2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

tuppervare kap canım bu ne şampuanlar minik miii

Yoga mutlaka iyi gelir ama kilo açısından bilemiyeceğim canım benim.Benimde bu ay almamam lazım benim tek sorunum fazla kilo ile hamile kalmış olmam tam rejim yapıyordum 4 kilo vermiştim pat hamile kaldım bel fıtığı var bende tek korkum o tabi bide boyumda kısa adile naşit gibi olmak istemiyorum tabi bence en iyisi yürüyüş şayet yürüyüş yapıcak yeriniz varsa 30 dak yürümek yağ depolamayı engeller diyorum. ben hafta bir hamur işi yiyiyorum fakat akşam sadece meyve canım içim almıyor bişey tabi yemekten sonra yemekta azıcık yiyiyorum.

şöyle bir üstün körü baktımda spordan bahsetmişsiniz. ben işteyken yapıyorum sporumu. burda fabrikada 2 tur atmam 1 km yi geçiyor.

dün midem iyidi canım ne istese yedim. biraz abartmışım ki yarım kilo almışım :)) bugün şöyle böyle midem.

tuppervare kap canım bu ne şampuanlar minik miii

canım tupperware ab sağlık standartlarına uygun plastik görünümlü ama son derece kaliteli, içindeki sebzeyi uzun süre taze bir şekilde koruyan kaplardan oluşan bir marka... tamamen doğal malzemelerden yapılıyor, sağlığa hiçbir zararı yok ve çok kullanışlı...

şampuanlar minki çıktı evett

kızlar benide Primadan aradılarr 22 mayısta kargoya vericeklermişş

ev adresi vermiştim benim almam gerekiyormuşş iş adresini verdim bende umarım elime ulaşır

ben de bundan sonra 2 km koşu bandında yavaş tempo yürümeye karar verdim canım. olmuyor böyle olmuyor....

saklama kabı yani değil mi canımmm

canım iştahım normal ama benim vücudum kilo almayada vermeyede çok müsait tuz çok yiyorum ödemde yapıyorumdur büyük ihtimlalleeee

bence o kilo değil sudur canım . tuz çok tüketince vucut su tutuyor.birde gebelikte kan oranı %50 artıyor ya. kilolu gebe kalanlar 10-12 kiloyla bitiriyorlar.ama daha şiş duruyorlar.çünkü vucut ödem oluyor.doğumdan sonrada şiş oluyorsun.ama doğum sonrası 2 haftada tüm şişlik iniyor. çok terliyor ve wc ye gidiyorsun. birden şişlik inince fazla kilolar dediğinde gidiyor. tuzu azaltman gerekir canım,bende tuzu sevdim bu gebelikte, turşu hele zeytinnnn, herşeye tuz döküyorum.ve daha 6 haftayken şişmiştim. dr ödem başlangıcı tuzu azalt- suyu çoğalt dedi. şimdi öyle yapıyorum.parmaklarım o kadar şişmiyorda ayaklarım çok şişiyor.hep masada otur otur olacağı bu. uzatıyorum eve gidince sabaha inior şişlik...
üzme kendini 5 kilonun 2 kilosu sıvıdır....ben doğumda 5 kilo vermiştim geri kalan 6 kilo ödemmiş 10 gündede onu vermiştim. hemen verilio ödem. yağlar verilmiyorrrrr...

burcum sen al yaaa ne o hall 45 kilomusun 48 mi çok zayıfsınnn

ooo iyiymişş gayettt içeriği:) benimkide 15 mayısta kargoya verilecek demiştii arayana hanımm

ay inşAllah hemencecik gider canımmm bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda verirriz inşAllahhh azaltmalıyımmmm

anneler günü ve kaynanam diye bir arkadaşımız topik açmışda şu yoruma bittimmmm

konu sahbi arkadaş kayınvalidesine çok hediye almış ama kayınvalidesini kullanırken hiç görmemş kırılmış haliylee

" ben senin yerinde olsam zıkkımın kökünü paketleyip süsleyip verirdim

insan gelinimden oğlumdan hatıradır diyip alır o bibloyu evin en güzel yerine koyardı..

aslında her kaynananın beklediği hediye bir gün oğlunu bir kolinin içine koyup buyur sen kullan dememizdir..
ben bu anneler gününde öyle yapıcam..alsın oğluşunu naparsa yapsın.."

amannnnn süper olmuş bu :)

benim kayınvalidem sağolsun hiççç böyle değildir. çok samimi değilim, seviyeyi her zmaan koruyorum ama mesela onlar köyde ve oraya gittiğimizde herşeyi beraber yapalım istiyor. hep bizle takılmak istiyor. ben de kocamla vakit geçirmek istiyorum... kesinlikle kötü niyetli değil ama biraz düşüncesiz malesef :26:

canım boyum uzun olduğu için zayıf görünüyorum. 60 kiloyum şu an. midem iyi olunca yiyorum depoluyorum. :)))

bu arada prima hediyelerini güle güle kullan.
sen de kemik ağırlığı olanlardansın demek
eltilerden kiloluyum ama onlardan zayıfım hem kilolu hem zayıf olmak çok güzel oluyor
ne kadar depolarsak depolalayalım içimizdeki canavar hemen acıktırıyor bizi
küçük kızımın dediği gibi içimize bişey kaçmış bizim

ayy bende çok yoga yapmak istiyorum ama çalışırken nasıl olacak bilmiyorum haftasonları bişiler ayarlamaya çalışıcamm

canım mühendisler bütün gün yeteri kadar spor yapıyor olmalı, şayet bizim buradakiler öyle zıpır zıpır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…