eş insan için en güzel hediyedir ne kadar kaynana sıkıntısı çekersen çek geçim sıkıntısı çek ama güler yüzlü sevdiğini bildiğin bir eşin varsa tüm sıkıntılar bal gelir insana
benim kızkardeşimin bir eşi var 3 aylık evliyken dost tuttu kendine kardeşime hiç ilgi göstermedi canın çektiği seyleri biz aldık koruduk gözettik getirelim dedik babam vefat ettiğin de 9 yaşındaydı babasız büyüdüm babasız çocuk büyütmem dedi
kızkardeşim doğuma girdi bizim damat dostunun yanına gitti çocuk doğdu nerdesin dedin geliyorum abla dedi
ha biz dostunun olduğunu çocuk doğduktan sonra öğrendik kardeşimde öyle
iş sıkıntııs vardı hamileyken olan ilgisizliği biz hep iş sıkıkıntısına verdik
bazen eşime sarılırken kardeşim gelir aklıma kızı için ömründen geçiyor
insan kendini seveni istemez mi yatarken öpeni oksayanı
damat kadını bıraktı ama hala soğuk kardeşime
tam bir yatak biti anlayacağınız
hamienin duası kabul olur kardeşim için iyi dualar edin oldumu canlarım
rabbim herkesi sevdiğiyle çocuğuyla mutlu etsin inşşş
valla onun dışarda haber beklemesi daha güzel
bak burcu ne diyecem ben büyük kıza doğuma girecem ağrılar başladı 4 cm açılma var ben sancıdan sekiyorum eşim yanım da ya elimden tutmuş haydi aşkım halay sekelim diyorağrının yön değiştirme teorisi var bak halay sekersen unutursun diyor
7 santim olmuş masaya dediler gittim doğum odasına almadım sinirimden onukapının dışında kaldı doğumhaneden çıktım nasılsın aşkım diyor suratına patlatasım geldi o an
küçük kızda sezeryan tehlikem vardı beni aldılar yukarı kata verdiler sünni sancıyı tutarsa ağrım normal olacak olmazsa sezeryan
eşim mesaj atmış normalse tek çaldır sezeryansa iki defa telefon çaldır diye
neyse kız doğdu normal olarak
beni odaya alıyorlar
eşim geldi gene nasılsın aşkım dedi suratına gene patlatasım geldi
demek ki doğumdan sonra bir gerginlik oluyor bende :78:
öyle deme kız bayılanlar oluyormuş annem doğumdayken babacım girmiş içeri sonra da bayılmışayyya adamın korkusuna bakkk
bişi sorcam, eşi doğumuna girsin isteyen var mı?
ben istemem...son ana kadar yanımda olsun..çektiğim sancıyı, ne zorluklarla bu bebeğin dünyaya geldiğini görsün..kıymetimizi daha çok bilsinn ama yineden beni kanlar içinde görmesin...ki zaten ben yalvarsam eşim giremez kan görünce kötüleniyor..kurban bayramlarında falan hep sonrada gider...velaket verir babasınaa...hayvancık kesilirken duramaz başındaa
bak burcu ne diyecem ben büyük kıza doğuma girecem ağrılar başladı 4 cm açılma var ben sancıdan sekiyorum eşim yanım da ya elimden tutmuş haydi aşkım halay sekelim diyorağrının yön değiştirme teorisi var bak halay sekersen unutursun diyor
7 santim olmuş masaya dediler gittim doğum odasına almadım sinirimden onukapının dışında kaldı doğumhaneden çıktım nasılsın aşkım diyor suratına patlatasım geldi o an
küçük kızda sezeryan tehlikem vardı beni aldılar yukarı kata verdiler sünni sancıyı tutarsa ağrım normal olacak olmazsa sezeryan
beni odaya alıyorlar
öyle deme kız bayılanlar oluyormuş annem doğumdayken babacım girmiş içeri sonra da bayılmış
öyle deme kız bayılanlar oluyormuş annem doğumdayken babacım girmiş içeri sonra da bayılmış
inş canım benim de tek duam bu kızları 3,5 yaşın da ama bir zeka küpü
çocuğun bezidir mamasıdır bayramlığıdır hep biz aldık şimdiye kadar bu bayram almadım almayacam anne dedim ben alırım annem bana verir parasını biz alıyoruz kayınvalidesi ve damat gubuzlanıyorlar çocuk öyle çeşit çeşit giydikçe dedim
arefe günü akşam gitmiş almış çocuğuna bayramlık 3 seneden sonra kıza soruyorlar kim aldı teyzem aldı eniştem aldı diyor
oyuncak istediği zaman teyzem sen bana alırsın demi diyor
kızkardeşime çöp almaz zati çocuk hamile sosyal güvence yok biz verdik doktor parasını hep kaynasıyla damat söylenirlermiş bana küfredermiş damat çok da tııınnn
bana kardeşim lazım öğretiyormuşum onu
rabbim aydınlığa çıkarır inşş bir gün
geçen kardeşime bluz etek ve uzun ceketlerden aldık eşi ve ailesi çok beğenmiş görümcesi bana ver ne olur diye yalvarırmış çok güzel sen kendine başka al diye
öyle insanlar ki benim kaynanam bile yanlarında yeri geliyor evliya oluyor
onlar güldürmesin benim kardeşimi onlara inat başındayız her an yanındayız
hepinizin resimleri çok güzel.inş kucağınızada alırsınızdaaa benim aklıma bişi takıldı
BURCUXXX CANIM sen 62 kiloyum demiştin e çok daha zayıf görünüyorsun.boyun mu uzun zayıfladın mııı??? hakikaten ebru şallı gibisin
Yok ben istemem. Annem girsin isterim ama eşimi istemem. Zaten hamile olduğu ögrendiğinde ilk olarak utana sıkıla onu söyledi, ne olur beni doğuma sokma dedi Özür dilerim ama giremem bayılırım ben orda dedi, bende öyle bir talebim yok korkma dedim rahatladı adamcağız
arkadaşlar merhaba...
