canım yün bu yumusacık neden batsın da:44:canımmmm şok oldum vallahi
ay yok canımmmm :26: bilmiyorum yaniii... cuma öğreniyim hemen yazıcam sizeee
hadi gel burcuuuuu hadii burcuuuuu
kızlar naptınız sizz!! ben çok yiyorum sanıyodum ama sizin iştahlar bayaaa açılış görünüyo
batmaz mı bebeğin poposuna yaa
pembişşşşşşşş
hamilelikten canımNe güzel yine toplanmış bizim topiğin güzelleri, ben de burdayımm :) pek tadım yok bugün hem bulantım var hem de sabah beri durduk yere ağlama tutuyor, kocacığa da kötü davrandım sabah sabah, merak etmiş iş yerime geldiama inanın onu bile görmek istemiyorum
günaydın kızlar, kusura bakmayın kafamı işten kaldıramıyorum. en kısa zamanda katılacam muhabbetinize. inşallah herkes iyidir.
günaydın kızlar,
benim bugün acayip başım ağrıyor,
hemen son konuya gireyimbende 5 kilo almışım mounsun ne yapıcaz yaaa nasıl oldu bende anlamadımm
canım iştahım normal ama benim vücudum kilo almayada vermeyede çok müsaittuz çok yiyorum ödemde yapıyorumdur büyük ihtimlalleeee
Ne güzel yine toplanmış bizim topiğin güzelleri, ben de burdayımm :) pek tadım yok bugün hem bulantım var hem de sabah beri durduk yere ağlama tutuyor, kocacığa da kötü davrandım sabah sabah, merak etmiş iş yerime geldiama inanın onu bile görmek istemiyorum
sen beğen örecek birisi çıkar elbeltmerhaba canım. başağrısı için hemen nazar okut anneciğine , ben ne zaman başım ağrıdığında okutsam o ağrı geçiyor :)
belkide psikolojiktir bilemem ama böyle :)
ben daha hiç kilo almadım. ama pazartesi bebişi gördüm maşallah güzel büyüyor :) 10+1ken 10+4 çıktı :)
kilolar önemli değil kimisi başlarken hızlı alrmış. kimisi bitişine yakın hızlı alırmış. takmayın hiç
bulemsu kız bebe elbiselerine bayıldımm :) beğenin demişin beğendik işte. ama kim örecek:26: ben hiç örgü bilmem
2 hafta sonra bende ikili teste gidicem çoook heyecanlıyım:))
artık kafayı yemek üzereyim mide ağrısından. dayanamıyorum kızlar yaa((( doktorumu aradım gastroya git dedi, 13,30da randevum var. nefret ediyorum mide ağrısındannn
canım geçmiş olsun, senin normalde de miğde ağrın olurmuydu ?
milona: canım takma kafana, hamişlikten hepsi geçicekk banada oluyor bazen ağlamak geliyor içimden,
bugün maşallahh iyiyimm :)
ben 7-8 yıl midemle uğraştım çok çektim bu mideden, şimdi hamilelikle birlikte nüksetti saolsunmahvoldum ben böyle birşey görmedim
çok geçmiş olsun canım evet hamilelikte mide şikayetleri artıyormuş inşAllah şifa bulursun
hoşbuldukk tatlım, ohh sende iyi yapmışsın havalar burda çok güzelll sıcakk artık t-şört giyiyoruz :), gözümle gördüğümüz yanıltabilir kendi kalp atışımızda var, ama göbeğimin altına sola koyduğum zaman bazen hissediyorum pür dikkat odaklanıyorumbazen hissediliyor tatlım ama çok dinleyip pinpiriklik yapmak istemiyorum :) senin 3 ay bitmişmiydi sende hissedersin.
senin bebiş karnının solunda mı duruyorrrr :)
günaydın annişlerrrrrrr hepinize mutlu hamileliklerrrrrrrrrr
hoşbuldukk tatlım, ohh sende iyi yapmışsın havalar burda çok güzelll sıcakk artık t-şört giyiyoruz :), gözümle gördüğümüz yanıltabilir kendi kalp atışımızda var, ama göbeğimin altına sola koyduğum zaman bazen hissediyorum pür dikkat odaklanıyorumbazen hissediliyor tatlım ama çok dinleyip pinpiriklik yapmak istemiyorum :) senin 3 ay bitmişmiydi sende hissedersin.
senin bebiş karnının solunda mı duruyorrrr :)
günaydın annişlerrrrrrr hepinize mutlu hamileliklerrrrrrrrrr
tam solu değil ama göbek değilim altında hafif sola doğru ::) ordan hissediyorum yada duyuyorum :)
Ne güzel yine toplanmış bizim topiğin güzelleri, ben de burdayımm :) pek tadım yok bugün hem bulantım var hem de sabah beri durduk yere ağlama tutuyor, kocacığa da kötü davrandım sabah sabah, merak etmiş iş yerime geldiama inanın onu bile görmek istemiyorum
Kızlarrrrr
Prima kargom geldiiiiiiiiiiiii
çok güzel yaa çok beğendimmmm
içinde neler var hemen yazıyorummmmm
2 adet prima çocuk bezi (yenidoğan)
anne oluyorum cd'si
vodafone 12 tl lik bedava konuşma kartı
bir tuppervare kap (kırmızıııı ve çok güzelll)
elidor şampuanı ve saç kremi (2 tane)
prima anne dergisi (küçük)
tuppervare dergisi
ariş dergisiiii
hayırlı olsun kuzum peki sen ne zaman üye olmuştun beni aramadılar daha geçen hafta üye olmuştumKızlarrrrr
Prima kargom geldiiiiiiiiiiiii
çok güzel yaa çok beğendimmmm
içinde neler var hemen yazıyorummmmm
2 adet prima çocuk bezi (yenidoğan)
anne oluyorum cd'si
vodafone 12 tl lik bedava konuşma kartı
bir tuppervare kap (kırmızıııı ve çok güzelll)
elidor şampuanı ve saç kremi (2 tane)
prima anne dergisi (küçük)
tuppervare dergisi
ariş dergisiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?