2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar bende pazartesi dr daydım ikili test için dr baya ayrıntılı baktı ama cinsiyet için hiçbirşey demedi...belkide kız olur benimki çünkü hep erkek olanlar ikili testte belli oldu

rabbim en sağlıklısından gönlünün muradını versin canım

kızlar çok kötüyüm. herşey ne de güzel gidiyordu. dün lavaboya gittim tam sifonu çekicem baktım kan. maf oldum ben, eşimle ağladık saatlerce. sonra kan kahverengi akıntıya dönüştü. şu an kahverengi lekelenme ve acı kahve akıntım var..normaldeyarın ikili teste girecektik, birazdan doktora gideceğiz. çok korkuyorum. ne olur bana dua edin kızlar. bundan önce birdüşükyaşamıştım ama o 6 haftalıktı. bunda 12 haftayı bitirdik. tam da tehlike geçti derken nerden çıktı bu.çok korkuyorum. ne olur dua edin.

yok canım ben daha 10 haftalık olucam elimle hissediyordum da ondan size soryım dedim şafak 3 gün

herkese merhaba ,
beysalcım hadi gözünüz aydın...borca girmeyince mal sahibi olunmuyor. yavaş yavaş ödersiniz...

ben en son 5 nisanda gitmiştim dr'a. şimdi 7 mayısta gideceğim.yani pazartesi günü.... bakalım dr lar neler diyecek. 2li test için devlete gideceğim.
BULEMSU devlet hastaneleri 2li yapmıyor demişsin, hangisine sordun? hangisi yapmıyor? ama yaptıranlarda vardı.ben bi şansımı deneyeceğim...
ay inş bi sorun çıkmazzzzz

canım Allah bebeğini ve bebeğimizi bizlere bağışlasın.. Rabbim korusun düşükten... İnşAllah bebeğin sağlıklıdır ve sağlıcakla kucağına alırsın güzel haberlerini bekliyoruzz

hiç korkma , genelde 12 haftalardada böyle kanamalar oluyor. dr bebeğini ve kalbini görecek, o bir kan birikintisidir.yada kis varsa o kanama yapmıştır. endişelenme, burda birçok arkadaşın başına geldi.sadece dua edelim... inş güzel haberlerle gelirsin canım. haber ver bizede. geçmiş olsun

kızlar ben baya tuz tüketiyorum sizler ne durumdasınız zararlı biliyorum napsam ki nasıl bıraksamm

senin haftalarında bende öyleydim canım sonra geçiyor, tansiyon düşüklüğünden kaynaklı o. havucu bile dilimleyip bol tuz ve limonla yiyordum

canım içini ferah tut, bence kötü bir şey yok. doktordan sonra da hemen haber ver, çok geçmiş olsun.

bende canım ya avuc avuc yesem doymam bırakamıyorumda ay selülit bdiz kapağıma kadar indiiiii

sağol canım umarım hayırlısıdır ve olur... ev işi
ikili test için yani yaptırmayı düşünmüyorum ama belli de olmaz cumartesi gidip yaptırırsamda şaşmam yani bi anım bi anımı tutmuyo :)

canım doktorum fakültede ücretsiz yaptırabileceğimi söyledi özel hastane de 50 lira istedi
benim gittiğim devlet hastanesi yeni açılan bir hastane belki o yüzden yapılmıyor bilmiyorum ama fakülte hastanesin de yaptırabilirsin canım

allah yardımcın olsun canım stres yapma kendine oldu mu

canım inş. birşey yoktur, sen iyi düşünmeye çalış, doktordan gelince haber ver, aklımız sende..

kızlar ben baya tuz tüketiyorum sizler ne durumdasınız zararlı biliyorum napsam ki nasıl bıraksamm

tuzu malesef bende çok tüketiyorum ve vaz geçemiyorumama benim hafftayla alakasıyok ben eskidende çok severdim sadece azaltmaya çalışıyorum şuanda..

canım hiç orkma inşallah bi sıkıntı çıkmayacak herşey yolundadır merak etme dualarımız seninle hemen yaz bize olurmu..

canımmm iyiyiz sağol...
kalp atışlarını değil de bebeğin kaydığını hissediyordum ben eşimde kulağını karnıma koyunca kalp atışındaki lokur lokur sesleri duyuyordu

ben de hala öksürüyorummmm
canım hayırlı olsun evinnn... Rabbim yardım eder yeni ev alan ile yeni bebeği olana... ben çok inanırım buna.sıkma canını hiç

ben de gece uçakla istanbula geldim. 3'te uyuyunca işe daha yeni gelebildim :26::26: gün hemen geçsinnnn lütfennn

canım ödem yapabilir. çok fazla tüketmemeye çalış, onun yerine baharat kullan

bende canım ya avuc avuc yesem doymam bırakamıyorumda ay selülit bdiz kapağıma kadar indiiiii

benimde selülitim çoktur ama hareketsizlikten oluyor benim ki 1,5 aydır yürüyüş yapıyorum ve yağ karışımı kullanıyorum ya onunla geçti, sen başlamadın mı karışımlara?

Merhaba canım,

Bence kalbini ferah tutmaya çalış, evet kanama iyi bir şey değil, hem de insanın moralini çok ama çok bozuyor, ama stress yaparsan bebeciğin de iyi olmaz. Ben de 2-3 hafta önce benzer bir durum yaşadım. Hem de 1 kaç kere. Doktorlar hep olabilir diyor. Şimdiki doktorum iğne vermişti 3 haftadır onu yapılıyorum. Şimdi daha iyiyim. Doktor bebek biraz aşağı yerleşimli o yüzden olabilir dedi. Sen dikkatli ol ayakkabı bağlarken bile eğilip doğrulmamaya çalış, pek merdiven inip çıkma, yani biraz daha dikkat etmeye çalış, ama panik yapma, bebeciğin hayırlı ise seninle olmaya devam eder diye düşün. Herşey gönlünce olsun, sevgiler...

Günaydın kızlar, herkez başağrısından şikayet etmiş aynen benimde öyle.Benim migrenim vardı 1,5 senedir falan hiç olmazdı, geçen hafta tam 1 hafta yattım desem yeridir meğerse hamillelik migren ataklarını tetiklermiş doktorum dedi.Tavsiyesi başağrısı hafif başladığında minoset içilmesi dedi yoksa minoset yoğun ağrıları geçirmez dedi.

Birde kızlar kilolar ne durumda ben 3 kilo aldım hiç mide bulantım oladığı için çok rahat yedim ama şimdi iştahım azaldı sadece meyve yemek istiyorum.Çıkan göbişim kilomu bebişmi anlayamadım sizde durum nasıldır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…