2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar 6. ayda garanti 3-4 kilo alıyorsunuz.bak sonra demişti dersiniz. dedikleri gibi en çok kilo 9. ayda diil 6 ve 7 ayda alınıyor....

polypoly saol tatlımmm

ben şimdiden 5 kilo almış görünüyorum bari toplamda 12-13 kilo ile tamamlasam hayırlsııylaa bakalımm zor ama

kızlar bebeğim nefes alma, emme yutma hareketleri yapmaya başlayacakmışşş

Bebeğinizin damak kemiği veya ağız çatısı birkaç hafta içinde tamamlanacak. Emme kasları yanaklarda, diş tomurcukları diş etinde oluştu. Artık bebeğinizin yemek borusu, nefes borusu ve gırtlağı var. Bugün bebeğinizin tükürük bezleri çalışmaya başladı. Önümüzdkei 3 gün içinde bebeğiniz nefes alma, emme ve yutma hareketleri yapmaya başlamış olacak. Bebeğinizin kalbi dakikada 140-160 kere atıyor. Yetişkin bir insanda bu ortalama 70 civarındadır. Bu günlerde sırt üstü yatarak egzersiz yapmaktan kaçınılmalıdır.

ay canım nasıl aldım anlamadım kiiii bari bbebişime gitse o alıyor 1 gram ben alıyorum 2 kilo sen kaç kilosun şimdi
evet canım şimdiye kadal aldıklarımızın bebeğin değil malesefki bizim oldu. ben şuan 67 kiloyum

evet canım ya bende hiç yürümüyorum , snein gibi yürüryüş yapmak lazım en iyisini yapıyorsun vallahi

galiba ben günde 10 dakika yürüyorum sadece 4.aydan itibaren gunde 15 dk 30 dk seklinde yurumeyı duusunuyorum ama şimdi değil
yine 10 dk. yürüyormuşsun tatlım ben hiç yürümüyorum ama bakalım yapabilirsem akşam yemekten sonra yürümeyi düşünüyorum

ben 80 i geçtim canımm durumum çok vahimm yürü tatlım az az dinlene dinlene

günaydın kızlar,

benim bugün acayip başım ağrıyor,

hemen son konuya gireyim bende 5 kilo almışım mounsun ne yapıcaz yaaa nasıl oldu bende anlamadımm

canımmmm şok oldum vallahi

ay yok canımmmm :26: bilmiyorum yaniii... cuma öğreniyim hemen yazıcam sizeee

günaydın kızlar, kusura bakmayın kafamı işten kaldıramıyorum. en kısa zamanda katılacam muhabbetinize. inşallah herkes iyidir.

hadi gel burcuuuuu hadii burcuuuuu

polypoly saol tatlımmm

ben şimdiden 5 kilo almış görünüyorum bari toplamda 12-13 kilo ile tamamlasam hayırlsııylaa bakalımm zor ama

kızlar naptınız sizz!! ben çok yiyorum sanıyodum ama sizin iştahlar bayaaa açılış görünüyo

Eki Görüntüle 404526
alt açma için hoş durur bence paspas da olabilir bebek odalarına

batmaz mı bebeğin poposuna yaa

pembişşşşşşşş

Ne güzel yine toplanmış bizim topiğin güzelleri, ben de burdayımm :) pek tadım yok bugün hem bulantım var hem de sabah beri durduk yere ağlama tutuyor, kocacığa da kötü davrandım sabah sabah, merak etmiş iş yerime geldi ama inanın onu bile görmek istemiyorum

canım iştahım normal ama benim vücudum kilo almayada vermeyede çok müsait tuz çok yiyorum ödemde yapıyorumdur büyük ihtimlalleeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…