aynen benimde geldi canım :) güle güle kullanalım
Kızlarrrrr
Prima kargom geldiiiiiiiiiiiii
çok güzel yaa çok beğendimmmm
içinde neler var hemen yazıyorummmmm
2 adet prima çocuk bezi (yenidoğan)
anne oluyorum cd'si
vodafone 12 tl lik bedava konuşma kartı
bir tuppervare kap (kırmızıııı ve çok güzelll)
elidor şampuanı ve saç kremi (2 tane)
prima anne dergisi (küçük)
tuppervare dergisi
ariş dergisiiii
Selam,
Ben de 3 kilo civarında aldım. Benim de hiç iştahım yok, yağlı, et türü ve hamur işi yiyemiyorum. Bir yandan iyi bi şey tabi dene kadar böyle sürecek merak ediyorum. Doktorum mümkünse 4. ay bitimine kadar daha da kilo almamı söyledi, bakalım artık. Yürüyüşlere başladım ve gelecek haftadan itibaren hamile yogasına gitmeyi düşünüyorum. Var mı başka düşünen???
tuppervare kap canım bu ne şampuanlar minik miii
şöyle bir üstün körü baktımda spordan bahsetmişsiniz. ben işteyken yapıyorum sporumu. burda fabrikada 2 tur atmam 1 km yi geçiyor.
dün midem iyidi canım ne istese yedim. biraz abartmışım ki yarım kilo almışım :)) bugün şöyle böyle midem.
canım tupperware ab sağlık standartlarına uygun plastik görünümlü ama son derece kaliteli, içindeki sebzeyi uzun süre taze bir şekilde koruyan kaplardan oluşan bir marka... tamamen doğal malzemelerden yapılıyor, sağlığa hiçbir zararı yok ve çok kullanışlı...
şampuanlar minki çıktı evett
canım iştahım normal ama benim vücudum kilo almayada vermeyede çok müsaittuz çok yiyorum ödemde yapıyorumdur büyük ihtimlalleeee
şöyle bir üstün körü baktımda spordan bahsetmişsiniz. ben işteyken yapıyorum sporumu. burda fabrikada 2 tur atmam 1 km yi geçiyor.
dün midem iyidi canım ne istese yedim. biraz abartmışım ki yarım kilo almışım :)) bugün şöyle böyle midem.
Kızlarrrrr
Prima kargom geldiiiiiiiiiiiii
çok güzel yaa çok beğendimmmm
içinde neler var hemen yazıyorummmmm
2 adet prima çocuk bezi (yenidoğan)
anne oluyorum cd'si
vodafone 12 tl lik bedava konuşma kartı
bir tuppervare kap (kırmızıııı ve çok güzelll)
elidor şampuanı ve saç kremi (2 tane)
prima anne dergisi (küçük)
tuppervare dergisi
ariş dergisiiii
bence o kilo değil sudur canım . tuz çok tüketince vucut su tutuyor.birde gebelikte kan oranı %50 artıyor ya. kilolu gebe kalanlar 10-12 kiloyla bitiriyorlar.ama daha şiş duruyorlar.çünkü vucut ödem oluyor.doğumdan sonrada şiş oluyorsun.ama doğum sonrası 2 haftada tüm şişlik iniyor. çok terliyor ve wc ye gidiyorsun. birden şişlik inince fazla kilolar dediğinde gidiyor. tuzu azaltman gerekir canım,bende tuzu sevdim bu gebelikte, turşu hele zeytinnnn, herşeye tuz döküyorum.ve daha 6 haftayken şişmiştim. dr ödem başlangıcı tuzu azalt- suyu çoğalt dedi. şimdi öyle yapıyorum.parmaklarım o kadar şişmiyorda ayaklarım çok şişiyor.hep masada otur otur olacağı bu. uzatıyorum eve gidince sabaha inior şişlik...
üzme kendini 5 kilonun 2 kilosu sıvıdır....ben doğumda 5 kilo vermiştim geri kalan 6 kilo ödemmiş 10 gündede onu vermiştim. hemen verilio ödem. yağlar verilmiyorrrrr...
burcum sen al yaaa ne o hall 45 kilomusun 48 mi çok zayıfsınnn
Eki Görüntüle 404566
paketin için de olanlar bunlar dğil mi esra az mı geldi sana yoksa :44:
saklama kabı yani değil mi canımmm
anneler günü ve kaynanam diye bir arkadaşımız topik açmışda şu yoruma bittimmmm
konu sahbi arkadaş kayınvalidesine çok hediye almış ama kayınvalidesini kullanırken hiç görmemş kırılmış haliylee
" ben senin yerinde olsam zıkkımın kökünü paketleyip süsleyip verirdim
insan gelinimden oğlumdan hatıradır diyip alır o bibloyu evin en güzel yerine koyardı..
aslında her kaynananın beklediği hediye bir gün oğlunu bir kolinin içine koyup buyur sen kullan dememizdir..
ben bu anneler gününde öyle yapıcam..alsın oğluşunu naparsa yapsın.."
sen de kemik ağırlığı olanlardansın demekcanım boyum uzun olduğu için zayıf görünüyorum. 60 kiloyum şu an. midem iyi olunca yiyorum depoluyorum. :)))
bu arada prima hediyelerini güle güle kullan.
Yoga mutlaka iyi gelir ama kilo açısından bilemiyeceğim canım benim.Benimde bu ay almamam lazım benim tek sorunum fazla kilo ile hamile kalmış olmam tam rejim yapıyordum 4 kilo vermiştim pat hamile kaldımbel fıtığı var bende tek korkum o tabi bide boyumda kısa adile naşit gibi olmak istemiyorum tabi bence en iyisi yürüyüş şayet yürüyüş yapıcak yeriniz varsa 30 dak yürümek yağ depolamayı engeller diyorum. ben hafta bir hamur işi yiyiyorum fakat akşam sadece meyve canım içim almıyor bişey tabi yemekten sonra yemekta azıcık yiyiyorum.
tam solu değil ama göbek değilim altında hafif sola doğru ::) ordan hissediyorum yada duyuyorum :)
bende tam aynı yerde hissediyorum doktorumda makineyi tam oraya koyuyor göbek deliğinin hemen altı accık solu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?