2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar ufaktan bebek ihtiyaçlarına başlasak diyorum,

yani böyle, ateş ölçer, burun açıcı felan başka neler olabilir ? bana akıl verin bunları alayım

Geçen eşimle satürn'e gittik baktım orda ateşölçer var direk elime o geldi.dedim alsak mı lazım olacak eşim güldü nasıl da heveslenmiş karıcım diyo

ama artık herşeyi alası geliyo insanın yaa..

kızlar sizin akıntılar ne durumda benim hala devam ediyor kokusu yok ama çok var yaa

ben akıntı olayını kötü yaşıyorum kızlar. lekelenmelerim hala devam ediyor. arada birden iniveriyor bende sizin gibi gidiyorum hemen tuvalete ama benimki kahverengi şeklinde bi akıntı oluyor. Allahım sağlık versin umarım artık azalır ve biter bu sıkıntılar.Cuma kontrolüm var bakalım dr. ne diycek hemde ikiliyi yaptırcaz.

ya o heyecanlar çok güzel tabide. bence biraz daha bekleyin daha erken diye düşünüyorum. sonra onları liste yapar toptan almaya çalışırsınız hem daha uyguna gelir toptan almak. bence kenara atın paraları biriktirin :)

ben biraz sıkıntılı olduğum için heyecan bile duyamıyorum birde önden bir kızım vardı çoğu şeyi ondan kullanabilirim diye düşünüyorum. yani hiç acelem yok. biraz rahatım sanırım.

Zaten bende kendimi tuttum dedim ki ikili test sonuçlarına kadar hiç bir bebek eşyasına bakmayacağım diye.Çok şükür herşey güzel çıktı,yavaş yavaş almaya başlayaılım diyorum bazen,bazen de diyorum acaba 5-6 aylık olunca mı alsam diye kafam karışmıyor değil...:26::44:

kızlar bu hediye konusunda fikirler yazın yaa ben karar veremiyorum ne alacağıma kıyafet alayım diyorum sonra başka bişey alayım diyorum neler olabilir (
canım aklına gelen hersey olabilir
denizlidesin hediyeliklerin madenindesin bence seceneğin çok fazla senin sürekli kullanabileceği ve hatırlayabileceği birşeyde olabilir
ama parfüm alma dediğin gibi kokusunu beğenip beğenmeyeceği belli değil
manalı birşey olması daha güzel olur

kızlar çok şükür güzel haberlerle geldim. dualarınız için çok teşekkürler. doktora gittik herşey yolunda hatta pipisini bile gördük. erkek olacak bizimki. nasıl hareketliydi bıcır bıcır.yukarı biletırmanıyor. kanamam durdu.kılcal damal çatlamasından bileolabilirmiş, ağrı ve artış olmadığı müddetçe korkma dedi. burnumuz kanıyor aniden ama sonra geçiyor bu burnumuzda sorun olduğu anlamına gelmiyor dedi.çok mutluyum. allahım dün gece nehaldeydik şimdi nasıl mutluyuz. kız istiyordum ama inanın erkek olduğuna çok sevindim yeter ki sağlıklık olsun bebeğim. ben herşeyine razıyım. 4d görüntü verdiler. bakıp duruyorum. dünyanın en harika şeyi bu olmalı.

canım sağlık olmasına bebeğinin çok sevindim senin de iyi olmana tabi
evet oğlusunu sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inş resmini bize göstermeyi unutma annesi

bulemsu sen ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsun
cinsiyeti öğrenmeyen bi biz kaldık galiba

bulemsu sen ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsun
cinsiyeti öğrenmeyen bi biz kaldık galiba
yok canım var daha öğrenmeyen arkadaşlar benim sat arkadaşlarım da öğrenemedi esra86 bu hafta öğrenecek inş bakalım biz ne zaman öğreneceğiz
ben mayıs 14 gitmeyi düşünüyorum garanti olsun diye

canım hayırlı olsun kaçıncı haftaa öğrenmiş oldun:26:

oooo cinsiyet öğrenenler bile olmuş. ben 14+2 deyim ancak daha öğrenmedim. 12de gitmiştim ozaman zaten görülmüyordu. şimdide 11 mayısta kontrolum 16.hafta içinde yani. inşallah görürürz. artık severken konuşurken ona göre hitap edeceğim. isimde aramaya başlamak istiyorum. anca karar verirz herhalde:):)

Merhaba
Facebook hesabı olmayan zaten 2-3 kişi. İsterseniz bu başlığı kapatalım, sizler Facebook'tan devam edin olur mu ? Facebook hesabı olmayan arkadaşlarınızda çok üzülmez bu durumda. Bizede şu reklama bir dur diyede mesaj atmazlar, bizde boş yere size uyarı verip sizlerle iyi iken kötü duruma düşmeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…