2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım yün bu yumusacık neden batsın da:44:

hamilelikten canım ama sen içini ferah tut burda sohbete bir dal unut dünyayı

günaydın kızlar, kusura bakmayın kafamı işten kaldıramıyorum. en kısa zamanda katılacam muhabbetinize. inşallah herkes iyidir.

allah kolaylık versin canım...hadi işlerini halletde gel bekliyoruz seni...

kızlarr kilo konusunda bende en başta korktumm hızlı alışımm devam edecek diye ama hamdolsun rölantiyee aldı şimdi vucudumm 72 civarı takıldı ibreee 2-3 hafta içinde 1.5-2 kilo alıncaaa cidden ürkmüştüm geçen doktora gittiğimde kilom değişmemişti..doktor kilonu muhafaza edebilmen çok iyi, çünkü ilerleyen aylarda mecburen alacaksın dedi. haaa bide şunu şöyledi..6 kilodan az alınmasınıda istemem dedi bende yokkkk hocammm ben 6 yı havada karada alırım zatennn dedim...korkumm 12-13den fazla almam dedi...güldü bana

artık kafayı yemek üzereyim mide ağrısından. dayanamıyorum kızlar yaa((( doktorumu aradım gastroya git dedi, 13,30da randevum var. nefret ediyorum mide ağrısındannn

günaydın kızlar,

benim bugün acayip başım ağrıyor,

hemen son konuya gireyim bende 5 kilo almışım mounsun ne yapıcaz yaaa nasıl oldu bende anlamadımm

merhaba canım. başağrısı için hemen nazar okut anneciğine , ben ne zaman başım ağrıdığında okutsam o ağrı geçiyor :)
belkide psikolojiktir bilemem ama böyle :)
ben daha hiç kilo almadım. ama pazartesi bebişi gördüm maşallah güzel büyüyor :) 10+1ken 10+4 çıktı :)
kilolar önemli değil kimisi başlarken hızlı alrmış. kimisi bitişine yakın hızlı alırmış. takmayın hiç

bulemsu kız bebe elbiselerine bayıldımm :) beğenin demişin beğendik işte. ama kim örecek:26: ben hiç örgü bilmem

2 hafta sonra bende ikili teste gidicem çoook heyecanlıyım:))

canım iştahım normal ama benim vücudum kilo almayada vermeyede çok müsait tuz çok yiyorum ödemde yapıyorumdur büyük ihtimlalleeee

benim de müsait. önceden öğle yemeği yemezdim son 2-3 aydır yiyorum da... gerçi normal kilomun üstünde hamile kaldım ondan da almamış olabilirim henüz...

bak tuza dikkat et canım...çok abartma.... dün akşam eşimle oturduk salatalık,havuç,elma... birer tane yedik... o kadar tok hissettim ki kendimi... karar verdim bol bol çiğ sebze yicem bundan sonra

ayy canım o kadar kötüsün demek... sıkma canını, eminim eşin de farkındadır geçici bir süreç olduğunun...

benimde öyle midem bulanıyor ki iki öğürsem çıkarcak gibiyim hep kendime sakin ol diyip unutmaya claısıyorummmm

milanom sende sakin tut kendini dinleme takıl bize hayatını yaşaaa

sen beğen örecek birisi çıkar elbelt

artık kafayı yemek üzereyim mide ağrısından. dayanamıyorum kızlar yaa((( doktorumu aradım gastroya git dedi, 13,30da randevum var. nefret ediyorum mide ağrısındannn

canım geçmiş olsun, senin normalde de miğde ağrın olurmuydu ?

milona: canım takma kafana, hamişlikten hepsi geçicekk banada oluyor bazen ağlamak geliyor içimden,

bugün maşallahh iyiyimm :)

canım geçmiş olsun, senin normalde de miğde ağrın olurmuydu ?

milona: canım takma kafana, hamişlikten hepsi geçicekk banada oluyor bazen ağlamak geliyor içimden,

bugün maşallahh iyiyimm :)

ben 7-8 yıl midemle uğraştım çok çektim bu mideden, şimdi hamilelikle birlikte nüksetti saolsun mahvoldum ben böyle birşey görmedim

Gunaydin guzel anne adaylari.
Soyle bi göz gezdirdim de hamilelikle ilgilin sikayetler devam ediyo sanirim.
Ya ben o kadar rahat gecirdim ki hamile oldugumu bile anlamadim yani.
Ama dun geceden beri mide yanmasi var cok fena,daha da kötüsü baş dönmesi ben hayatımda yaşamadım böyle bisi.yürurken duvarlara carpiyorum yatarken dunya donuyo sanki otururken bile bas donmesinden duz oturamiyorum kayiyorum oldugum yerde.
Sizde de var mi oyle bisi.
Endiselenmem gereken mi bi durum mu ne dersiniz?:26:

kuzummmm yapma böylee yaaa...yazık değilmi canına..kafaya bişeymi takıyorsun? paylaşmak istersen yaz bize...belki derman olamayız ama derdine ortak oluruzzz be tatlımm...ağlama...kendine...eşine...bebeğineee eziyet etme...hamileliktenn bu duygu değişimleri...bende çok sulugözlüyüm...çeşmeler hemen hazırr açılmaya...ama üzmemeye çalışıyorum kendimi ve bebeğimi...burdaaa yazışmak...paylaşmak bana iyi geliyorrr....

Kızlarrrrr

Prima kargom geldiiiiiiiiiiiii

çok güzel yaa çok beğendimmmm

içinde neler var hemen yazıyorummmmm

2 adet prima çocuk bezi (yenidoğan)

anne oluyorum cd'si

vodafone 12 tl lik bedava konuşma kartı

bir tuppervare kap (kırmızıııı ve çok güzelll)

elidor şampuanı ve saç kremi (2 tane)

prima anne dergisi (küçük)

tuppervare dergisi

ariş dergisiiii

herşey tamam da ağzımın içinde olan demir tadı ne zaman geçecek acaba :44:

aynen benimde geldi canım :) güle güle kullanalım

hayırlı olsun kuzum peki sen ne zaman üye olmuştun beni aramadılar daha geçen hafta üye olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…