırlı olsun canım
rabbim sağlıklı ve mutlu bir şekilde oturmayı nasip etsin canım hakkın da hayırlısı neyse o olsun
görsün bakalım babanneside torununu sevgisi çoğalır görünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?