herkese gunaydın kızlaarrrr cnm bendede sadece o belırtıler vardı cnm son 3haftadır onlarda yok oldu bıde bır aydır neredeyse bebısı gormedık ya ınsan braz panık oluyr cok merak edıyrm ıcımde na yapıyr hıssedemıyrda ınsan belırtı arayıp gezıyrm bu kadarda normal gecermı sasıyrm umarım bebgım ıyıdır ne cınsıyet ne ıkılı test hıc bırsey dusunmuyrm ınan sadece onu gormeyı herseyın yolunda oldugunu bılmeyı ıstyrm okadar
canım ne kadar yürüyosun ortalama??
Birde kızlar kilolar ne durumda ben 3 kilo aldımhiç mide bulantım oladığı için çok rahat yedim ama şimdi iştahım azaldı sadece meyve yemek istiyorum.Çıkan göbişim kilomu bebişmi anlayamadım sizde durum nasıldır?
tatlım öğle yemeklerini yiyorum 15-20 dakkada hemen çıkıyorum. 40-45 dakka kadar tempolu olarak yürüyorum.
hoşgeldin canım nasılsınumarım bebiş iyidir canını sıkma ben hala ahmet beye devam ediyorum bu cumartesi randevum var haftaya cuma günüde bahar hastanesi nagihan gülere gidicem hayırlısı ne ise o olsun aminnn
ben 3 kilo aldım sanıyordum ama 1 kilo almışım sadece.... ödem oldu heralde vücudumda,şişliklerim de azaldı... çok tatlı bir göbişim var3 kilo normal canım. ilk 3 ay her aya bir kilo düşecek şekilde sonrasında ise 1,5 kilo şeklinde düşün
Birde kızlar kilolar ne durumda ben 3 kilo aldımhiç mide bulantım oladığı için çok rahat yedim ama şimdi iştahım azaldı sadece meyve yemek istiyorum.Çıkan göbişim kilomu bebişmi anlayamadım sizde durum nasıldır?
ben 3 kilo aldım sanıyordum ama 1 kilo almışım sadece.... ödem oldu heralde vücudumda,şişliklerim de azaldı... çok tatlı bir göbişim var3 kilo normal canım. ilk 3 ay her aya bir kilo düşecek şekilde sonrasında ise 1,5 kilo şeklinde düşün
tebrik ediyorum seni ve maşallah diyorum canımm...
tatlım öğle yemeklerini yiyorum 15-20 dakkada hemen çıkıyorum. 40-45 dakka kadar tempolu olarak yürüyorum.
canım ne kadar yürüyosun ortalama??
günaydın kızlar,
benim bugün acayip başım ağrıyor,
hemen son konuya gireyimbende 5 kilo almışım mounsun ne yapıcaz yaaa nasıl oldu bende anlamadımm
canım 40-45 dk yürüyüş çok değil mi hele birde tempolu bence yavaş yürü barizararlı olmasın hızlısı oturup kalkarken bile büyükler beni uyarıyor
günaydın kızlar,
benim bugün acayip başım ağrıyor,
hemen son konuya gireyimbende 5 kilo almışım mounsun ne yapıcaz yaaa nasıl oldu bende anlamadımm
zaten normali 45 dakka 1 saat canım yavaş yürürsen hiç faydası yok, zaten çok hızlı değil belli bir tempoyu bozmadan yürüyorsun. ağır kaldırmıyorsun sonuçta, hareket ediyorsun kasların güçleniyor. eskiden tarlaa iş yapıp doğuranlar varmışben rahatım biraz çok pimpiriklenmiyorum galiba
ben tartılara küstüm canım 5 kilo almış görüünüüüyoorummmmnasıl başardım bilemiyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?