2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım allah inşallah gönlündekini hayırlısıyla nasip eder:) hakkında hayırlısı olsun. evet ev borcu büyük bir borç ama kendi evin kimseye minnetin yok o güzel bir duygu :)

günaydın herkese annişlerrr

1 gün yattık gezdik alış veriş yaptık, wii oynadık evde çok iyi geldi bu tatil.
sizler naptınızzz

çok güzeller canım güle güle kullan
aynı durumdayız yani
Hayır birde vicdan yapıyorum insan bi gider bakar, sorumsuzmuşum gibi geliyor sonra saçmalama diyorum kendi kendime

ben 3 ayımı doldurunca gitmiştim, bana 1 ay sonra gel dedi nasıl dayanayım yahuu :)

kızlar benim 2 li tarama testimde 60 küsürdü, ama doktor ultrasonda erkek dedi bence ama 1 ay sonra geldiğinde tekrar bakarız dedi %100 sölerim dedi. bu arada . çin takviminede göre erkek :)

şimdilik bende tutmadı :)

canım hayırlı olsun, Allah içinde huzurla oturmak nasip etsin :) darısı başıma bizde ev arıyoruz canım geniş bir ev istiyorz artık evimize sığamıyoruz bakalım inş. içimize sinen buluruz.

zararlı mı ki neden yaptırmıyorsun canım

ben doktoruma özellikle sordum hiçbir zararı yok, sadece kan veriyorsun zaten ne zararı olabilir :) hatta kesinlikle yapılmalı dedi. bence yaptırmalısınız.

ooo tatilciler gelmişler hoşgelmişler kocaman bir günaydın hepiciğine ve bebişlerine

selam kızlar bugun kontrolum vardı bebişimin cinsiyeti de belli oldu oğluşum olucakmış inşallah duyan herkes mutlu sağsalim gelsin bebişlerimiz sizlerle paylaşmak istedim hayırlı geceler
kesin ve net ilk cinsiyet tahmini bu galiba hayırlı olsun canım

rabbim sağlıklı ve mutlu bir şekilde oturmayı nasip etsin canım hakkın da hayırlısı neyse o olsun
görsün bakalım babanneside torununu sevgisi çoğalır görünce

canım hoşgeldin iyi yapmışsınız kızz bizde dün gezik baya canım sen elinle yada gözünle bbeebeğinin kalp atışını hissedebiliyormusun:44:

günaydın kızlar iki gündir baş ağrısından kafamı kaldıramıyorum çok şükür bu sabah biraz daha hafiflemiş olarak uyandım..malesef bugünde mesai var işe geldim bir an önce aksam olsun diye bakıyorum ...

o baş ağrıları ne zaman gececek bilemiyorum ben

hoşgeldin canımm geçmiş olsun bitanem dinlen bol bol

baş agrıları bendede oluyor ara ara nedne oluyor ki bebiş mi yapıyor acaba :44:

hiç söyleme canım işteyim bende artık insanlarda işte ortamda cekilmez geliyor bana

aile hekimliğindeki hemşire hormonların enseden salgılandığını ve hamilelik dönemindede en üst düzeyde salınım yapıldığı için baş ağrılarının olabileceğini söylemişti.. belki bu yüzdendir

hoş geldin tatlım nasılsınız " oğlusum olucak" diyen arkadaş kacıncı haftasıda ögrenmş acaba

canım hiç takma kafaya...bende senin gibiydim...hiç bulantım olmadı...sadece halsizlik ve sürekli uyku isteği dışında bi belirtimde olmadı...bende çok taktım kafaya ama geçen hafta bebeğimmm kıpır kıpırdı içimdeee hamdolsunn
çok güzeller canımm...ikinizdee güle gülee güzel günlerde kullanın inşallahhh
hayırlısı olsunn inşallhhh canımmm ne güzel kendi evinizin olması...borç altına girmek zor ama kuzun inşallahh rızkıylaa gelecekk ve sizinde işlerinizi kolaylaştırcakk Rabbim gelen bebeğin hürmetine inşalahh:26:

görsün babannesii tabiki..iyi düşünmüşü...2 hafta olcak nerdeyse son kontrolden bu yana...git bakalımmm kuzucukk nelerrr yapıyorrr

diğer iki gebeliğim de baş ağrısı hiç görmedim ben canım

hoş geldin tatlım nasılsınız " oğlusum olucak" diyen arkadaş kacıncı haftasıda ögrenmş acaba
hşbuldum canım başağrılı bir güne uyandım ben gene sen nasılsın
bebişinin hareketini göremiyorum demişsin ama senin baktığın an onun dinlendiği ana gelebilir

13+6. günü yazıyor çizelgesin de

evet canım doğrudur çünkü ensem sanki zonk zonk ediyor arada bi şiddetlenior sonra hafifliyor...ilaçda almayınca...şöyle kimsenin olmadıgı sessiz bir yerde yatsam hep diyorum

kızlar bende pazartesi dr daydım ikili test için dr baya ayrıntılı baktı ama cinsiyet için hiçbirşey demedi...belkide kız olur benimki çünkü hep erkek olanlar ikili testte belli oldu

bende idare ederim hem iş hem hamilelik gitmiyor yahuuuu

inşAllah öyledir canım Rabbim korusun bebişlerimizi sağlıcakla hayırla kucağmıza almak nasip olur inşAllah aminnnn

canım senin cinsiyet için tahmin ettiler mi?
genelde senin haftalarındakilere tahmin var, ben kaçırmış olabilirim
yok canım ben sormadım doktorum söylemedi ben ultrasonda takla atan sıpamı görünce yeni gelin gibi nutkum tutuldu bişey sormadım doktora
oysa ne kadar soru kurmuştum kafam da sunu sorayım bunu sorayım diye

canım hoşgeldin iyi yapmışsınız kızz bizde dün gezik baya canım sen elinle yada gözünle bbeebeğinin kalp atışını hissedebiliyormusun:44:

hoşbuldukk tatlım, ohh sende iyi yapmışsın havalar burda çok güzelll sıcakk artık t-şört giyiyoruz :), gözümle gördüğümüz yanıltabilir kendi kalp atışımızda var, ama göbeğimin altına sola koyduğum zaman bazen hissediyorum pür dikkat odaklanıyorum bazen hissediliyor tatlım ama çok dinleyip pinpiriklik yapmak istemiyorum :) senin 3 ay bitmişmiydi sende hissedersin.

canım benim çok geçmiş olsun, ben cuma günü kendimi yerden yere attm (((((((((((((((((((((((((((
iş yerimde 5 te bir ağrım başladı ve gittikçe arttı çok kötüydü kızlar, ağladım ağladım uyumaya çalıştım yokkkkk,
çıldıracaktım böyle, en sononda doktoru aradım cebi var bende, minoset yut dedi. o hafif bir ağrı kesiciymiş çok ağrıdığında yutulabiliyomuş. yuttum valla,
delirdim çünkü, eşim başımı ovdu msj yaptı geçmeyince yuttum çok şükür saat gece 10 gbi hafifledi. (((((((((((((( bende boyun fıtığıda var oda tetikliyor (((((((

belkide ondandır tatlım ...

hoşbuldukkk canım, sende hoşgeldin

herkese günaydın kızlar ..
beysal hayırlı olsun inşallah sorunsuz alırsınız evinizi..
yanlız ben bişeyi anlamadım kim ikili test yaptırmıyacakmış beysalcım senmi yoksa?

ensar nazcım çok geçmiş olsun sanada evet baş ağrıları normal ve arada birde burun kanamanız ola bilir bilginiz olsun ben 2 hafta önce yaşadım mesela..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…