yaa ben tatlı yiyemiyorumm( yediğimde damağımda garip bir tat bırakıyor acı gibi (((((
hoşgeldin burcuxxxgünaydın kızlar, kusura bakmayın kafamı işten kaldıramıyorum. en kısa zamanda katılacam muhabbetinize. inşallah herkes iyidir.
pembe olanı biğendiiim
Eki Görüntüle 404526
alt açma için hoş durur bence paspas da olabilir bebek odalarına
en kolay olanı beğendin canımpembe olanı biğendiiim
evet canım şimdiye kadal aldıklarımızın bebeğin değil malesefki bizim oldu. ben şuan 67 kiloyumay canım nasıl aldım anlamadım kiiiibari bbebişime gitse o alıyor 1 gram ben alıyorum 2 kilo sen kaç kilosun şimdi
evet canım ya bende hiç yürümüyorum , snein gibi yürüryüş yapmak lazım en iyisini yapıyorsun vallahizaten normali 45 dakka 1 saat canım yavaş yürürsen hiç faydası yok, zaten çok hızlı değil belli bir tempoyu bozmadan yürüyorsun. ağır kaldırmıyorsun sonuçta, hareket ediyorsun kasların güçleniyor. eskiden tarlaa iş yapıp doğuranlar varmışben rahatım biraz çok pimpiriklenmiyorum galiba
yine 10 dk. yürüyormuşsun tatlım ben hiç yürümüyorum ama bakalım yapabilirsem akşam yemekten sonra yürümeyi düşünüyorumgaliba ben günde 10 dakika yürüyorum sadece4.aydan itibaren gunde 15 dk 30 dk seklinde yurumeyı duusunuyorum ama şimdi değil
evet canım şimdiye kadal aldıklarımızın bebeğin değil malesefki bizim oldu. ben şuan 67 kiloyum
evet canım ya bende hiç yürümüyorum , snein gibi yürüryüş yapmak lazım en iyisini yapıyorsun vallahi
yine 10 dk. yürüyormuşsun tatlım ben hiç yürümüyorum ama bakalım yapabilirsem akşam yemekten sonra yürümeyi düşünüyorum
günaydın kızlar,
benim bugün acayip başım ağrıyor,
hemen son konuya gireyimbende 5 kilo almışım mounsun ne yapıcaz yaaa nasıl oldu bende anlamadımm
valla canım ben bi wc ye giderken kalkıp yürüyorum, 10 adım falan
ay valla hareketsizlik çok... 3 ayım doluyor, 1 kilo aldım.ama asıl kilo 6 ve 7 ayda hemde çooookkk fazla alınıyor....
ESRAAAAAAA takvimin pembiş, kızın mı oluyor canımmmmm
günaydın kızlar, kusura bakmayın kafamı işten kaldıramıyorum. en kısa zamanda katılacam muhabbetinize. inşallah herkes iyidir.
polypoly saol tatlımmm
ben şimdiden 5 kilo almış görünüyorum bari toplamda 12-13 kilo ile tamamlasam hayırlsııylaa bakalımm zor ama
Eki Görüntüle 404526
alt açma için hoş durur bence paspas da olabilir bebek odalarına
canımmmm şok oldum vallahi
ay yok canımmmm :26: bilmiyorum yaniii... cuma öğreniyim hemen yazıcam sizeee
hadi gel burcuuuuu hadii burcuuuuu
kızlar naptınız sizz!! ben çok yiyorum sanıyodum ama sizin iştahlar bayaaa açılış görünüyo
batmaz mı bebeğin poposuna yaa
pembişşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?