Ben de bir kasım annesi olacağım kısmetse.nasıl gidiyor hamileliğiniz?paylaşırsanız sevinirim:)
alaahımmm adamdaki espri anlayışına bakkkk patlatsaydın iki tane
ayy ciddi mii... ben eşim yanımda olursa daha rahat olurum diye hissediyorum ama dediğim gibi hastane kuralları izin vermiyor
baş başşşşöpüyoruuzz sizii canlarrrrr
alaahımmm adamdaki espri anlayışına bakkkk patlatsaydın iki tane
ayy ciddi mii... ben eşim yanımda olursa daha rahat olurum diye hissediyorum ama dediğim gibi hastane kuralları izin vermiyor
ay cnaım çok yaşa emi burada sayende yüzüm güldüsanırım eşimde fenalaşır cesaretsizdir zaten sanmıyorum son anda kaçar gibi
valla masallah sıze deinş canım benim de tek duam bu kızları 3,5 yaşın da ama bir zeka küpü
çocuğun bezidir mamasıdır bayramlığıdır hep biz aldık şimdiye kadar bu bayram almadım almayacam anne dedim ben alırım annem bana verir parasını biz alıyoruz kayınvalidesi ve damat gubuzlanıyorlar çocuk öyle çeşit çeşit giydikçe dedim
arefe günü akşam gitmiş almış çocuğuna bayramlık 3 seneden sonra kıza soruyorlar kim aldı teyzem aldı eniştem aldı diyor
oyuncak istediği zaman teyzem sen bana alırsın demi diyor
kızkardeşime çöp almaz zati çocuk hamile sosyal güvence yok biz verdik doktor parasını hep kaynasıyla damat söylenirlermiş bana küfredermiş damat çok da tııınnn
bana kardeşim lazım öğretiyormuşum onu
rabbim aydınlığa çıkarır inşş bir gün
geçen kardeşime bluz etek ve uzun ceketlerden aldık eşi ve ailesi çok beğenmiş görümcesi bana ver ne olur diye yalvarırmış çok güzel sen kendine başka al diye
öyle insanlar ki benim kaynanam bile yanlarında yeri geliyor evliya oluyor
onlar güldürmesin benim kardeşimi onlara inat başındayız her an yanındayız
beni odaya alıyorlar
beni odaya alıyorlar
amanınnn kız senin kocan ne kadar komik :)))))))))))) çok güldüm yahu. ayy canım çok telaşlanmış belli, ne yapsın elinden birşey gelmiyor. ma telefonu yok bir kere yok iki kere çaldır olayı valla flimlik.
ben şuna eminimki ben doğuma giderken eşim çocuk gibi ağlıcak :)
dedi canım ama kontörüm bittiğini unutmuş şaşkın aşkım benimvalla masallah sıze dene guzel aılesı olarak arkasındasınız destek oluyosunuz cok guzel
allahım senın bu yazıs tarzına bayılıyorum super ıfade edıyorsun eşine cok güldüm ya hatta dogumdan sonra beklıyordum neden caldırmadın felan dedı mı dıye
bu arada benım esımde dogumhaneye kadar yanımdaydı sıkı tembıhlemıstım aynımdan ayrılma mahvederım dıye ama dogumda ıstemedım zaten gerek yok sanırım almazlardı da ama sancı kısmında gene yanımda olsun ısterım ellerini tırmalamak ıcın
evet canım komiktir eşim belkide ben onun bu çılgın halini sevdim bilmiyorum uygunuz birbirimize yaniamanınnn kız senin kocan ne kadar komik :)))))))))))) çok güldüm yahu. ayy canım çok telaşlanmış belli, ne yapsın elinden birşey gelmiyor. ma telefonu yok bir kere yok iki kere çaldır olayı valla flimlik.
ben şuna eminimki ben doğuma giderken eşim çocuk gibi ağlıcak :)
benim normalde akıntım olur du şimdi kurudum resmen hiç akıntım yok bu duygu baya güzelmiş diyorum içimden kendi kendime
ama ilerki aylarda başlar herhalde akıntım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?