kızlar bende pazartesi dr daydım ikili test için dr baya ayrıntılı baktı ama cinsiyet için hiçbirşey demedi...belkide kız olur benimki çünkü hep erkek olanlar ikili testte belli oldu
hoşbuldukk tatlım, ohh sende iyi yapmışsın havalar burda çok güzelll sıcakk artık t-şört giyiyoruz :), gözümle gördüğümüz yanıltabilir kendi kalp atışımızda var, ama göbeğimin altına sola koyduğum zaman bazen hissediyorum pür dikkat odaklanıyorumbazen hissediliyor tatlım ama çok dinleyip pinpiriklik yapmak istemiyorum :) senin 3 ay bitmişmiydi sende hissedersin.
kızlar çok kötüyüm. herşey ne de güzel gidiyordu. dün lavaboya gittim tam sifonu çekicem baktım kan. maf oldum ben, eşimle ağladık saatlerce. sonra kan kahverengi akıntıya dönüştü. şu an kahverengi lekelenme ve acı kahve akıntım var..normaldeyarın ikili teste girecektik, birazdan doktora gideceğiz. çok korkuyorum. ne olur bana dua edin kızlar. bundan önce birdüşükyaşamıştım ama o 6 haftalıktı. bunda 12 haftayı bitirdik. tam da tehlike geçti derken nerden çıktı bu.çok korkuyorum. ne olur dua edin.
kızlar çok kötüyüm. herşey ne de güzel gidiyordu. dün lavaboya gittim tam sifonu çekicem baktım kan. maf oldum ben, eşimle ağladık saatlerce. sonra kan kahverengi akıntıya dönüştü. şu an kahverengi lekelenme ve acı kahve akıntım var..normaldeyarın ikili teste girecektik, birazdan doktora gideceğiz. çok korkuyorum. ne olur bana dua edin kızlar. bundan önce birdüşükyaşamıştım ama o 6 haftalıktı. bunda 12 haftayı bitirdik. tam da tehlike geçti derken nerden çıktı bu.çok korkuyorum. ne olur dua edin.
kızlar ben baya tuz tüketiyorum sizler ne durumdasınız zararlı biliyorum napsam ki nasıl bıraksamm
senin haftalarında bende öyleydim canım sonra geçiyor, tansiyon düşüklüğünden kaynaklı o. havucu bile dilimleyip bol tuz ve limonla yiyordum
canım içini ferah tut, bence kötü bir şey yok. doktordan sonra da hemen haber ver, çok geçmiş olsun.
sağol canım umarım hayırlısıdır ve olur... ev işiherkese günaydın kızlar ..
beysal hayırlı olsun inşallah sorunsuz alırsınız evinizi..
yanlız ben bişeyi anlamadım kim ikili test yaptırmıyacakmış beysalcım senmi yoksa?
ensar nazcım çok geçmiş olsun sanada evet baş ağrıları normal ve arada birde burun kanamanız ola bilir bilginiz olsun ben 2 hafta önce yaşadım mesela..
canım doktorum fakültede ücretsiz yaptırabileceğimi söyledi özel hastane de 50 lira istediherkese merhaba ,
beysalcım hadi gözünüz aydın...borca girmeyince mal sahibi olunmuyor. yavaş yavaş ödersiniz...
ben en son 5 nisanda gitmiştim dr'a. şimdi 7 mayısta gideceğim.yani pazartesi günü.... bakalım dr lar neler diyecek. 2li test için devlete gideceğim.
BULEMSU devlet hastaneleri 2li yapmıyor demişsin, hangisine sordun? hangisi yapmıyor? ama yaptıranlarda vardı.ben bi şansımı deneyeceğim...
ay inş bi sorun çıkmazzzzz
allah yardımcın olsun canım stres yapma kendine oldu mukızlar çok kötüyüm. herşey ne de güzel gidiyordu. dün lavaboya gittim tam sifonu çekicem baktım kan. maf oldum ben, eşimle ağladık saatlerce. sonra kan kahverengi akıntıya dönüştü. şu an kahverengi lekelenme ve acı kahve akıntım var..normaldeyarın ikili teste girecektik, birazdan doktora gideceğiz. çok korkuyorum. ne olur bana dua edin kızlar. bundan önce birdüşükyaşamıştım ama o 6 haftalıktı. bunda 12 haftayı bitirdik. tam da tehlike geçti derken nerden çıktı bu.çok korkuyorum. ne olur dua edin.
kızlar ben baya tuz tüketiyorum sizler ne durumdasınız zararlı biliyorum napsam ki nasıl bıraksamm
kızlar canlar cicişler ve sevgili bebişleeerrrr günaydınnnnnn
biz geldikkkk
naıslsınız bakalımmmben dün annemle bir pazara çıkmışım gezdim tozdumm ohh misss
ya canlar eskiden bebeğimin kalp atışlarını elimi koydugumda hissederdim yada göbeğim tik tik atardı şimdi 2 gundur göremiyorum siz nasılsınız o konuda :26:
bu hamilleik takviminde "bebeğinizin kalbi artık normal insaninki gibi atıcak ve daha yavaşlıyacak" gibi bir yazı yazıyordu ondan hissedemiyor olabilirmiyim ?:44:
günaydın kuzulaar bugün biraz heyecan hala öksürük ve mutlulukla uyandım :) dün bütün gün ev baktık (şuan kirada oturuyoruz da) vee sanırım bir tanesine karar verdik rabbim yanlış karar almak nasip etmesin ama içeri girdiğimde öyle ısındı ki içim anlatamam bakalım herşey bugün belli olacak dua edin bizim için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ... büyük bir borç altına girecez rabbim tüm borç altındakilere de bize de yardım etsin ...
böyle işte kuzular sizler ne yaptınız ?
bu arada ben en son 19 nisanda gitmiştim kontrole sizlerinde konuştuğu gibi yavrumu çok özledim birde bu geçmeyen öksürük nöbetlerinde ona bişe oluyormu kuzum yerinde rahatmı görmessem içim hiç rahat etmeyecek o yüzden kontrolümüzü 2 hafta geri çekmek zorunda kaldık bakalım birde babannemiz buradayken o da görmek istiyor torununu onuda götürecez hayırlısıyla sorunsuz bende hareketli görürürm bebeğimi.....
günaydın kızlar iki gündir baş ağrısından kafamı kaldıramıyorum çok şükür bu sabah biraz daha hafiflemiş olarak uyandım..malesef bugünde mesai var işe geldim bir an önce aksam olsun diye bakıyorum ...
bende canım ya avuc avuc yesem doymam bırakamıyorumdaay selülit bdiz kapağıma kadar indiiiii
benimde selülitim çoktur ama hareketsizlikten oluyor benim ki 1,5 aydır yürüyüş yapıyorum ve yağ karışımı kullanıyorum ya onunla geçti, sen başlamadın mı karışımlara?
benimde selülitim çoktur ama hareketsizlikten oluyor benim ki 1,5 aydır yürüyüş yapıyorum ve yağ karışımı kullanıyorum ya onunla geçti, sen başlamadın mı karışımlara?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?