2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
herkese gunaydın kızlaarrrr cnm bendede sadece o belırtıler vardı cnm son 3haftadır onlarda yok oldu bıde bır aydır neredeyse bebısı gormedık ya ınsan braz panık oluyr cok merak edıyrm ıcımde na yapıyr hıssedemıyrda ınsan belırtı arayıp gezıyrm bu kadarda normal gecermı sasıyrm umarım bebgım ıyıdır ne cınsıyet ne ıkılı test hıc bırsey dusunmuyrm ınan sadece onu gormeyı herseyın yolunda oldugunu bılmeyı ıstyrm okadar

hoşgeldin canım nasılsın umarım bebiş iyidir canını sıkma ben hala ahmet beye devam ediyorum bu cumartesi randevum var haftaya cuma günüde bahar hastanesi nagihan gülere gidicem hayırlısı ne ise o olsun aminnn

sarederen kullanıcısından alıntı
kızlar çok kötüyüm. herşey ne de güzel gidiyordu. dün lavaboya gittim tam sifonu çekicem baktım kan. maf oldum ben, eşimle ağladık saatlerce. sonra kan kahverengi akıntıya dönüştü. şu an kahverengi lekelenme ve acı kahve akıntım var..normaldeyarın ikili teste girecektik, birazdan doktora gideceğiz. çok korkuyorum. ne olur bana dua edin kızlar. bundan önce birdüşükyaşamıştım ama o 6 haftalıktı. bunda 12 haftayı bitirdik. tam da tehlike geçti derken nerden çıktı bu.çok korkuyorum. ne olur dua edin.

canım korkma allahın izniyle bişey olmaz bende 9 haftalık hamileyim bendede kahverengi akıntı oldu doktora gittim çok şükür sorun yok ama ilişkiye biraz ara verirseniz iyi olur en azından akıntı geçene kadar tehlikeli dönem geçene kadar bide bol bol dinlen ağır kaldırma .... geçmiş olsun

ben 3 kilo aldım sanıyordum ama 1 kilo almışım sadece.... ödem oldu heralde vücudumda,şişliklerim de azaldı... çok tatlı bir göbişim var 3 kilo normal canım. ilk 3 ay her aya bir kilo düşecek şekilde sonrasında ise 1,5 kilo şeklinde düşün

hosbulduk cnm ben ıyıyım cok sukur arada yazıyrm gırınce bende suat beye devam edyrm degstrmıyem bakalım sımdılık son kararımız bu mayıs 8de kontrolum var bı gıdıp gorsem hayrlısıyla bu kez gercekten ben hamıleyım deyp rahatlıycam valla rabbım hepımıze saglıklı hayrlı evlatlar versn hayrlısıyla kucagımıza almayıda nasıp etsın ınsalllah

haftalar sonra ilk defa kahvaltıda çay içebiliyorum artık
kızlarımın karnını doyurdum onlarla beraber bende doydum
gece rüyamdada akşam yemeğini gördüm birazdan yapacağım inşş

Canım saol rahatladım vallahi,

Selam,

Ben de 3 kilo civarında aldım. Benim de hiç iştahım yok, yağlı, et türü ve hamur işi yiyemiyorum. Bir yandan iyi bi şey tabi de ne kadar böyle sürecek merak ediyorum. Doktorum mümkünse 4. ay bitimine kadar daha da kilo almamı söyledi, bakalım artık. Yürüyüşlere başladım ve gelecek haftadan itibaren hamile yogasına gitmeyi düşünüyorum. Var mı başka düşünen???

ben tartılara küstüm canım 5 kilo almış görüünüüüyoorummmm nasıl başardım bilemiyorum hala

tatlım öğle yemeklerini yiyorum 15-20 dakkada hemen çıkıyorum. 40-45 dakka kadar tempolu olarak yürüyorum.

canım 40-45 dk yürüyüş çok değil mi hele birde tempolu bence yavaş yürü bari zararlı olmasın hızlısı oturup kalkarken bile büyükler beni uyarıyor

günaydın kızlar,

benim bugün acayip başım ağrıyor,

hemen son konuya gireyim bende 5 kilo almışım mounsun ne yapıcaz yaaa nasıl oldu bende anlamadımm

Son düzenleme:
canım ne kadar yürüyosun ortalama??

valla canım ben bi wc ye giderken kalkıp yürüyorum, 10 adım falan

ay valla hareketsizlik çok... 3 ayım doluyor, 1 kilo aldım.ama asıl kilo 6 ve 7 ayda hemde çooookkk fazla alınıyor....

ESRAAAAAAA takvimin pembiş, kızın mı oluyor canımmmmm

günaydın kızlar,

hemen son konuya gireyim bende 5 kilo almışım mounsun ne yapıcaz yaaa nasıl oldu bende anlamadımm

ay canım nasıl aldım anlamadım kiiii bari bbebişime gitse o alıyor 1 gram ben alıyorum 2 kilo sen kaç kilosun şimdi

canım 40-45 dk yürüyüş çok değil mi hele birde tempolu bence yavaş yürü bari zararlı olmasın hızlısı oturup kalkarken bile büyükler beni uyarıyor

zaten normali 45 dakka 1 saat canım yavaş yürürsen hiç faydası yok, zaten çok hızlı değil belli bir tempoyu bozmadan yürüyorsun. ağır kaldırmıyorsun sonuçta, hareket ediyorsun kasların güçleniyor. eskiden tarlaa iş yapıp doğuranlar varmış ben rahatım biraz çok pimpiriklenmiyorum galiba

günaydın kızlar,

galiba ben günde 10 dakika yürüyorum sadece 4.aydan itibaren gunde 15 dk 30 dk seklinde yurumeyı duusunuyorum ama şimdi değil

günaydın kızlar, kusura bakmayın kafamı işten kaldıramıyorum. en kısa zamanda katılacam muhabbetinize. inşallah herkes iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…