burcum sende mi 6 da çıkıyorsun
evet canım, birazdan çıkacağım. neyse bu hafta çabuk geçecek :)
bende çıkıcam eve gidip yemek yapıcam inşAllah :)
bişi sorcam, eşi doğumuna girsin isteyen var mı?
kızlar ufaktan bebek ihtiyaçlarına başlasak diyorum,
yani böyle, ateş ölçer, burun açıcı felan başka neler olabilir ? bana akıl verin bunları alayım
kızlar sizin akıntılar ne durumda benim hala devam ediyor kokusu yok ama çok var yaa
Geçen eşimle satürn'e gittik baktım orda ateşölçer var direk elime o geldi.dedim alsak mı lazım olacak eşim güldü nasıl da heveslenmiş karıcım diyo
ama artık herşeyi alası geliyo insanın yaa..
ya o heyecanlar çok güzel tabide. bence biraz daha bekleyin daha erken diye düşünüyorum. sonra onları liste yapar toptan almaya çalışırsınız hem daha uyguna gelir toptan almak. bence kenara atın paraları biriktirin :)
ben biraz sıkıntılı olduğum için heyecan bile duyamıyorum birde önden bir kızım vardı çoğu şeyi ondan kullanabilirim diye düşünüyorum. yani hiç acelem yok. biraz rahatım sanırım.
canım aklına gelen hersey olabilirkızlar bu hediye konusunda fikirler yazın yaa ben karar veremiyorum ne alacağıma kıyafet alayım diyorum sonra başka bişey alayım diyorum neler olabilir(
kızlar çok kötüyüm. herşey ne de güzel gidiyordu. dün lavaboya gittim tam sifonu çekicem baktım kan. maf oldum ben, eşimle ağladık saatlerce. sonra kan kahverengi akıntıya dönüştü. şu an kahverengi lekelenme ve acı kahve akıntım var..normaldeyarın ikili teste girecektik, birazdan doktora gideceğiz. çok korkuyorum. ne olur bana dua edin kızlar. bundan önce birdüşükyaşamıştım ama o 6 haftalıktı. bunda 12 haftayı bitirdik. tam da tehlike geçti derken nerden çıktı bu.çok korkuyorum. ne olur dua edin.
yok canım var daha öğrenmeyen arkadaşlar benim sat arkadaşlarım da öğrenemedi esra86 bu hafta öğrenecek inş bakalım biz ne zaman öğreneceğizbulemsu sen ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsun
cinsiyeti öğrenmeyen bi biz kaldık galiba
kızlar çok şükür güzel haberlerle geldim. dualarınız için çok teşekkürler. doktora gittik herşey yolunda hatta pipisini bile gördük. erkek olacak bizimki. nasıl hareketliydi bıcır bıcır.yukarı biletırmanıyor. kanamam durdu.kılcal damal çatlamasından bileolabilirmiş, ağrı ve artış olmadığı müddetçe korkma dedi. burnumuz kanıyor aniden ama sonra geçiyor bu burnumuzda sorun olduğu anlamına gelmiyor dedi.çok mutluyum. allahım dün gece nehaldeydik şimdi nasıl mutluyuz. kız istiyordum ama inanın erkek olduğuna çok sevindim yeter ki sağlıklık olsun bebeğim. ben herşeyine razıyım. 4d görüntü verdiler. bakıp duruyorum. dünyanın en harika şeyi bu olmalı.
bulemsu sen ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsun
cinsiyeti öğrenmeyen bi biz kaldık galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?