2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

allah yardımcısı olsun kardesının gercekten durumu zormus ıyı katlanıyor esınede vıcdan merhamet akıl versın ne dıyım

normalse bir kez sezeryansa iki kez çaldır haa koptummmm eşinde maşallahı var yani nasıl olabilir kadınnn sancıdan cnaı çıkmışş

delüü bu adamlar yaaa

bişi sorcam, eşi doğumuna girsin isteyen var mı?

ben istemem...son ana kadar yanımda olsun..çektiğim sancıyı, ne zorluklarla bu bebeğin dünyaya geldiğini görsün..kıymetimizi daha çok bilsinn ama yineden beni kanlar içinde görmesin...ki zaten ben yalvarsam eşim giremez kan görünce kötüleniyor..kurban bayramlarında falan hep sonrada gider...velaket verir babasınaa...hayvancık kesilirken duramaz başındaa

çektiğimiz sıkıntıları acıları görsünlerde kıymetimizi bilsinler şeylerine sahip çıksınlarrr analarınaa

alaahımmm adamdaki espri anlayışına bakkkk patlatsaydın iki tane

öyle deme kız bayılanlar oluyormuş annem doğumdayken babacım girmiş içeri sonra da bayılmış

ayy ciddi mii... ben eşim yanımda olursa daha rahat olurum diye hissediyorum ama dediğim gibi hastane kuralları izin vermiyor

ayyy arkadaşım Allah düşmanıma vermesin böyle koca. erkeğim diye dolaşıyor mu bu bide ortalıkta. valla çok üzüldüm. sen en doğrusunu yapıyorsun boş bırakmıyorsun kardeşini. Allah görsün o gelsin hakkından. feleği şaşsın nereye uğradığını şaşırsın, adam olsun inşallah.

sağol canım o senin güzelliğin. boyum uzun. 2 kilo verdim bide 60 oldum. fotonun açısı iyi çıkmış, aslında popom kocaman

:)))))) evet benim eşimde doğuma davet ederim diye korktu :))

ben zaten eşim beni o şekilde görsün istemem. Allah korusun soğukluk felan hisseder bana karşı yaklaşmaz. erkeklerin neye iğreneceği belli olmaz. bizde konuştuk anlaştık. o dışarda beklicek bebeğe göz kulak olacak :)))

arkadaşlar merhaba...
Ben de bir kasım annesi olacağım kısmetse.nasıl gidiyor hamileliğiniz?paylaşırsanız sevinirim:)

canım hoşgeldin. Allah bebeğini sağ salim kucağına almanı nasip etsin. benim bulantım çok şükür 2 gündür iyiyim. 13 hafta bitti.
sen kaç haftalıksın nasıl gidiyor?

ayy ciddi mii... ben eşim yanımda olursa daha rahat olurum diye hissediyorum ama dediğim gibi hastane kuralları izin vermiyor

hastane neden izin vermiyor canım sezeryana vermez belki ama normalede mi izinn yook :44:

tam bir terazi burcudur espiri anlayışı süperdir sayesinde hasta bile yatamam yapmadığı şebeklik kalmaz güldürme derim ay ne oluyor bi şey mi oldu yoksam der

ay cnaım çok yaşa emi burada sayende yüzüm güldü sanırım eşimde fenalaşır cesaretsizdir zaten sanmıyorum son anda kaçar gibi

valla hanımlar ben sancı çekerken eşimi yanım da gördüm o da beni gördü bir faydası olmadı bana ağrıyı çekerken kendini düşünüyorsun onu gözün görmüyor ki
ikinci kızda dışarda beklediği daha hayırlıydı meraktan çatlaması daha güzel :18:

valla masallah sıze de ne guzel aılesı olarak arkasındasınız destek oluyosunuz cok guzel

allahım senın bu yazıs tarzına bayılıyorum super ıfade edıyorsun eşine cok güldüm ya hatta dogumdan sonra beklıyordum neden caldırmadın felan dedı mı dıye

bu arada benım esımde dogumhaneye kadar yanımdaydı sıkı tembıhlemıstım aynımdan ayrılma mahvederım dıye ama dogumda ıstemedım zaten gerek yok sanırım almazlardı da ama sancı kısmında gene yanımda olsun ısterım ellerini tırmalamak ıcın

amanınnn kız senin kocan ne kadar komik :)))))))))))) çok güldüm yahu. ayy canım çok telaşlanmış belli, ne yapsın elinden birşey gelmiyor. ma telefonu yok bir kere yok iki kere çaldır olayı valla flimlik.

ben şuna eminimki ben doğuma giderken eşim çocuk gibi ağlıcak :)

benimkide bebeği kucağına alırken kesin ağlar Allahım bu güzel günleri görmeyi bizlerede ablacımada kuzenimede isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin aminnnn

dedi canım ama kontörüm bittiğini unutmuş şaşkın aşkım benim
yok ben ona kıyamam ki ama başımdan bir gitsene diye kovmuştum halay mevzusunda
kardeşim bize babamın emaneti canım onu boş bırakmam hiç allahın izniyle

evet canım komiktir eşim belkide ben onun bu çılgın halini sevdim bilmiyorum uygunuz birbirimize yani
bu doğumum da eşim ne yapar bilemem ama büyük kızım da 21 yaşındaydı biraz çocukluk vardı
bu hamileliğimde beni daha anlıyor daha koruyor kolluyor doğumda daha telaş yapabilir belki

benim normalde akıntım olur du şimdi kurudum resmen hiç akıntım yok bu duygu baya güzelmiş diyorum içimden kendi kendime
ama ilerki aylarda başlar herhalde akıntım

benim normalde akıntım olur du şimdi kurudum resmen hiç akıntım yok bu duygu baya güzelmiş diyorum içimden kendi kendime
ama ilerki aylarda başlar herhalde akıntım

Allah korusun canım öyle akıntım oluyor kki kan geldi sanıyorum kontrole gidiyorum ha bire tuvalete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…